پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام و عرض ادب.
در صورت امکان در برترین ها قرار دهید.تشکر.رازهایی که برای ازدواج موفق باید دانست
با سلام و عرض خسته نباشید
در صورت صلاح دید در قسمت برترین ها بارگزاری شود / یاشا
با سلام خدمت حاج آقای عزیز
ان شالله که حالتون عالی باشد
حاج آقا به دلیل این که بنده در سال 1395کنکور دارم وباید آماده بشم برای کنکور در این پنج ماه باید تمام تلاش ام را به کار ببندم تا موفق شوم ،در خواست دارم تا 20بهمن کسی را برای مدیریت تالار وبلاگ نویسی پیدا کنید وجایگزین بنده کنید،تصمیم دارم در مدت این 5ماه از اینترنت دوری کنم وبه درس هایم برسم ،پیشنهاد بنده برای مدیریت تالار وبلاگ دوست خوب ومهربان ام سید حسین میر اکبری هست ،ان شالله در آینده یعنی در 5ماهه آینده وبعداز اتمام کنکور می توانم در خدمت راسخون باشم ودر سایت فرهنگی کشورم فعالیت کنم .لذا با در خواست بنده موافقت فرمایید و استعفای بنده را از مسوولیت تالار وبلاگ پذیرا باشید
سپاسگزارم از شما
التماس دعا
با سلام وعرض ادیب :
مدیر و همکار گرامی مطلب درخواستی شما دربرترینها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام خدمت حاج آقای عزیز
ان شالله که حالتون عالی باشد
حاج آقا به دلیل این که بنده در سال 1395کنکور دارم وباید آماده بشم برای کنکور در این پنج ماه باید تمام تلاش ام را به کار ببندم تا موفق شوم ،در خواست دارم تا 20بهمن کسی را برای مدیریت تالار وبلاگ نویسی پیدا کنید وجایگزین بنده کنید،تصمیم دارم در مدت این 5ماه از اینترنت دوری کنم وبه درس هایم برسم ،پیشنهاد بنده برای مدیریت تالار وبلاگ دوست خوب ومهربان ام سید حسین میر اکبری هست ،ان شالله در آینده یعنی در 5ماهه آینده وبعداز اتمام کنکور می توانم در خدمت راسخون باشم ودر سایت فرهنگی کشورم فعالیت کنم .لذا با در خواست بنده موافقت فرمایید و استعفای بنده را از مسوولیت تالار وبلاگ پذیرا باشید
سپاسگزارم از شما
التماس دعا
با سلام وعرض ادب.
مدیر و همراه راسخونی با تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما و جناب میراکبری در حال حاضر با درخواست جنابعالی موافقت نمی شود از شما و جناب میراکبری خواهشمندیم کما فی السابق تا عید نورورز به فعالیت مدیریتی خودتان ادامه بدهید. از همراهی و همکاری شما کمال تشکر و قدر دانی را می نماییم.
با تشکر
با سلام لطفا اين لينك رو كه مربوط به حلقه هاي صالحين است را در برترين ها بارگذاري كنيد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1129648/page1/success/
سلام حاج اقا .
خسته نباشین.حاج آقا دو نکته
1_حاج آقا جواب آقای رضایی رو خیلی جدی دادین !!بنده خدا دیگه موند چطور مرخصی و استعفا بده + اینکه بقیه ی مدیران محترم هم فکر نکنم جرات دیگه پیدا کنن حرف از مرخصی و استعفا بزنن.
2- حاج آقا لطفا پیگیر نتیجه ی مسابقات بشین ( یکی مال میلاد امام حسن عسگری بودش.یکی از وفات حضرت معصومه هستش.یکی ماله 26 دی ماه فرار شاه بود که هنوز جوابها ش رو هم که قرار بود بزارین نزاشتین!.........بقیه رو هم نمیدونم.
تشکر از زحماتتون .
با سلام لطفا اين لينك رو كه مربوط به حلقه هاي صالحين است را در برترين ها بارگذاري كنيد.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1129648/page1/success/
با سلام وعرض ادب
همراه و همکار راسخونی با تشکر از زحمات شایسته شما مطلب در خواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام حاج آقا وسلام حاج خانم برخوار
سلام آجی برخوار گرامی حاج آقا چون بنده را دوست دارند ومنم همینطور حاج آقا را دوست دارم ،در فضای مجازی سخنان وجملاتی که تایپ می گردد به صورت کتابی تایپ می شود ودر قالب دوستانه یا خودمانی تایپ نشده .به هرحال کسی پیدا نشده که به جای من در تالار وبلاگ باشند ،به هرحال منم وقت ام کم هست ولی به خاطر حاج آقا تا عید نوروز هستم تا کسی پیدا شود برای مدیریت تالار وبلاگ که ان شالله تا عید نوروز پیدا شوند چرا که قطعا پس از عید نوروز وقت من تنگ تر میشه به خاطر امتحانات پیش دانشگاهی در اردیبهشت ومشکلات کنکور که بیست وپنجم تیر است .همانطور که حاج آقا فرمودند بنده تا عید نوروز هستم ولی با وقت وزمان کمتر .سپاس از راسخون وسپاس از حاج آقا وسپاس از خواهر برخوار
سلام حاج اقا .
خسته نباشین.حاج آقا دو نکته
1_حاج آقا جواب آقای رضایی رو خیلی جدی دادین !!بنده خدا دیگه موند چطور مرخصی و استعفا بده + اینکه بقیه ی مدیران محترم هم فکر نکنم جرات دیگه پیدا کنن حرف از مرخصی و استعفا بزنن.
2- حاج آقا لطفا پیگیر نتیجه ی مسابقات بشین ( یکی مال میلاد امام حسن عسگری بودش.یکی از وفات حضرت معصومه هستش.یکی ماله 26 دی ماه فرار شاه بود که هنوز جوابها ش رو هم که قرار بود بزارین نزاشتین!.........بقیه رو هم نمیدونم.
تشکر از زحماتتون .
با سلام و عرض ادب واحترام.
مدیر و همکار راسخونی همه ی دوستان و مدیران راسخونی نظر لطف ومحبت خاص خودشان رانسبت مسئولین راسخون بالاخص انجمن نشان داده و مارا شرمنده اخلاق کریمانه و و ایثار رحیمانه خود نموده اند .مطلبی را قبلا اشاره کرده انم که بازهم آن را تاکید می نمایم پاسخ دادن ما به دوستان صرفا یک بحث اخلاقی است که درآن امری جدی وجود ندارد( مطمئن هستم منظور شما هم مزاح بوده است) ماهم به خودمان اجازه نخواهیم داد که دوستان مدیر را اجبار بر کاری نماییم چون اولویت با کارهای شخصی دوستان است امروز جناب رضایی زحمت کشیدند و به سایت آمدند و در این رابطه صحبت کردیم .((خواهر بزرگوار همانطور که اشاره فرمودید اگر به فکر مرخصی واستعفا هستید حتما تجدید نظر بفرمایید
2- چشم حتما جواب مسابقات را در طول این هفته اعلام خواهیم کرد از تاخییر پیش آمده عذر خواهی می نماییم
با سپاس از زحمات شما
سلام و احترام
حاج اقا تو تاپیک اعلان برترین های تالار های راسخون برای ماه دی فقط برا چندتا تالار رو فعال کردین و بقیه تالارها غیر فعال هستند لطفا اگه ممکنه اونها هم فعال کنید تا کاربران سایت برترینهای تالارهار و ببینند
باتشکر
سلام و احترام
حاج اقا تو تاپیک اعلان برترین های تالار های راسخون برای ماه دی فقط برا چندتا تالار رو فعال کردین و بقیه تالارها غیر فعال هستند لطفا اگه ممکنه اونها هم فعال کنید تا کاربران سایت برترینهای تالارهار و ببینند
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
با تشکر از یادآوری شما مطلب مورد نظر شما انجام گرفت.
با تشکر
باسلام واحترام
لطفالینک زیررابه زیرتالارطنزانتقال دهید،باتشکر:
https://rasekhoon.net/forum/thread/1128647/page1/
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
گفتم حاج آقا تا فراموش نکردم بیام و یه تشکر ویژه داشته باشم بابت ویژه برنامه ی دهه ی فجرتون. واقعا کاره جالبی هست.مخصوصا قسمت همگام با انقلابش خیلی برام جالب بودش.
ان شاءالله هم خودم و هم بقیه ی دوستان بتونیم ازش استفاده ی مفید رو ببریم.
تشکر از زحمات شما.
باسلام واحترام
لطفالینک زیررابه زیرتالارطنزانتقال دهید،باتشکر:
https://rasekhoon.net/forum/thread/1128647/page1/
با سلام و عرض ادب:
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما انتقال داده شد.
با تشکر