راسخون

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

مسئول محترم ارشدانجمنها

باسلام

لطفا"هرموقع که لینکهای چرخشی خلوت شدلینک ذیل راکه عنوان تاپیک ویژه ویژه به آن تعلق گرفته ومربوط به تالاراصلی لطیفه وطنزمی باشدرادرلینک چرخشی درصورت امکان قراردهید.باتشکر:

بازی باکلمات (تاپیک ویژه ویژه)

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

تاپیک درخواستی بزودی در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد، از آنجا که مطالب بصورت غیر فعال در این تاپیک ارسال می گردد، با حضور مستمر خود نسبت به بررسی مطالب و فعالسازی پست ها اقدام نمائید.

با تشکر فراوان

|
|

سلام ، در خصوص تماس تلفنی که با شما گرفتم می نویسم (مدیرت تالار وبلاگ نویسی)

اول که در قسمت پل ارتباطی شما با مدیران انجمن دیدم کاربر Shirani98 و Mahdi522  مدیران آن قسمت ها هستند 

دوم اینکه فکر می کنم بنده وبلاگ نویس خوبی نیستم ( چون اگر بودم بلاخره به سوالات مسابقه درست جواب می دادم ) خواهشمند است از رتبه های بالای مسابقه مانند آقای علی فنودی این درخواست را داشته باشید (فکر می کنم پیشنهاد مدیریت را هم داده باشند) . 

رتبه کسب شده شما در مسابقه وبلاگ نویسی هیچ چیز از ارزش های علمی و فنی شما کسر نمی کند، کما اینکه ارزش های علمی یک شخص را نمی توان در کنکور ارزیابی نمود. لذا با توجه به حضور و مدیریت فعال شما در تالار های تحت مدیریت و لزوم بروزرسانی مطالب تالار ها و وبلاگ هایتان، با افزودن مدیریت تالارهای دیگر بر میزان مشغلات شما نمی افزائیم و این امر را به کاربر دیگری محول خواهیم نمود.

از پیشنهادات و نقطه نظرات جنابعالی سپاسگزاریم

موفق باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام و خسته نباشيد

در 2 تالار روانشناسي اسلامي و مادرانه كاربر برتر شده ام ولي من در اين ماه در اين دو تالار فعاليت نداشته ام و ديگران فعال بوده اند. مخصوصا تالار مادرانه كه كاربران فعال دارد و كمتر به اين تالار مراجعه مي كنم و در روان شناسي اسلامي هم فعاليتم بسيار كم بوده و مطالب كاربران ديگر و مدير تالار در اين ماه در اين تالار ارسال شده. اين انتخاب بر چه اساسي است؟ باتشكر

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

می توانید معیار ها و قوانین انتخاب کاربران برتر را در تالار روابط عمومی مطالعه نمائید.

با توجه به نقطه نظرات ارائه شده و درخواست شما، ضمن تشکر از این خضوع و فروتنی، نام شما از لیست کاربران برتر بهمن ماه 91 حذف گردید.

موفق باشید

سلام و خسته نباشيد

ممنون از حذف نام كاربري بنده در ليست/ باتشكر

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

باسلام و عرض خسته نباشید

من این ماه نظارت کامل بر تالار داشتم

کاربران برتر رو هم فرستادم ولی مثل اینکه به دستتون نرسیده

samanehtajafary عزیز نیز از کاربران برتر این ماه می باشد که لطفا ویرایش لازمه را انجام دهید!

باتشکر از زحمات شما

یازهرا!

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. در صورت صلاح دید لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید.

پیش گویی عجیب شهید اندرزگو

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

سلام ، در خصوص تماس تلفنی که با شما گرفتم می نویسم (مدیرت تالار وبلاگ نویسی)

اول که در قسمت پل ارتباطی شما با مدیران انجمن دیدم کاربر Shirani98 و Mahdi522  مدیران آن قسمت ها هستند 

دوم اینکه فکر می کنم بنده وبلاگ نویس خوبی نیستم ( چون اگر بودم بلاخره به سوالات مسابقه درست جواب می دادم ) خواهشمند است از رتبه های بالای مسابقه مانند آقای علی فنودی این درخواست را داشته باشید (فکر می کنم پیشنهاد مدیریت را هم داده باشند) . 

رتبه کسب شده شما در مسابقه وبلاگ نویسی هیچ چیز از ارزش های علمی و فنی شما کسر نمی کند، کما اینکه ارزش های علمی یک شخص را نمی توان در کنکور ارزیابی نمود. لذا با توجه به حضور و مدیریت فعال شما در تالار های تحت مدیریت و لزوم بروزرسانی مطالب تالار ها و وبلاگ هایتان، با افزودن مدیریت تالارهای دیگر بر میزان مشغلات شما نمی افزائیم و این امر را به کاربر دیگری محول خواهیم نمود.

از پیشنهادات و نقطه نظرات جنابعالی سپاسگزاریم

موفق باشید

سلام من کی عصبانی که نه ، ناراحت بودم چون واقعاً پست های زیادی ارسال کرده بودم (پست های تخصصی و بروز ) ولی بیشتر امتیاز دهی با توجه به پاسخ سوالات بوده است و این طوری که بنده متوجه شدم مسابقه وبلاگ شناسی بوده است نه وبلاگ نویسی .

بنده واقعاً برای مشغله کاری نمی گویم بلکه فکر می کنم کاربرانی باشند که بهتر از بنده بتوانند تالار وبلاگ نویسی را مدیریت کنند نمونه بارز این اشخاص آقای میثم خرم پور مدیر وبلاگ مهتاب راسخون هستند که واقعاً در این زمینه از بنده تجربه بیشتری دارند .

adel_71 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4296
|

آقا تقصير من چيه كافينت دانشگاه هنوز شروع بكار نكرده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!

راستي سلام و خدا قوت ...

اول ازتون مي خوام بپرسم از آقا ايمان خبر دارين؟ حالش خوبه؟ خوب آش مي خوره؟ خوب پا مي چسپونه؟

فعلا (تا وقتي كافينت راه اندازي بشه ...) سه شنبه تا جمعه هر هفته در خدمدتون هستم ... براي سه روز غيبت در هفته پيشاپيش ازتون معذرت مي خوام ...

يك ايميل جديد براتون معرفي كرده بودم ... مثل اينكه هنوز با ايميل قبلي جايگزين نشده ... يه مشكلي براي ايميل قبلي پيش اومده ، بخاطر همين فعلا نمي تونم به ايميل هاي اطلاع رساني از ايجاد و ويرايش پست ها در تالار هاي تحت مديريتم با خبر بشم و بررسيشون كنم ... اگر امكان داره هرچه سريعتر ايميل جديد رو ثبت كنيد ... ايميل جديد من: eBook.rasekhoon@gmail.com

متوجه شدم كه آقاي فضلي از روند انتخاب كاربران برتر بهمن ماه تالار دانلود كتاب هاي الكترونيكي ناراحت هستند ... اگر اجازه بديد ان شاء الله كاربران برتر مربوط به ماه اسفند رو بنده با يك بررسي دقيق و طبق قوانين كاربران و مديران برتر خدمدتون معرفي كنم ...

به آقا ايمان سلام برسونيد ... موفق باشيد...

|
|

باسلام و عرض خسته نباشید

من این ماه نظارت کامل بر تالار داشتم

کاربران برتر رو هم فرستادم ولی مثل اینکه به دستتون نرسیده

samanehtajafary عزیز نیز از کاربران برتر این ماه می باشد که لطفا ویرایش لازمه را انجام دهید!

باتشکر از زحمات شما

یازهرا!

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اسامی کاربری ارسالی دریافت نشده است، بهتر است همزمان با ارسال اسامی، اعلام وصول آن را پیگیر شوید.

ضمنا امیدوارم سریعا نسبت به فعالیت مستمر و برنامه ریزی جهت تامین محتوا، نظارت دقیق، تدوین برنامه ها و ویژه نامه ها و اجرای سایر امور مطروحه در قوانین فعالیت در انجمن ها اقدام فرمائید.

همچنین کارت هدیه ای برای جنابعالی ارسال شده است، در صورت وصول، اعلام فرمائید تا رمز آن برای شما ارسال گردد.

با تشکر  موفق باشید

|
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. در صورت صلاح دید لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید.

پیش گویی عجیب شهید اندرزگو

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

تاپیک مورد نظر در لینک های چرخشی بارگذاری گردید

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی و مدیر گرامی جناب Adel_71

موفق باشید

|
|

آقا تقصير من چيه كافينت دانشگاه هنوز شروع بكار نكرده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!

راستي سلام و خدا قوت ...

اول ازتون مي خوام بپرسم از آقا ايمان خبر دارين؟ حالش خوبه؟ خوب آش مي خوره؟ خوب پا مي چسپونه؟

فعلا (تا وقتي كافينت راه اندازي بشه ...) سه شنبه تا جمعه هر هفته در خدمدتون هستم ... براي سه روز غيبت در هفته پيشاپيش ازتون معذرت مي خوام ...

يك ايميل جديد براتون معرفي كرده بودم ... مثل اينكه هنوز با ايميل قبلي جايگزين نشده ... يه مشكلي براي ايميل قبلي پيش اومده ، بخاطر همين فعلا نمي تونم به ايميل هاي اطلاع رساني از ايجاد و ويرايش پست ها در تالار هاي تحت مديريتم با خبر بشم و بررسيشون كنم ... اگر امكان داره هرچه سريعتر ايميل جديد رو ثبت كنيد ... ايميل جديد من: eBook.rasekhoon@gmail.com

متوجه شدم كه آقاي فضلي از روند انتخاب كاربران برتر بهمن ماه تالار دانلود كتاب هاي الكترونيكي ناراحت هستند ... اگر اجازه بديد ان شاء الله كاربران برتر مربوط به ماه اسفند رو بنده با يك بررسي دقيق و طبق قوانين كاربران و مديران برتر خدمدتون معرفي كنم ...

به آقا ايمان سلام برسونيد ... موفق باشيد...

خواهش می کنم، جنابعالی متناسب با زمان بندی ای که تعادل منطقی بین مشغلات شخصی و رسیدگی به امور مدیریتی انجمن_مطابق با موارد مذکور در قوانین فعالیت در انجمن ها_ برقرار سازد، برنامه ریزی داشته باشید.

آقای خواجه نیز در حال سپری کردن روز های آموزشی خدمت سرابازی هستند، فکر می کنم در انجام امور آش خوری موفق باشند.

سعی خواهد شد ایمیل جدید تا پایان ساعات اداری امروز جایگزین گردد.

جناب فضلی نیز در ارتباط با معرفی کاربران برتر توجیه نبودند که طی مذاکره انجام شده با ایشان، راهنمائی های لازم را دریافت داشته و قرار شد اسامی مورد نظر را برای روابط عمومی ایمیل نمایند، ضمنا روال مدیریت تالار دانلود کتاب ها با همکاری هر دو بزرگوار انجام می گردد(مطابق با درخواست جنابعالی)، لذا خواهشمند است ارتباط لازم بین شما و جناب فضلی در کلیه امور مدیریتی برقرار باشد.

با تشکر فراوان از زحمات ارزنده جنابعالی

fatemeh35 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 416
|

پيامبر(ص) فرمود: «بهترين عبادتِ امتِ من، تلاوت قرآن است . ( وسائل‌الشيعه، ج‌6، ص‌168 )

سلام و عرض خسته نباشید

متاسفانه چند ماهی است که برنامه ختم قرآن کریم در سایت خوب راسخون قطع شده است . چرا ؟

انشاالله کی این توفیق نصیب ما و شما میشود ؟

مطمنا" هم ما که تلاوت میکنیم هم شما که برگزار کننده آن هستید از معنویات آن بهرمند میشوید .

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترامات فائقه

بدلیل گرفتاری شخصی اینجانب فردا6/12/91درسایت حضورندارم جهت اطلاع ومدیریت یک روزه تالارلطیفه وطنز.باتشکر

البته ازنظرکارکردفکرمی کنم باندازه فرداهم درسایت کارکرده باشم.

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب ، خواهشمند است در صورت صلاح دید تاپیک زیر را ویژه کنید و از آن تبلیغ به عمل آورید .

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/720704/page1/success

باتشکر

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|

سلام و عرض ادب و آرزوی داشتن هفته ای پر خیر و برکت:

ببخشید دوستان ! اینجا مگر نه این که محیطی فرهنگی و سالم توام با احترام متقابل هست؟! درسته دیگه ! شکی هیچ کس در این نداره.

اما گله ای دارم که شاید شما وارد ندونید ، اما بنده به گفتن اکتفا می کنم هرطور خودتان صلاح میدونید.

نشانی زیر را ببینید:

ايران قهرمان جام جهاني کشتي آزاد شد

درآوارتار همکار شما - nezarat_ravabet - پلیسی با چماق دیده می شود !!!!! چرا؟! نظارت فقط با چماق میسر میشه ؟!

نمیشد مثلا به جاش یه ذره بین استفاده بشه یا میکروسکوپ ؟!

سپاس

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما جناب نجاران. لطفا در صورت صلاح دید لینک زیر را در تبلیغات چرخشی قرار دهید.

چه کسی “گ چ پ ژ” را به نوشتار فارسی اضافه کرد