راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سلام و خداقوت 

من یه تایپیک چند هفته قبل زده بودم تحت عوان : ♦▬♦ مسابـــــــــــقه ورزشکار شناسی ♦▬♦ :

که البته از اون استقبال خوبی نشد البته شاید به خاطر واقع شدن این پست در اون بخش از تالار ورزش که بازدید زیادی نداره این مسئله پیش اومد .

لطفا یه زحمتی بکشین و این تایپیک رو بررسی بفرمایین . فکر کنم با تغییراتی می تواند از امتیاز ویژه برخوردار بشه . ممنون

سلام:

تشکر بسیار دارم از زحمات شما کاربر گرانقدر . بنده هم تاپیک ویژه اش کردم . اما مشکلی که وجود دارد این که بانوان و حتی خیلی از آقایان اصلا چهره ی بازیکن را نمی توانند تشخیص دهند. شخصا هر اقدامی لازمه یا هر پیشنهادی دارید برای توسعه ی مشارکت کاربران در خدمتم کاربر همیشه همراه تالار.

سپاس

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

جدول ارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزدراردیبهشت ماه92جهت هرگونه اقدام مقتضی به آدرس ایمیلهای راسخون ارسال شد.لطفا"اعلام وصول نمایید.باتشکر

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

مجدداً سلام و عرض ادب.

ممنونم از تبلیغ به عمل آمده.

در خصوص اواتار جدیدم هم دستتون درد نکنه اما چرا انقدر زشت شدم؟ :(

اصلاً شبیه مدیرا نیستم :(

ضمن عرض سلام و ادب

مدیریت شما در عمل هویداست، آواتار ظاهر کار است. به هر جهت موضوع به واحد گرافیک منعکس خواهد شد.

با تشکر فراوان

|
|

جناب آقای نجاران عزیز

با سلام و احترام و ضمن تشکر اززحمات بیدریغ شما ،  به جهت  اینکه جنابعالی پاسخ لازم را داده اید اینجانب صحبتی ندارم و جواب لازم را هم در تایپیک انتقادات و پیشنهادات داده ام تنها به این نکته بسنده میکنم که  این عزیزان جوان هستند و صاحب دانش و عقل و خرد و حقیر پیرمردی کهنسال ، با کوله باری از اشتباه و گناه و در سرازیری عمر،  پس حق با آنهاست .

دوست عزیز و همراه بزرگوار

به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ایم، همواره و همیشه سعی شده است قدردان زحمات و حضور فعال جنابعالی در انجمن های تحت مدیریت یاشیم، لازم به ذکر است در مواقعی از شبانه روز که ما هم در سایت حضور نداریم شما به امر مدیریت و نظارت بر کاربران مشغول بوده اید و این حضور صادقانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. مسلما جنابعالی لایق و شایسته فرآیند مدیریت بوده و هستید و همکاری با شما افتخار ماست.

خواهشمندیم شکسته نفسی نفرمائید، جنابعالی هم از نظر علمی و هم از نظر تجربه صاحب نظر هستید و آنچه در تعامل با کاربران نقل شده است بمنظور رفع سوء تفاهم های پیش آمده برای 2 کاربر بزرگوار انجمن ها بوده است.

موفق باشید

|
|

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها:

پیشنهادی داشتم برای ایجاد مسابقه ی پیش بینی دقیق مسابقه ی فینال لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند.

اگر نظرتان مثبت است ، تا بقیه مراحل را با هم ظرف یکی دو ورز آینده عملیاتی کنیم.

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد خوبی است، می توانید جزئیات آن را به پست الکترونیکی forum@rasekhoon.net ارسال فرمائید تا مورد ارزیابی و اعلام نظر واقع شود.

با تشکر فراوان    موفق باشید

|
|

سلام و خداقوت 

من یه تایپیک چند هفته قبل زده بودم تحت عوان : ♦▬♦ مسابـــــــــــقه ورزشکار شناسی ♦▬♦ :

که البته از اون استقبال خوبی نشد البته شاید به خاطر واقع شدن این پست در اون بخش از تالار ورزش که بازدید زیادی نداره این مسئله پیش اومد .

لطفا یه زحمتی بکشین و این تایپیک رو بررسی بفرمایین . فکر کنم با تغییراتی می تواند از امتیاز ویژه برخوردار بشه . ممنون

دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک مورد نظر قبلا مشاهده شده بود، موضوع جالبی است، ان شاء ا... در موعد مناسب مورد استفاده و تبلیغات قرار خواهد گرفت.

با تشکر فراوان از حضور و مشارکت فعال 

majid_ghasemi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 92
|

سلام . من تازه واردم . لطفا راهنمایی ام کیند .

|
|

سلام

درصورت صلاحديد و جهت اطلاع:

فیلم منتشر نشده جلسه رهبر انقلاب با هیأت دولت

با تشكر

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر فراوان از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی، تاپیک درخواست شده مورد ویرایش و محلی سازی قرار گرفت و در تبلیغات چرخششی بارگذاری گردید.

موفق باشید

|
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

جدول ارزیابی کاربران برترتالارلطیفه وطنزدراردیبهشت ماه92جهت هرگونه اقدام مقتضی به آدرس ایمیلهای راسخون ارسال شد.لطفا"اعلام وصول نمایید.باتشکر

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، ایمیل ارسالی دریافت شده است.

موفق باشید

|
|

سلام . من تازه واردم . لطفا راهنمایی ام کیند .

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

به انجمن های راسخون، یکی از پویا ترین و فعالترین انجمن های فضای مجازی خوش آمدید.حضور شما را در انجمن های راسخون ارج نهاده خواستار استمرار آن هستیم.

پیشنهاد می شود در ابتدای کار، مطالب تاپیک های ذیل را مطالعه فرمائید:

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر

روش های کسب امتیاز در راسخون

آموزش قرار دادن پست در انجمنهای راسخون

لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با مطالعه تاپیک های فوق، اکثر ابهامات شما در ارتباط با فعالیت در انجمن های راسخون مرتفع خواهد شد، آنها را مطالعه فرموده و در صورتی که سئوالی داشتید، خوشحال می شوم پاسخگوی شما باشم.

موفق باشید

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

جناب آقای نجاران عزیز

با سلام و احترام و ضمن تشکر اززحمات بیدریغ شما ،  به جهت  اینکه جنابعالی پاسخ لازم را داده اید اینجانب صحبتی ندارم و جواب لازم را هم در تایپیک انتقادات و پیشنهادات داده ام تنها به این نکته بسنده میکنم که  این عزیزان جوان هستند و صاحب دانش و عقل و خرد و حقیر پیرمردی کهنسال ، با کوله باری از اشتباه و گناه و در سرازیری عمر،  پس حق با آنهاست .

دوست عزیز و همراه بزرگوار

به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ایم، همواره و همیشه سعی شده است قدردان زحمات و حضور فعال جنابعالی در انجمن های تحت مدیریت یاشیم، لازم به ذکر است در مواقعی از شبانه روز که ما هم در سایت حضور نداریم شما به امر مدیریت و نظارت بر کاربران مشغول بوده اید و این حضور صادقانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. مسلما جنابعالی لایق و شایسته فرآیند مدیریت بوده و هستید و همکاری با شما افتخار ماست.

خواهشمندیم شکسته نفسی نفرمائید، جنابعالی هم از نظر علمی و هم از نظر تجربه صاحب نظر هستید و آنچه در تعامل با کاربران نقل شده است بمنظور رفع سوء تفاهم های پیش آمده برای 2 کاربر بزرگوار انجمن ها بوده است.

موفق باشید

مدیر بزرگوار جناب آقای نجاران عزیز  ، سلام

با احترام و ضمن تشکر از لطف و عنایت جنابعالی و قدردانی از زحمات شما ، من خودم را شایسته خوبیها نمیدانم و مسلما اگر احیانا فعالیتم در این چند سال مثمر ثمر بوده بخاطر راهنمایی ها شما و سایر همکارانتان ، و استفاده از دانش و فکر کاربران محترم راسخون بوده .

تا زمانیکه بتوانم در خدمتم و هر زمان که دیگر اندک توانایی فعلی را هم نداشته باشم ویا  مسئولین بزرگوار راسخون امر بفرمایند به عنوان یک کاربر خدمتگزاری میکنم .

امیدوارم اگر کار کوچک و مفیدی  کردم مورد رضایت حق تعالی و همه راسخونیهای عزیز قرار گرفته باشد . و اگر مدیر یا کاربری از من رنجیده طلب عفو میکنم .

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام و خسته نباشید.

جدول آنالیز کاربران برتز تالارهای اینترنت و وب و مادرانه ارسال گردید.

|
|

با سلام و خسته نباشید.

جدول آنالیز کاربران برتز تالارهای اینترنت و وب و مادرانه ارسال گردید.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، ایمیل ارسالی دریافت شده است.

موفق باشید

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

با سلام عرض تبريك ميلاد امام جواد(ع)

در صورت صلاحديد:

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در صورت عدم احراز صلاحیت چه کار می‌کنند؟ + فیلم

با سپاس

كاربرهميشه همراه(sadeghfafi)

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام 

جدول آنالیز کاربران برتر تالار های امنیت و نفوذ + نکات وترفند ها به ایمیل انجمن ها ارسال گشت ( راستی آواتار قبلی قشنگ تر بود !؟ )

با سپاس فراوان     موفق و سلامت باشید