پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
اوا راستی یادم نبود که شما فقط واسه 5 دقیقه خنده مدرک جمع کردین دو نمونه از بین چندیین هزار پست ارسالی
اگه میدونستم تو بقیه جاها هم مدرک دستتون میدادم که حرفی برا گفتن باشه
یعنی مردم از خنده
نه شما قضاوت کنین دوستان من اصلا از 5 دقیقه خنده گله کرده بودم که جناب خان این همه داغ کردن ؟؟ منظورم بحثمونه ها
باو من بحثم سر اون تعداد ویدیوی بی زبون بود که تیک زدی حذف شدن
------- الان صفحه تازه شد بریدخدا رو شکر کنین چون با شناختی که راسخون دارم اونا هم بی نتیجه میمونه چون رسم راسخون همینه... هیچ موقع ی پیگیری درس و حسابی ندیدیم
پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.
پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.
یعنی من کشته مرده جواب دانتونم
یک طرفه به قاضی نمیرید که احیایانا
جوابی که من میدم پاک میکنید بعد خودتون میاد جواب میزارید؟؟؟ و این گونه شما به عنوان ناظر درجه یک تو کل راسخون شناخته میشید مطمعن باشین
من ی ساعت پست در جوابتون مینویسم بعد میاد پست منو ویرایش میکنید پاک میکنید جواب خودتونو میزارید؟؟؟
نکنه باز اینم بی قانونی بود؟؟
خدا هم اون بالا بالاها هست جناب خان
خدا رو شکر از اون صحنه ی عکس گرفتم فردا نگن دروغ گفتی :))
جناب خان عزیز و بزرگوار استرس چرا میگیره مث دو تا برادر داریم با هم دردو دل میکنیم :))
خدا رو شکر تو کار حذف خیلی واردین
پست جواب من کو الان؟؟؟ نکنه خیلی قانع کننده بودکه حذف کردین تو صفحه قبلی؟>؟؟؟
سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید _ کاش میتونستین اون تایپیک خوبی که تو تالار نکات و ترفندها ب اشتباه حذف کردینو هم این طوری برگردونید......... آخه از چی بگم برات ..........
لطفا از جواب طفره نرید
من تنها حرفی که داشتم و تنها گله ای که اینجا از روابط عمومی که داشتم این بود که ویدیوهاایی که به تعداد زیر صفر !!! بود و حذف کردین چه بی قانونی شده بود!!!
خاستم فقط پیگیری کنن که اونم فقط میببنم جبهه گیریه فقط!!!
سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید
http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2395098/
سرعت حذف و بازگردانی شما حرف نداره اینو مطمعن باشید
http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2395098/
بله بله حتما دروغ گفتم بنده. چون همیشه این مسولینن که صادق هستن و کاربرا خاطی :))
باز خدا رو شکر تو همین لینکی که دادین نشونش هست که دستکاری شده :))
از نقل قول معلومه که دستکاری شدس :)) تو صفحه 740 آخرین پستم __ خدایا این دل خوشی رو از ما نگیر
لطفا از جواب طفره نرید
من تنها حرفی که داشتم و تنها گله ای که اینجا از روابط عمومی که داشتم این بود که ویدیوهاایی که به تعداد زیر صفر !!! بود و حذف کردین چه بی قانونی شده بود!!!
لطفا از جواب طفره نرید
دوستان اصلا فکر نکنین جناب خان عصبی شدنا نه اصلا فقط خاستن اینطوری بنویسن که بگن این طور فونت و سایزی هم هست تو راسخون
یعنی قانع شدم در حد لالیگا
یعنی وختی غیر فعال کنید از پنل کاربری من حذف میشه؟؟؟؟
یعنی از تعداد پست های در انتظار تایید کم میشه؟؟؟ بزرگوار من 4 5 ساله دارم تو اینجا مو سفید میکنم دیگه برا من نگو که
خدایا توبهههههههههه
قضاوت با کاربران عزیز
قضاوت با کاربران عزیز
بله همیشه این طوریه و هست تا این نسلی که قبل بهش اشاره کردم باشه همین جریان هست
همیشه جوابی در کار نبوده_ من اون همه دلیل و نشونه زدم براتون از حذف ... کاش به جای واگذاری قضاوت ب کاربرا ی بار ی همتی میکردی و ی نشونه میزاشتی
البته دلیلی که در مورد گله من باشه نه دلیلای بی مورد
راستی سلام به همکارای حامیتون برسونید. بهشون عرض کنید که کم خوبی در حقم نکردن همیشه ب یادشون هستم الان نام کاربریشون رو دیدم خوشحال شدم :))
با عرض سلام خدمت شما جناب طاهر زاده عزیز
بنده هم کم و بیش فعالیت های خوب شما را در قسمت انجمن شاهد هستم
با تمام مشکلات موجود امیدوارم بتوانید همچنان به فعالیتهای فرهنگی خود را ادامه دهید
در خصوص پست نقل قول شده هم باید عرض کنم قبول باشه انشاءالله
با سلام عرض ادب »
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر