راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

کاربر tahmores در تالار پاتوق راسخونی ها »»» تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " پیشنهادی داده اند مبنی بر اینکه هر هفته در مورد یک دل تنگی کاربران گفتگو شود که برای شروع در مورد " بی پولی " صحبت شود.

همچنین پیشنهاد داده اند که این موضوع در لینک چرخشی قرار بگیرد و در پایان هفته به کاربرانی که در بحث شرکت کرده اند امتیازی داده شود.

خواستم نظر شما را در این مورد بدانم.

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

به نام خدا

حضور محترم جناب آقای نجاران

با سلام و احترام ، ممنون میشوم این تایپیک را به عنوان تایپیک ویژه کسب امتیازدر نظر گرفته و در لینک چرخشی قرار دهید :

به نظر شما بهترین منطقه گردشگری برای مسافرت در فصل زمستان کجاست؟

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تبلیغ تاپیک مورد نظر در قالب بنر در صفحات انجمن ها در دسترس قرار خواهد گرفت.

موفق باشید

|
|

با سلام 

راستش من معلم مدرسه هستم  شب یلدا از بچه های کلاسم خواستم  تا در مورد یلدا نقاشی بکشن تا من بهترین نقاشی ها رو بفرستم مسابقه یلدا راسخون  اما به خاطر مشکلی که  پیش اومد نتونستم   از اون روز بچه های کلاس   میپرسن  خانم نقاشی هامون چی شد و من خیلی بابات این موضوع ناراحتم    نمیشه یه فرصت دیگه بدید ؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر و سپاس از مشارکت فعال  و حضور ارزنده شما در انجمن های راسخون.
می توانید تصاویر مورد نظر خود را تا پایان روز جمعه به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال فرمائید تا بارگذاری گردد.
مشتاقانه منتظر تماشای آنها هستیم
موفق باشید

|
|

با سلام

من هم با نظر کاربر عزیز tahmores موافقم یک 24 ساعت تمدیدش کنید. از کانون ما هم یکی دیگه مونده.

والا به خدا از بس این جناب نجاران رو اذیت کریدم خجالت می کشم دیگه بهشون زنگ بزنم. اتفاقا همین دیروز هم یه کاری باهاشون داشتم می خواستم زنگ بزنم به جناب نجاران روم نمی شد گفتم میگه عجب بچه پر روییه قصد کردم به جناب خواجه بگم   که با خودم فکر کردم که ایشون اصلا در جریان کار ما نیست دوبار مزاحم جناب نجاران شدیم و ایشان با روی باز پذیرفتند. در همین پست  بنده از طرف کانون فرهنگی هنری شهید ترابی و مسجد امام خمینی ( ره) شهرستان خمین و همچنین به عنوان یک کاربر راسخون نهایت تقدیر و تشکر از این دوست عزیز را دارم و از درگاه ایزد منان برای ایشان و تمامی مسئولین راسخون آرزوی موفقیت و سلامت در سراسر زندگیشان دارم.

در ضمن با مسئول کانون های فرهنگی و هنری شهرستان صحبت شد و قرار شد که یک جایزه اگرچه اندک و در حد توان از طرف آنان هم به این عزیزان داده شود و از قرار معلوم این مسئولین عزیز در اداره ارشاد هم با سایت راسخون آشنایی داشتند و همکاری بین ما و شما بسیار استقبال کردند . و اما نظری که بنده داشتم این بود که لوح تقدیری 3 جانبه از طرف موسسه راسخون و اداره ارشاد و همچنین مسجد امام خمینی( ره) شهرستان خمین به این عزیزان داده شود که آنان هم موافقت کردم. ولی مشکل که هست این است که ما چطور این لوح را به دست شما برسانیم که شما با مهر و امضای خود آن را مزین کنید.

درحال حاضر ما هنوز این لوح ها را چاپ نکرده ایم اگر متنی یا موضوعی به نظرتان می رسد که برای متن آن انتخاب شود حتما به بنده اعلام بفرمائید تا در آن لحاظ کنم .

این گزارش کاملی از فعالیت بنده  در این چند روز بود. و در پست های بعدی حتما نظرتان را در مورد این لوح بفرمائید

با تشکر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پاسخگویی و خدمت به شما عزیزان افتخار ماست و ما از مصاحبت و همکاری با دوستانی فرهیخته همچون کاربران راسخون به خود می بالیم. صمیمانه مشتاق دریافت نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات جنابعالی و سایر کاربران گرامی هستیم.

تقدیم تقدیرنامه نیز موضوع پسندیده و مناسبی است، می توانید پس از آماده سازی، اقدام به ارسال پستی آنها به موسسه نمائید تا موردامضاء واقع شده و به آدرس پستی شما ارسال گردد.

در ارتباط با متن تقدیرنامه نیز هر متن مناسبی که مورد نظر شماست بلا مانع است، اما توجه داشته باشید محل امضاء موسسه راسخون عبارت زیر نوشته شود:

موسسه فرهنگی اطلاع رسانی نور راسخون

از زحمات ارزنده و حضور فعال و صادقانه شما در پرتال راسخون صمیمانه ممنونیم، اجرتان با خداوند حکیم توانا

موفق باشید

|
|

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

کاربر tahmores در تالار پاتوق راسخونی ها »»» تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " پیشنهادی داده اند مبنی بر اینکه هر هفته در مورد یک دل تنگی کاربران گفتگو شود که برای شروع در مورد " بی پولی " صحبت شود.

همچنین پیشنهاد داده اند که این موضوع در لینک چرخشی قرار بگیرد و در پایان هفته به کاربرانی که در بحث شرکت کرده اند امتیازی داده شود.

خواستم نظر شما را در این مورد بدانم.

همانطور که می دانید بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مشخص مربوط به تالار گفتگوی آزاد می باشد. در پاتوق مباحث فاقد هر گونه دسته بندی و موضوع خاصی هستند و هر آنچه در آن لحظه در فکر و ذهن کاربر باشد به اشتراک گذاشته شده و سایرین یا در آن مبحث شرکت می کنند یا بحث جدیدی مطرح می کنند.

لطفاً به کاربر گرامی ابلاغ فرمائید به ایجاد تاپیک های موردنظر خود در تالارهای گفتگوی آزاد مبادت نماید و درخواست ویژه نمودن آن را نیز در همانجا مطرح کند تا مباحث مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از پایان بحث، امتیازات لازم به شرکت کنندگان تقدیم گردد.

با تشکر

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام و خسته نباشید

در مورد اون لوح تقدیر قراره که پس فرداد با مسئول کانون ها  صحبت کنیم و خبرشو به شما می دهیم.

در مورد نقاشی های ارسالی اعضا با مشاهده اون متنی که برای tahmores نوشته بودین دیروز یکی ارسال کردم که در قسمت ارسالی های اعضا اون رو نمی بینم. نمی دونم به دستتون رسیده یا نه ولی به هر حال آدرس لینکش به صورت زیر است. در صورت صلاح دید آن را هم در آن قسمت قرار دهید

با تشکر

http://s2.picofile.com/file/7597974080/006.jpg
nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب نجاران

جناب نجاران لطفا به لینکهای زیر مراجعه کرده و نسبت به واریز امتیازات کاربران محترم اقدامات لازم را انجام دهید.

****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!****  (تالار گفتگوی آزاد)

****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** ...  (تالار عفاف و حجاب)

با تشکر

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید و آرزوی هفته ای خوب و سالم برای همه ی راسخونی ها :

در پست " 13 صفر" ، کریمخان زند را به اشتباه نوشته اید ، کریم خان یزد !!!

لطفا اصلاح نمائید .

سپاس

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

همانطور که می دانید بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مشخص مربوط به تالار گفتگوی آزاد می باشد. در پاتوق مباحث فاقد هر گونه دسته بندی و موضوع خاصی هستند و هر آنچه در آن لحظه در فکر و ذهن کاربر باشد به اشتراک گذاشته شده و سایرین یا در آن مبحث شرکت می کنند یا بحث جدیدی مطرح می کنند.

لطفاً به کاربر گرامی ابلاغ فرمائید به ایجاد تاپیک های موردنظر خود در تالارهای گفتگوی آزاد مبادت نماید و درخواست ویژه نمودن آن را نیز در همانجا مطرح کند تا مباحث مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از پایان بحث، امتیازات لازم به شرکت کنندگان تقدیم گردد.

با تشکر

...............................................................

سلام

از راهنمایی شما سپاسگزارم ، نظر شما را به اطلاع کاربر مورد نظر خواهم رساند.

در پناه حق

|
|

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید و آرزوی هفته ای خوب و سالم برای همه ی راسخونی ها :

در پست " 13 صفر" ، کریمخان زند را به اشتباه نوشته اید ، کریم خان یزد !!!

لطفا اصلاح نمائید .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، متن ذکر شده اصلاح گردید.

موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب نجاران

جناب نجاران لطفا به لینکهای زیر مراجعه کرده و نسبت به واریز امتیازات کاربران محترم اقدامات لازم را انجام دهید.

****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!****  (تالار گفتگوی آزاد)

****اطلاعیه!! تاپیک ویژه ویژه؛ روش جدید کسب امتیاز!**** ...  (تالار عفاف و حجاب)

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما و عرض معذرت از تاخیر پیش آمده، تا پایان ساعت اداری امروز امتیازات ذکر شده به کاربران عزیز تقدیم می گردد.

موفق و سلامت باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب نجاران

هرموقع تشریف داشتیداین متن روبخونید:

تشکرمی کنم بابت لینکی که درتالارلطیفه وطنزقراردادیدولی ظاهرا" دردی روبرای تبلیغ دوانمیکنه چون وقتی کلیک می کنم واردکلیه پستهای تالارمیشه من لینکی می خواهم که همانندلینک چرخشی اگرروی اون کلبیک شودپستهای ویژه نمایش داده شود.باتشکرمجدد

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام

جناب نجاران در این قسمت یکی از کاربران در مورد اعلام برندگان مسابقه یلدا میلاد خورشد انتقادی داشت که یه جورایی به بنده هم مربوط می شد که پاسخ هایی دادم.

لطفا به پست مذکور مراجعه بفرمائید 

farshad42 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 78
|

در خصوص مسابقه شب یلدا انتقدی داشتم :

شما جهت شرکت در مسابقه فرمده بود باید عضو راسخون باشند یا عضو شوند در صورتیکه کاربران : mahdi522 و tahmores آثار کودکانی  را ارسال و اسامی آنها به عنوان برنده اعلام شده است که عضو نیستند . تنها اعضاء برنده شده علی قاسمی ، ali_maboud و rzmaboudi است و بقیه عضو راسخون نیستند . !!!!؟؟؟؟ اگر قرار بود اینگونه باشد میفرمودید تا بنده هم نقاشی فرزندم را ارسال میکردم .

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در ابتدا خواهشمندیم موضوعات ارسالی را در تاپیک مناسب ارسال فرمائید، بعنوان مثال محل مناسب طرح موضوع جاری، تاپیک انتقادات و پیشنهادات روابط عمومی می باشد.

بطور قطع انتظار عضویت در راسخون، اسکن تصاویر نقاشی شده، ساخت ایمیل و ضمیمه نمودن فایل های مورد نظر و ارسال به پست الکترونیکی مسابقات، از یک کودک، انتظاری بجا و مورد قبول نمی باشد. لذا منظور از عضویت در راسخون برای شخصی است که به هر نحو قصد شرکت در مسابقه را دارد، خواه خودش و خواه کودکان وابسته به او یعنی والدین، معلم، مسئول پرورشی و مسئول شورای فرهنگی مسجد و ... می توانند به ارسال آثار کودکان اقدام نمایند.

به هر جهت مسئولین ذیربط در این مورد تصمیم به انتخاب این عزیزان به عنوان برنده گرفته اند.

با تشکر فراوان

سلام

من این موضوع را در تایپیک مربوط به مسابقه شب یلدا هم مطرح کردم ومدیر عزیز mahdi522 در اینخصوص جواب داده اند .وجوابهایی نیز داده ام . شما اگر منظورتان این بوده که والدین و بزرگترها میتوانند آثار کودکان را ارسال کنند چرا واضح مطرح نکردید من و هرکس دیگر بارها جوائز گران قیمت برای فرزندانمان میگیریم ولی قبول کنید شفاف مطرح نکرده اید .

این هم سوالات و پاسخ های بنده و جناب mahdi522  :

نقل قول mahdi522

سلام

در خصوص مسابقه شب یلدا انتقدی داشتم :

شما جهت شرکت در مسابقه فرمده بود باید عضو راسخون باشند یا عضو شوند در صورتیکه کاربران : mahdi522 و tahmores آثار کودکانی  را ارسال و اسامی آنها به عنوان برنده اعلام شده است که عضو نیستند . تنها اعضاء برنده شده علی قاسمی ، ali_maboud و rzmaboudi است و بقیه عضو راسخون نیستند . !!!!؟؟؟؟ اگر قرار بود اینگونه باشد میفرمودید تا بنده هم نقاشی فرزندم را ارسال میکردم .

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

بنده بر خودم لازم می دونم که در این جا یه دفاعی از خودم بکنم.

این کلام شما درست می باشد ولی این نقاشی ها مربوط به بنده نیست و کاری از  اعضای کانون فرهنگی هنری شهید ترابی می باشد که  فقط  اسکن و ارسال آن ها بر عهده من بود و به این جوایز یک سری جوایز دیگر هم از طرف اداره ارشاد شهرستان و مسجد اضافه خواهد شد  و به این عزیزان داده می شود .

اما در در مورد عضویت این عزیزان این  که با سایت راسخون به صورت نامه نگاری در ایمیل و به صورت تلفنی درمورد ارسال این اثر ها هماهنگ شده بود و در ضمن همچنین قرار شد که این کسانی که در این مسابقه شرکت کرده اند عضو سایت راسخون شوند.

شما هم می توانستید از طریق ایمیل و تلفن موسسه و... هماهنگی های لازم را صورت بدهید و نقاشی فرزندتان را هم ارسال می کردید.این از ما که نمی دونم قانع شدید یا خیر ولی من از کاربر عزیزtahmores و نحوه ارسال و هماهنگی آن  خبری ندارم ولی اگر بازهم اگر دیدگاه ، انتقاد ، و یا پیشنهادی  در این مورد دارید می توانید از این قسمت با بنده در میان بگذارید.

و همچنین از درگاه ایزد منان برای شما و فرزند گرامیتان آرزوی موفقیت و سلامت دارم.

با عرض معذرت از مدیر ارشد انجمن ها ، بنده به هیچ وجه قصد دخالت نداشتم و فقط به این دلیل که در مورد اینجانب سوء تفاهمی پیش آمده بود  پاسخ دادم.

جواب حقیر :

سلام

ظاهرا شما مسئول برگزاری این مسابقه هستید . شرمنده اطلاع نداشتم .

اینکه قرار است از جای دیگری هم به این عزیزان جایزه داده شود اقدام بسیار پسندیده ای است ولی اینکه قرار است بعدا عضو شوند پذیرفته نیست چون راسخون اعلام نکرده بود که آثار را از طرف دیگران ارسال کنند و بعدا عضو شوند . ما که نمیخواهیم خودمان را گول بزنیم . ارزش مادی این جوایز آنقدر نیست که بخواهیم برای آن بحث کنیم ولی بپذیرید که اصل موضوع ایراد دارد . ودادن جوایز به این نحو اشکال شرعی دارد . و مسلما اگر راسخون به اینگونه که شما میفرمائید عمل کرده بود مطمئن باشید مسابقه با استقبال بیشتری از بزرگترهایی روبرو میشد که فرزندان یا اقوامشان که کودک هستد و عضو سایت نیستد .

پاسخ mahdi522

با عرض سلام مجدد

نه سوء تفاهم شده بنده مسئول برگزاری این مسابقه نیستم، من فقط یکی از مدیران انجمن های راسخون و مسئول این کانون هستم.

بله موافقم ولی این را هم قبول کنید کسانی که در این قسمت نقاشی این مسابقه شرکت می کنند اغلب کودکان هستند. که یا به اینترنت دسترسی ندارند و یا به دلیل سن و سال کمشان اغلب والدین مخالف استفاده این عزیزان از اینترنت هستند . حال این که این عزیزان کودک باید نقاشی خود را اسکن و بعد به  آدرس ایمیل انجمن ها ارسال کنند که این کار برای کودکان آسان نیست. پس باید بزرگترانی به این دوستان کمک کنند. حال اگر این دوستانی که به اینترنت دسترسی ندارند و نمی توانند در راسخون عضو شوند آیا از ارسال نقاشی خود محروم هستند؟

همچنین این که گفته شد که باید در راسخون عضو باشند من هم مخالفم چون عده ی زیادی همچون شما که  از ارسال اثر فرزند خود چشم پوشی کردید آن ها هم همین کار را بکنند  و میزان مشارکت  به همین شکل پایین می آید و کاربران کمتری شرکت می کنند.

بازهم با تشکر از شما که دیدگاهتان را بیان کردید

پاسخ حقیر :

سلام

من زیاد فرصت اومدن به اینترنت و راسخون را ندارم ولی سوالی کردم وباید مسئول مربوطه جواب میداد خوشبختانه شما لطف کرده اید جواب میدید من با شما و اقدام شما مشکلی ندارم اشکال کار در شیوه اجرای مسابقه است وقتی درآغاز مسابقه شیوه اجرا و قوانینی برای آن مطرح میشود ولی بعدا اجرا نمیشود این اشکال داره هم از نظر قانونی و شرعی و عرفی . من به این امر واقفم که اونها نمیتونند بیاند تو نت و اسکن کنند و ... پس لازم بود اعلام میکردند والدین عضو برای فرزندانشون اقدام کنند . 

قبول کنید اصل موضوع ایراد داره و باید این نادیده انگاشتن حق دیگران جبران بشه چون حق الناس است و خداوند بزرگ هم از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره .

انشالله که مسئولین جوابگو باشند .

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی بیستم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است.

http://rasekhoon.net/forum/thread/698384/page1/

لطفا در صورت تائید ، در لینک چرخشی قرار دهید.

سپاس