هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام دوستان،حال همه خوبه؟
راستش من دیگه زیاد وقت و حوصله برای فعال بودن در اینجا ندارم وگرنه خیلی دوستش دارم و تقریباً هر روز در حد یه نگاه گذری هم که شده میام ومیرم...
یه انتقادی به 3-4تا از عزیزان فعال این تاپیک که کمی آزارم میده و فکر میکنم نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با بنده باشه این هستش که میبینم بین شما چند نفرخاص بحث های صورت میگره و همش از پست های هم نقل قول میکنید ...این به نظرم باعث بد شدن ظاهر تاپیک میشه!و اینکه مخاطبی مثل من رو به بی میلی نسبت به حرف های دلی که جای گفتنش این تاپیک هست وا میداره!! در تالار گفتگوی آزاد زیر تالاری تحت عنوان گفتگو برای سرگرمی وجود داره که به اعتقادم اگر قرار است که گفتگو و نقل قول های پی در پی و سرگرم کننده صورت بگیره اونجا جای مناسبتری هست براش...
اینجا جاییه مثل دفتر خاطرات یا دفتر یادگاری های دوستان و ابراز دلتنگی ها...
امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشده باشه و ضمناً متوجه منظورم شده باشید...
در پناه حق
سلام بی وفا احتمالا خانم بی وفا(اگر اشتباه گفتم عذر میخوام)
از انتقاد شما ممنون ولی اگر واقعا فکر میکنید نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با شما هست من به شخصه راضی نیستم که باعث آزار شخصی و جماعتی شوم
تا به حال مدیر محترم آقای غلامعلی ایرادی من باب این موضوع نگرفتن
بهرحال اگر نظر مدیر محترم هم همینه لطفا اعلام کنند ممنون میشیم
بچه ها الفرار. بی وفا سرکار استوار هستن. یدفعه میبینی با حکم جلب مون میاد ها. من که دیگه میترسم اینجا پست بذارم. بی وفا من بی تقصیرم همش تقصیر این بچه هاس. منو اغفال کردن.
دست مریزاد داش رضا اصلا معلوم نیست کجا قایم شدی بیا بیرون بابا بیا بیرون آبروی مارو بردی هر جا هستی اعلام حضور کن واسه امشب هم اگه وقت داشتی بگو دور هم باشیم برای یه ساعتی مثلا 9 تا 10 شب
کاریر بی وفا
شکست
باشه ما دوست نداریم شما اذیت بشید دیگه پست نمیذاریم
شمام وقتی دلتون گرفت بیاید اینجا با درو دیوار خالی پاتوق دردو دل کنید
سلام آبجی طهمورث حیفه بخدا اینجا خالی باشه و در و دیوار این پاتوق خالی باشه ،به بچه ها گفتم ساعت 9 تا 10 شب بیان دور هم باشیم و برای یه ساعتی دنیای واقعی رو فراموش کنیم و در دنیای مجازی دور هم باشیم اگه وقتتون اجازه میده یعنی سعی کنید وقتتون اجازه بده که نباشین بدون شما نمیشه
بچه ها هر کی دیر کرد یا حضور نداشت
باید جریمه بشه
من که میگم برای اینکه از دل بقیه در بیاره باید لطیفه بامزه تعریف کنه و همه هم براش تشکر بزنن اگه نزنن باید دوباره قشنگترشو تعریف کنه
بچه ها برای جریمه طرف اگر نظرات بهتر و سازنده تری(در جهت خوش قول شدن طرف) دارید بگید
نه بابا مث اینکه واقعا همه رفتن و کسی نیست اینجا
چه خلوت شد اینجا
تهدید سرکار استوار هم ترکوند اینجا رو
اشکال نداره
اینجا میمونم تا بالاخره یکی بیاد
نه بابا مث اینکه واقعا همه رفتن و کسی نیست اینجا
چه خلوت شد اینجا
تهدید سرکار استوار هم ترکوند اینجا رو
اشکال نداره
اینجا میمونم تا بالاخره یکی بیاد
سلام من هستم
تهدید کسی ما را نمی ترسونه ...
سلام
من اومدم ببخشید نبودم جه خبر کی هست کی نیست ؟؟؟؟
سلام
سلام خبر قابلی که فعلاً نیست ...
شما هم در مسابقه وبلاگ شناسی شرکت کردید ؟
سلام
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام نه چه جوری ؟ توضیح میدید در موردش
سلام
سلام طهمورث خانم خوبی؟
واله امروز کلا کسی نیومد خودم تک و تنها اومدم چن تا پست گذاشتم دیگه ناامید شدم ازاومدن شما و بقیه بچه ها
سلام
سلام حامد جان خوش اومدی واله ساعت تقریبا 8:30 برات کامنت گذاشتم گفتم که احتمالا کسی نیاد چون معمولا کسی که بخواد بیاد قبلش اعلام حضور میکنه واسه همین خدای نکرده بد قولی نشه از طرف من
ممنون که اومدی
سلام
سلام. من تازه از ورزش اومدم. ببخشید که دیر شد. ولی خب اصل اومدن بود که من اومدم.
سلام
سلام. من تازه از ورزش اومدم. ببخشید که دیر شد. ولی خب اصل اومدن بود که من اومدم.
سلام داش رضای فراری
آقا ورزشکار
خوش اومدی چه ورزشی میکنی؟
سلام
سلام داش رضای فراری
آقا ورزشکار
علیک سلام. من فوتبال بازی میکنم ولی یکی دو شبه میرم میدوم که تو فوتبال از لحاظ بدنی کم نیارم. تشویقم نکنین خجالت ندین. بخدا منم از خودتونم. من از جنس مردمم.
سلام
سلام داش رضای فراری
آقا ورزشکار
علیک سلام. من فوتبال بازی میکنم ولی یکی دو شبه میرم میدوم که تو فوتبال از لحاظ بدنی کم نیارم. تشویقم نکنین خجالت ندین. بخدا منم از خودتونم. من از جنس مردمم.
فوتبالیست دونده رضا چرا نمیخنده
ربطی نداشت گفتی از خودت ایده در وکن اینم ایده من خوب بید