0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا جان . حالتون خوبه ؟  wink

یه سوال داشتم البته چون به زبان عربی تسلط ندارم گفتم از شما بپرسم . چند وقتیه تو کوی و بَرزَن و ..... هر کس منو می بینه با خودش میگه فتبارک احسن الخالقین !!!! یه وقت فحش و ناسزا نباشه . منم که عربی یاد ندارم  

من حاج آقا را دوست دارم  من راسخون را دوست دارم  kiss

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 28 فروردین 1396  9:03 PM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m mty1378 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول kazemm

با سلام متاسفانه اینجانب در اولین سوالی که بعد از ثبت نام دیدم سوال روز هشتم بود و بدلیل  عدم اطلاع از منبعی جهت خواندن به آن پاسخ نادرست داده ام میشود تائید سوال را مجددا حذف کنید تا جواب درست به آن بدهم.با تشکر قبلی

با عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی تشکر از شما متاسفانه این امکان وجود ندارد چرا که سیستم به صورت خودکار ثبت می کند و نمی توان در آن تغییری ایجاد کرد. لذا در پایان سعی می کنیم از میان کسانی که بیشترین پاسخ صحیح را ارسال کرده اند قرعه کشی انجام گردد. شما هم به پاسخگویی باقی سوالات ادامه دهید.

با تشکر و آرزوی موفقیت

سه شنبه 29 فروردین 1396  9:25 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 khodaeem1 omiddeymi1368 kazemm nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام؛

دیدم از پستِ "سخنرانی استاد رائفی پور: «خوب، بد، زشت برای یک رئیس جمهور»" کسی استقبال نکرده، گفتم پیشنهاد بدم که توی برترینها یا لینکهای چرخشی -در صورت صلاحدید- آورده بشه و هر کسی هم علاقه داشت گوش کنه. من خودم فک کنم برای اولین بار نشستم سخنرانی استاد رائفی پور رو تا آخر گوش کردم. و توصیه میکنم که گوش کنن همگی. ثانیه ثانیه این فایل صوتی، دَرسه. کاملاً شفاف و مطابق با فهمِ عامّه مردم. بدون ایراد و منطبق بر اصل قرآن.

قسمت "مترو" رو هم دقیق گوش کنید و ببینید که ایشون جریانها رو چقدر تیز و هوشمندانه تحلیل میکنن. البته این یک نمونشه. مواردی زیادی توی این سخنرانی گفته میشه که به قول خود ایشون باید گریه کرد تا خندید!!!

فَلِذا أوصیکُم عِبادَ اللهِ بِسَمعِ هذا الصَّوتِ...

أَرجوا لَکُمُ النَّجاحَ و التَّوفیقَ

عرض سلام و ادب حضور شما. سپاس از پیشنهاد شما، اگر امکان داشت بارگذاری خواهد شد. لذا از همه عزیزان دعوت می شود این سخنرانی را گوش دهند.

سلام

ظاهرا لینک ایراد داره یا پست غبر فعال شده!

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک تاپیک در همین پست و در صفحه ی مربوطه، فعال و در دسترس شما عزیزان است که استفاده فرمایید.

با تشکر

سه شنبه 29 فروردین 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
mty1378 khodaeem1 farshon omiddeymi1368 ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام و عرض ادب خدمت حاج آقا جان . حالتون خوبه ؟  wink

یه سوال داشتم البته چون به زبان عربی تسلط ندارم گفتم از شما بپرسم . چند وقتیه تو کوی و بَرزَن و ..... هر کس منو می بینه با خودش میگه فتبارک احسن الخالقین !!!! یه وقت فحش و ناسزا نباشه . منم که عربی یاد ندارم  

من حاج آقا را دوست دارم  من راسخون را دوست دارم  kiss

سلام. روز خوش جناب خدایی عزیز. حاج آقا کربلا نایب الزیاره هستن. نظر به اینکه الان هم در دیار اعراب هستن اگر بتونید پیداشون کنید و ازشون معنیش رو بپرسید فکر کنم بهترین ترجمه رو خواهید گرفت.smiley

التماس دعا

سه شنبه 29 فروردین 1396  9:44 AM
تشکرات از این پست
mty1378 khodaeem1 farshon omiddeymi1368 ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

5 ربات تلگرامیِ کار راه‌انداز +تصاویر و آموزش

لینک برترین ها لطفا!

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک فوق در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.

با آرزوی بهترین ها 

سه شنبه 29 فروردین 1396  12:12 PM
تشکرات از این پست
farshon ehsan007060 mty1378 omiddeymi1368 khodaeem1 nazaninfatemeh borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ehsan007060

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام؛

دیدم از پستِ "سخنرانی استاد رائفی پور: «خوب، بد، زشت برای یک رئیس جمهور»" کسی استقبال نکرده، گفتم پیشنهاد بدم که توی برترینها یا لینکهای چرخشی -در صورت صلاحدید- آورده بشه و هر کسی هم علاقه داشت گوش کنه. من خودم فک کنم برای اولین بار نشستم سخنرانی استاد رائفی پور رو تا آخر گوش کردم. و توصیه میکنم که گوش کنن همگی. ثانیه ثانیه این فایل صوتی، دَرسه. کاملاً شفاف و مطابق با فهمِ عامّه مردم. بدون ایراد و منطبق بر اصل قرآن.

قسمت "مترو" رو هم دقیق گوش کنید و ببینید که ایشون جریانها رو چقدر تیز و هوشمندانه تحلیل میکنن. البته این یک نمونشه. مواردی زیادی توی این سخنرانی گفته میشه که به قول خود ایشون باید گریه کرد تا خندید!!!

عرض سلام و ادب حضور شما. سپاس از پیشنهاد شما، اگر امکان داشت بارگذاری خواهد شد. لذا از همه عزیزان دعوت می شود این سخنرانی را گوش دهند.

سلام

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لینک تاپیک در همین پست و در صفحه ی مربوطه، فعال و در دسترس شما عزیزان است که استفاده فرمایید.

با تشکر

سلام. لینک هنوز غیر فعال است. لطفاً بررسی بفرمایید. تشکر.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 30 فروردین 1396  12:43 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon rasekhoon_m khodaeem1 ehsan007060 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ehsan007060

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام؛

سلام

با تشکر

سلام. لینک هنوز غیر فعال است. لطفاً بررسی بفرمایید. تشکر.

سلام و روز بخیر. فعال گردید.

چهارشنبه 30 فروردین 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mty1378 farshon omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها یا چرخشی قرار دهید / یاشا

چگونه به چند روش سرعت پایین ویندوز را بالا ببریم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 31 فروردین 1396  11:15 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farshon mty1378 ahmad0 omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1 borkhar nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

حاجی چرا سرعت ارسال پست به شدت پایین اومده؟؟؟ برای ارسال یه پست باید حداقل 20 ثانیه صبر کرد بعضی اوقات هم تا یک دقیقه هم طول میکشه

آخه چرا؟؟!؟@؟!@؟!@؟!@؟؟!@؟!

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 1 اردیبهشت 1396  12:07 PM
تشکرات از این پست
ahmad0 mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1 ehsan007060 farshon borkhar nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا

🎓🎓🎓آموزش ویدیویی Word 2007 + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون]🎓🎓🎓 

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060 farshon borkhar omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

حاجی چرا سرعت ارسال پست به شدت پایین اومده؟؟؟ برای ارسال یه پست باید حداقل 20 ثانیه صبر کرد بعضی اوقات هم تا یک دقیقه هم طول میکشه

سلام

بعضی اوقات هم که اصلا ارسال نمیشه! و پیغام خطا میده!

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:16 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m farshon khodaeem1 borkhar siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

حق با يحيي جونه سرعت ارسال پست به شدت کاهش يافته و صبر ما به ندرت افزايش يافته است . پيش بيني مي شود طي روزهاي آينده جوي صاف و پايدار در راسخون داشته باشيم !! والسلام عليکم و رحمه الله و برکاته

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 2 اردیبهشت 1396  11:52 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon borkhar rasekhoon_m siryahya omiddeymi1368 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها یا چرخشی قرار دهید / یاشا

چگونه به چند روش سرعت پایین ویندوز را بالا ببریم

سلام و عرض ادب. همراه گرامی مطلب فوق در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.

با تشکر 

شنبه 2 اردیبهشت 1396  12:29 PM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya khodaeem1 omiddeymi1368 mty1378 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon farshon ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا

🎓🎓🎓آموزش ویدیویی Word 2007 + امتیاز ویژه [اختصاصی راسخون]🎓🎓🎓 

سلام و عرض ادب. همراه گرامی این لینک در برترین های انجمن های راسخون بارگذاری گردید.

سپاسگزارم

شنبه 2 اردیبهشت 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
siryahya khodaeem1 borkhar omiddeymi1368 mty1378 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon farshon ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

سلام و عرض ادب. دوستان عزیز در ارسال پست ها و زمانی که سپری می گردد برای ارسال، از لحاظ فنی بررسی گردید و مشکلی مشاهده نشد لذا بنابر صحبت واحد فنی مبنی بر اینکه اگر مشکلی را مشاهده کردید همان وقت اطلاع دهید خواهشمند است اگر تا ساعت 3 بعداز ظهر با همین مشکل کاهش سرعت در ارسال پست ها مواجه شدید لطفا اطلاع دهید تا در لحظه بررسی گردد. ضمن اینکه سرعت اینترنت شما و سرور ارایه دهنده ی اینترنت به شما هم در این امر دخیل است. 

امید که بتوان مشکلات را حل کرد تا شما عزیزان به راحتی این همراهی را ادامه دهید.

با تشکر

شنبه 2 اردیبهشت 1396  12:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar khodaeem1 siryahya mty1378 nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon farshon ehsan007060 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها