نقل قول salamat595
کاربر محترم iran313 برادر سوال رو با سوال جواب میدی دمت گرم.ببین عزیز شما کاربر برنزی هستید یکی دیگه نوشته کاربر طلایی و ......ممنون که سعی در جواب دادن سوالم کردی
روابط عمومی محترم لطفا به سوالات من جواب دهید باتشکر از شما
===============================
سلام و خسته نباشيد
هيچ وقت دنبال برتري و نقره اي و طلايي بودن نبودم . سايت راسخون ، مدير ارشد انجمن ها و مديران تالارها به من خيلي لطف داشته اند و هنوز لطفهاي آنان را جبران نكرده ام. با تشكر
===========================
چقد تو خوبی؟؟؟؟؟
سلام و خسته نباشيد
خوب به همه جايزه ميدادند و مديران تالارها هم مرا جزو برترين ها انتخاب كردند كه البته در تماس تلفني گفتم كه حق كسي نباشد و اگر حق كسي باشد قبول ندارم ولي با ملاكهايي كه داشته اند مرا انتخاب مي كردند من به قوانين و جوايز توجهي نداشتم ولي الان هم همين طور است منتها نه اينكه من از جايزه و امتياز را دوست ندارم . بله زياده روي كرده ام و سختگيري كرده ام كه در واقعيت من اين گونه نيستم و براي همه چيز ارزش قائلم .
=========================================
این انشا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش اینایی که مارک سبز کردم یه خورده از نظر جمله بندی مورد داره و اون جمله ایی که مارک قرمز کردم به بقیه جملات و سوالی که من از روابط عمومی پرسیدم چه ربطی داشت نمیدونم
عزیزم شما چند بار به سوالاتی که از روابط عمومی پرسیدم جواب دادی دستت درد نکنه ولی اصلا جوابت ربطی به سوالم نداشت که هیچ جوابتون ربطی به من نداشت که هیچ اصلا به چی ربط داره نمیدونم واقعا
میشه دقیق بگی چی میگی عزیزم.من اصلا سوالی در مورد شما نپرسیدم ولی شما داری از خودتون میگید من فقط از روابط عمومی پرسیدم که داستان کاربرای طلایی و جدید و نقره ایی چیه ؟همین و جوابمو هم گرفتم
نمیدونم شما راجع به چی حرف میزنی جوابی هم میدی
اصلا بیخیال
سلام و خسته نباشيد كاربر گرامي
بي خيال و .................................