پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
ممنون و به عنوان سوال آخر با کم شدن حسنه ها امتیاز هم کم میشه یا نه تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
امتیاز های کسب شده هیچگاه کسر نمی گردد، بعبارت دیگر ظرف امتیاز ها همواره با فعالیت در بخش های مختلف سایت پر می گردد و هیچ گاه از آن برداشت نمی شود، لذا سطوح کاربری با خرج امتیازات تنزل نمی یابد.
هر امتیاز کسب شده به معادل حسنه آن(یک امتیاز=5 حسنه) تبدیل شده و آنچه مورد مصرف قرار می گیرد حسنه است.
مثلا اگر شما 100 امتیاز داشته باشید و هیچ مصرفی از آنها انجام نداده باشید، معادل با 500 حسنه خواهید داشت. حال اگر مثلا محصولی در فروشگاه بخرید که 200 حسنه نیاز داشته باشد، حسنه باقیمانده شما 300 خواهد بود اما امتیاز شما همان 100 باقی می ماند. حال اگر مثلا پستی در انجمن ها ارسال دارید که امتیاز ارسال پست در انجمن ها 5 می باشد، میزان امتیازات شما 105 و حسنه شما 325 می گردد.
با تشکر
با عرض سلام وخسته نباشی
خودم به شخصه علاقه ی شدیدی به طراحی سایت دارم اما دوره های شما با امتحانات دانشگاه یکی شده و نمیتوان در دوره های شما شرکت کرد
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از حضور شما در این تاپیک و انجمن های راسخون، فرمایش جنابعالی صحیح است اما از آنجا که کلیه محتوای آموزشی بصورت دسته بندی شده و مرتب در تاپیک آموزش طراحی تصویری وب سایت خبری باقی خواهند ماند، شما می توانید در زمان فراغت خود به تاپیک ذکر شده مراجعه و آموزش ها را متناسب با زمانبندی خود دانلود و مورد استفاده قرار د هید.
با تشکر
مدیر محترم ارشد انجمنها
باعرض سلام وخداقوت
می خواستم بعرض برسانم جهت اطلاع که مطلب موجوددرلینک چرخشی "مثل تانگ جنگ می مانی پراید"قبلا"درماههای قبل توسط کاربران دیگردرتالارقرارداده شده بودلذااینجانب بدلیل تکراری بودن پست آنراحذف نمودم.
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 21 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
http://rasekhoon.net/forum/thread/700361/page1/
لطفا در صورت تائید ، در لینک چرخشی قرار دهید.
سپاس
مدیر محترم ارشد انجمنها
باعرض سلام وخداقوت
می خواستم بعرض برسانم جهت اطلاع که مطلب موجوددرلینک چرخشی "مثل تانگ جنگ می مانی پراید"قبلا"درماههای قبل توسط کاربران دیگردرتالارقرارداده شده بودلذااینجانب بدلیل تکراری بودن پست آنراحذف نمودم.
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در حالی که مطلبی توسط روابط عمومی در لینک چرخشی بارگذاری شده است شما با حذف آن موجب نامعتبر شدن لینک بارگذاری شده می شوید؟
در صورتی که تکراری هم بوده است شما نباید اقدام به حذف آن می نمودید.
با تشکر
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 21 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.
سپاس
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
لینک مورد نظر اصلاح گردید. ضمنا همانطور که می دانید همواره تاپیک "همه چیز در مورد مسابقه پیش بینی لیگ برتر، جام خلیج ..." مورد تبلیغات واقع می شود، لذا ضروری است نسبت به اصلاح لینک های درون این تاپیک به مسابقه هفته جاری اقدام نمائید.
با تشکر فراوان از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی
با سلام:
مطلب " پراید مثل تانک جنگی می ماند " در لینک چرخشی است ولی خبری از خود مطلب در انجمن ها نیست !!!!
لطفا بررسی نمائید.
سپاس
با سلام:
سپاس
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
لینک مورد نظر اصلاح گردید. ضمنا همانطور که می دانید همواره تاپیک "همه چیز در مورد مسابقه پیش بینی لیگ برتر، جام خلیج ..." مورد تبلیغات واقع می شود، لذا ضروری است نسبت به اصلاح لینک های درون این تاپیک به مسابقه هفته جاری اقدام نمائید.
با تشکر فراوان از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی
سلام مجدد:
بله ، ممنونم، همین الان داشتم درستش می کردم. گویا شما هم مشغول به آن کار بودید .به هر حال متشکرم . این ویرایش انجام شد.
سپاس
ممنون و به عنوان سوال آخر با کم شدن حسنه ها امتیاز هم کم میشه یا نه تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
امتیاز های کسب شده هیچگاه کسر نمی گردد، بعبارت دیگر ظرف امتیاز ها همواره با فعالیت در بخش های مختلف سایت پر می گردد و هیچ گاه از آن برداشت نمی شود، لذا سطوح کاربری با خرج امتیازات تنزل نمی یابد.
هر امتیاز کسب شده به معادل حسنه آن(یک امتیاز=5 حسنه) تبدیل شده و آنچه مورد مصرف قرار می گیرد حسنه است.
مثلا اگر شما 100 امتیاز داشته باشید و هیچ مصرفی از آنها انجام نداده باشید، معادل با 500 حسنه خواهید داشت. حال اگر مثلا محصولی در فروشگاه بخرید که 200 حسنه نیاز داشته باشد، حسنه باقیمانده شما 300 خواهد بود اما امتیاز شما همان 100 باقی می ماند. حال اگر مثلا پستی در انجمن ها ارسال دارید که امتیاز ارسال پست در انجمن ها 5 می باشد، میزان امتیازات شما 105 و حسنه شما 325 می گردد.
با تشکر
=================================
ممنون از شما بخاطره توضیحات رسا و کاملتون خیلی خوبه که برای کامنتهای ما انقد وقت میذارید و بسیار شیوار پاسخ میدهید ممنون
کاربر محترم iran313 برادر سوال رو با سوال جواب میدی دمت گرم.ببین عزیز شما کاربر برنزی هستید یکی دیگه نوشته کاربر طلایی و ......ممنون که سعی در جواب دادن سوالم کردی
روابط عمومی محترم لطفا به سوالات من جواب دهید باتشکر از شما
========================================
سلام و خسته نباشيد
هيچ وقت دنبال برتري و نقره اي و طلايي بودن نبودم . سايت راسخون ، مدير ارشد انجمن ها و مديران تالارها به من خيلي لطف داشته اند و هنوز لطفهاي آنان را جبران نكرده ام. با تشكر
===========================
خوب به همه جايزه ميدادند و مديران تالارها هم مرا جزو برترين ها انتخاب كردند كه البته در تماس تلفني گفتم كه حق كسي نباشد و اگر حق كسي باشد قبول ندارم ولي با ملاكهايي كه داشته اند مرا انتخاب مي كردند من به قوانين و جوايز توجهي نداشتم ولي الان هم همين طور است منتها نه اينكه من از جايزه و امتياز را دوست ندارم . بله زياده روي كرده ام و سختگيري كرده ام كه در واقعيت من اين گونه نيستم و براي همه چيز ارزش قائلم .
و
کاربر محترم iran313 برادر سوال رو با سوال جواب میدی دمت گرم.ببین عزیز شما کاربر برنزی هستید یکی دیگه نوشته کاربر طلایی و ......ممنون که سعی در جواب دادن سوالم کردی
===============================
سلام و خسته نباشيد
هيچ وقت دنبال برتري و نقره اي و طلايي بودن نبودم . سايت راسخون ، مدير ارشد انجمن ها و مديران تالارها به من خيلي لطف داشته اند و هنوز لطفهاي آنان را جبران نكرده ام. با تشكر
خوب به همه جايزه ميدادند و مديران تالارها هم مرا جزو برترين ها انتخاب كردند كه البته در تماس تلفني گفتم كه حق كسي نباشد و اگر حق كسي باشد قبول ندارم ولي با ملاكهايي كه داشته اند مرا انتخاب مي كردند من به قوانين و جوايز توجهي نداشتم ولي الان هم همين طور است منتها نه اينكه من از جايزه و امتياز را دوست ندارم . بله زياده روي كرده ام و سختگيري كرده ام كه در واقعيت من اين گونه نيستم و براي همه چيز ارزش قائلم .
=========================================
این انشا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش اینایی که مارک سبز کردم یه خورده از نظر جمله بندی مورد داره و اون جمله ایی که مارک قرمز کردم به بقیه جملات و سوالی که من از روابط عمومی پرسیدم چه ربطی داشت نمیدونم
عزیزم شما چند بار به سوالاتی که از روابط عمومی پرسیدم جواب دادی دستت درد نکنه ولی اصلا جوابت ربطی به سوالم نداشت که هیچ جوابتون ربطی به من نداشت که هیچ اصلا به چی ربط داره نمیدونم واقعا
میشه دقیق بگی چی میگی عزیزم.من اصلا سوالی در مورد شما نپرسیدم ولی شما داری از خودتون میگید من فقط از روابط عمومی پرسیدم که داستان کاربرای طلایی و جدید و نقره ایی چیه ؟همین و جوابمو هم گرفتم
نمیدونم شما راجع به چی حرف میزنی جوابی هم میدی
اصلا بیخیال
کاربران گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
کاربر عزیز جناب salamat595 سئوالاتی پرسیدند و ما نیز پاسخی خدمت ایشان اظهار داشتیم.ضمن تشکر از ایشان و جناب iran313 ، خواهشمندیم موضوع پیش آمده ادامه داده نشود تا خدای ناکرده سوء تفاهمی بین دو بزرگوار پیش نیاید. دراین شکی نداریم که نیت هر دوکاربر گرامی، خیر و در راستای ارتقاء سطح کیفی انجمن ها بوده و هست.
با تشکر
===============================
سلام و خسته نباشيد
=========================================
این انشا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش اینایی که مارک سبز کردم یه خورده از نظر جمله بندی مورد داره و اون جمله ایی که مارک قرمز کردم به بقیه جملات و سوالی که من از روابط عمومی پرسیدم چه ربطی داشت نمیدونم
عزیزم شما چند بار به سوالاتی که از روابط عمومی پرسیدم جواب دادی دستت درد نکنه ولی اصلا جوابت ربطی به سوالم نداشت که هیچ جوابتون ربطی به من نداشت که هیچ اصلا به چی ربط داره نمیدونم واقعا
میشه دقیق بگی چی میگی عزیزم.من اصلا سوالی در مورد شما نپرسیدم ولی شما داری از خودتون میگید من فقط از روابط عمومی پرسیدم که داستان کاربرای طلایی و جدید و نقره ایی چیه ؟همین و جوابمو هم گرفتم
نمیدونم شما راجع به چی حرف میزنی جوابی هم میدی
اصلا بیخیال
سلام و خسته نباشيد كاربر گرامي
بي خيال و .................................
سلام و خسته نباشيد
مدير تالار زن كيه؟
مدیر محترم ارشد انجمنها
باعرض سلام وخداقوت
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در حالی که مطلبی توسط روابط عمومی در لینک چرخشی بارگذاری شده است شما با حذف آن موجب نامعتبر شدن لینک بارگذاری شده می شوید؟
در صورتی که تکراری هم بوده است شما نباید اقدام به حذف آن می نمودید.
با تشکر
مسئول محترم
اینجانب بعدازحذف مطلب متوجه موجودبودن درلینک چرخشی شدم خوبه که یه هماهنگی جهت لینک چرخشی بشودثانیا" فقط دراین خصوص که درچرخش بوده نبایدحذف می شده یاکلا"مطالب تکراری روحذف نکنم ، می خواستم کسب تکلیف کنم.باتشکر