در خصوص مسابقه شب یلدا انتقدی داشتم :
شما جهت شرکت در مسابقه فرمده بود باید عضو راسخون باشند یا عضو شوند در صورتیکه کاربران : mahdi522 و tahmores آثار کودکانی را ارسال و اسامی آنها به عنوان برنده اعلام شده است که عضو نیستند . تنها اعضاء برنده شده علی قاسمی ، ali_maboud و rzmaboudi است و بقیه عضو راسخون نیستند . !!!!؟؟؟؟ اگر قرار بود اینگونه باشد میفرمودید تا بنده هم نقاشی فرزندم را ارسال میکردم .
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در ابتدا خواهشمندیم موضوعات ارسالی را در تاپیک مناسب ارسال فرمائید، بعنوان مثال محل مناسب طرح موضوع جاری، تاپیک انتقادات و پیشنهادات روابط عمومی می باشد.
بطور قطع انتظار عضویت در راسخون، اسکن تصاویر نقاشی شده، ساخت ایمیل و ضمیمه نمودن فایل های مورد نظر و ارسال به پست الکترونیکی مسابقات، از یک کودک، انتظاری بجا و مورد قبول نمی باشد. لذا منظور از عضویت در راسخون برای شخصی است که به هر نحو قصد شرکت در مسابقه را دارد، خواه خودش و خواه کودکان وابسته به او یعنی والدین، معلم، مسئول پرورشی و مسئول شورای فرهنگی مسجد و ... می توانند به ارسال آثار کودکان اقدام نمایند.
به هر جهت مسئولین ذیربط در این مورد تصمیم به انتخاب این عزیزان به عنوان برنده گرفته اند.
با تشکر فراوان
سلام
من این موضوع را در تایپیک مربوط به مسابقه شب یلدا هم مطرح کردم ومدیر عزیز mahdi522 در اینخصوص جواب داده اند .وجوابهایی نیز داده ام . شما اگر منظورتان این بوده که والدین و بزرگترها میتوانند آثار کودکان را ارسال کنند چرا واضح مطرح نکردید من و هرکس دیگر بارها جوائز گران قیمت برای فرزندانمان میگیریم ولی قبول کنید شفاف مطرح نکرده اید .
این هم سوالات و پاسخ های بنده و جناب mahdi522 :
نقل قول mahdi522
نقل قول farshad42
سلام
در خصوص مسابقه شب یلدا انتقدی داشتم :
شما جهت شرکت در مسابقه فرمده بود باید عضو راسخون باشند یا عضو شوند در صورتیکه کاربران : mahdi522 و tahmores آثار کودکانی را ارسال و اسامی آنها به عنوان برنده اعلام شده است که عضو نیستند . تنها اعضاء برنده شده علی قاسمی ، ali_maboud و rzmaboudi است و بقیه عضو راسخون نیستند . !!!!؟؟؟؟ اگر قرار بود اینگونه باشد میفرمودید تا بنده هم نقاشی فرزندم را ارسال میکردم .
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده بر خودم لازم می دونم که در این جا یه دفاعی از خودم بکنم.
این کلام شما درست می باشد ولی این نقاشی ها مربوط به بنده نیست و کاری از اعضای کانون فرهنگی هنری شهید ترابی می باشد که فقط اسکن و ارسال آن ها بر عهده من بود و به این جوایز یک سری جوایز دیگر هم از طرف اداره ارشاد شهرستان و مسجد اضافه خواهد شد و به این عزیزان داده می شود .
اما در در مورد عضویت این عزیزان این که با سایت راسخون به صورت نامه نگاری در ایمیل و به صورت تلفنی درمورد ارسال این اثر ها هماهنگ شده بود و در ضمن همچنین قرار شد که این کسانی که در این مسابقه شرکت کرده اند عضو سایت راسخون شوند.
شما هم می توانستید از طریق ایمیل و تلفن موسسه و... هماهنگی های لازم را صورت بدهید و نقاشی فرزندتان را هم ارسال می کردید.این از ما که نمی دونم قانع شدید یا خیر ولی من از کاربر عزیزtahmores و نحوه ارسال و هماهنگی آن خبری ندارم ولی اگر بازهم اگر دیدگاه ، انتقاد ، و یا پیشنهادی در این مورد دارید می توانید از این قسمت با بنده در میان بگذارید.
و همچنین از درگاه ایزد منان برای شما و فرزند گرامیتان آرزوی موفقیت و سلامت دارم.
با عرض معذرت از مدیر ارشد انجمن ها ، بنده به هیچ وجه قصد دخالت نداشتم و فقط به این دلیل که در مورد اینجانب سوء تفاهمی پیش آمده بود پاسخ دادم.
جواب حقیر :
سلام
ظاهرا شما مسئول برگزاری این مسابقه هستید . شرمنده اطلاع نداشتم .
اینکه قرار است از جای دیگری هم به این عزیزان جایزه داده شود اقدام بسیار پسندیده ای است ولی اینکه قرار است بعدا عضو شوند پذیرفته نیست چون راسخون اعلام نکرده بود که آثار را از طرف دیگران ارسال کنند و بعدا عضو شوند . ما که نمیخواهیم خودمان را گول بزنیم . ارزش مادی این جوایز آنقدر نیست که بخواهیم برای آن بحث کنیم ولی بپذیرید که اصل موضوع ایراد دارد . ودادن جوایز به این نحو اشکال شرعی دارد . و مسلما اگر راسخون به اینگونه که شما میفرمائید عمل کرده بود مطمئن باشید مسابقه با استقبال بیشتری از بزرگترهایی روبرو میشد که فرزندان یا اقوامشان که کودک هستد و عضو سایت نیستد .
پاسخ mahdi522
با عرض سلام مجدد
نه سوء تفاهم شده بنده مسئول برگزاری این مسابقه نیستم، من فقط یکی از مدیران انجمن های راسخون و مسئول این کانون هستم.
بله موافقم ولی این را هم قبول کنید کسانی که در این قسمت نقاشی این مسابقه شرکت می کنند اغلب کودکان هستند. که یا به اینترنت دسترسی ندارند و یا به دلیل سن و سال کمشان اغلب والدین مخالف استفاده این عزیزان از اینترنت هستند . حال این که این عزیزان کودک باید نقاشی خود را اسکن و بعد به آدرس ایمیل انجمن ها ارسال کنند که این کار برای کودکان آسان نیست. پس باید بزرگترانی به این دوستان کمک کنند. حال اگر این دوستانی که به اینترنت دسترسی ندارند و نمی توانند در راسخون عضو شوند آیا از ارسال نقاشی خود محروم هستند؟
همچنین این که گفته شد که باید در راسخون عضو باشند من هم مخالفم چون عده ی زیادی همچون شما که از ارسال اثر فرزند خود چشم پوشی کردید آن ها هم همین کار را بکنند و میزان مشارکت به همین شکل پایین می آید و کاربران کمتری شرکت می کنند.
بازهم با تشکر از شما که دیدگاهتان را بیان کردید
پاسخ حقیر :
سلام
من زیاد فرصت اومدن به اینترنت و راسخون را ندارم ولی سوالی کردم وباید مسئول مربوطه جواب میداد خوشبختانه شما لطف کرده اید جواب میدید من با شما و اقدام شما مشکلی ندارم اشکال کار در شیوه اجرای مسابقه است وقتی درآغاز مسابقه شیوه اجرا و قوانینی برای آن مطرح میشود ولی بعدا اجرا نمیشود این اشکال داره هم از نظر قانونی و شرعی و عرفی . من به این امر واقفم که اونها نمیتونند بیاند تو نت و اسکن کنند و ... پس لازم بود اعلام میکردند والدین عضو برای فرزندانشون اقدام کنند .
قبول کنید اصل موضوع ایراد داره و باید این نادیده انگاشتن حق دیگران جبران بشه چون حق الناس است و خداوند بزرگ هم از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره .
انشالله که مسئولین جوابگو باشند .