پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما به صندوق ژیامتان ارسال گردید.
با تشکر
سلام.
ای بابا ! کجا پستهای تالار آموزش خانواده سه چهار تا میره برترین ها !!!
حالا خوبه مدیر تالار به همین برترین ها بسنده میکنه در خواست چرخشی رو نمیده بنده خدا !!
من هفته ایی 3-4 مطلب از تالار در خواست میدم که یکیش به امید خدا بره برترین ها !!!
آجی خدایی خیلیه ؟؟!!!!خوب بقیه برن در خواست بدن که من نرم.
تازه آجی نمیگی که تاپیکهای ویژه برنامه ها مال ما یه بار رفت تو برترین ها برا تبلیغ از بعضیها 2 بار 2 بار میره!
سلام آبجي برخوار
شما که فرمودين خدايي خيليه ميشه چند نفر را نام ببريد با ذکر مثال ؟ خدايي خيلي نيست . خدايي فقط يه دونه ست
سلام و عرض ادب.
طاعات قبول.
حاج آقا در صورت امکان با استعفای بنده موافقت بشه.خیلی ممنون.
و ممنون از اینکه همیشه ما کاربران رو مورد حمایت خودتون قرار دادین.
ان شاالله با وجود همه ی بزرگواران و دوستان راسخونی شاهد پیشرفت هر روز راسخون باشیم.به امید اون روز.
التماس دعا.
بسم رب الشهدا.
عرض سلام و احترام خدمت دوستان و بزرگواران راسخونی.
قلباً علاقه ای به وارد شدن به این موضوع نداشته ام و ندارم اما بعضی مواقع شرایط جوری رقم می خورد که اگر ورود نکنیم با ورود نکردنمون حقی ضایع می شود.
بارها بحث ها و هجمه هایی که در مورد برترین ها و بخصوص تالار بسیار فعال خانواده بوده رو مشاهده کردم و سکوت کردم در این مواقع و کم و بیش به دو طرفین در تاپیک هایی که می دونستم بازدید می کنند به صورت غیر مستقیم حرف هایی زده ام و اهمیت این تالار را گفته ام که ای کاش همون موقع ها ورود می کردم و صحبت ها راشفاف می گفتم.
ولی طی چند روز اخیر ماجراهایی را مشاهده کردم که امیدوار بودم مسئولین ورود پیدا کنند و مطمعناً هم ورود پیدا می کنند.
این ماجرا ها از بحث گذشته و توهین هستش و نه با شوخی بلکه با طئنه زده می شدند که در شان دوستان نبود و با خوندنشون بسیار ناراحت شدم.
اما پرداختن به این بحث ها و دنبال مقصر بودن نه وظیفه ماست و نه وظیفه مسئولین بلکه فقط مشاهده گر هستیم و قاضی و عادل بزرگ دیگریست.
من هم قصدم پرداختن به این ها نیستش اما در مورد برترین ها و تالار خانواده یک موضوعی را می خواهم مطرح بکنم آن هم اهمیت بسیار بالای این تالار در پیشرفت سایت و جامعه هستش.
با توجه به صحبت ها ی اهل بیت (ع) و پیامبر اکرم(ص) و رهبران و بزرگان ما همچون امام و حضرت آقا؛ به جایگاه والای خانواده همه ی ما آگاه هستیم و این را می دانیم که هنگامی یک جامعه بهبود پیدا می کند که خانواده های آن درست شوند.
و وقتی که تمام هجمه دشمن روی خانواده است به گونه ای که مدیر شبکه ای ضد اسلامی و ایرانی همچنان سخنان سخیفی در مورد حمله به خانواده ها می زند چرا ما باید این مهم را کم ارزش بدانیم!
مگر ادعای ما این نیست که قصدمان سربازی امام زمان(عج) است پس چرا باید نقطه مهم جبهه را بی ارزش بدانیم و به حاشیه بپردازیم.
حال با توجه به رسالت فرهنگی و اجتماعی سایت راسخون و داشتن مخاطبینی از تمامی سنین این نکته حائز اهمیت هستش که باید تالاری همچون تالار خانواده همیشه در دید عموم باشد و خدا رو شکر با توجه به مدیریت مناسب این تالار مطالب تالار بسیار خوب و دارای تاپیک هایی فعال و برتر و همراه مشارکت بالا این مهم به دست آمده است. و خدا رو شکر که امروزه من با یک خیال راحت از مطالب این تالار که گلچین و بازنگری شده اند به نوجوانان و خانواده ها معرفیش می کنم
سابقاً تالار بسیار ضعیف بود و هنگامی هم که مدیریتش در سال پیش به مدیر محترم حال حاضر واگذار شد امیدی به این تالار نداشتم اما با توجه به تلاش های ایشان تالار پیشرفت فراتر از انتظار داشت.
اما این نکته که گفته شود چرا باید تالار چند تاپیک در برترین داشته باشد و به خاطر این تالار دیگر تالارها مطالب خود را ارئه نمی دهند و چشم پوشی می کنند از حق مسلم خود!
من این صحبت بزرگواران را جز کم کاری خودشان و مسئولان(که مدیران را موظف به ایجاد تاپیک های برتر و بروز و دارای مشارکت بالا نمی کنند) چیز دیگری نمی دانم که قصد دارند خود را فریب دهند چرا که در قبل هم این موضوع بوده و در زمان مدیریت بنده در پاتوق تا 5 تاپیک در برترین ها قرار گرفته است به مدت یک هفته و یا در وبلاگ نویسی تا 3 تاپیک در چرخشی و برترین ها بوده است و یک بار دو بار هم نبوده این موضوع و بسیار تکرار شده است و این برتر بودن فقط به فعالیت و خلاقیت و تلاش مدیر بستگی دارد و لا غیر.
در مجموع حدود 20 جا برای برترین ها و چرخشی ها هستش. چه اشکالی دارد که در هفته 3 جای آن به تالارهای فعال تعلق پیدا کند همچون تالار بسیار مهمی چون خانواده .
من تاسف خوردم که دوستانی که بیش از کاربران معمولی آنها را قبول داشته و داریم نسبت به تالاری همچون تالار خانواده موضع می گیرند.
این دوستان اگر هدفشان از فعالیت رضایت خدا( که مطمئن هستم همین هست) و از روی اخلاص و به صلاح کشور است باید دعواشون سر این باشد که چرا سابقا 3 جای به تالار خانواده داده نشده است و به تازگی آن هم برای یک بار این مهم به دست آمده؟!! نه این که همین 3 تا جای هم از این تالار گرفته شود و برای آن زیادی در نظر گرفته شود.
یک چیز را رو راست و رک می گویم اگر صحبتی از دوستان و یا عملی باعث شود کشور و مردم ضرر ببینند هیچ وقت و هیچ زمان تحمل و تلاش کافی برای جبران را نخواهند داشت.
اگر شخصی توانایی و تخصص کاری داشته باشد و زمان کافی را داشته باشد و زکات علمش را ندهد باید پاسخگو باشد.
کناره گیری از فضای مجازی در این شرایط نه تنها کناره گیری از جبهه و خط مقدم جنگ است بلکه مانند این است که به جبهه مخالف بپیوندیم.
مگر تابع رهبرمان نیستیم همان رهبری که فرمودند: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی ارزشمند است.
بعضا به خود من ایراد می گیرند که شما خودتان ول کردید رفتید به امان خدا در حالی که من فعالیتم در فضای حقیقی و مجازی بیش از بیش شده است و در همین سایت هم فعالیتم بیش از قبل است و دوستانی که اطلاع دارند حرفشان این است که به خاطر راحتی در زندگیم این ها را رها کنم.
اما حرف پایانی: دوستان دیگر معترض در صورتی که تالارشان جز فعال ها و بروز ها بود و مطالبش جز مطالبی بود که مشارکت انگیز بودند و پیشنهاد دادند که در برترین ها و چرخشی ها لینکی قرار داده شود و اگر گذاشته نشد بیایند و اعتراض نمایند( همچون اعتراض های قبلی مدیر خانواده که به حقم بود بسیاریش سابقا).
منتظر آن روزی هستیم که تالارهایی همچون خانواده؛ازدواج؛ مهدویت؛ قرآن و اهل بیت هر کدام حداقل 2 جای ثابت در برترین ها داشته باشند و برای این جاها همه مدیران و کاربران دست به دست هم بدهند تا از این جاها حمایت کنند.
(قصدم از حرف هایم نادیده گرفتن تلاش های دیگر بزرگواران و تالارها نیست اما در شرایط کنونی کشور باید دست به دست هم بدهیم تا اولویت های مطرح که تاثیرشان بیش از بیش است تحقق پیدا کنند که یکی از آنها موضوع خانواده و دیگری ازدواج و اشتغال و موضوع انتظار فرج است)
توفیقات روز افزون شما بزرگواران را از خداوند منان خواستاریم.
و من الله توفیق.
یا حق
سلام و عرض ادب.
طاعات قبول.
حاج آقا در صورت امکان با استعفای بنده موافقت بشه.خیلی ممنون.
و ممنون از اینکه همیشه ما کاربران رو مورد حمایت خودتون قرار دادین.
ان شاالله با وجود همه ی بزرگواران و دوستان راسخونی شاهد پیشرفت هر روز راسخون باشیم.به امید اون روز.
التماس دعا.
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی با تشکر از همکاری و همراهی صادقانه و خالصانه شما در انجمن راسخون بالاخص مدیریت تالار آموزش خانواده. درحال حاضر به همکاری خودتان ادامه دهید .همانطور که می دانید انتقال تجربیات مدیران با سابقه به مدیران جدید و تازه معرفی شده یکی از شروط موافقت ما می باشد.این امر هم به صورت تدریجی امکان پذیر می باشد .ضمن اینکه فعلا هیچ مدیری جهت جایگزینی شما (نه از طرف خودتان و نه از طرف مسئول مربوطه)معرفی نشده است.
با تشکر
یک چیز را رو راست و رک می گویم اگر صحبتی از دوستان و یا عملی باعث شود کشور و مردم ضرر ببینند هیچ وقت و هیچ زمان تحمل و تلاش کافی برای جبران را نخواهند داشت.
اگر شخصی توانایی و تخصص کاری داشته باشد و زمان کافی را داشته باشد و زکات علمش را ندهد باید پاسخگو باشد.
کناره گیری از فضای مجازی در این شرایط نه تنها کناره گیری از جبهه و خط مقدم جنگ است بلکه مانند این است که به جبهه مخالف بپیوندیم.
مگر تابع رهبرمان نیستیم همان رهبری که فرمودند: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی ارزشمند است.
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی از اینکه در جمع دوستان انجمن احساس وظیفه و تکلیف می نمایید کمال تشکر و قد ردانی را می نماییم کاش تمام دوستانی که سابقه ی زیادی در انجمن داشتند می دانستند که حضور آنها چقدر می تواند مایه دلگرمی دیگر عزیزان در انجمن راسخون شود با این قید که همه ما در قبال دین و انقلاب و خون های به ناحق ریخته به اندازه توانایی وظیفه داریم و نباید مجال و صحنه را به هر دلیلی خالی نمایم زیرا امام و حجت زمان ما(عج) به مبلیغین دین جدش در مسیر رشد و بالندگی به اندازه توانایی که دارند افتخار می نماید.
با تشکر
عرض سلام و احترام بر حاجی بزرگوار.
درصورتی که در برترین ها نبوده تا بحال قرارش بدهید لطفاً:
وضع مالی خوب برخی که رعایت ذکر خدا را نمیکنند!؟
تشکر از حضرتعالی
عرض سلام و احترام بر حاجی بزرگوار.
درصورتی که در برترین ها نبوده تا بحال قرارش بدهید لطفاً:
وضع مالی خوب برخی که رعایت ذکر خدا را نمیکنند!؟
تشکر از حضرتعالی
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی و همراه راسخونی مورد درخواستی شما درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام واحترام
اینجانب منحصراجهت عرض خداقوت رسیدم ودرخواست هیچ لینک چرخشی ندارم.خخخخخ
سلام وخداقوت
برنامه "صندلی داغ-میهمان مسئول محترم نمایشگاه ها و مسابقات راسخون به اتمام رسید و امتیازات جهت اهدا به مسئول محترم اعلام شد.
لینک زیر جهت تبلیغ خدمت شما
باسلام واحترام
اینجانب منحصراجهت عرض خداقوت رسیدم ودرخواست هیچ لینک چرخشی ندارم.خخخخخ
با سلام وعرض ادب:
مدیر و همراه راسخونی جناب اشرفی از همکاری و لطف صادقانه شما کمال تشکر و قد ردانی را داریم.
اجرکم عندالله
سلام وخداقوت
برنامه "صندلی داغ-میهمان مسئول محترم نمایشگاه ها و مسابقات راسخون به اتمام رسید و امتیازات جهت اهدا به مسئول محترم اعلام شد.
لینک زیر جهت تبلیغ خدمت شما
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکارگرامی از زحمات شایسته شما در انجمن راسخون و همکاری صادقانه شما در طول ماه مبارک رمضان و طرح مسابقات هفتگی کمال تشکر و قدر دانی را می نمایم .لطفا صندوق پیام خود را مطالعه بفرمایید
با تشکر
به نام خدا و با سلام و احترام
بنده در طول برگزاری برنامه صندلی داغ به شیوه اجرای آن که در هر برنامه ( البته به غیر از مواردی که مسئولین راسخون مهمان بودند ) بصورت سه مهمان اجرا میشد انتقاد داشتم و به جنابعالی و مدیر محترم روابط عمومی وجناب saeidfarajpour انعکاس دادم ولی متاسفانه اهمیتی به این انتقاد داده نشد . در صورتی که میشد در هربرنامه یک نفر مهمان باشد و نیاز به تعجیل و اجرای آن بصورت فشرده و اتمام آن در ماه مبارک رمضان (البته با تاخیر چند روزه ) نبود .
برنامه صندلی داغ مگر مختص ماه مبارک رمضان است ؟! و به همین لحاظ و با توجه به اینکه تعداد متقاضیان شرکت در این برنامه زیاد بودند چرا به غیر از چند نفر محدود ، مابقی نتوانند مهمان برنامه بشوند ؟!
با سلام و احترام
بنده مدیر تالار گیاهان و جانوران نیستم ولی به لحاظ اهمیت موضوع و صرفه جویی در مصرف آب ممنون میشوم مطلب 8 راه برای صرفه جویی در مصرف آب در حیاط و باغچه را در لینک چرخشی بارگذاری نمایید .
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
اعلام برندگان مسابقه عکس مسافرتی نشنال جئوگرافی ۲۰۱۶
با تشکر فراوان از زحماتتان