نقل قول ravabet_rasekhoon
مدیر و دوست گرامی با سلام و عرض ادب
اولا بنده برنامه ای برای سفر به کربلا نداشته ام که به مدیر محترمی خبر دهم و به دیگری خیر، بهتر است اینگونه بیان کنم، هنوز لیاقت سفر به کربلای معلی را نداشته ام اما آرزومند این سفر هستم.
ثانیا، حداکثر عرض تصاویر قابل پشتیبانی در انجمن 700 پیکسل است که در تاپیک های عادی که کاربران آشنایی کافی با قالب بندی تصاویر و صفحات ندارند، بمنظور جلوگیری از بروز مشکل در پست های نقل قولی، حداکثر اندازه را 650 پیکسل خواستار شده ایم، اما در تاپیک صندلی داغ اینجانب که بطور پیوسته در آن حضور خواهم داشت و تصویر ارسالی در پست اول نقل قول زده نخواهد شد، درج تصویر 700 پیکسلی بلا مانع است.
با تشکر
موفق باشید و سلامت
با سلام و عرض ادب و احترام به مدير ارشد انجمن ها. جناب نجاران
در اينجا لازم ديدم توضيحي بدم كه بدونيد اين شايعه و اين حرف از كجا نشات ميگيره.
روزي كه مدير تالار طنز (جناب فرشون) از كربلا برگشتند بنده بنري براشون در تاپيك هرچه مي خواهد دل تنگت بگو زدم. كه فكر كنم نزديك به 700 پيكسل بود.(شايد هم بيشتر) و كل تاپيك به هم ريخت. شما در آن تاپيك ضمن دادن اخطار و درست كردن پست قوانين رو متذكر شديد. و گفتيد تصوير نبايد بيشتر از 600 پيكسل باشه.
من هم عذرخواهي كردم و گفتم چشم! شما بريد كربلا براي شما بنر 600 پيكسلي مي زنم. كه خود شما گفتيد شما دعا كنيد من برم كربلا براي من تصوير 1200 پيكسلي بزنيد.
اين گفته خود شماست. من هم به همه دوستان گفتم شما همچين حرفي زديد و همه دعا كردند شما بريد كربلا. و همه منتظرن شما بريد كربلا تا اون روز كل صفحات راسخون رو به هم بريزند و به اين ترتيب هم از شما استقبال كنند و هم كمي رحمت بندازن گردن شما و دوستانتون.
گفتم بيام اينجا اصل ماجرا رو بگم كه بدونيد اين شايعه از كجا مياد. 
خدا زيارت عتبات عاليات رو نصيب همه دوست داران اهل بيت عليهم السلام گرداند.