پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام
در صورت امکان در برترین ها بارگزاری شود / یاشا
با عرض سلام و ادب
در صورت صلاحدید در لینک چرخشی قرار گیرد :
با تشکر فراوان از زحماتتان
یا سلام وعرض ادب:
دوست وهمکار گرامی مورد درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام و خسته نباشید
لطفا پست زیر در چرخشی یا برترینا برای استفاده دوستان قرار گیرد
http://rasekhoon.net/forum/thread/1102573/page1/
با سلام وعرض ادب :
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
با سلام
در صورت امکان در برترین ها بارگزاری شود / یاشا
با سلام وعرض ادب :
دوست و همکار گرامی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
با تشکر
سلام
وقت بخیر ...
درصورت صلاحدید در برترین ها قرار گیرد
ممنون
سلام
وقت بخیر ...
درصورت صلاحدید در برترین ها قرار گیرد
ممنون
با سلام وعرض ادب و احترام:
دوست و همکرا رگرامی با تشکر از ارسال لینک جهت بارگذاری، به اطلاع جنابعالی میرسانم که پست مورد نظر شما در تاریخ 94/8/24 در لینک چرخشی بارگذاری (http://rasekhoon.net/forum/thread/1102506/page1/ )گردیده است و همینک نیر وجود دارد. منتظر ارسال های بعدی شما هستیم
با تشکر
با سلام
در صورت صلاح دید تایپیک زیر رو در چرخشی بارگزاری کنید / یاشا
ترفندها و نکات مفید جستجو در گوگل
با سلام وعرض ادب و احترام
دوست وهمکار گرامی مطلب درخواستی شما در حال حاضر ارور میدهد علت در حال بررسی است.
با تشکر
سلام
حاجی جون این مطلب خوبی بود دیروز دیدم تو تالارم یکی از دوستان زده منم لینکشو گذاشتم. البته قبلش پست رو از لحظ لینک دار بودن و ... بررسی نموده و خلاصه آماده کردم ولی شاید جناب نظارت خان که همیشه حوصله فوق العاده داشته و مو به مو پست رو میخونن دستش خورده دکمه حذف و داستان همیشگی
و یا اینکه مدیری جز من تو تالار وجود داره که اگه این طوریه بگین تا منم در جریان باشم
و در آخر اگه هم حذفی صورت گرفته باشه بنا به گفته های قبلی خودتون باید امکان برگشت وجود داشته باشه ( البته ما که تا حالا ندیدیم و همیشه گفتین اشکال فنی و اشکال فنی)
میگم خدایی نکرده یه موقع عمو فنی ناراحت نشن همه کاسه کوزه ها رو سر ایشون خراب میشه این وسط؟!!!
کاش شما به جا دو تا دست 4 دست داشتید که هم میتونستین مثل قدیما نظارت باشید و هم روابط............... این از اون کاش های محال بود
سلام وعرض ادب :
همراه راسخونی واحد نظارت حذف نکرده اند واحد فنی هم تشریف نداشتند تا علت اصلی بررسی شود قاعدتا تا شنبه پیگیری خواهد شد.
با تشکر
سلام
خدا رو شکر راسخونم شده مث همه جای ایران . و این ماییم که نگرش خودمون رو باید عوض کنیم
همراه راسخونی چقدر صبر کنه تا نتیجه پیگیری معلوم بشه حاجی جان؟؟؟
این پاس میده به اون اونم پاس میده به اون یکی
کاش میشد یکی پاسخ گو بود بدون جواباای تکراری. انقدر این جمله رو گفتم ک خودم تکراری شدم @_@
کی تموم میشه الله واعلم............
و اما داستان اصلی..........
تو ی روز بالای 200 تا پست حذف کردن خودش نوبریه والا
این 200 تا ی جا حذف کردن خودش جریانی شده واسه من
حاجی از اون طرف دعوت میکنید که بیاین تو راسخون فعال باشید و هزار نقل دیگر و از اون طرف یه کارایی بعضیا میکنن که واقعا من معطل میمونم بین ناهماهنگی شما مدیران ارشد
اینم فک کنم از نوادگان کیانی باشه که فقط به فکر خودش باشه. آخه یادمه ی زمانی ادعا میکرد زیاد پست زدن حق دیگران رو خوردنه و با این کار حق کاربران دیگر ضایع میشه!!! به حق چیزای تازه شنیده
حالا پست های دیگه که بماندد........ویدیوها رو ب خاطر وقت گیر بودن حذف میکنه یکی نه دو تا نه چند ........... لا اله الله بیا اینم سندش و تعداد دقیقشم دارم. حالا برو بگو نگا کردم همش بی قانونی بود
سه شنبه 19 آبان 1394 01:30 ب.ظ
توسط:siryahya
و لی تو خود تایپیک چیزی نیس
فیلم ها و تیزرهای دیدنی از وسایل نقیله
و اینم دلیل سادش از حذف جناب خانتون!
در خطاب به محصولی که اون بالا نشستی و دستتو گذاشتی رو دکمه حذف باید بگم میتونم همه اون ویدیوها رو بازم بزارم همه هم ببینین که چیزی نبوده
پست ها کیلو کیلو حذف میکنه به علت نقص قوانین در صورتی که قبلش مدیران خود تالارا خوندن و دیدن که مشکلی نداره
یعنی من بنازم اون دس به حذفتو.... یه روزی همه اینا عوض میشه نگران نباش برادر. همون طوری که خیلیا ادعاشون میشد :))
من موندم چطور بعضیا نمک میخورن نمک دون میشکونن. و در آخر هم از شما ب علت روابط عالیتون که اصلا معلوم نیس چی به چی و کی به کیه ممنونم
تازگیا خیلی چیزا بهم اثبات شده. اینم روش
سلام آقای طاهرزاده.
تاپیکی که اشاره کردین رو دیدم.
پست هاش رو نگاه کردم. پست خالی نیست چون کدهای آی فریم هر فیلم در سورس مطلب نشون داده میشه
احتمالا یا مشکل فنی بوجود اومده و یا اینکه روش لینک دادن به فیلم های آپارات رو باید تغییر بدین.
به نظرم اگه از مدیاپلیر خود راسخون استفاده کنید و آدرس فایل آپارات رو در اون قرار بدین کمتر به مشکل برمیخورید.
امیدوارم مشکلتون در این زمینه حل بشه
ادامه: به نظر میرسه مشکل از سایت آپارات هست. چون حتی با جستجو در گوگل و یافتن تیتر پست های شما موفق نشدم فیلم ها رو از در خود سایت آپارات هم ببینم. شاید از سایت آپارات حذف شدند!
باز بررسی کنید شاید به نتیجه ای غیر از این رسیدید
سلام آقای طاهرزاده.
پست هاش رو نگاه کردم. پست خالی نیست چون کدهای آی فریم هر فیلم در سورس مطلب نشون داده میشه
احتمالا یا مشکل فنی بوجود اومده و یا اینکه روش لینک دادن به فیلم های آپارات رو باید تغییر بدین.
به نظرم اگه از مدیاپلیر خود راسخون استفاده کنید و آدرس فایل آپارات رو در اون قرار بدین کمتر به مشکل برمیخورید.
سلام علیکم خواهر بزرگوار
شما منظورمو دقیق متوجه نشدید! نگفتم که کل تایپیک رفته گفتم آخرین پست هایی که زده بودم حذف شدن
الان تو تایپیک نگا کنین آخرین ویدیویی ک هست در یک شنبه 17 خرداد 1394 06:19 ق.ظ
ولی اون پست هایی که تازه زده بودم نیستن دو تا دلیل داره یا مخفی هستن یا حذف شدن . مخفی که نمیتونه باشه چون تو پنل من نیس. پس صد در صد حذف شده
موردی رو که شما میگید مربوط به https هست که اگه اون باشه بعضی از کدها درست کار نمیکنن
ای خداااااااااااا هی روزگارررررررر
سلام آقای طاهرزاده.
سلام علیکم خواهر بزرگوار
شما منظورمو دقیق متوجه نشدید! نگفتم که کل تایپیک رفته گفتم آخرین پست هایی که زده بودم حذف شدن
ولی اون پست هایی که تازه زده بودم نیستن دو تا دلیل داره یا مخفی هستن یا حذف شدن . مخفی که نمیتونه باشه چون تو پنل من نیس. پس صد در صد حذف شده
موردی رو که شما میگید مربوط به https هست که اگه اون باشه بعضی از کدها درست کار نمیکنن
شما که صبرتون زیاده. این دفعه هم صبر کنید.
نهایتا اگه از سایت منبع و یا از جانب نظارت حذف شده باشه دوباره ارسال کنید.
سلام آقای طاهرزاده.
سلام علیکم خواهر بزرگوار
شما که صبرتون زیاده. این دفعه هم صبر کنید.
نهایتا اگه از سایت منبع و یا از جانب نظارت حذف شده باشه دوباره ارسال کنید.
بله خیلی. شما اصلا قضیه رو بکل نفهمیدین چی به چیه. جناب خان خودش فردا بخونه اینا رو میفهمه چیکار کرده ( همه ویدیوها هستن الان تو سایت منبع)
صبر رو از شما یاد گرفتیم .... دیگه بماند واسه فردا ببینیم جوابی بالاخره در میاد یا خییییر البته بعید میدونم
با سلام و ادب
کاربر گرامی، خواهشمنداست با این پست های جنجالی و عمومی، خود را تبرئه ننماید، من نمونه هایی که خلاف قوانین بوده رو واستون در صندوق پیام میفرستم اما شما جوابی نمیدیدن یعنی ندارین که بدین، بعد میایند اینجا فرار به جلو میکنین
اما چون خود شما دوست دارین بحث عمومی باشه مشکلی نیست عمومیش میکنیم.
با عرض معذرت از همه کاربران، دو تذکر آخری که من در صندوق پیامتون بهتون دادم و شما پاسخی ندادین (چون نداشتین که بدین) رو میزارم تا کاربران قضاوت کنن:
تــفــریــحــات ســآلــم چــیــســت ؟؟
یــنــی وخــتـی خــونــتـون خــآلــی مــیــشـه یــه کــنــســرو لــوبــیـآ بــگــیــری تــآ تــه بــخــوری بــعــدم بــدونــه هــیــچــگــونــه هـــرآســی شــروع بــه خــآلــی کــردنــه ... کــنــی ^_^
===============================
یه پست خنده دار گذاشته بودم...
یکی زیرش کامنت گذاشته:
خخخخخخخگخخخخخخ
بهش گفتم:این "گ"چیه وسط خندت؟؟؟!!!
برگشته میگه:از شدت خنده ...
نقاط قرمز رو من حذف کردم
و حالا چند سوال:
- شما کاربرای سایت راسخون رو لایق خوندن همچین پست هایی میدونین؟؟؟
- شما فکر نمیکنی سایتی مثل 4جوک رو (که کپی پیست رو ازش خوب بلدین) با سایت راسخون اشتباه گرفتین؟؟؟
اگه این پست ها رو خوندین و گذاشتین که من چیزی واسه گفتن ندارم اما اگه نخوندین و فرستادین که امیدوارم اینگونه باشه، بهتر نیست اول پست رو بخونین بعد ارسال کنین (کسب حسنه با انتشار همچین پست هایی بخدا درست نیست)
- انتظار دارین من این پست های شمارو تایید کنم؟؟
- یا انتظار دارید بابت تایید نکردن اینگونه پست ها ازتون عذرخواهی کنم؟؟
از این دسته تذکراتی که به شما دادم فراوان هست مدارکش هم هست.
حالا توقع دارید با این پیشینه در زمینه ارسال اینگونه پست ها، من پست های شما رو که از نجومی هم گذشته (مثلا در یک دقیقه بیش از بیست پست یعنی هر سه ثانیه یه پست) رو سریع تایید کنم و کاربرای دیگر را چشم انتظار تایید پست هاشون بزارم؟؟؟
به قول خودتون بالای دویست پست در یک روزتون فقط حذف شده
پس یعنی تعداد پست هاتون بالاست و از اونجایی که من اصلا به شما در زمینه ارسال پست اطمینان ندارم می بایست کلمه به کلمه پست های شمارو بخونم و این وقت گیره، برای همین پست های شمارو غیر فعال میکنم بعد سر وقت دونه به دونه فعال و تایید میکنم.
نکنه انتظار دارید نخونده تایید کنم
نه برادر من
کاربرای دیگه ای هم هستندکه چند وقتیه تعداد پست هاشون رو بالا بردن، هر تذکر و راهنمایی که بنده بهشون میکنم رو اجرا میکنن، مثل شما چندیدن و چندبار اونو تکرار نمیکنن و همه پست هاشونم تایید میشه
حرفام زیاده اما بگذریم...
در پایان
جناب طاهرزاده عزیز
قوانین فعالیت در انجمن ها مشخصه، مطمئنم که همشو از حفظ هستین، پس خواهشمند ام این قوانین رو رعایت فرمایید، راسخون مال شما کاربرهاست، من اینجا فقط یه کارمند ساده هستم، که ممکنه فردا نباشم اما راسخون هست و به یاری خدا خواهد بود
با سلام و ادب
کاربر گرامی، خواهشمنداست با این پست های جنجالی و عمومی، خود را تبرئه ننماید، من نمونه هایی که خلاف قوانین بوده رو واستون در صندوق پیام میفرستم اما شما جوابی نمیدیدن یعنی ندارین که بدین، بعد میایند اینجا فرار به جلو میکنین
..........