پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب.
طاعات قبول.
خسته نباشین.
حاج آقا در صورت امکان نقش معنویات در زندگی زناشویی
خیلی ممنون.
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام. لطفاً لینک زیر!!!
http://rasekhoon.net/forum/thread/730118/page152/
مسئول این قسمت کجاست که اصلاً سر نمیزنن؟؟!!!
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی مسئول این قسمت به کربلا مشرف شده اند
با تشکر
پس حدأقل یه نفر پاسخگو باشه. ملت الکی منتظر نباشن. تشکر.
احتمالاً بهترین راه همونه که ملت الکی منتظر باشند! ما که دیگه قطع امید کردیم از مسؤولانی که هر لحظه مانند تکاورهای در حال آماده باش فقط منتظرند تا موردی پیش بیاد و فوری پاسخگو باشند!!!
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز و کاربر گرامی تاخییرات پیش آمده از اول بوده و خواهد بود هیچ عمدی در این رابطه وجود ندارد .مسائل و تعدد کارهای هرمسئولی کاملا مشخص بوده لذا پاسخ بعضی از سوالها را باید مسئول واحد مربوطه بدهد .
با تشکر
با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات
ممنون میشم مطالب زیر را در لینک چرخشی یا برترین ها قرار دهید.
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام.
وقت بخیر.
امکانش هست این مطلب رو در برترین ها قرار بدین
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام.
وقت بخیر.
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام و عرض ادب
من فقط خواستم اشاره بکنم که بعضی از عزیزان که همیشه در مورد لینک های چرخشی و برترین ها اعتراض دارند، این روزها را هم ببینند که همزمان سه یا چهار مطلب از تالارشون در لینک چرخشی و برترین هاست.
سلام.
وقت بخیر.
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام و عرض ادب
من فقط خواستم اشاره بکنم که بعضی از عزیزان که همیشه در مورد لینک های چرخشی و برترین ها اعتراض دارند، این روزها را هم ببینند که همزمان سه یا چهار مطلب از تالارشون در لینک چرخشی و برترین هاست.
سلام.
ای بابا ! کجا پستهای تالار آموزش خانواده سه چهار تا میره برترین ها !!!
حالا خوبه مدیر تالار به همین برترین ها بسنده میکنه در خواست چرخشی رو نمیده بنده خدا !!
من هفته ایی 3-4 مطلب از تالار در خواست میدم که یکیش به امید خدا بره برترین ها !!!
آجی خدایی خیلیه ؟؟!!!!خوب بقیه برن در خواست بدن که من نرم.
تازه آجی نمیگی که تاپیکهای ویژه برنامه ها مال ما یه بار رفت تو برترین ها برا تبلیغ از بعضیها 2 بار 2 بار میره!
سلام.
وقت بخیر.
با سلام و عرض ادب:
با تشکر
سلام و عرض ادب
سلام.
حالا خوبه مدیر تالار به همین برترین ها بسنده میکنه در خواست چرخشی رو نمیده بنده خدا !!
من هفته ایی 3-4 مطلب از تالار در خواست میدم که یکیش به امید خدا بره برترین ها !!!
تازه آجی نمیگی که تاپیکهای ویژه برنامه ها مال ما یه بار رفت تو برترین ها برا تبلیغ از بعضیها 2 بار 2 بار میره!
سلام آجی.
یعنی شما برترین ها و لینک های چرخشی رو نگاه کردین و میگین کجا سه چهارتا؟
لازمه من لینک بدم؟
خب بقیه هم میرن ولی وقتی بعضی همیشه معترضند من یکی کلا پیشنهاد دادن رو گذاشتم کنار، که جا برای بقیه باز بشه.
هفته ای سه چهارتا لینک سهم هر تالار هست به نظرتون؟ از نظر خودتون و عادلانه بگین. و اینکه چرا سه چهار مطلب از تالارهای دیگه براتون غیرقابل تحمله!؟
سلام و عرض ادب
سلام.
سلام آجی.
یعنی شما برترین ها و لینک های چرخشی رو نگاه کردین و میگین کجا سه چهارتا؟
لازمه من لینک بدم؟
خب بقیه هم میرن ولی وقتی بعضی همیشه معترضند من یکی کلا پیشنهاد دادن رو گذاشتم کنار، که جا برای بقیه باز بشه.
هفته ای سه چهارتا لینک سهم هر تالار هست به نظرتون؟ از نظر خودتون و عادلانه بگین. و اینکه چرا سه چهار مطلب از تالارهای دیگه براتون غیرقابل تحمله!؟
لینک چرخش رو ندیدم !!!
چه حرفی آجی ؟!!!!مطمئن باش اگه بقیه برن دیگه جا برای پستهای من نمیمونه.بقیه مدیرای تالاها هم برن.اگه من حرفی زدم.!!!
اتفاقی من همیشه حرفم با حاج آقا این بوده مدیرای تالارا رو موظف کنین که بیان در خواست بدن برا تالاراشون !
منظورم این نبود که هفته ایی 3-4 تا بره برترین ها که !!!من در خواست میدم 3-4 تا تا یکیش هر هفته بره برترین ها !حالا حاج آقا دست به خیرشون بالاس کاری به من نداره !خنده
الان تاپیکهای ویژه ی تالار رو هم ببینین من هر ماه 4 تا تاپیک برتر داشتم
سلام و عرض ادب.
حاج آقا اولویت تو بار گزاری مطالب چیه ؟؟؟اجبار ؟؟؟اعتراض ؟؟؟و..........
چرا از تالار آموزش خانواده سه تا پست رفته تو برترین ها؟؟؟در حالیکه بقیه ی تالارها هم در خواست داشتن !!!!این ضایع کردن حق بقیه تالارها نیس ؟!!!!!!!!!!!!!
در صورت امکان جا برا بقیه ی تالارها هم باز بشه.
خیلی ممنون.
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
شماری از تصاویر راه یافته به فینال مسابقهی عکاس سال محیط زیست ۲۰۱۶
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام و عرض ادب.
حاج آقا اولویت تو بار گزاری مطالب چیه ؟؟؟اجبار ؟؟؟اعتراض ؟؟؟و..........
چرا از تالار آموزش خانواده سه تا پست رفته تو برترین ها؟؟؟در حالیکه بقیه ی تالارها هم در خواست داشتن !!!!این ضایع کردن حق بقیه تالارها نیس ؟!!!!!!!!!!!!!
در صورت امکان جا برا بقیه ی تالارها هم باز بشه.
خیلی ممنون.
با سلام و عرض ادب احترام:
با تشکر از همراهی و همکاری شما مدیران در نحوه بارگذاری پست های درخواستی در برترین ها و لینک چرخشی ،ظاهرا در مورد این موضوع تا جایی که یادم هست در جاهای مختلف بحث و گفتگو زیادی شده است که در اینجا لزومی به توضیح جزئیات و تکرار حرف های قبلی نیست.به طوراجمال به اطلاع می رسانم .هروقت لینکی از سایر تالارها جهت بارگذاری وجود نداشته باشد .مدیرانی که چند پست جهت بارگذاری ارائه دهند بارگذاری خواهند شد.ولی اگر در صف بارگذاری مطالب زیادی از قبل وجود داشته باشد فقط یکی یا بعضا هیچکدام بارگذاری نخواهند شد.که این مورد کمتر پیش می آید.از طرفی اولویت در بارگذاری مربوط به مناسبت ها و ایام خاص است که در بعضی تالارها این مورد کاملا مشهود بوده لذا رسالت فرهنگی و دینی راسخون نه تنها در انجمن بلکه در همه ی بخشها اولویت در بارگذاری مطالب را بروز بودن مطلب با توجه به مناسبت های خاص و ویژه تعریف نموده است.البته یاد آوری می نمایم اولویت به معنای عدم بارگذاری دیگر درخواست ها و مطالب دیگر تالارها نبوده و نخواهد بود لذا شما مشاهده می نمایید که همه ی مطالب درخواستی در کنار مطالب مناسبتی بارگذاری می شود.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
شماری از تصاویر راه یافته به فینال مسابقهی عکاس سال محیط زیست ۲۰۱۶
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام ، طاعات عبادات قبول
ممنون میشم مطلب راهكارهای تربیتی کودکان در نهج البلاغه را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری نمایید .
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
باسلام ، طاعات عبادات قبول
ممنون میشم مطلب راهكارهای تربیتی کودکان در نهج البلاغه را در لینک چرخشی یا برترین ها بارگذاری نمایید .
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر