راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

خدايا تو را سپاس بر سلامتى بدنم كه همواره در آن بسر مى ‏برم و تو را سپاس بر بيمارى كه در بدنم پديد آورده ‏اى.
پس ، چه مى ‏دانم ، اى خداى من ، كداميك از اين دو حال من براى سپاسگزارى تو سزاوارتر است و كداميك از اين دو وقت (سلامتى و بيمارى) براى ستايش تو بهتر است.
آيا هنگام سلامتى كه در آن حال ، روزي هاى پاكيزه ‏ات را برايم گوارا ساختى و براى بدست آوردن خشنوديت ، نشاط و شادمانيم بخشيدى و با آن نعمت ها بر طاعت خويش ، توانايم كردى تا بر طاعتت موفق گرديدم ؟
يا اوقات مرض و بيمارى كه بواسطه آن ، مرا از آلايش و كدورت گناهان پاك و پاكيزه نمودى و آن درد و رنج ها نيز نعمت هايى بود كه بر من هديه كردى تا بار گناهان سنگين مرا بر دوشم سبك كنى‏ و روح قدسى مرا از فرو رفتن در منجلاب گناهان پاك و مهذب گردانى و نيز براى توبه و انابه به درگاهت متذكرم فرمايى ، تا سرانجام، گناهانم بواسطه نعمت و احسان قديمت محو و نابود گردد.

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام مرسی حضور و غیاب کردن ماله مبصره کلاسه ، خوب اگه دوست داری شما مبصر شو و حضور و غیاب کنید  D:، راستش خودم اصلا به تعداد پستها کاری ندارم هر وقت یه کاربر میاد و یه اشاره ایی به پستها میکنه منم ماشین حساب میگیرم و یه میانگین میگیرم و ببینم D:در هر روز چن تا پست گذاشتم  اونوقته که متوجه میشم مثل شاطر نونوایی  تند تند پست زدم  ،

ولی در کل برام مهم نیست که تعداد پستها بالا و پایین بشه،

مبصر كلاس كيه؟؟ چرا وقتي اينجا اينقدر شلوغ ميشه هيچي نميگه. نه اخطاري مي ده و نه ميفرسته پيش مدير و ناظم تا پرونده شو بذارن زير بغلش. من كه تازه واردم مبصر كلاس رو نمي شناسم. نكنه شماييد. من فقط نظاره مي كنم. كاري ندارم ولي مبصر بايد تذكر بده.

ارسال پست هاي متعدد در يك روز منعي نداره ولي اينكه در يك ساعت 30 يا 40 پست بزنن و بعد دو روز پيداشون نشه اين به نظر من ايراد داره و دليلي جز كسب امتياز نداره. بعضي ها اينقدر پست مي زنن كه نمي تونن بازخورد مطلبشون رو ببينن و به نظرات ديگران هم توجه نمي كنند و اين خيلي بده!!

سلام من مبصرم ، ولی خوب مبصر بودن اینجا با بقیه کلاسها فرق داره ، اینجا مبصر به کسی اخطار نمیده و پیش مدیر و ناظم نمیفرسته چون همه رو مثل برادر و خواهرای خودش میدونه، بچه های اینجا معمولا به مبصر تذکر میدن مثل شما که در مورد پست ها ی من تذکر میدید.،نمیدونم ولی فکر نکنم یه ساعت 30یا 40 پست زده باشم ، و بعد دوروز پیدام نشه ولی چون شما میگید باشه قبول. خوب بعضی وقتا شرایط جوریه که میشه فعالیت کردو بعضی وقتا هم نمیشه خوب شرایطه دیگه نمیشه کاریش کرد، ولی خوب اگه به نظرات دیگران توجهی نشه این به نظر منم خیلی بده، روی سخنم با تمام کاربرای عزیزه اگه من به شخصه به نظر کسی توجهی نداشتم بدانید و آگاه باشید که از روی عمد نبوده و مرا ببخشایید 

--------------------------------------------------------------------------------

خانم معلم من و آبجی گلم سلما خانم حاضری زدیم ولی صادق نیومد گفتم که در جریان باشید به نمره انظباطش  اضافه کنید

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

خانم معلم تولد دوستتون هم مبارک

a_sadri کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2189
|

منم هستم منم  هستم  منم حاضرم

آقااااااااااااااااای مبصر حضور من رو هم بزن

مثل اینکه بقیه

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

نه نمره انظباط  داداش صادق رو کم  میکنیم فا یده نداره فکر میکنم سال دیگه اخراج بشه فایده نداره 

داداش  صدری مرسی  انشا الله تولد شما بشه

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

برادر علی فنودی تشکر میزنه که بگه حاضرم

جای اجی سلما خالیه

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام من مبصرم ، ولی خوب مبصر بودن اینجا با بقیه کلاسها فرق داره ، اینجا مبصر به کسی اخطار نمیده و پیش مدیر و ناظم نمیفرسته چون همه رو مثل برادر و خواهرای خودش میدونه، بچه های اینجا معمولا به مبصر تذکر میدن مثل شما که در مورد پست ها ی من تذکر میدید.،نمیدونم ولی فکر نکنم یه ساعت 30یا 40 پست زده باشم ، و بعد دوروز پیدام نشه ولی چون شما میگید باشه قبول. خوب بعضی وقتا شرایط جوریه که میشه فعالیت کردو بعضی وقتا هم نمیشه خوب شرایطه دیگه نمیشه کاریش کرد، ولی خوب اگه به نظرات دیگران توجهی نشه این به نظر منم خیلی بده، روی سخنم با تمام کاربرای عزیزه اگه من به شخصه به نظر کسی توجهی نداشتم بدانید و آگاه باشید که از روی عمد نبوده و مرا ببخشایید 

--------------------------------------------------------------------------------

خانم معلم من و آبجی گلم سلما خانم حاضری زدیم ولی صادق نیومد گفتم که در جریان باشید به نمره انظباطش  اضافه کنید

سلام. سوء تفاهم شد. من به شما تذكر ندادم. گفتم بعضي ها منظورم بعضي كاربران ديگه بود. البته الان خيلي بهتر شده. من ركورد يكي از كاربران رو گرفتم در ساعت 100 يا شايد تعداد بيشتري پست مي زد(يعني دقيقه اي 2 پست).ابته الان كمتر مي زنه شده 20تا 30. بعد ميره و يك مدتي پيداش نيست.

بعضي كاربران ديگه هم هستن كه پست مي زنن و مثلا نظرخواهي مي كنن ولي تو نظرسنجي شركت مي كني جواب نميدن. اصلا ديگه به پستشون سر نمي زنن كه لااقل از شركت كنندگان در نظرسنجي تشكر خشك و خالي بكنن.

nooora کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 447
|

ازت ممنونم خانم معلم گل که همیشه و همه جا در کنارم و به یادم هستی ،  هیچ وقت نمیتونم جبران خوبی ها و محبت هاتو بکنم.  همیشه عزیز ترین آدم زندگیم بودی و هستی، از خداوند برات آرزوی سلامتی و خوشبختی همیشگی رو خواهانم. دوستت دارم بهترینم.
از بقیه دوستان هم به خاطر تبریک ممنونم.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

جای اجی سلما خالیه

ما همیشه حاضریم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

جای اجی سلما خالیه

ما همیشه حاضریم.

سلام برادر علي

حضور هميشگي شما رو حس مي كنيم. ولي اگه تو بحث ها هم شركت مي كردين خوشحال مي شديم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

جای اجی سلما خالیه

سلام. چه كنيم ديگه. وقتي من هستم شما نيستيد. وقتي من نيستم همه دور هم جمع مي شيد و انجمن رو گرم مي كنيد. دوستان به جاي ما. من معمولا صبح ها ميام انجمن.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

سلام  

پنج شنبه هم بخیر و خوشی  

راستش امروز تولد عزیز ترین  ادم زندگیم بود  یه تولده ساده داشتیم جای همه شما خالی

البته گهگداری  راسخون هم میاد یه حاضری میزنه میره دیگه نمیاد   

کاربر نورا  

بعد از تولد یه ایده به ذهنم رسید    نظرتون چیه یه تاپیک ایجاد کنیم به عنوان جشن تولد ؟  تولد راسخونی ها ، بچه هاشون   ،همسرانشان، آدم های عزیز زندگیشونو  تبریک بگن ؟

از اینجا هم تولد کاربر نورا رو تبریک میگم   ار خدا براش بهترین ها رو میخوام

سلام دوستم. :)

تولد دوستتون رو تبریک میگم البته با تاخیر چون الان پستتون رو خوندم.

با پیشنهادتون هم موافقم و مشتــــــــــــــــاق :)

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام  

پنج شنبه هم بخیر و خوشی  

راستش امروز تولد عزیز ترین  ادم زندگیم بود  یه تولده ساده داشتیم جای همه شما خالی

البته گهگداری  راسخون هم میاد یه حاضری میزنه میره دیگه نمیاد   

کاربر نورا  

بعد از تولد یه ایده به ذهنم رسید    نظرتون چیه یه تاپیک ایجاد کنیم به عنوان جشن تولد ؟  تولد راسخونی ها ، بچه هاشون   ،همسرانشان، آدم های عزیز زندگیشونو  تبریک بگن ؟

از اینجا هم تولد کاربر نورا رو تبریک میگم   ار خدا براش بهترین ها رو میخوام

سلام خانم معلم منم میخوام تبریک بگم فک نکنی دیر شد یا یادم رفته بودااااااااااااا

نتم خیلی مشکل داشت 5شنبه و جمعه یه بارم تبریک گفتم و بعدا دیدم اصلا کامنتم ثبت نشده است شرمنده 

تولد دوستتون رو تبریک میگم 

ان شااله همیشه و همه جا با هم باشید و به هم در همه زمینه ها کمک کنید به قول معروف رفیق غار  باشین

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

داش صادق میدونم پشت کنکوری هستی و وقت نداری ولی هر وقت اومدی به سوالات زیر جواب بده از ماشین حساب هم استفاده نکن

2*2=؟      

7*8=؟      

205*400-500+900*2=؟؟؟؟              

15025025+569878-566*25803698550=؟؟؟؟؟

برای کل جواب ها فقط 3 ثانیه وقت داری بیشتر نشه 

زودتر جو.ابارو برام بنویس ببینم در چه حدی ؟؟

آمادگی برای کنکور پیدا کردی آیا؟؟؟

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

خوشا آن غریبی که یارش تو باشی

قرار دل بی قرارش تو باشی

خوشا آن که تنها تو را دوست دارد

چه خوشتر اگر دوستارش تو باشی

ز بیداد پائیز هم غم ندارد

هر آن دل که باغ و بهارش تو باشی

بر آن محتضر می برم رشک هر شب