نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mohammad_43
جناب آقای نجاران عزیز
با سلام و احترام و ضمن تشکر اززحمات بیدریغ شما ، به جهت اینکه جنابعالی پاسخ لازم را داده اید اینجانب صحبتی ندارم و جواب لازم را هم در تایپیک انتقادات و پیشنهادات داده ام تنها به این نکته بسنده میکنم که این عزیزان جوان هستند و صاحب دانش و عقل و خرد و حقیر پیرمردی کهنسال ، با کوله باری از اشتباه و گناه و در سرازیری عمر، پس حق با آنهاست .
دوست عزیز و همراه بزرگوار
به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ایم، همواره و همیشه سعی شده است قدردان زحمات و حضور فعال جنابعالی در انجمن های تحت مدیریت یاشیم، لازم به ذکر است در مواقعی از شبانه روز که ما هم در سایت حضور نداریم شما به امر مدیریت و نظارت بر کاربران مشغول بوده اید و این حضور صادقانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. مسلما جنابعالی لایق و شایسته فرآیند مدیریت بوده و هستید و همکاری با شما افتخار ماست.
خواهشمندیم شکسته نفسی نفرمائید، جنابعالی هم از نظر علمی و هم از نظر تجربه صاحب نظر هستید و آنچه در تعامل با کاربران نقل شده است بمنظور رفع سوء تفاهم های پیش آمده برای 2 کاربر بزرگوار انجمن ها بوده است.
موفق باشید
مدیر بزرگوار جناب آقای نجاران عزیز ، سلام
با احترام و ضمن تشکر از لطف و عنایت جنابعالی و قدردانی از زحمات شما ، من خودم را شایسته خوبیها نمیدانم و مسلما اگر احیانا فعالیتم در این چند سال مثمر ثمر بوده بخاطر راهنمایی ها شما و سایر همکارانتان ، و استفاده از دانش و فکر کاربران محترم راسخون بوده .
تا زمانیکه بتوانم در خدمتم و هر زمان که دیگر اندک توانایی فعلی را هم نداشته باشم ویا مسئولین بزرگوار راسخون امر بفرمایند به عنوان یک کاربر خدمتگزاری میکنم .
امیدوارم اگر کار کوچک و مفیدی کردم مورد رضایت حق تعالی و همه راسخونیهای عزیز قرار گرفته باشد . و اگر مدیر یا کاربری از من رنجیده طلب عفو میکنم .