پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا جان . حالتون خوبه ؟
یه سوال داشتم البته چون به زبان عربی تسلط ندارم گفتم از شما بپرسم . چند وقتیه تو کوی و بَرزَن و ..... هر کس منو می بینه با خودش میگه فتبارک احسن الخالقین !!!! یه وقت فحش و ناسزا نباشه . منم که عربی یاد ندارم
من حاج آقا را دوست دارم من راسخون را دوست دارم
با سلام متاسفانه اینجانب در اولین سوالی که بعد از ثبت نام دیدم سوال روز هشتم بود و بدلیل عدم اطلاع از منبعی جهت خواندن به آن پاسخ نادرست داده ام میشود تائید سوال را مجددا حذف کنید تا جواب درست به آن بدهم.با تشکر قبلی
با عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی تشکر از شما متاسفانه این امکان وجود ندارد چرا که سیستم به صورت خودکار ثبت می کند و نمی توان در آن تغییری ایجاد کرد. لذا در پایان سعی می کنیم از میان کسانی که بیشترین پاسخ صحیح را ارسال کرده اند قرعه کشی انجام گردد. شما هم به پاسخگویی باقی سوالات ادامه دهید.
با تشکر و آرزوی موفقیت
سلام
ظاهرا لینک ایراد داره یا پست غبر فعال شده!
سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک تاپیک در همین پست و در صفحه ی مربوطه، فعال و در دسترس شما عزیزان است که استفاده فرمایید.
با تشکر
سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا جان . حالتون خوبه ؟
یه سوال داشتم البته چون به زبان عربی تسلط ندارم گفتم از شما بپرسم . چند وقتیه تو کوی و بَرزَن و ..... هر کس منو می بینه با خودش میگه فتبارک احسن الخالقین !!!! یه وقت فحش و ناسزا نباشه . منم که عربی یاد ندارم
من حاج آقا را دوست دارم من راسخون را دوست دارم
سلام. روز خوش جناب خدایی عزیز. حاج آقا کربلا نایب الزیاره هستن. نظر به اینکه الان هم در دیار اعراب هستن اگر بتونید پیداشون کنید و ازشون معنیش رو بپرسید فکر کنم بهترین ترجمه رو خواهید گرفت.
التماس دعا
سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک فوق در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.
با آرزوی بهترین ها
سلام
سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک تاپیک در همین پست و در صفحه ی مربوطه، فعال و در دسترس شما عزیزان است که استفاده فرمایید.
با تشکر
سلام. لینک هنوز غیر فعال است. لطفاً بررسی بفرمایید. تشکر.
سلام
با تشکر
سلام. لینک هنوز غیر فعال است. لطفاً بررسی بفرمایید. تشکر.
سلام و روز بخیر. فعال گردید.
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها یا چرخشی قرار دهید / یاشا
چگونه به چند روش سرعت پایین ویندوز را بالا ببریم
سلام و عرض ادب
حاجی چرا سرعت ارسال پست به شدت پایین اومده؟؟؟ برای ارسال یه پست باید حداقل 20 ثانیه صبر کرد بعضی اوقات هم تا یک دقیقه هم طول میکشه
آخه چرا؟؟!؟@؟!@؟!@؟!@؟؟!@؟!
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
🎓🎓🎓آموزش ویدیویی Word 2007 + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون]🎓🎓🎓
سلام
بعضی اوقات هم که اصلا ارسال نمیشه! و پیغام خطا میده!
سلام و عرض ادب
حاجی چرا سرعت ارسال پست به شدت پایین اومده؟؟؟ برای ارسال یه پست باید حداقل 20 ثانیه صبر کرد بعضی اوقات هم تا یک دقیقه هم طول میکشه
حق با يحيي جونه سرعت ارسال پست به شدت کاهش يافته و صبر ما به ندرت افزايش يافته است . پيش بيني مي شود طي روزهاي آينده جوي صاف و پايدار در راسخون داشته باشيم !! والسلام عليکم و رحمه الله و برکاته
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها یا چرخشی قرار دهید / یاشا
چگونه به چند روش سرعت پایین ویندوز را بالا ببریم
سلام و عرض ادب. همراه گرامی مطلب فوق در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا
🎓🎓🎓آموزش ویدیویی Word 2007 + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون]🎓🎓🎓
سلام و عرض ادب. همراه گرامی این لینک در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.
سپاسگزارم
سلام و عرض ادب