پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مدیر محترم انجمن ها:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است:
http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page1/
لطفا در لینک چرخشی اصلاحات ایجاد گردد.
سپاس
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر و قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی، لینک ذکر شده اصلاح گردید.
موفق و پیروز باشید
rasekhoon_ravabet
نقل قول farshon
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب، پاسخ شما در تاپیک انتقادات روابط عمومی داده شده بود، دوباره تکرار می نمایم:
جایزه ذکر شده(شمس الشموس - یار همراه - پیراهن ورزشی) متعلق به کاربران برتر شهریورماه بوده است که نام کاربری شما در آن لیست موجود نمی باشد.
اگر به خاطر داشته باشید، با توجه به قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر انجمن ها، از معرفی مدیران به عنوان کاربر برتر اجتناب گردیده است، لذا شما به عنوان کاربر برتر تالار گفتگوی آزاد معرفی شده اید اما با توجه به اینکه جنابعالی مدیر انجمن هستید و بر اساس ارسال جوایز دوره ای مدیران در شهریور ماه، جایزه ذکر شده به شما تعلق نگرفته است و حسنه در نظرگرفته شده به حسابتان افزوده شده است.
نظر شما را به بند د از پست اعلان کاربران برتر شهریورماه 91 جلب می نمایم که در آن ذکر شده به مدیران گرامی علاوه بر جوایز دوره ای، حسنه تقدیم شده است و نه جوایز کاربران برتر:
د)لیست اسامی مدیران محترم انجمن های راسخون معرفی شده توسط مدیران بعنوان کاربر برتر
با توجه به قوانین مرتبط با انتخاب کاربران و مدیران برتر و نظر به اینکه تقدیر از مدیران در شهریور ماه در قالب ارسال جوایز دوره ای انجام گرفته است، اسامی کاربری مدیران معرفی شده به عنوان کاربر برتر در جدول ذیل گردآوری شده است. ضمن تقدیر و تشکر از همه این عزیزان،حسنه های اعطایی برسم تقدیر به حساب کاربری آنها افزوده خواهد شد.
با تشکر
سلام و خسته نباشید
لطفا از تالار روانشناسی اسلامی هم در بالای سایت مطلب بزنید تا مطالعه شود.
همه تالارها را بها می دهید غیر از تالار روانشناسی اسلامی
این تالار مطالب کاربردی خوبی در بخش مهارتهای زندگی دارد.
و از سایتهای زرد هم مطالبش انتخاب نشده و همه از سایتهای معتبراست
باتشکر
سلام و خسته نباشید
لطفا از تالار روانشناسی اسلامی هم در بالای سایت مطلب بزنید تا مطالعه شود.
همه تالارها را بها می دهید غیر از تالار روانشناسی اسلامی
این تالار مطالب کاربردی خوبی در بخش مهارتهای زندگی دارد.
و از سایتهای زرد هم مطالبش انتخاب نشده و همه از سایتهای معتبراست
باتشکر
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
فرمایش شما کاملا صحیح است و مطالب ارزشمند این تالار باید مورد تبلیغ واقع شود.
تبلیغات دوره ای تاپیک ها و تالار ها فردا بروز می شوند، امروز نیز تاپیکی از این تالار را در لینک های چرخشی بالای صفحه قرار خواهیم داد.
با تشکر از زحمات ارزنده شما
موفق و پیروز باشید
با سلام:
از امروز تا روز یکشنبه راسخون ختم قرآن ندارد و برنامه ی خاصی هم فعلا نیست . اگر امکان دارد ، برای همین سه چهار روز آخر هفته تا یکشنبه ، تبلیغ مسابقه ی یش بینی را در صفحه اول قرار گیرد.تا کاربران جدید بیشتری جذب شوند.
سپاس
با سلام خدمت مدیران سایت ، بنده htbhtb در تالار شعر تعدادی رباعیات و دو بیتی های شاعران رو گذاشتم ولی از قوانین سایت اطلاعی نداشتم تا اینکه از طرف سایت به من پیامک رسید و تذکر داده شده بود که پست نگذارم و از آن به بعد بنده هیچگونه پستی نگذاشتم،ولی تمام پستها و امتیازات من کم شد و اکنون حسنه بنده منفی میباشد،که با این شرایط حسنه منفی-راهی به جز ترک سایت محبوبم را ندارم،بنده قصد داشتم که تالار شعر را به گنجینه ای از ابیات شاعران تبدیل کنم تا کاربران از این سایت بعنوان مرجع استفاده کنند،آیا جواب زحمات چندین ساعته بنده این میباشد؟!!!!!!! خواهشمندم رسیدگی کنید و به من بفرمایید که از کجا پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر از شما
باسلام
مدیرمحترم ارشدانجمنها:
اسامی که جزء دریافت کنندگان جایزه "مسابقه طنزانجمنها" درلیست دیده می شود آیامربوط به مسابقه" بخندامارای یادت نره" تالارلطیفه وطنزاست؟ اگراینطوراست لینک برندگان رواعلام نمائیدچون خیلی ازکاربران پیگیرش شدند.باتشکر
با سلام:
از امروز تا روز یکشنبه راسخون ختم قرآن ندارد و برنامه ی خاصی هم فعلا نیست . اگر امکان دارد ، برای همین سه چهار روز آخر هفته تا یکشنبه ، تبلیغ مسابقه ی یش بینی را در صفحه اول قرار گیرد.تا کاربران جدید بیشتری جذب شوند.
سپاس
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تبلیغ ختم آنلاین قرآن کریم حذف و تبلیغ مسابقات پیش بینی در بالای صفحه اول انجمنها اضافه گردید. تبلیغات در صفحات تعیین شده بصورت تصادفی در هر بار بارگذاری صفحه عوض می شوند.
با تشکر از زحمات شما
با سلام خدمت مدیران سایت ، بنده htbhtb در تالار شعر تعدادی رباعیات و دو بیتی های شاعران رو گذاشتم ولی از قوانین سایت اطلاعی نداشتم تا اینکه از طرف سایت به من پیامک رسید و تذکر داده شده بود که پست نگذارم و از آن به بعد بنده هیچگونه پستی نگذاشتم،ولی تمام پستها و امتیازات من کم شد و اکنون حسنه بنده منفی میباشد،که با این شرایط حسنه منفی-راهی به جز ترک سایت محبوبم را ندارم،بنده قصد داشتم که تالار شعر را به گنجینه ای از ابیات شاعران تبدیل کنم تا کاربران از این سایت بعنوان مرجع استفاده کنند،آیا جواب زحمات چندین ساعته بنده این میباشد؟!!!!!!! خواهشمندم رسیدگی کنید و به من بفرمایید که از کجا پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر از شما
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از همراهی و حضور شما در راسخون بسیار خرسندیم و از داشتن کاربرانی فعال مثل شما به خود می بالیم.
همانطور که می دانید فعالیت در هر گروه و هر مکانی قوانینی دارد که بمنظور حفظ شئونات و آرمان های آن اجتماع تبیین شده است.فعالیت در انجمن های راسخون نیز قوانین خاص خود را دارد که همه این قوانین با مشارکت شما کاربران عزیز و فعال گردآوری و اجرایی شده است.
حال که با قوانین آشنا شده اید، ضمن تشکر از همه زحمات شما، مشکل منفی بودن حسنه حساب کاربریتان مرتفع گردید و یاد آور می شویم پست های ارسالی شما به علت ارسال انبوهی و تعدادبالای مطالب کپی پیستی صرف، عدم توجه به بازخورد مطالب ارسالی، تکه تکه کردن مطالب با مضمون مشابه در قالب پست های متوالی و ... حذف گردیده است.
حضورتان اعلام می داریم صمیمانه منتظر فعالیت و حضور گرمتان در انجمن ها و همچنین انجمن ادبیات هستیم.
با تشکر
باسلام
مدیرمحترم ارشدانجمنها:
اسامی که جزء دریافت کنندگان جایزه "مسابقه طنزانجمنها" درلیست دیده می شود آیامربوط به مسابقه" بخندامارای یادت نره" تالارلطیفه وطنزاست؟ اگراینطوراست لینک برندگان رواعلام نمائیدچون خیلی ازکاربران پیگیرش شدند.باتشکر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی در برگزاری مسابقه طنز "بخند اما رای یادت نره!" ، بر اساس اطلاعات ارسالی شما، برندگان مسابقه با توجه به امتیاز و قرعه کشی تعیین و اسامی آنها در همان پست اول مسابقه طنز "بخند اما رای یادت نره" اعلام گردیده است.همچنین اسامی کاربری برندگان مسابقه طنز از طریق لینک چرخشی نیز در دسترس قرار گرفته است.
برندگان مسابقه طنز "بخند اما رای یادت نره"
قصد اطلاع رسانی قبلی به جنابعالی را داشتیم که متاسفانه به جهت مشغلات کاری موفق نشدیم.
با تشکر مجدد از زحمات جنابعالی
سلام برای وبلاگ ها سرور اختصاصی لیچ یا آپلود قرار نمیدید
سلام برای وبلاگ ها سرور اختصاصی لیچ یا آپلود قرار نمیدید
با سلام و تشکر
در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد. برای آشنایی با سرورهای دیگر آپلود فایل به اینجا مراجعه کنید.
مسئول محترم واحدوبلاگها
باسلام واحترام
سئوالاتی درحین زدن پست زدن برایم پیش اومده ممنون میشم پاسخگوباشید .
1- دروبلاگمون وقتی پستی رومی گذاریم ، چراپستهای جدیدبه انتهای آخرین صفحه منتهی می شوددرصورتیکه قبلا" اینطورنبود.
2- چراپستهای گذاشته شده باتاریخ جاری روبه تاریخ 1/8/1388ثبت می نماید؟
مسئول محترم واحدوبلاگها
باسلام واحترام
سئوالاتی درحین زدن پست زدن برایم پیش اومده ممنون میشم پاسخگوباشید .
1- دروبلاگمون وقتی پستی رومی گذاریم ، چراپستهای جدیدبه انتهای آخرین صفحه منتهی می شوددرصورتیکه قبلا" اینطورنبود.
2- چراپستهای گذاشته شده باتاریخ جاری روبه تاریخ 1/8/1388ثبت می نماید؟
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، پست ها به ترتیب تاریخ در وبلاگ مرتب می شوند. یعنی اگر تاریخ پستی، مربوط به سال گذشته یا تاریخ های قبلی باشد، پایین تر از پست های جدید و در صفحات عقب تر قرار خواهد گرفت.
اگر شما در صفحه ارسال پست، تاریخ آن را به زمان امروز تغییر دهید (به طور پیش فرض تاریخ امروز است) پست جدید شما بالاتر از پست های قبلی قرار خواهد گرفت.