نقل قول bivafa
سلام دوستان،حال همه خوبه؟
راستش من دیگه زیاد وقت و حوصله برای فعال بودن در اینجا ندارم وگرنه خیلی دوستش دارم و تقریباً هر روز در حد یه نگاه گذری هم که شده میام ومیرم...
یه انتقادی به 3-4تا از عزیزان فعال این تاپیک که کمی آزارم میده و فکر میکنم نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با بنده باشه این هستش که میبینم بین شما چند نفرخاص بحث های صورت میگره و همش از پست های هم نقل قول میکنید ...این به نظرم باعث بد شدن ظاهر تاپیک میشه!و اینکه مخاطبی مثل من رو به بی میلی نسبت به حرف های دلی که جای گفتنش این تاپیک هست وا میداره!! در تالار گفتگوی آزاد زیر تالاری تحت عنوان گفتگو برای سرگرمی وجود داره که به اعتقادم اگر قرار است که گفتگو و نقل قول های پی در پی و سرگرم کننده صورت بگیره اونجا جای مناسبتری هست براش...
اینجا جاییه مثل دفتر خاطرات یا دفتر یادگاری های دوستان و ابراز دلتنگی ها...
امیدوارم کسی از دستم ناراحت نشده باشه و ضمناً متوجه منظورم شده باشید...
در پناه حق
سلام بی وفا احتمالا خانم بی وفا(اگر اشتباه گفتم عذر میخوام)
از انتقاد شما ممنون ولی اگر واقعا فکر میکنید نظر کلی و مطابق مقررات هم همسو با شما هست من به شخصه راضی نیستم که باعث آزار شخصی و جماعتی شوم
تا به حال مدیر محترم آقای غلامعلی ایرادی من باب این موضوع نگرفتن
بهرحال اگر نظر مدیر محترم هم همینه لطفا اعلام کنند ممنون میشیم
بچه ها الفرار. بی وفا سرکار استوار هستن. یدفعه میبینی با حکم جلب مون میاد ها. من که دیگه میترسم اینجا پست بذارم. بی وفا من بی تقصیرم همش تقصیر این بچه هاس. منو اغفال کردن.
دست مریزاد داش رضا اصلا معلوم نیست کجا قایم شدی بیا بیرون بابا بیا بیرون آبروی مارو بردی هر جا هستی اعلام حضور کن واسه امشب هم اگه وقت داشتی بگو دور هم باشیم برای یه ساعتی مثلا 9 تا 10 شب