راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

با سلام و تشکر 

خواستم به اطلاع برسونم که انشاالله روز شنبه با جلسه قرآن عازم اردوی 4 روزه به منطقه زیبای سردشت هستیم!

اگر امکان دارد که در این مدت به تالار بنده هم یه سری بزنید!

خیلی دوست داشتم چیز های بیشتری به هدیه نوروزی 92 اضافه کنم ولی خب دیگه نشد

بابت 800 امتیاز اهدایی نیز بسیار سپاسگذارم!

موفق باشید!

یازهرا!

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام کاربر محترم 

ببخشید منظورتون از ازین جمله مثل کاری که کاربری به نام salamat  قبلا در سایت میکردند   منم

متوجه منظورتون نشدم فرمودین من قبلا در این سایت جواب سلام کاربرا رو نمیدادم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

با سلام و عرض ادب:

خیر دوست گرامی. سوء برداشت نشه . منظورم اصلا و ابدا شما نبودید و نیستید.آن نام کاربری دقیقا همانی است که بنده نوشتم ، بدون کم و کاست.

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

از مشارکت مسئولانه و اطلاع رسانی جنابعالی سپاسگزاری می نمائیم

موفق و سلامت باشید

|
|

با عرض سلام و ادب

ضمن عرضتشکر از شما به جهت ایجاد زیر تالار های نمونه سولات انجمن کنکور .

همچنین بنده قصد برگزاری جشــنـواره عــکــس هـمـــراه   ویـژه نـــــوروز 1392 محور 5 در مسجد حضرت امام خمینی (ره) شهرستان خمین  را دارم . و لذا ضمن اجازه و کسب تکلیف از شما این پست را ایجاد نموده ام . (البته  شرکت در مسابقه  با عضویت  کسانی که آثار آن ها ارسال شده همراه است)

در ضمن لطفا حداکثر سن مجاز شرکت در محور 5 را  در صورت امکان اعلام نمائید.

موفق و موید باشید

با تشکر از حضور فعال و مشارکت مسئولانه جنابعالی، آنچه انجام شده انجام وظیفه ای بیش نبوده است، زحمت واقعی را شما متحمل می شوید، ان شاء ا... مورد قبول خداوند واقع شود.

اطلاع رسانی، تبلیغات و اجرای مسابقه در مسجد حضرت امام خمینی(ره) شهرستان خمین بلامانع است. ضمنا جشنواره نقاشی کودکان فاقد محدودیت سنی است.

موفق و سلامت باشید

|
|

با سلام و تشکر 

خواستم به اطلاع برسونم که انشاالله روز شنبه با جلسه قرآن عازم اردوی 4 روزه به منطقه زیبای سردشت هستیم!

اگر امکان دارد که در این مدت به تالار بنده هم یه سری بزنید!

خیلی دوست داشتم چیز های بیشتری به هدیه نوروزی 92 اضافه کنم ولی خب دیگه نشد

بابت 800 امتیاز اهدایی نیز بسیار سپاسگذارم!

موفق باشید!

یازهرا!

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام

از مشارکت مسئولانه و اطلاع رسانی عدم حضور خود بسیار ممنونیم.

زحمات زیادی بابت تاپیک هدیه نوروزی 1392 متحمل شده اید و آنچه ما در قبال آن انجام دادیم، بسیار ناقابل بود. اجرتان با خالق زیبایی ها.

برایتان آرزوی موفقیت و سلامتی می نمایم، التماس دعا

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با تشکر از حضور فعال و مشارکت مسئولانه جنابعالی، آنچه انجام شده انجام وظیفه ای بیش نبوده است، زحمت واقعی را شما متحمل می شوید، ان شاء ا... مورد قبول خداوند واقع شود.

اطلاع رسانی، تبلیغات و اجرای مسابقه در مسجد حضرت امام خمینی(ره) شهرستان خمین بلامانع است. ضمنا جشنواره نقاشی کودکان فاقد محدودیت سنی است.

موفق و سلامت باشید

با سلام و عرض ادب

ضمن عرض تشکر از شما به دلیل پاسخ جامعتان . بنده قسمت آخر متن که محدودیت سنی وجود ندارد را متوجه نشدم . اگر محدودیت سنی وجود ندارد پس بر فرض مثال فردی 18 ساله آیا کودک به شمار می آید؟

آیا هر فرد با هر سنی می تواند در مسابقه نقاشی کودکان شرکت نماید ؟ یا خیر

موفق باشید

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2257
|

سلام و درود بر روابط عزيز

براي اون مساله سربسته همه چي رو پيچونديد!!!

اما مشكلي نيست بگذريم

اگه وقت كرديد اين پست رو ببينيد:

همه نامدارانی که ما در سال 91 ما را ترک کرده اند

با تشكر

كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب و تبریک پیشاپیش عید نوروز ، خواهشمند است در صورت صلاحدید تاپیک زیر در لینک چرخشی مورد تبلیغ قرار گیرد باتشکر

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/728181/page

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. یه ابهامی که در مورد جشنواره عکس همراه وجود داره  اینه که شما گفتین که در کلیه تصاویر ارسالی باید علائمی از راسخون بطور طبیعی موجود باشد که اینکار برای عکس های سفره هفت سین ممکنه و برای عکس هایی که از طبیعت گرفته میشه چطور باید اینکارو بکنیم؟ با تشکر

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با عرض سلام دوباره جناب نجاران. مسابقه نقاشی هفت سین رو می تونیم برای بچه های جلسات مسجدمون برگزار کنیم و با نام کاربری خودم نقاشی ها رو برای شما ارسال کنم؟ با تشکر

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

سلام

دوست عزیز فکر کنم درست نتیجه گیری نکردین،شما بعد از پست من که کاملا مطابق با قوانین انجمن بود،پست هایی اضافی(با القاب بد)ثبت کـرده بودین که الان هم بعد از ان پست بقیه حذف شده اند،امیدوارم دیگر شاهد چنین چیزی نباشیم!!ودرحالیکه هیچ چیزخلاف قوانین انجمن ها(پستهای متعدد)صورت نگرفته است.

سلام

فكر كنم اسم اين كاربر محترم تو خوابم هم بياد!!!

(mohamadaminsh)

با سلام و عرض ادب ، شرمنده اگه امکان داره خیلی به کاربران دیگر گیر ندهید ! فکر می کنم آقای نجاران و سرشوق + مدیر تالار خودشون به اندازه کافی وقت صرف برسی این گونه پست ها می کنند الان شما مدام در حال اعتراض پست های کاربران هستید خواهشمند است به مسائل تا لار خود بیشتر رسیدگی فرمایید .

و بهتر این ای تاپیک را مطالعه فرمایید :  http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/577191/1316775

فکر می کنم با خواندن کامل پست ابهامات شما نسبت به پست های ارسالی کاربران دیگر بر طرف شود

باتشکر 

و با این نظر مدیر گرامی کاملا موافقم لطفا به مسایلی که در حیطه ی وظایف شما نیست کاری نداشته باشین تا با این کارها فضای صمیمی انجمن متشنج نشده و باعث سردی محیط و زدگی بقیه ی کاربران نشوید..(ولی برای اینکارها میتوانید یک1بارهمانطور که مدیر ارشد انجمن فرمودن از طریق ایمیل اطلاع رسانی کنید)امیدوارم موفق باشید.

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
|

سلام

دوست عزیز فکر کنم درست نتیجه گیری نکردین،شما بعد از پست من که کاملا محترمانه بود پست هایی اضافی ثبت کرده بودین که الان هم بعد از ان پست بقیه حذف شده اند،امیدوارم دیگر شاهد چنین چیزی نباشیم!!ودرحالیکه هیچ چیزخلاف قوانین انجمن ها(پستهای متعدد)صورت نگرفته است.

سلام

فكر كنم اسم اين كاربر محترم تو خوابم هم بياد!!!

(mohamadaminsh)

با سلام و عرض ادب ، شرمنده اگه امکان داره خیلی به کاربران دیگر گیر ندهید ! فکر می کنم آقای نجاران و سرشوق + مدیر تالار خودشون به اندازه کافی وقت صرف برسی این گونه پست ها می کنند الان شما مدام در حال اعتراض پست های کاربران هستید خواهشمند است به مسائل تا لار خود بیشتر رسیدگی فرمایید .

و بهتر این ای تاپیک را مطالعه فرمایید :  http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/577191/1316775

فکر می کنم با خواندن کامل پست ابهامات شما نسبت به پست های ارسالی کاربران دیگر بر طرف شود

باتشکر 

و با این نظر مدیر گرامی کاملا موافقم لطفا به مسایلی که در حیطه ی وظایف شما نیست کاری نداشته باشین تا با این کارها فضای صمیمی انجمن متشنج نشده و باعث سردی محیط و زدگی بقیه ی کاربران نشوید..(ولی برای اینکارها میتوانید یک1بارهمانطور که مدیر ارشد انجمن فرمودن از طریق ایمیل اطلاع رسانی کنید)امیدوارم موفق باشید.

اول سلام و عرض ادب و احترام

بله حتما مسايل از طريق ايميل ارسال خواهد شد...

اما در مورد حيطه وظايف بايد عرض كنم كه درسته كه من در تالاري افتخار مديريت رو دارم اما اين دليل نميشه كه در تالارهاي ديگه اظهار نظر نكنم

شما هم اگه انتقادي داريد بگيد من حتما ميپذيرم

اميدوارم كه همين زوديها بعضي انجمن ها از حالت سطل بايگاني و مركز كپي پيست خارج بشه

به اميد اون روز و ايجاد محيطي كاملا تعاملي در تالار ها

موفق باشيد

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

اما در مورد حيطه وظايف بايد عرض كنم كه درسته كه من در تالاري افتخار مديريت رو دارم اما اين دليل نميشه كه در تالارهاي ديگه اظهار نظر نكنم

اميدوارم كه همين زوديها بعضي انجمن ها از حالت سطل بايگاني و مركز كپي پيست خارج بشه

موفق باشيد

اول سلام وادبی مجدد

اتفاقا اظهار نظر به موقع و بجا بسیار خوب و موثر است ولی از عنوان کردن نام کاربری و ارایه دادن آن با القاب بد و انهم درست بعد از وقتی که پستی مبنای توضیح بر اینکه پستی متعدد ارسال نشده است کمی خوب نمی باشد.طبق گفته ی امام علی (ع) : پوزش طلبیدن،نشانه ی خردمندی است ، و اگر توجه کرده باشین؛بااینحال که هیچ رفتاری بر خلاف قوانین انجمن از من سرنزده بود و فقط چند پست معرفی بازیهای تلفن همراه و جزوات کنکوریها همراه با چند خبر که به تعداد مجاز(طبق قوانین انجمنی) ارسال کرده بودم ، از همه کسانی که احتمالا از من رنجیده بودن طلب امرزش و پوزش خواستم ، ولی بعد از آن پست،شما ..!

و من اگر انتقادی داشتم اول به صندوق کاربری و اگر نشد به صندوق پشنهادانتقاد تالار و یا در آخر در صورت نرسـیدن به جواب به مسیولین بازگو میکنم و آنهم به ایمیل انجمن 1یک بار می فرستم.امیدوارم موفق باشید.

یا حیدر

sadeghfafi کاربر طلایی2
|
|

موفق باشيد

اول سلام وادبی مجدد

اتفاقا اظهار نظر به موقع و بجا بسیار خوب و موثر است ولی از عنوان کردن نام کاربری و ارایه دادن آن با القاب بد و انهم درست بعد از وقتی که پستی مبنای توضیح بر اینکه پستی متعدد ارسال نشده است کمی خوب نمی باشد.طبق گفته ی امام علی (ع) : پوزش طلبیدن،نشانه ی خردمندی است ، و اگر توجه کرده باشین؛بااینحال که هیچ رفتاری بر خلاف قوانین انجمن از من سرنزده بود و فقط چند پست معرفی بازیهای تلفن همراه و جزوات کنکوریها همراه با چند خبر که به تعداد مجاز(طبق قوانین انجمنی) ارسال کرده بودم ، از همه کسانی که احتمالا از من رنجیده بودن طلب امرزش و پوزش خواستم ، ولی بعد از آن پست،شما ..!

و من اگر انتقادی داشتم اول به صندوق کاربری و اگر نشد به صندوق پشنهادانتقاد تالار و یا در آخر در صورت نرسـیدن به جواب به مسیولین بازگو میکنم و آنهم به ایمیل انجمن 1یک بار می فرستم.امیدوارم موفق باشید.

یا حیدر

سلام دوست عزيز

در مرحله ي اول بگم بنده اصلا نه لقب بدي رو به كسي نسبت دادم و قصد اين كار رو داشتم

قبول دارم كه بعضي وقتها ممكنه انتقادم كمي لحن تند داشته باشد

از پيشنهاد شما درمورد ارسال پيشنهاد هم ممنونم

بنده هم به سهم خودم اگه باعث ناراحتي فردي شدم پوزش ميطلبم

پيشاپيش عيدتون مبارك

سال خوبي داشته باشيد

تشكر

|
|

موفق و سلامت باشید

با سلام و عرض ادب

ضمن عرض تشکر از شما به دلیل پاسخ جامعتان . بنده قسمت آخر متن که محدودیت سنی وجود ندارد را متوجه نشدم . اگر محدودیت سنی وجود ندارد پس بر فرض مثال فردی 18 ساله آیا کودک به شمار می آید؟

آیا هر فرد با هر سنی می تواند در مسابقه نقاشی کودکان شرکت نماید ؟ یا خیر

موفق باشید

سقف محدوده سنی مورد نظر، 10 سال می باشد.

با تشکر از مشارکت فعال جنابعالی

|
|

اما مشكلي نيست بگذريم

اگه وقت كرديد اين پست رو ببينيد:

همه نامدارانی که ما در سال 91 ما را ترک کرده اند

با تشكر

با تشکر از حضور و مشارکت فعال جنابعالی، تاپیک مورد نظر مشاهده شد، بسیار جالب بود، امیدواریم بزودی در لینک های چرخشی بارگذاری گردد.

ضمنا در پاسخگویی، سعی بر تبیین کامل قوانین و معیارهای ارزیابی عملکرد کاربران بوده است، موید این ادعا وجود قوانین مستحکم و پل های ارتباطی متعدد است و نه توجیه های مقطعی و اظهار نظرهای شخصی. قوانین مذکور با توافق کاربران و مدیران گرامی تدوین و لازم الاجرا شده است و قطعا وضع آنها در زمانی که وجود نداشته بسیار مشکل تر از نظارت بر اجرای آنها می باشد.

موفق و سلامت باشید