پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
به نام خدا
جناب اقای نجاران ، سلام خسته نباشید
چرابرخی اوقات در تالار لطیفه و طنز وقتی پستی زده میشود به صفحه اصلی برمیگردد و تایپیک ایجاد نمیگردد ؟
به نام خدا و سلام حضور جناب آقای نجاران ، ایمیلی برایتان ارسال کردم ممنون میشوم ملاحظه بفرمائید . ضمنا تایپیک جدید برای تالار لطیفه وطنز بارها زده ام برگشت خورده واقدام نشده .
به نام خدا و سلام حضور جناب آقای نجاران ، ایمیلی برایتان ارسال کردم ممنون میشوم ملاحظه بفرمائید . ضمنا تایپیک جدید برای تالار لطیفه وطنز بارها زده ام برگشت خورده واقدام نشده .
مدیرگرامی
باسلام اگرمنظورتون تاپیک" فدراسیون نمونه " است که براتون تاییدشده واگرنه عنوان تاپیکتونوبفرمائیدتامن هم بررسی نمایم تاجائیکه تحت مدیریتم است.باتشکر
hasantaleb از جاوید هم جلو زد جاوید کجایی؟
سلام و خسته نباشيد
پيشنهاد : خواهمشندم در تالار خانواده تالاري با عنوان دانلود فايلهاي صوتي و تصويري روانشناسي ايجاد كنيد. من مطمئنم كه بيشتر از موضوعات متني استقبال بشود / با تشكر از شما
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
ایمیل های جنابعالی دریافت و مطالعه گردید و بزودی پاسخ مناسب به آنها داده خواهد شد.
با تشکر از حضور فعال جنابعالی
کاربر گرامی سلام و عرض ادب
تذکر قاطع و جدی در مورد عدم ارسال پست های متعدد و انبوه، عدم ارسال پست های خبری و رعایت دقیق قوانین فعالیت در انجمنها و ادای وظایف مدیریتی به مدیر گرامی hasantaleb ابلاغ گردیده است. بدیهی است عدم رعایت قوانین برخورد قاطع انضباطی به همراه خواهد داشت.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
پيشنهاد : خواهمشندم در تالار خانواده تالاري با عنوان دانلود فايلهاي صوتي و تصويري روانشناسي ايجاد كنيد. من مطمئنم كه بيشتر از موضوعات متني استقبال بشود / با تشكر از شما
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
پیشنهاد شما بررسی و در صورت امکان اجرا خواهد شد.البته هم اکنون نیز در تالار نوا و نما می توانید تاپیکی بدین منظور ایجاد فرمائید.
با تشکر فراوان
سيستم استفاده شده در جهت ساخت انجمن راسخون كاربردي نيست بهتر بود از ويبيلتون استفاده مي شد.
مثلا در ساير انجمن ها با كليك روي نام كاربري يك شخص به صفحه شخصي وي در انجمن هدايت مي شويم و مي توانيم به آن شخص پيام خصوصي ارسال كنيم يا ارسال هاي ايشان را ببينيم و يا در موضوعات مشترك شويم ويا در زير نام كاربري فرد نمايش داده مي شود كه چند بار از وي "تشكر" شده است در انجمن ها ... كه اين امكانات در انجمن راسخون موجود نيست.و اين انجمن را بي روح كرده است.
مدیرگرامی
باسلام اگرمنظورتون تاپیک" فدراسیون نمونه " است که براتون تاییدشده واگرنه عنوان تاپیکتونوبفرمائیدتامن هم بررسی نمایم تاجائیکه تحت مدیریتم است.باتشکر
سلام مدیر بزرگوار
ضمن تشکر از تائید این پست و عنایت جنابعالی ، .روزهای گذشته پست هایی زده ام که اجرایی نشده و علت این است که شما باید تائید کنید و بعد نمایش داده شود این مشکلی بوجود می آورد که کاربر مجددا اقدام به ایجاد پست میکند و چون قابل رویت نیست کاربر دیگر هم اقدام به ایجاد همان پست مینماید . پس به نظر حقیر بهتر است اگر قرار به اجرای چنین قانونی است به همه کاربران اطلاع رسانی شود .
با سلام وخسته نباشید من در قسمت ادبیات/ شعر چند وقتی پست میزارم یکی از کاربران یک پست در قسمت شعر گذاشته که کاملا بی ربط به این قسمت است لطفا سری به قسمت ادبیات /شعر/ فرصت رو به اتمام است /بزنید کاربر دریا پستی در رابطه با اقای مشایی گذاشته که بی ارتباط با بحث شعر است
با تشکر
با سلام خدمت شما
وقتی گفته میشد کاربران این مورد رو(برترین کاربران بالای انجمن) رصد می کنن یه عده تردید داشتن. و اظهار بی اطلاعی می کردند.
انشاالله با جایگزینی این لیست با موارد دیگر، رقابت کاربران جهت دیگری پیدا کنه. و ما در انجمن شاهد رقابت در مواردی مانند حل مشکلات کاربران و دستگیری از آنان و ..... صورت بگیره. نه تعداد ارسال بیشتر برای رسیدن به رتبه ای بهتر در این لیست.
با احترام
سلام
دوست عزیز شما که از قدیمیای انجمن هستید... اوایل که مانبودیم اهمیت بیشتری به امتیاز و.. داده میشد ولی با گذشت زمان و گردش روزگار زدن پستهای،متعدد،اخباری،نجومی،پی در پی... ممنـــوع است !
چرا عاقل کند کاری...این همه زحمت و سرف وقت برای کار بیهوده و ممنوع خوب نیست.
فکر کنم به اندازه ی کافی حــسنه و امــتیاز دارم و ملاکی برای کاربرتر طلایی 0 شدن ندارم (الان که کاربر طلایی1هستم
شاعر میگوید: وقت طلاست ولی بدون تردید وقت از طلا گران بهاتراست زیرا با سرف وقت می توان طلا به دست آورد ولی دقایق طلف شدا را باطلا نمی توان خرید .
الان هم دیگه احتمالا خبر دارید موقع فرجه امتحانتوو فصل امتحانات شروع میشه ، حجم دروس انقدر زیاد هست که شب امتحان بمونه نمیشه یه 10 ناپلئونی گرفت
ایشاا.. اگر خدا بخواهد بعد اتمام امتحانات دانشگاهی حضوری موثرومفیدی خواهیم داشت...
ممنون که یادی از ما کردین امیدوارم موفق و موید باشید.
خدانگهدار
با سلام خدمت شما
وقتی .
..
سلام
دوست عزیز اشتـباه نکنید.طبق جلسه های قبل مدیران در مسنجر ریدکال با حضور افراد حاضر و موجود در ان لیست و مسئولین قرار براین بود اگر لیستی اضافه شود؛لیست دیگری بر اساس پارامتری دیگری بر کنار لیست برترینها اضافه میشود،وهیچ وقت سخن از حذف لیست و جای گزینی لیست دیگر بجای ان نبوده.(درتمامی انجمنها این لیست براساس پست و امتیاز کاربران میباشد وهیچ دلیلی برای حذف و نادیده گرفتن زحمات شبانه روزی برای کسب این امتیازها و لیست وجود ندارد)موفق و موید باشید.
خدانگهدار
با سلام خدمت شما
وقتی .
..
سلام
دوست عزیز اشتـباه نکنید.طبق جلسه های قبل مدیران در مسنجر ریدکال با حضور افراد حاضر و موجود در ان لیست و مسئولین قرار براین بود اگر لیستی اضافه شود؛لیست دیگری بر اساس پارامتری دیگری بر کنار لیست برترینها اضافه میشود،وهیچ وقت سخن از حذف لیست و جای گزینی لیست دیگر بجای ان نبوده.(درتمامی انجمنها این لیست براساس پست و امتیاز کاربران میباشد وهیچ دلیلی برای حذف و نادیده گرفتن زحمات شبانه روزی برای کسب این امتیازها و لیست وجود ندارد)موفق و موید باشید.
خدانگهدار
سلام حضور مدیران محترم
این را به نوعی با اجازه مدیر تالار طنز و لطیفه به طنز گفتم من خودم اینگونه پست زدنها را قبول ندارم و برای همین هم کم کار هستم . انشالله بعد از این بیشتر خدمت شما هستم ولی در نظر دارم کمتر کپی کنم .و بیشتر به پست های زده شده جواب میدم و به نوعی مشارکت میکنم نه اینکه نجومی پست بزنم .