راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و وقت شما بخير

اين لينك http://rasekhoon.net/forum/thread/754332/page1/#1387550 هشت پند قراني براي زندگي بهتر.

باتشكر

با سلام و عرض ادب

تاپیک مذکور در لینک های چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر فراوان

یا حق

|
|

با عرض سلام حضور مدیران گرامی

بزودی در این ارتباط تصمیماتی خواهیم گرفت. خواهشمندیم فعلا با همین آواتار ها بسوزید و بسازید!

با تشکر فراوان

چشم ، ولی حالا که قرار است ما بسوزیم و بسازیم  ، سعی می کنیم در رابطه با این سوختن مثل یک انتقال دهنده در صندلی داغ باشیم پس بهتره زود تر انجام بشه  راستی عکس که برای صندلی داغ گذاشته اید 700 پیکسل هست لطفاً کوچک تر شود !

آقا حامد ، 700 پیکسل مشکلی نداره.تازه قرار شد هر وقت رفتن کربلا هم بنر 700 بزنیم شاید 800 یا 900 یا حتّی 1000!!!

به سلامتی کربلا ؟ آقای نجاران به مدیر جدیدا بیشتر خبر میدید  | خب درسته ولی اینجوری که نمیشه خود که ، ما خودمون همیشه می نویسیم عکس بیشتر از 600 یا 650 پیکسل نباشه بعد این عکس 700 پیکسل باشه !

مدیر و دوست گرامی با سلام و عرض ادب

اولا بنده برنامه ای برای سفر به کربلا نداشته ام که به مدیر محترمی خبر دهم و به دیگری خیر، بهتر است اینگونه بیان کنم، هنوز لیاقت سفر به کربلای معلی را نداشته ام اما آرزومند این سفر هستم.

ثانیا، حداکثر عرض تصاویر قابل پشتیبانی در انجمن 700 پیکسل است که در تاپیک های عادی که کاربران آشنایی کافی با قالب بندی تصاویر و صفحات ندارند، بمنظور جلوگیری از بروز مشکل در پست های نقل قولی، حداکثر اندازه را 650 پیکسل خواستار شده ایم، اما در تاپیک صندلی داغ اینجانب که بطور پیوسته در آن حضور خواهم داشت و تصویر ارسالی در پست اول نقل قول زده نخواهد شد، درج تصویر 700 پیکسلی بلا مانع است.

با تشکر

موفق باشید و سلامت

|
|

سلام

اگر ممکن است در جهت مقابله با تهاجهم فرهنگی معاندین ،سایت ما را درقسمت معرفی پایگاهها معرفی نمایید

آدرس:                             www.feraq.ir

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از حسن انتخاب شما، لطفا درخواست خود را به ایمیل info@rasekhoon.net ارسال فرمایید تا بررسی و اعلام نظر گردد.

موفق باشید و سلامت

|
|

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

طبق معمول همیشه زحمتی داشتم  یکی از کاربران تالار گفتگوی ازاد ( Nightclawler)  که از کاربران خوب این قسمت هستن مدت طولانی  که در تالار حضور ندارند

در صورت صلاحدید از احوالشان جویا شوید

با تشکر

مدیر و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از مشارکت مسئولانه سرکار، تماسی با ایشان برقرار شد، گویا نامبرده در مسافرت تشریف دارند و متذکر شدند پس از بازگشت، با انجمن راسخون و تالار "گفتگوی آزاد" همراه خواهند شد.

موفق باشید

|
|

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت مسئول محترم انجمن ها...

قراره كه يك مسابقه اجرا كنم در جلسه قرآن مسجدمون ! به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رمضان با نام ضيافت نور

خواستم ببينم امكانش هست كه يه 3 تا جايزه براي ما آماده كنين با يه قيمت پايين تر ارسال كنيد؟

خودم كه پيراهن ورزشي كه آرم راسخون بهش هست رو مورد پسندم هست!

چون دوستان هم چند بار تنم ديده بودند خيلي خوششون اومده بود!

به هر حال خواستم بپرسم امكانش هست كه يكم ارزون تر بهم بديد؟
به هر حال تبليغ سايت هم ميشه!

اگر شد كه يه چيز تبليغاتي ديگه +1 برگه توضيحات سايت رو هم خودم اضافه ميكنم!

با تشكر!

يازهرا!

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، خواهشمندیم درخواست خود را در قالب نامه ای از مسجد محل به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال نمائید و عنوان مسابقه، جزئیات برگزاری و نوع و تعداد جوایز درخواستی را درج نمائید تا پس از ارزیابی های لازم، همکاری مقتضی بعمل آید.

موفق باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام.

مثل اينكه استفاده از گزينه اخطار براي لينك هاي چرخشي خيلي موثر نيست.

لطفا در صورت صلاحديد و تكراري نبودن اين پست رو در لينك چرخشي قرار بدين.

http://rasekhoon.net/forum/thread/754358/page1/

با تشكر

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

اولا بنده برنامه ای برای سفر به کربلا نداشته ام که به مدیر محترمی خبر دهم و به دیگری خیر، بهتر است اینگونه بیان کنم، هنوز لیاقت سفر به کربلای معلی را نداشته ام اما آرزومند این سفر هستم.

ثانیا، حداکثر عرض تصاویر قابل پشتیبانی در انجمن 700 پیکسل است که در تاپیک های عادی که کاربران آشنایی کافی با قالب بندی تصاویر و صفحات ندارند، بمنظور جلوگیری از بروز مشکل در پست های نقل قولی، حداکثر اندازه را 650 پیکسل خواستار شده ایم، اما در تاپیک صندلی داغ اینجانب که بطور پیوسته در آن حضور خواهم داشت و تصویر ارسالی در پست اول نقل قول زده نخواهد شد، درج تصویر 700 پیکسلی بلا مانع است.

با تشکر

موفق باشید و سلامت

با سلام و عرض ادب و احترام به مدير ارشد انجمن ها. جناب نجاران

در اينجا لازم ديدم توضيحي بدم كه بدونيد اين شايعه و اين حرف از كجا نشات ميگيره.

روزي كه مدير تالار طنز (جناب فرشون) از كربلا برگشتند بنده بنري براشون در تاپيك هرچه مي خواهد دل تنگت بگو زدم. كه فكر كنم نزديك به 700 پيكسل بود.(شايد هم بيشتر) و كل تاپيك به هم ريخت. شما در آن تاپيك ضمن دادن اخطار و درست كردن پست قوانين رو متذكر شديد. و گفتيد تصوير نبايد بيشتر از 600 پيكسل باشه.

من هم عذرخواهي كردم و گفتم چشم! شما بريد كربلا براي شما بنر 600 پيكسلي مي زنم. كه خود شما گفتيد شما دعا كنيد من برم كربلا براي من تصوير 1200 پيكسلي بزنيد.

اين گفته خود شماست. من هم به همه دوستان گفتم شما همچين حرفي زديد و همه دعا كردند شما بريد كربلا. و همه منتظرن شما بريد كربلا تا اون روز كل صفحات راسخون رو به هم بريزند و به اين ترتيب هم از شما استقبال كنند و هم كمي رحمت بندازن گردن شما و دوستانتون.

گفتم بيام اينجا اصل ماجرا رو بگم كه بدونيد اين شايعه از كجا مياد.

خدا زيارت عتبات عاليات رو نصيب همه دوست داران اهل بيت عليهم السلام گرداند.

|
|

سلام و عرض ادب و احترام.

مثل اينكه استفاده از گزينه اخطار براي لينك هاي چرخشي خيلي موثر نيست.

لطفا در صورت صلاحديد و تكراري نبودن اين پست رو در لينك چرخشي قرار بدين.

http://rasekhoon.net/forum/thread/754358/page1/

با تشكر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک درخواستی در لینک چرخشی بارگذاری گردید و بزودی نمایش داده خواهد شد.

لازم به ذکر است گزارش لینک شما در قسمت تخلفات اطلاع داده شده بود، اما بعلت مشغلات زیاد، فرصت بارگذاری پیدا نشده بود.

با تشکر فراوان

موفق باشید

|
|

با تشکر

موفق باشید و سلامت

با سلام و عرض ادب و احترام به مدير ارشد انجمن ها. جناب نجاران

در اينجا لازم ديدم توضيحي بدم كه بدونيد اين شايعه و اين حرف از كجا نشات ميگيره.

روزي كه مدير تالار طنز (جناب فرشون) از كربلا برگشتند بنده بنري براشون در تاپيك هرچه مي خواهد دل تنگت بگو زدم. كه فكر كنم نزديك به 700 پيكسل بود.(شايد هم بيشتر) و كل تاپيك به هم ريخت. شما در آن تاپيك ضمن دادن اخطار و درست كردن پست قوانين رو متذكر شديد. و گفتيد تصوير نبايد بيشتر از 600 پيكسل باشه.

من هم عذرخواهي كردم و گفتم چشم! شما بريد كربلا براي شما بنر 600 پيكسلي مي زنم. كه خود شما گفتيد شما دعا كنيد من برم كربلا براي من تصوير 1200 پيكسلي بزنيد.

اين گفته خود شماست. من هم به همه دوستان گفتم شما همچين حرفي زديد و همه دعا كردند شما بريد كربلا. و همه منتظرن شما بريد كربلا تا اون روز كل صفحات راسخون رو به هم بريزند و به اين ترتيب هم از شما استقبال كنند و هم كمي رحمت بندازن گردن شما و دوستانتون.

گفتم بيام اينجا اصل ماجرا رو بگم كه بدونيد اين شايعه از كجا مياد.

خدا زيارت عتبات عاليات رو نصيب همه دوست داران اهل بيت عليهم السلام گرداند.

ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از یادآوری شما، خیلی لطف کردید. باشه ما سر حرفمون هستیم:

دعا از شما

رفتن به کربلا از بنده

به هم ریختن ساختار همه صفحات انجمن باز با شما

خداوند زیارت عتبات عالیات را نصیب شما هم بگرداند.

موفق باشید

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

سلام و وقت بخیر خدمت جناب آقای نجاران

بنده منتظر پاسخ مطلبی که صبح از حضرتعالی پیگیر شدم ، هستم .قرار شد با جناب کیانی در میان بگذارید.

برقرار باشید

|
|

سلام و وقت بخیر خدمت جناب آقای نجاران

بنده منتظر پاسخ مطلبی که صبح از حضرتعالی پیگیر شدم ، هستم .قرار شد با جناب کیانی در میان بگذارید.

برقرار باشید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

موضوع خاطرم بود اما جناب کیانی تشریف نیاوردن، بدین منظور در ساعات اولیه اداری فردا با جنابعالی تماس گرفته خواهد شد. ضمنا به علت مشغلات کاری فراموش شد خبر عدم حضور آقای کیانی را به شما اطلاع دهیم.

موفق و سلامت باشید

SADEGHFAFI کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

سلام

با توجه به برگزاري جلسه مديران در دوشنبه اين هفته خواستم به اطلاع برسانم كه احتمالا در ساعت فوق در جايي باشم كه به اينترنت دسترسي نداشته اما تمام تلاشم را خواهم كرد كه خودم رو به جلسه برسانم

با سپاس

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

majid_ghasemi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 92
|

سلام

چرا مراحل بعدی مسابقه دست خط برتر که کاربر -محمد98- گفته اند  مسابقه مرحله های مختلفی دارد برگزار نمی شود ؟

در ضمن کاربر نامبرده در پستی چند روز پیش از برگزاری مسابقه جدید خبر داده اند ولی اصلا خبری نشده است . لطفا توضیح و پیگیری فرمایید . 

|
|

سلام

با توجه به برگزاري جلسه مديران در دوشنبه اين هفته خواستم به اطلاع برسانم كه احتمالا در ساعت فوق در جايي باشم كه به اينترنت دسترسي نداشته اما تمام تلاشم را خواهم كرد كه خودم رو به جلسه برسانم

با سپاس

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

امیدواریم بتوانیم در خدمت جنابعالی باشیم، سعی بفرمایید در بازه زمانی جلسه حضور بهم رسانید.

با تشکر فراوان

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

سلام

لطفا در لینک چرخشی قرار دهید

http://rasekhoon.net/forum/thread/754460/page1/