پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام هفته 47 ام از اموزش های ویدیویی با همکاری دوستان به پایان رسید/ در صورت صلاحدید امتیازات اختصاص داده شده را اهدا فرمایید/ یاشا
امتیازات کاربران فعال در هفته 47 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی +امتیاز ویژه"
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با سپاس از زحمات شما بزرگوار لطفا به صندوق پیامتان مراجعه فرمایید
با تشکر
باسلام و احترام خدمت حاج آقا جان . میدونم حالتون خوبه ملالی نیست جز دوری من !
چی بگم ؟ از کجا بگم ؟ دست رو دلم نزارین حاج آقا که خینه
یادش بخیر یه زمانی تصاویری که با گوشیم می گرفتم رو می تونستم تو تالار گردشگری کپی پست کنم و ارسال کنم . به لطف دوستان فنی اینو از من گرفتین منم رفتم و صبر پيشه کردم
حاج آقا دستم به دامنتون نه ببخشید به عباتون . ضمنا من راسخون را دوست میدارم من حاج آقا را دوست میدارم
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه گرامی ممنونم بابت لطفی که به اینجانب دارید قبل از اینکه دست شما به خون کاربران عزیز آغشته شود. برای شما فرش قرمز راسخونی پهن کردیم به پهنای واحد فنی ، لطف نماید و از مقام طی الارض خود استفاده نماید و به راسخون تشریف بیارید تا از زبان مبارکتان درد دل هاتون را بشنوند. ما همچنان در خدمت شما هستیم.این گلایه را به تاپیک دردل ها انتقال بدهید.تا دوستان مسئول هم ببینند.
با تشکر از شما
حاج آقا پست قبلی رو به عنوان پست سال راسخون انتخاب کنید. بعضیا چه استعدادهای جالب انگیزی دارن! مُردَم از خنده!!!!
با سلام و عرض ادب:
با تشکر از شما و جناب خدایی که با قلم گویای خود همه را به فیض اکمل میرسانند.بچه های با صفای استان خراسان بالاخص مشهدیا هم شرین زبان هم شیرین نویسان خوبی هستند.
ممنونم از همگی
سلام هفته 47 ام از اموزش های ویدیویی با همکاری دوستان به پایان رسید/ در صورت صلاحدید امتیازات اختصاص داده شده را اهدا فرمایید/ یاشا
امتیازات کاربران فعال در هفته 47 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی +امتیاز ویژه"
4000 امتیاز معادل 20000 حسنه!
ممنون از اینکه در یک تالار اینجوری مدیر به خودش امتیاز میده و تو تالارهای دیگه 500 امتیاز دادن یه چیز عجیبه!
واقعا که ...
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی ظاهرا مدیر مذکور سوال شما را در تالار تحت مدیریتشان طبق درخواستی که دوستان در همین رابطه داشته اند پاسخگو بوده اند .در رابطه با این موضوع با ایشان صحبت هایی هم داشته ایم.
با تشکر
4000 امتیاز معادل 20000 حسنه!
ممنون از اینکه در یک تالار اینجوری مدیر به خودش امتیاز میده و تو تالارهای دیگه 500 امتیاز دادن یه چیز عجیبه!
واقعا که ...
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی ظاهرا مدیر مذکور سوال شما را در تالار تحت مدیریتشان طبق درخواستی که دوستان در همین رابطه داشته اند پاسخگو بوده اند .در رابطه با این موضوع با ایشان صحبت هایی هم داشته ایم.
با تشکر
اگه قرار به دادن چنین امتیازاتی داده بشه باید در تمام تالارها باشه.
لطفا به منم به دلیل طراحی بیش از 30 مورد سرگرمی و مسابقه،انجام کارهای گرافیکی اون،جذب کاربر و ... ، 5000000000000 امتیاز بدین !
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با تشکرو قدر دانی از زحمات شایسته شما در طول دوران مدیریت درارنجمن راسخون ،عنایت داشته باشید به طرح های اجرایی عزیزان هم امتیاز ویژه داده می شود و هم اینکه در پابان سه ماهه جهت اهداء هدایا طرح هایی اجرائی مورد نظر می باشند. لذا از شما و همه ی عزیزان خواهشمندیم لینک تعداد طرح های خود رادر سه ماهه جاری یاداشت نمایند تا در جدول سه ماهه برترین ها ثبت گردد.در ضمن اگر طرحی را اجرا فرمودید حتما یاد آوری نمایید تا امتیاز آن به شما بزرگوار اهدا گردد.
با تشکر
باسلام / صبحتون بخیر
یک طرح دیگر برای دهه فجر: نظرسنجی سریال های انقلابی
لطفا تصاویر رو در سرور راسخون بارگذاری نمایید.
ممنون
باسلام / صبحتون بخیر
یک طرح دیگر برای دهه فجر: نظرسنجی سریال های انقلابی
لطفا تصاویر رو در سرور راسخون بارگذاری نمایید.
ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر گرامی و همراه راسخونی با تشکر از لطف و زحمات شایسته شما ،طرح پیشنهادی شما درتاپیکی که در دهه فجر فعال میگردد بارگذاری گردید.
با سپاس از همراهی شما
سلام و عرض ادب.
در صورت امکان: بحرانی که گاهی مردان را درگیر می کند! و یا نکته های شاد زیستن برای زندگی شادتر
ممنون
سلام و عرض ادب
در صورت امکان از این تایپیک هر از گاهی دیدن فرمایید و روال قدیم رو ادامه بدین و از واحد فنی بزرگوارمون تقدیر و تشکر شود
سلام و عرض ادب.
در صورت امکان: بحرانی که گاهی مردان را درگیر می کند! و یا نکته های شاد زیستن برای زندگی شادتر
ممنون
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی مطالب درخواستی شما در برترین ها و لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام و عرض ادب
در صورت امکان از این تایپیک هر از گاهی دیدن فرمایید و روال قدیم رو ادامه بدین و از واحد فنی بزرگوارمون تقدیر و تشکر شود
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با تشکر از لطف شما در راستای خطاها و نقاط قابل ذکر در این تاپیک ، خالی از لطف نیست و نخواهد بود که این تاپیک و تاپیک دردل ها ی شما را به اطلاع مسئولین برسانیم.
با تشکر
با تشکر
سلام و عرض ادب
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با تشکر از لطف شما در راستای خطاها و نقاط قابل ذکر در این تاپیک ، خالی از لطف نیست و نخواهد بود که این تاپیک و تاپیک دردل ها ی شما را به اطلاع مسئولین برسانیم.
با تشکر
با تشکر
واحد فنی که به خودش زحمت نمیده مشکلات رو حل کنه و حداقل بیاد نگاه کنه
هر از گاهی به جناب قریشی یادآوری کنید به این تایپیک هم سر بزنند و خبر دار شوند از اوضاع...........
سلام
در صورت امکان در چرخشی بارگزاری شود/ یاشا
10 ترفند ساده اما کارآمد برای افزایش سرعت کامپیوترهای ویندوزی
سلآم_وقتتون بخیر
برندگان سرگرمی بازی با سکه - دور اول
طبق فرمایش شما،ادامه سرگرمی ها رو گذاشتیم برای بعد دهه فجر.
ممنون