راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

سلام

دیروز ساعت 11 از موسسه با من تماس گرفته شده و من جواب ندادم ...کار خاصی بوده که زنگ زدین؟

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

با سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات

در صورت صلاحديد:

تصاوير مراسم تنفيذ حکم رياست جمهوري 6 رئيس‌جمهور ايران

و

تصوير حکم تنفيذ رياست جمهوري احمدي نژاد توسط رهبر معظم انقلاب 

باسپاس

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

با سلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه

اینجانب در تالارهای همسفران (استان ها)ومعصوم شناسی وهمچنین تالار ورزش (پرسپولیسی ها)فعالیت مستمر داشته ام و فکر میکنم اشتباهی رخ داده چون نام من در این تالارها به عنوان کاربر برتر نیست .خواهشمندم رسیدگی بفرمایید

با تشکر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشيد.

سبك جديد مسابقه پيش بيني ليگ برتر خيلي خوبه و اينجوري ديگه كسي جواباي كاربران ديگر رو نمي بينه.

فقط به نظر من مشكل داره اينكه تا قبل از زمان مسابقات اجازه ويرايش نظرات رو نمي ده. خوب بود اگه فكري براي ويرايش مي كرديد.

راستي اگه ميشه زودتر پاسخ درست مسابقه طرح بها (مياني) رو بذاريد.

و اينكه اگه ممكنه يك آماري از تعداد شركت كننده ها در طرح بديد.

راستي چندتا عكس مربوط به روز قدس رو امروز انداختم به ايميل froum و info هم ايميل كردم.

يك پيشنهاد هم دارم در خصوص طرح حفظ موضوعي قرآن. ميشه كتابش رو در فروشگاه براي فروش بگذاريد؟ چون مطالعه كتاب خيلي بهتر و آسون تر از جزوه بصورت پي دي اف هست.

با تشكر.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام 

طاعت و عبادات قبول

میخواستم سوالی بپرسم 

میشه وقتی جوایز مدیران رو خواستید ارسال کنید  یه اطلاعی به من بدهید

میخواهم 2 کتاب رستاخیز بخرم منتها وقتی با 2 پست بیاد دچار مشکل میشم 

هر زمان که خواستید بفرستید در صورت صلاحدید من رو مطلع کنید

متشکرم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و خسته نباشید.

در صورت صلاحدید لینک زیر را درلینکهای چرخشی بازگزاری کنید.

خرافات بارداری

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه سرکار، در صورت تائید شورای محتوا، لینک مورد نظر بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید

|
|

ضمن سلام و عرض ادب.

می خواستم بدونم که این تاپیک مشکل محتوایی نداره؟؟؟

http://rasekhoon.net/forum/thread/759167/page1/success/

با تشکّر.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در صورت نظارت مستمر و کامل بر محتوای پست های ارسالی بلا مانع است.

موفق باشید

|
|

سلام

دیروز ساعت 11 از موسسه با من تماس گرفته شده و من جواب ندادم ...کار خاصی بوده که زنگ زدین؟

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تماس حاصل شده از جانب روابط عمومی نبوده است.

موفق باشید

|
|

با سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات

در صورت صلاحديد:

تصاوير مراسم تنفيذ حکم رياست جمهوري 6 رئيس‌جمهور ايران

و

تصوير حکم تنفيذ رياست جمهوري احمدي نژاد توسط رهبر معظم انقلاب 

باسپاس

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک های مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.

موفق و سلامت باشید

|
|

با سلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه

اینجانب در تالارهای همسفران (استان ها)ومعصوم شناسی وهمچنین تالار ورزش (پرسپولیسی ها)فعالیت مستمر داشته ام و فکر میکنم اشتباهی رخ داده چون نام من در این تالارها به عنوان کاربر برتر نیست .خواهشمندم رسیدگی بفرمایید

با تشکر

کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از پیگیری انجام شده، تا پایان ساعات اداری امروز، مراتب بررسی و اصلاحات لازم انجام خواهد شد.

موفق باشید

|
|

با سلام و خسته نباشيد.

سبك جديد مسابقه پيش بيني ليگ برتر خيلي خوبه و اينجوري ديگه كسي جواباي كاربران ديگر رو نمي بينه.

فقط به نظر من مشكل داره اينكه تا قبل از زمان مسابقات اجازه ويرايش نظرات رو نمي ده. خوب بود اگه فكري براي ويرايش مي كرديد.

راستي اگه ميشه زودتر پاسخ درست مسابقه طرح بها (مياني) رو بذاريد.

و اينكه اگه ممكنه يك آماري از تعداد شركت كننده ها در طرح بديد.

راستي چندتا عكس مربوط به روز قدس رو امروز انداختم به ايميل froum و info هم ايميل كردم.

يك پيشنهاد هم دارم در خصوص طرح حفظ موضوعي قرآن. ميشه كتابش رو در فروشگاه براي فروش بگذاريد؟ چون مطالعه كتاب خيلي بهتر و آسون تر از جزوه بصورت پي دي اف هست.

با تشكر.

با تشکر از مشارکت مسئولانه و زحمات ارزنده سرکار

-متاسفانه امکان ویرایش پاسخ های ارسالی در مسابقات وجود ندارد، به جای اینکار بهتر است زمانی که اطمینان کامل از پاسخ ها داشتید نسبت به  ارسال پاسخ اقدام فرمایید، فکر می کنم سهولت مشارکت و دقت ارزیابی حاصل از سبک جدید به عدم ویرایش پاسخ ها برتری داشته باشد.

-اطلاعات آماری، پاسخ صحیح و اسامی پذیرفته شدگان آزمون های طرح بها پس از آماده سازی در اختیار کاربران گرامی  قرار داده خواهد شد.

-کتاب حفظ موضوعی قرآن کریم نیز بزودی در فروشگاه بارگذاری می گردد و کاربران ثبت نام کننده در طرح بصورت رایگان آن را دریافت خواهند داشت.

-در ارتباط با تصاویر روز قدس، متاسفانه ایمیلی در forum یا info دریافت نشده است، می توانید آنها را به Forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمایید.

موفق و سلامت باشید

|
|

با سلام 

طاعت و عبادات قبول

میخواستم سوالی بپرسم 

میشه وقتی جوایز مدیران رو خواستید ارسال کنید  یه اطلاعی به من بدهید

میخواهم 2 کتاب رستاخیز بخرم منتها وقتی با 2 پست بیاد دچار مشکل میشم 

هر زمان که خواستید بفرستید در صورت صلاحدید من رو مطلع کنید

متشکرم

با تشکر از زحمات ارزنده شما، باور بفرمایید به علت مجزا بودن سیستم جوایز و مسابقات از سیستم فروشگاه به جهت مالی، اداری و ثبتی امکان این کار وجود ندارد.

امیدوارم با بزرگواری خود ما را عفو بفرمایید.

موفق و سلامت باشید.

|
|

به نام رب جلیل
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید و تسلیت ایام شهادت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
بنده مدیر سایت اردکان تستس هستم که هر ساله با توفیق الهی مسابقه ی مولود رمضان را برگزار می کنم امسال از ویژه نامه مفید و جامع راسخون  با نام کریم آل طه در این مورد استفاده کرده ام خواهشمند است در این مورد یاری بفرمایید . به هر نحو که ممکن است 
آدرس ما : 
ardakantest.ir
ممنونم و التماس دعا
خدانگه دار

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

به جهت تاخیر پیش آمده در پاسخگویی ما را عفو بفرمایید، پس از مذاکرات انجام شده با روابط عمومی، متاسفانه به غیر از منابع استفاده شده امکان حمایت دیگری از طرح نداریم.

امیدواریم اجر واقعی تلاش هایتان در راستای نشر معارف اهل بیت(علیهم السلام) را از خداوند حکیم دانا دریافت نمائید.

موفق و سلامت باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

با سلام و عرض ادب و احترام.

پنجمين ختم قرآن تمام شده است. لطفا دور جديد ختم را شروع كنيد.

درخواست ارسال جداول در تاپيك هم اين بار به خاطر خودم نبود. ديدم بعضي كاربران به مشكل برخورد كردند اين درخواست رو دادم.

چند روز پيش يكي از كاربران رديف مشخص شده خودش رو خواسته بود و من چون نمي دونستم كدوم رديفه و البته كسي هم جوابش رو نداده بود. (به علت ديده نشدن درخواستش) براي اينكه كاربران ديگه هم شايد دچار اين مشكل شده باشند اين رو بيان كردم كه فرموديد نميشه.

http://rasekhoon.net/forum/thread/661772/page1/

صميمانه از زحمات شما و مسئولين روابط عمومي سپاسگزارم. كسي منكر زحمات بي شائبه شما نيست و مي دانيم همه تلاش خود رو براي بهتر شدن سايت به كار مي گيريد. هم شما و هم ديگر مسئولين و البته بسياري از  مديران انجمن ها و كاربران سايت.

با عرض شرمندگي بايد عرض كنم مشكل فيض آنلاين هنوز به قوت خودش باقيه. البته كمي پيشرفت كرده و صفحه اول فيض آنلاين نشون داده ميشه ولي وقتي آيه ديگه اي رو انتخاب مي كنم همان پيغام هميشگي رو ميده.

با تشكر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

ایمیل حاوی عکس های روز قدس مجدداً به آدرسی که فرموده بودید ارسال شد.

ایمل حاوی سئوالات مسابقه مادرانه قبلاً ارسال شده بود. میخواستم بدونم به دستتون رسیده؟

برندگان پیش بینی لیگ برتر رو هم اعلام کردید می خواستم بدونم بقیه کاربرا هیچ امتیازی نمی گیرند؟

راستی امتیازات مدیران برتر رو اضافه نکردید؟

با تشکر.