راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/686002/page1/

ایجاد گردیده است.

لطفا در صورت صلاح دید در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

نظر سنجی شماره 3 تالار ورزش

پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .

سپاس

sahel_007 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 353
|

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

آقای دکتر در مدیریت شما هیچ مشکلی وجود نداره ؛ مشکل در لحن بیان و برخوردهای جنابعالی هستش ؛ من فعالیت و پست گذاری زیادی در انجمن ها ندارم و بیشتر وقتم رو صرف مطالعه میکنم و به عرض میرسانم که گاهی انتقادهای تند همراه با گفتار باطل نشان دهنده ی ضعف فرد و بدبینی بیش از اندازه ی شخص هستش ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و خودتون رو درگیر این نکنید که امضای فلان شخص یا نام کاربری کسی چی هستش  ................ ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و ازنکته بینی پرهیز کنید ؛ جامعه و محیط اطراف پر از گله و شکایت و انتقاد هستش اگه واقعا اینقدر شهامت دارید به انتقاد علیه اونا بپردازید نه اینکه فضای مجازی رو تشویش کنید؛ البته خیر خواهی شما رو درک میکنم ولی شما هم لطف کنید از خیلی مسائل زور رد بشید همونطور که بقیه این کارو انجام میدن وگرنه هیچکی از جنگ و دعوا اونم تو فضای مجازی که کسی شناختی روش نداره بدش نمیاد 

امیدوارم اوقات جنابعالی و سایرین را تلخ نکرده باشم .

یا علی

sahel_007 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 353
|

با سلام

اگر تمایلی بود پست زیر را در لینک چرخشی قرار دهید .

تصاويري از كربلا كه هرگز نديده ايد!

با تشکر

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول ارشد انجمن ها:

ببخشید این عرض بنده مربوط به حیطه ی کاری شما نیست ، اما به علت این که مسئول مرتبط ، خودش جایی برای این کار ندارد اینجا عرض میکنم.بنده روز چهارشنبه 8آذر ماه برای حدود 15 خبر نظری کاملا قانونی و مطابق با روال سایت گذاشته ام ولی هیچ کدام تائید نشده !!! در صورتی که نظر های همین امروز جمعه را تائید کرده اند . چرا؟! علت چیست؟! زحمت می کشید از مسئول مربوطه جویا شوید ؟!

این مرتبه ی اول هم نیست که از این مشکلات در بخش تائید نظرات پیش می آید.

سپاس

doctor114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول ارشد انجمن ها:

از انجام ویرایش روی ایمیل بنده ، کمال تشکر و قدر دانی را دارم.

سپاس

ali_81 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10633
|

سلام جناب آقای نجاران خسته نباشید.

در صورتیکه صلاح میدانید این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید . واگر موافق باشید به صورت تایپیک ویژه کاربران نظرات خود را اعلام کنند و امتیاز بگیرند .

برنامه‌كودك درحكم صداخفه‌كني براي بچه‌ها

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|
zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

سلام حضور گرامی شما

با احترام و تشکر از زحمات بیدریغ جنابعالی و همکاران گرامیتان ، زمانی بود کاربرانی چون mehdi0014 که خود مدیر هم هستند پست های زیادی میزدند و صدای مدیران دیگر در آمده بود که خوشبختانه نامبرده  اینگونه فعالیت نمیکند . ولی این معضل باز هم فراوان اجرا میشود پستهای زیاد و بعضا تکراری از سوی مدیران !!! مدیرانی چون hasantaleb  در تالار عاشورا و دیگر تالارها و مدیران و کاربرانی دیگر که حتما خودتان واقفید و اگر نیستید که بنده نمونه ها را باز هم ذکر کنم ،  زده میشود ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید .

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

آقای دکتر در مدیریت شما هیچ مشکلی وجود نداره ؛ مشکل در لحن بیان و برخوردهای جنابعالی هستش ؛ من فعالیت و پست گذاری زیادی در انجمن ها ندارم و بیشتر وقتم رو صرف مطالعه میکنم و به عرض میرسانم که گاهی انتقادهای تند همراه با گفتار باطل نشان دهنده ی ضعف فرد و بدبینی بیش از اندازه ی شخص هستش ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و خودتون رو درگیر این نکنید که امضای فلان شخص یا نام کاربری کسی چی هستش  ................ ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و ازنکته بینی پرهیز کنید ؛ جامعه و محیط اطراف پر از گله و شکایت و انتقاد هستش اگه واقعا اینقدر شهامت دارید به انتقاد علیه اونا بپردازید نه اینکه فضای مجازی رو تشویش کنید؛ البته خیر خواهی شما رو درک میکنم ولی شما هم لطف کنید از خیلی مسائل زور رد بشید همونطور که بقیه این کارو انجام میدن وگرنه هیچکی از جنگ و دعوا اونم تو فضای مجازی که کسی شناختی روش نداره بدش نمیاد 

امیدوارم اوقات جنابعالی و سایرین را تلخ نکرده باشم .

یا علی

سلام و خسته نباشيد

تجربه اي كوتاه كاري مانند آقاي نجاران در كافي نت فرهنگسرا متعلق به شركت خصوصي داشتم با ذهني پاك و نگاهي مردم دارانه كار كردم و نزد همه مورد احترام بودم و انتقادهاي تند هم را داشتم ولي هيچ وقت جوابي جز خوبي ندادم و با تمام وجودم و احساسم كار كردم /  و مطمئنم اقاي نجاران هم همين روش مردم دارانه را دارند ولي انتقاد هم اندازه اي دارد و قدر اين انسانهاي فهيم را بايد هميشه به خوبي دانست و برايشان ارزوي موفقيت كرد/ انتقادهايي كه از اقاي نجاران كردم فقط به خاطر كنترل اين مردم دوستي در حد تعادل   /  طبق توصيه امام علي عليه السلام نيكوكار را بايد تشويق كرد تا رغبت ايشان به كارهاي خوب زياد شود و سبب دلسردي شان نشود. باتشكر

براساس نظر کاربر محترم iran313 ،  انتقاد حقیر به جناب doctor114 به صفحه بعدی  منتقل شد .

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

حضور محترم جناب آقای نجاران با سلام و احترام ، فرمت صفحه اول  تایپیکhttp://www.rasekhoon.net/forum/thread/80872/page1/ از فرم عادی خارج شده و متاسفانه نتوانستم با edit نیز اصلاح کنم . ممنون میشوم اقدامات لازم جهت تغییر آن انجام شود .

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

سلام آقای نجاران

پیرو مطلب قبلی مواردی هم هست که نه تنها کاربران بلکه متاسفانه بعضا مدیران هم رعایت نمی کنند نمونه آن موارد زیل :

الف ) 1 - پنج شنبه 9 آذر ساعت 6/15 توسط abdo_61 از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  2- تکرار آن جمعه 10 آذر ساعت 2/36 توسط papeli  از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  

ب ) 1- پنج شنبه 9 اذر 10/38توسط mohammad_43 چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم  2- تکرار ان و آن هم توسط یک مدیر جمعه 10 آذر 11/51 توسط hasantaleb چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با عرض سلام خدمت مسئول زحمت کش انجمن ها

جناب نجاران اولا از شما و تمام مدیران  به خاطر عدم حضور در جلسه هفتگی مدیران به دلیل نبود برق عذر خواهی کنم

ثانیا با  سید محمد جواد سادات استاد محترم درس ریاضی و فیزیک صحبت شد  و فکر کنم که لیست استادان محترم تکمیل شده است .که شماره همراه آن را در انتهای این پست به حضورتان معرفی می گردد

ثالثا طی پیام  شما مبتنی بر قرار گرفتن کنکور دهه 70بنده هرچه تلاش کردم هیچ کنکوری از دهه 70پیدا نشد ضمنا فکر کنم که اصلا کنکورهای دهه ی 70 در آرشیو سازمان سنجش هم موجود نباشد ولی اگر می بینید که این کار لازم است با سازمان سنجش هماهنگی های لازم را به عمل بیاورید تا این کنکور ها را در اختیار شما قرار دهند

رابعا با آشنا شدن جناب مهدی شیرانی به کار در انجمن راسخون به عنوان مدیر بنده استعفای خود را از انجمن وبلاگ نویسی به علت مشغله های شخصی و کاری اعلام می نمایم

با تشکر از شما

ضمنا یک لطفی بکنید و در اسرع وقت با این اساتید تماس برقرار کنید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/686002/page1/

ایجاد گردیده است.

لطفا در صورت صلاح دید در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات جنابعالی، لینک مذکور در تبلیغات لینک چرخشی بارگذاری گردید.

موفق باشید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

مدیر گرامی سلام و عرض ادب

ارزیابی عملکردها و تلاش در راستای بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت(انتقاد پذیری و پرهیز از خود رای بودن) امری پسندیده و عامل پیشرفت و توسعه امور است.

با تشکر