راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

samsam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 50672
|

یه سوال : چرا «فوت» سرده و «ها» گرمه؟ مگه هردوشون از دهان بیرون نمیاد؟

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

این سوال رو قبلاً هم شنیده بودم اما زیاد بهش فکر نکرده بودم.

الان بیشتر فکر کردم و به پاسخی برای خودم رسیدم!  دلیل این موضوع اینه که در هنگام فوت کردن هوای داخل فضای دهان را به بیرون میدمیم و از آنجایی که این هوا داخل دهان بوده و فرصت گرم شدن و هماهنگ شدن با دمای بدن را پیدا نکرده هنوز خنک است! اما در "ها" کردن هوای بازدم طبیعی انسان است که با قدرت و سرعت بیشتری نسبت به حالت عادی به بیرون دمیده میشود و طبیعی است که چون از داخل ریه بیرون میاد و هوای داخل ریه هم در مسیرش با دمای بدن تعادل پیدا میکند،بنابراین گرم است!

نمیدونم مورد قبول دوستان هم هست یا خیر!؟!

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

آقا کسی طرح بها رو شرکت کرده؟

من شرکت کردم اما تاحالا حوصله م نگرفته هیچ کدوم از منابعش رو مطالعه کنم!!

مثل دانش آموزای تنبل گذاشتم واسه شب امتحان!!!

اما انتقادی هم به راسخون هست و اون اینکه باید فکر تنبل هایی مثل من رو میکرد و منابع طرح رو بیشتر در معرض دید میگذاشت وتبلیغات جذاب تری براشون قرار میداد! الان تنها تبلیغات موجود مربوط به خود طرح است!!

راستی کسانی که شرکت کردند بگند ببینم منابع رو مطالعه و یادگیری کردند یا نه؟ نظر خاصی دارید در موردش؟

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام

اما انتقادی هم به راسخون هست و اون اینکه باید فکر تنبل هایی مثل من رو میکرد و منابع طرح رو بیشتر در معرض دید میگذاشت وتبلیغات جذاب تری براشون قرار میداد! الان تنها تبلیغات موجود مربوط به خود طرح است!!

راستی کسانی که شرکت کردند بگند ببینم منابع رو مطالعه و یادگیری کردند یا نه؟ نظر خاصی دارید در موردش؟

سلام.من علاقه دارم اما هنوز وقت نکردم اطلاعیه های اخیر روابطی ها را بخونم. مدرک مقدماتی در این زمینه دارم اما نمی دونم چه تفاوت یا شباهتی با هم دارند.نظرتون چیه تقلب کنیم. البته یکسری از راسخونی ها باید فداکاری کنند و سوالات را برسونند.

هنوز توی جشنواره هاهم مشارکت نکردم. وقت نکردم اطلاعیشو دقیق بخونم!!!

راستی عید همگی مبارک

samsam کاربر طلایی1
|
|

حذف گردد

با سلام

عید رو پیشاپیش به همه راسخونی ها چه پشت صحنه و چه رو صحنه تبریک عرض می کنم.

چی حذف گردد؟

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

سلام.من علاقه دارم اما هنوز وقت نکردم اطلاعیه های اخیر روابطی ها را بخونم. مدرک مقدماتی در این زمینه دارم اما نمی دونم چه تفاوت یا شباهتی با هم دارند.نظرتون چیه تقلب کنیم. البته یکسری از راسخونی ها باید فداکاری کنند و سوالات را برسونند.

هنوز توی جشنواره هاهم مشارکت نکردم. وقت نکردم اطلاعیشو دقیق بخونم!!!

راستی عید همگی مبارک

سلام .

حتماشرکت کنید ضرر که نداره!خرجش که تنها 500 حسنه بیشتر نیست!

بابا شما خیــــــــــــــــــــــــلی سرت شلوغه!!! حتماً به فکر این باش که مثل سایر سایت های انجمنی یه جانشین یا کمک دست برا خودتون در تالارگفتگو انتخاب کنی! 

تقلب هم فکر خوبیه!! به ذهن من هم خطور کرده بود!! راهش اینه که همه بر و بچه های پایه تقلب یه راه ارتباطی خارج از راسخون داشته باشیم!! 

میبینید چه تبحری دارم؟!

واااااااااای اگه مسئولای راسخون اینجا رو بخونن آبرومون رفته

هنوز که عید نشده، انشاالله اگه عمری باقی بود فردا شب.... اما پیشاپیش به همه دوستان از جمله شما جناب نیکبخت عزیز تبریک عرض میکنم.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

حذف گردد

با سلام

عید رو پیشاپیش به همه راسخونی ها چه پشت صحنه و چه رو صحنه تبریک عرض می کنم.

چی حذف گردد؟

سلام

بنده هم پیش پیش به شما و سایر دوستان و کاربران خوبم تبریک میگم.

پست 2 بار درج شده بود اینطوری نوشتم که مدیر محترم تالار بعداً حذفش کنه!

کنجکاو شدید!!؟

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام

الان بیشتر فکر کردم و به پاسخی برای خودم رسیدم!  دلیل این موضوع اینه که در هنگام فوت کردن هوای داخل فضای دهان را به بیرون میدمیم و از آنجایی که این هوا داخل دهان بوده و فرصت گرم شدن و هماهنگ شدن با دمای بدن را پیدا نکرده هنوز خنک است! اما در "ها" کردن هوای بازدم طبیعی انسان است که با قدرت و سرعت بیشتری نسبت به حالت عادی به بیرون دمیده میشود و طبیعی است که چون از داخل ریه بیرون میاد و هوای داخل ریه هم در مسیرش با دمای بدن تعادل پیدا میکند،بنابراین گرم است!

......................................................

سلام

سؤال جالبی است ، در مورد پاسخ جناب bivafa باید بگم که به نظرم " فوت " نسبت به " ها " با سرعت بیشتری به بیرون دمیده میشه واین رو می توانید امتحان کنید..! بعدش هم اینکه " فوت " سرده به نظرم به خاطر اینه که دهان تقریبا بسته است و به اصطلاح لب ها غنچه می شوند ولی در " ها " که گرمه دهان باز می شود.

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام

..............................................................

سلام

قصد شرکت در طرح مورد نظر را دارم ، ولی هنوز شرکت نکردم.

شما که درس هاتون خوبه..! چرا گذاشتید برای شب امتحان...!؟ تازه مهندس هم شده اید..! راستی شیرینی مهندس شدنتون هم یادتون نره..! چقدر شما باید شیرینی بدید.

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

......................................................

سلام

سؤال جالبی است ، در مورد پاسخ جناب bivafa باید بگم که به نظرم " فوت " نسبت به " ها " با سرعت بیشتری به بیرون دمیده میشه واین رو می توانید امتحان کنید..! بعدش هم اینکه " فوت " سرده به نظرم به خاطر اینه که دهان تقریبا بسته است و به اصطلاح لب ها غنچه می شوند ولی در " ها " که گرمه دهان باز می شود.

سلام و تشکر

این مواردی که شما گفتید با اینکه نکات صحیحی است اما ارتباط با جواب سوال نداره ! اینکه چرا فوت سرده و ها گرمه به احتمال زیاد جواب منطقی اش  همین چیزی هست که گفتم و یا چیزی شبیه به این

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام architecte عزیز

ممنون بابت تبریکات قشنگ و زیبات، اینطور که اخبار گفت و شواهد حکایت میکنه فردا هم عید نیست و عید به پس فردا میفته!!

معمولاً همیشه ایران یک روز بعد از کشورهای عربی نظیر عربستان عید را اعلام میکنه، حال آنکه امروز در عربستان روز 30 رمضان اعلام شده!

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

امروز یه قضیه بامزه و جالب برام پیش آمد که مربوط به راسخون اما در خارج از دنیای مجازی میشود!

ساعت حدود 12 ظهر زنگ آیفون منزلمون به صدا در آمد و وقتی دم در رفتم با پستچی مواجه شدم که هدایای راسخون رو آورده بود!  اما نکته ی خاصِ ایندفعه ارسال 2-3 هدیه همزمان با هم بود که پستچی رو خیلی متعجب کرده بود! (هدیه تندیس صندلی داغ، برنده شدن در مسابقه پیش بینی جام ملت های اروپا....)

پستچی زحمت کش مخصوص منطقه ما همیشه یک نفر ثابت است و دیگه من و این آقا باهم کاملاً آشنا شدیم و همدیگه رو میشناسیم! ایشون هم فهمیده هر از گاهی برای من از اصفهان بسته میاد!! امروز که 2-3 تا بسته را با هم داد خودش خنده ش گرفت و گفت ایندفعه حسابی ترکوندی!!!

بعد از اینهمه مدت که میامد جلو درمون و بسته های راسخون رو میداد،با دیدن 2-3 بسته هدیه بالاخره کنجکاو شد و پرسید قضیه این جایزه ها که برات از اصفهان میاد چیه؟! منم شروع کردم در حد 3-4 جمله مختصر توضیح دادن و بهش گفتم چند لحظه صبر کن تا برم داخل خونه و بیام.........رفتم و سریعاً یه بادبزن تبلیغاتی راسخون + خوشبوکننده + بروشور تبلیغاتی راسخون رو آوردم و دادم بهش!!  خوشحال شد و ازم گرفت و منم بعد از اینکه فهمیدم اینترنت داره،بهش گفتم پسرش رو تشویق کنه بیاد سایت فعالیت کنه و......

اینم از خاطره امروزمون با راسخون(پستچی ای که منو دیگه با راسخون میشناسه!!!)

samsam کاربر طلایی1
|
|

سلام

امروز یه قضیه بامزه و جالب برام پیش آمد که مربوط به راسخون اما در خارج از دنیای مجازی میشود!

ساعت حدود 12 ظهر زنگ آیفون منزلمون به صدا در آمد و وقتی دم در رفتم با پستچی مواجه شدم که هدایای راسخون رو آورده بود!  اما نکته ی خاصِ ایندفعه ارسال 2-3 هدیه همزمان با هم بود که پستچی رو خیلی متعجب کرده بود! (هدیه تندیس صندلی داغ، برنده شدن در مسابقه پیش بینی جام ملت های اروپا....)

پستچی زحمت کش مخصوص منطقه ما همیشه یک نفر ثابت است و دیگه من و این آقا باهم کاملاً آشنا شدیم و همدیگه رو میشناسیم! ایشون هم فهمیده هر از گاهی برای من از اصفهان بسته میاد!! امروز که 2-3 تا بسته را با هم داد خودش خنده ش گرفت و گفت ایندفعه حسابی ترکوندی!!!

بعد از اینهمه مدت که میامد جلو درمون و بسته های راسخون رو میداد،با دیدن 2-3 بسته هدیه بالاخره کنجکاو شد و پرسید قضیه این جایزه ها که برات از اصفهان میاد چیه؟! منم شروع کردم در حد 3-4 جمله مختصر توضیح دادن و بهش گفتم چند لحظه صبر کن تا برم داخل خونه و بیام.........رفتم و سریعاً یه بادبزن تبلیغاتی راسخون + خوشبوکننده + بروشور تبلیغاتی راسخون رو آوردم و دادم بهش!!  خوشحال شد و ازم گرفت و منم بعد از اینکه فهمیدم اینترنت داره،بهش گفتم پسرش رو تشویق کنه بیاد سایت فعالیت کنه و......

با سلام

قضیه شما هم مثل منه.

اولا اصلا پستچی خونه مون هم بلدنبود و اگر نامه ای هم برامون میومد یا میبردن خونه همسایه یا یه جای دیگه که همسایه مون نامه رو برامون میاورد.

الان دیگه تا اسم و کد پستی رو میبینه دیگه سر راست میاد در خونمون و بسته رو تحویل میده.

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام

.........................................

سلام

شما چقدر خاطراتتون ناگهانی و جالبه...! پستچی شهر ما سحر خیزه...! مثل شما نیست که ظهر بیاد

نماز صبح رو می خونه و ناگهان می بینیم زنگ درخونه زده میشه...! هوا هنوز تاریکه...!