پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام
با عرض احترام ،
علت اینکه ختم قرآن راسخون دیگه اجرا نمیشه چیه ؟
چون بعد از اجرای آخرین دوره که در آبانماه بود دیگه خبری نشد .
کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
ان شاء ا... در هفته جاری سری جدید ختم آنلاین قرآن کریم آغاز خواهد شد.
موفق و سلامت باشید
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت مسئول سایت راسخون
خواستم موضوعی را عنوان کنم که البته به عنوان عضو کوچکی از کاربران سایت راسخون ، همانگونه که سایت راسخون انتظاراتی از کاربران این سایت دارند که حداقل ضوابط و مقررات را رعایت کرده و تابع مقررات این سایت باشند ما کاربران هم انتظاراتی داریم که در سایت راسخون که سایت خودمان تلقی میکنیم و به ان همچون عضو خانواده نگاه میکنیم ، حداقل پس از اینکه به عنوان کاربر برتر انتخاب شده ایم جایزه ای در خور کاربر برتر دریافت کنیم نه اینکه یک عدد لباس ورزشی با یک نرم افزار داده شود . با توجه به مواردی که بنده در قسمت انتقادات و پیشنهادات در قسمت جوایز امروز مشاهده کردم متوجه شدم که اکثر کاربران برتر از این موضوع رضایت خاطر نداشته و حاضر بودند که این جایزه را تغییر دهند کاش مسئولین کمی به فکر کاربران برتر باشند تا این موارد را شاهد نباشیم البته بنده به عنوان کاربر سایت به این جایزه احترام میگذارم و به دیده منت ولی کاش جایزه ای در خور توجه کاربران برتر سایت راسخون به انها داده شود تا کاربری نخواهد که جایزه خود را تغییر داده و یا با دلخوری ان را قبول کند .البته منظور بنده جایزه ویژه نبود
با تشکر
کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
حق باشماست، نگرش ما نیز در ارتباط با جوایز تقدیمی به کاربران برتر سایت همین است، اما متاسفانه محدودیت های مالی حاکم بر موسسه ما را ناچار به چنین انتخابی نموده است.
امیدواریم در ماه های آتی بتوانیم به نحو شایسته تری پاسخگوی زحمات و فعالیت ارزنده شما عزیزان باشیم، هم اکنون از خداوند متعال خواستار پاداش و اجر معنوی در قبال این زحمات صادقانه در مسیر تعالی و ارتقاء علمی فرهنگی و مذهبی میهن بزرگمان ایران اسلامی هستیم.
موفق و سربلند باشید
با سالاد.همان طور که خودتون دیدید بیش تر کاربرا می خوان جایزشونو تغییر بدن.اونم نه به خاطر این که شاید از نظر بعضیا کم باشه،نه.چون جایزه تکراریه.برای مثال من هم کاربر برتر و هم وبلاگم برتر شده است ولی جایزه اش لباس ورزشی و نرم افزار است.من که از بس لباس ورزشی دارم موندم باهاشون چی کار کنم.نرم افزار هم که دو تا نیاز ندارم.من یک پیش نهاد دارم.اگه می شد کاربرا خودشون جایزشونو انتخاب کنن یعنی شما می گفتید :
1.انتخاب اول:...
2.انتخاب دوم:...
الی آخر.این طوری هر کی هر چی دلش می خواست انتخاب می کرد که دیگه واسش تکراری نشه.پیش نهاد بعدی اینه که شما بگید هر کاربر برتر می تونه تا برای مثال عرض می کنم 3000 حسنه و 3000 تومان از فروشگاه خرید کنه.اگه چیز بیش تری هم خواست،می تونه خودش حسنه و پول بده و اونو بگیره یا اونو برای ماه های بعد ذخیره کنه تا یک باره خرید کنه این طوری انگیزه ی کاربرا برای فعّالیّت در سایت خیلی بالاتر می ره.برای مثال می گم.همین سایت تطهیرا.خواهرم توش عضوه و بار ها نفر برتر شده.در اوایل جوایز محدود بودند و استقبال چندانی نمی شد ولی از زمانی که جوایز به انتخاب خود کاربر شدن،استقبال بسیار بیش تر شده.نمونشو می تونید ببینید:
http://www.tathira.com/match/
برین توی بخش جوایز ببینید.شایسته است که سایت راسخون نیز کم کم به این سمت و سو پیش رود.
با تشکّر.
سلام
قبل ازبیان انتقاداتم از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم بخاطر انتقادات به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون خیلی متنفرم بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم
در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه قاب شاسی ..تعداد برندگان هر روز 10 نفر
اصلا و ابدا هم حرفی از امتیاز و .... نفر اول و ..... به میان نیامده بود .
بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید نوشته میشد !!!! معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه ساعتهای زیادی از تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها بخاطر یه مشت امتیاز بدرد نخور و بی مصرف وقت گرانبهاشونو حروم کنند !
متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم به جای پیشرفت برنامه ها و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که کمتر کسی از کاربران قدیمی را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .
امیدوارم دست اندرکان دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .
با تشکر
سلام
قبل ازبیان انتقاداتم از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم بخاطر انتقادات به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون خیلی متنفرم بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم
در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه قاب شاسی ..تعداد برندگان هر روز 10 نفر
بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید نوشته میشد !!!! معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه ساعتهای زیادی از تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها بخاطر یه مشت امتیاز بدرد نخور و بی مصرف وقت گرانبهاشونو حروم کنند !
متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم به جای پیشرفت برنامه ها و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که کمتر کسی از کاربران قدیمی را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .
امیدوارم دست اندرکان دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .
با تشکر
با سلام:
دوست عزیز درک میکنم که از چه بابت عصبانی هستید. بنده هم بارها و بار ها اینموارد را حس کرده و حتی از نزدیک لمس کرده ام. خیلی دردناک است اما با همه ی فرمایشات شما هم موافق نیستم. در مورد آد چه که شما دروغ نام نهادید باید نقطه نظر مسئولین را هم شنید ، شاید حق با آن هاباشد و از خود به حق دفاع کنند.آن وقت خدای نکرده حق الناس کرده ایم ها ، دوست من !!
اما در مورد این که به راحتی آب خرودن قوانینی که خود وضع نموده اند را بدون اطلاع و اعلام قبلی " یه هو" ، عوض می کنند ، حق را به شما می دهم ، شدید !!!
توضیح تکمیلی ای را هم می دهم که مویئ عرایض بنده و فرمایشات شماست:
4 سال است که مسابقه ی پیش بینی فوتبال راسخون برگزار میشه . در هیچ یک از این 4 سال از شروع تا پایان رقابت ها تعداد برندگان نهائی و کیفیت جوایز مشخص نبوده !!!!!!!!
فقط گفته میشده ، جوایزی نفیس تر برای نفرات برتر در رده بندی کلی !!!!
به نظر شما و دیگر کاربران بهتر نبود اوایل مسابقه جوایز نهائی اعلام بشه تا همه در رسیدن به آن رقابت کرده و مسابقات را با هیجان بیشتر دنبال کنند؟
سپاس
سپاس
با سلام:
مسابقه ی پیش بینی هفته ی 33 لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس
لطفا در لینک چرخشی قرار گیرد.
سپاس
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، تاپیک مورد نظر در لینک ها ی چرخشی بارگذاری گردید.
موفق باشید
با سلام:
بنده از ساعت 18:45 تا 19:35 که در راسخون هستم ، هیچ اثری از این فرمایش شما ندیده ام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سپاس
سلام
با تشکر
با سلام خمت شما
این چیزی که ما دیدیم دوست عزیز انتقاد نبود تخریب و تهمت بود.
اگر مسئولین راسخون این ویزگی هایی که شما گفتید رو داشتن که تو راسخون سنگ روی سنگ بند نمی شد. در حالی که 5 سال هست که سر پاست.
اگر امتیاز و حسنه و جایزه اونجوری که شما می گید حقیر و بی ارزش بود شما و همفکران شما بابتش انقدر جوش نمی زدید.
خوب بود همونایی که قبلا تو انجمن سو استفاده از نیروی گروهی می کردند الان می یومدن جوابی دندان شکن به شما می دادن.
سلام
با تشکر
سلام بنده هم با نظر qodrat موافق هستم این چیز هایی که نوشتید انتقاد نبود ( چرا که هیچ گونه سازندگی نبود ) توهین بیش نبود . در خصوص جوایز مسابقات عیدانه درست می گویید ولی همیشه اشتباه برای تمامی انسان ها پیش می آید و در این رابطه عذر خواهی بنده و دیگران را بپزیرید
با سالاد.همان طور که خودتون دیدید بیش تر کاربرا می خوان جایزشونو تغییر بدن.اونم نه به خاطر این که شاید از نظر بعضیا کم باشه،نه.چون جایزه تکراریه.برای مثال من هم کاربر برتر و هم وبلاگم برتر شده است ولی جایزه اش لباس ورزشی و نرم افزار است.من که از بس لباس ورزشی دارم موندم باهاشون چی کار کنم.نرم افزار هم که دو تا نیاز ندارم.من یک پیش نهاد دارم.اگه می شد کاربرا خودشون جایزشونو انتخاب کنن یعنی شما می گفتید :
الی آخر.این طوری هر کی هر چی دلش می خواست انتخاب می کرد که دیگه واسش تکراری نشه.پیش نهاد بعدی اینه که شما بگید هر کاربر برتر می تونه تا برای مثال عرض می کنم 3000 حسنه و 3000 تومان از فروشگاه خرید کنه.اگه چیز بیش تری هم خواست،می تونه خودش حسنه و پول بده و اونو بگیره یا اونو برای ماه های بعد ذخیره کنه تا یک باره خرید کنه این طوری انگیزه ی کاربرا برای فعّالیّت در سایت خیلی بالاتر می ره.برای مثال می گم.همین سایت تطهیرا.خواهرم توش عضوه و بار ها نفر برتر شده.در اوایل جوایز محدود بودند و استقبال چندانی نمی شد ولی از زمانی که جوایز به انتخاب خود کاربر شدن،استقبال بسیار بیش تر شده.نمونشو می تونید ببینید:
برین توی بخش جوایز ببینید.شایسته است که سایت راسخون نیز کم کم به این سمت و سو پیش رود.
با تشکّر.
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تصمیم گیری نهایی در ارتباط با جوایز کاربران برتر اسفند و فروردین انجام شده است و امکان تغییر در آن وجود ندارد.
در ارتباط با سیاست گذاری تعیین جوایز مسابقات و برنامه های ویژه، تدابیری در دست انجام است که همزمان با اتخاذ تصمیم نهایی، اطلاع رسانی می گردد.
موفق باشید
سلام
با تشکر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر از نقطه نظرات ارسالی شما، حضورتان در انجمن های راسخون را ارج نهاده، خواستار استمرار این حضور هستیم.
آنچه ملاک ارزیابی و اظهار نظر پیرامون عملکرد یک نهاد یا موسسه واقع می شود، مجموعه نظرات جمعی و برآیند انتقادات، پیشنهادات، تقدیر و تشکر ها و ... است و اظهار نظرشخصی و تعمیم آن به کل مخاطبان یک مجموعه چندان صحیح به نظر نمی رسد.
دوست گرامی این اطمینان را به شما می دهیم که کاربران راسخون به عنوان یکی از اصلی ترین سرمایه های آن، ارزشی بس والا و بی بدیل داشته و هر آنچه در مجموعه پرتال در حال انجام است جهت رضایت این عزیزان است که تلاش های بی وقفه و شبانه روزی خادمان شما در واحد های مختلف سایت و آمار محتوا و بازدید این بخش ها موید این ادعاست، تا زمانی که کاربران، راسخون را بخواهند، راسخون معنا می یاید و آنچه مهم است استمرار حضور کاربران است، همانطور که می دانید حضور مقطعی و لحظه ای کاربران که همراه با نا رضایتی و طرد کاربر باشد هیچ ارزشی به جهت فنی و آمار بازدید ندارد، بنابراین مطمئن باشید نیت هیچ سوء استفاده ای در کار نبوده است و ممکن است در اطلاع رسانی به طور سهوی مطلبی از قلم افتاده باشد.
در حالت کلی لزوم سیاست گذاری های جدید در ارتباط با واحد مسابقات و جوایز اجتناب ناپذیر است و از بابت گوشزد نمودن این موضوع ممنونیم.
موفق و سلامت باشید
با سلام و عرض احترام خدمت جناب نجاران بزرگوار
در مورد موضوعی که دیروز در رابطه باهاش صحبت کردم ، به نتیجه ای رسیدید؟منتظر اعلام نظرتون هستم.
برقرار باشید ، با احترام و تشکر
با سلام و عرض احترام خدمت جناب نجاران بزرگوار
در مورد موضوعی که دیروز در رابطه باهاش صحبت کردم ، به نتیجه ای رسیدید؟منتظر اعلام نظرتون هستم.
برقرار باشید ، با احترام و تشکر
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
طی مذاکره ای که با مسئول محترم فروشگاه انجام شد، متاسفانه امکان انجام این مورد وجود ندارد.
موفق باشید
با تشکّر.
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
تصمیم گیری نهایی در ارتباط با جوایز کاربران برتر اسفند و فروردین انجام شده است و امکان تغییر در آن وجود ندارد.
در ارتباط با سیاست گذاری تعیین جوایز مسابقات و برنامه های ویژه، تدابیری در دست انجام است که همزمان با اتخاذ تصمیم نهایی، اطلاع رسانی می گردد.
موفق باشید
ببخشید.نوشتم با سالاد!!!منظورم با سلام بود.
با سلام و احترام فراوان خدمت مسئول محترم تالار قرآنی !
بنده در سال گذشته درخواستی مبنی بر ایجاد سلسله پست های با عنوان ( پرسش های مهم ، پاسخ های کوتاه ) برگرفته از کتابی با همین عنوان اثر استاد قرائتی را در این تالار داشتم ولی تاکنون به درخواست اینجانب ترتیب اثر داده نشده است ، لطفاً در صورت موافقت با این درخواست راهنمایی ها و تذکرات دوستانه خود را گوشزد فرمایید
با تشکر و احترام فراوان
با سلام و خسته نباشید.
در صورت صلاحدید پست های زیر را در لینکهای چرخشی تبلیغ نمایید:
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739203/page1/#1339503
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739202/page1/#1339501
با تشکر.