راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام

در صورت امکان تایپیک  کاربران فعال خرداد ماه رو ایجاد بفرمایید / ممنون

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

از پست های حذف شده خواهرانه که یهویی حذف شدند چه خبر؟

لطفا پیگیری نمایید.

واقعا ببخشید که مجبوریم ایرادات و مشکلات فنی رخ داده را به شما بگوییم.

باتشکر از پیگیری های شما

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب مجدد

مدتی هست این ارور موقع کار با موبایل و لپ تاپ برای آجی شایسته با نام کاربری shayesteh2000 رخ میده و نمیتونن وارد سایت بشن.

لطفا در صورت امکان از واحد فنی بپرسید دلیل این خطا چیست و چه باید بکنند.

مرورگر رو هم عوض کردند، فایده نداشته. 

با سلام و عرض ادب

همراه راسخونی اگر اشکال مورد نظر تا روز شنبه به قوت خود باقی بماند  این موارد باید در اولویت بررسی قرار بگیرند.

با تشکر

سلام و عرضادب.

این مشکل هنوز هم براشون گاها تکرار میشه.

ضمن اینکه یکی دیگر از کاربران هم امروز این خطا را تجربه کردند.

باتشکر 

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|
نقل قول siryahya

با سلام

در صورت امکان تایپیک زیر رو در برترین ها قرار دهید / یاشا

استفاده از گوگل‌درایو + آموزش

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار راسخونی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

خلاقیت در طراحی و بسته بندی چای کیسه‌ ای 

با تشکر فراوان از زحماتتان

fatemehzahra20 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 23
|

سلام.طاعات قبول.

ببخشید اگه بخوام در خواست مدیریت بدم باید چیکار کنم ؟؟

هر تالاری رو بخوام میتونم انتخاب کنم ؟؟یا خودتون بنابر تجربه و.......انتخاب می کنین؟

|
|

ببخشید یه مورد دیگه ایی هم بود:

صندلی داغ رو دیدم اصلن جالب به نظر نمیاد......یعنی چیزی که بتونه یه جورایی کاربرا رو جذب خودش کنه تو این طرحتون وجود نداره !!

در ثانی با این وقت کمی که گذاشتین برای مهمان برنامه با توجه به اون همه سوالی که پرسیده میشه نمیتونه مخاطب پسند باشه.

یعنی اینجوری فقط مهمان میاد و فقط سوالات رو جواب میده میره اینم تند تند............یعنی با توجه به وقت کم هم مجبوره !که همین باعث بی انگیزگی کاربرا میشه

یه فکری برای جذب بیشتر کاربرا اندیشیده شود لطفا.

|
|
نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب

در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :

خلاقیت در طراحی و بسته بندی چای کیسه‌ ای 

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار راسخونی مطلب درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

|
|
نقل قول fatemehzahra20

سلام.طاعات قبول.

هر تالاری رو بخوام میتونم انتخاب کنم ؟؟یا خودتون بنابر تجربه و.......انتخاب می کنین؟

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی شما با توجه به علاقه و رشته تخصصی خود ضمن مطالعه این تاپیک لطف بفرمائید در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/1151966/page2/)اعلام آمادگی بفرمائید در صورت نیاز با شما هماهنگی لازم بعمل خواهد آمد . خیلی از عزیزانی که اعلام آمادگی کردند فعلا در صف انتظار هستند

با تشکر

|
|
نقل قول fatemehzahra20

صندلی داغ رو دیدم اصلن جالب به نظر نمیاد......یعنی چیزی که بتونه یه جورایی کاربرا رو جذب خودش کنه تو این طرحتون وجود نداره !!

در ثانی با این وقت کمی که گذاشتین برای مهمان برنامه با توجه به اون همه سوالی که پرسیده میشه نمیتونه مخاطب پسند باشه.

یعنی اینجوری فقط مهمان میاد و فقط سوالات رو جواب میده میره اینم تند تند............یعنی با توجه به وقت کم هم مجبوره !که همین باعث بی انگیزگی کاربرا میشه

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی با تشکر ازلطف شما چنانچه پیشنهاد خاصی در جهت جذب و انگیزه کاربر در این رابطه دارید از ما دریغ نفرمائید.زمان صندلی داغ با توجه به استقبال کاربران برای مهمان برنامه قابل تمدید می باشد.

با تشکر

|
|
نقل قول fatemehzahra20

سلام.طاعات قبول.

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی شما با توجه به علاقه و رشته تخصصی خود ضمن مطالعه این تاپیک لطف بفرمائید در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/1151966/page2/)اعلام آمادگی بفرمائید در صورت نیاز با شما هماهنگی لازم بعمل خواهد آمد . خیلی از عزیزانی که اعلام آمادگی کردند فعلا در صف انتظار هستند

با تشکر

سلام.خیلی ممنون.آخه من خیلیا رودیدم تواین تاپیک که فرمودین اعلام آمادگی کردن ولی مدیریت رو بهشون ندادین !!

الان من میتونم تو قسمت خانواده همکاری کنم.....بعضی از تالارا دقیق نمی دونم کارشون چیه ؟مثل همین کلبه ی شادی.....پاتوق و......

چطور باید بفهمم هر تالار دقیق کارشون چیه؟؟

|
|
نقل قول fatemehzahra20

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی با تشکر ازلطف شما چنانچه پیشنهاد خاصی در جهت جذب و انگیزه کاربر در این رابطه دارید از ما دریغ نفرمائید.زمان صندلی داغ با توجه به استقبال کاربران برای مهمان برنامه قابل تمدید می باشد.

با تشکر

راستش من نگاه کردم یه صندلی داغ هم مثل همین صندلی داغ تو قسمت فکر کنم پاتوق راسخونی دیدم که خیلی این صندلی داغ شبیه به همون صندلی داغ قبلیه !

یعنی شاید اون یکی صندلی داغ با توجه به اینکه سری اول اجرا میشد جذاب بوده و این یکی با توجه به اینکه قبلن هم اجرا شده و با همین روال خیلی جالب به نظر نمیاد....

بعد اینکه من حدودا هفته ی قبل . قبل از شروع صندلی داغ....دیدم خیلی از این صندلی داغ تبلیغ شده و متفاوت با صندلی داغ قبلی......

خیلی چیزا تو تبلیغاتش گفته شده بود که میتونه باعث جذابتر شدنش بشه که خیلی از اون موارد به نظرم عملی نشده.....

و یه نکته ی دیگه اینکه درسته زمانش رو میشه تمدید کرد.....ولی آخر سر چون مبنا رو گذاشتن سره این سه روز خیلی فشرده میشه و خیلیا رغبت نمیکنن مطالعه کنن و یا درش شرکت کنن.

البته این رو چون صندلی داغ های قبلی رو دیدم خدمتتون عرض میکنم.

|
|
نقل قول fatemehzahra20
نقل قول fatemehzahra20

سلام.طاعات قبول.

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

سلام.خیلی ممنون.آخه من خیلیا رودیدم تواین تاپیک که فرمودین اعلام آمادگی کردن ولی مدیریت رو بهشون ندادین !!

الان من میتونم تو قسمت خانواده همکاری کنم.....بعضی از تالارا دقیق نمی دونم کارشون چیه ؟مثل همین کلبه ی شادی.....پاتوق و......

چطور باید بفهمم هر تالار دقیق کارشون چیه؟؟

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی همانطوری که مشاهده می فرمایید با توجه به حجم درخواست ها جهت مدیریت تالارها  زمان واگذاری مدیریت تالارها به کاربران عزیز تا کنون باید انجام می شد. .این تاخییر به دلایل متفاوتی دارد .که از بیان آن معذوریم .از طرفی صرف ثبت نام جهت مدیریت به معنای تایید نیست.بلکه به مرور زمان و با توجه یه شرایط انجمن این مدیریت ها واگذار می گردد.شما در تالارهایی که مدیر ندارند اعلام آمادگی نمایید به مرورزمان در صورت تشخیص و نیاز با شما هماهنگی خواهد شد.جهت فهمیدن دقیق هر تالار مشارکت و مطالعه و سوال از کاربرانی که در این تاپیک ها پست زده اند می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

با تشکر

|
|
نقل قول fatemehzahra20
نقل قول fatemehzahra20

با سلام و عرض ادب:

با تشکر

راستش من نگاه کردم یه صندلی داغ هم مثل همین صندلی داغ تو قسمت فکر کنم پاتوق راسخونی دیدم که خیلی این صندلی داغ شبیه به همون صندلی داغ قبلیه !

یعنی شاید اون یکی صندلی داغ با توجه به اینکه سری اول اجرا میشد جذاب بوده و این یکی با توجه به اینکه قبلن هم اجرا شده و با همین روال خیلی جالب به نظر نمیاد....

بعد اینکه من حدودا هفته ی قبل . قبل از شروع صندلی داغ....دیدم خیلی از این صندلی داغ تبلیغ شده و متفاوت با صندلی داغ قبلی......

خیلی چیزا تو تبلیغاتش گفته شده بود که میتونه باعث جذابتر شدنش بشه که خیلی از اون موارد به نظرم عملی نشده.....

و یه نکته ی دیگه اینکه درسته زمانش رو میشه تمدید کرد.....ولی آخر سر چون مبنا رو گذاشتن سره این سه روز خیلی فشرده میشه و خیلیا رغبت نمیکنن مطالعه کنن و یا درش شرکت کنن.

البته این رو چون صندلی داغ های قبلی رو دیدم خدمتتون عرض میکنم.

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی با تشکر از لطف شما به انجمن راسخون، مدیریت کلی و تایید اجرای یک برنامه به عهده ما می باشد اما اجرا و شیوه اجرا و هماهنگی لازم جهت اجرا یک برنامه به مدیراجرا کننده برمی گردد.شما بزرگوار باید از مدیر صندلی داغ سوالات مورد نظرتان را بپرسید و ایشان هم لطف می نمایند وپاسخ سوالات شما بزرگوار را می دهند.

با تشکر

|
|

ممنون از پاسخگوییتون