راسخون

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

از قضا همین نیم ساعت پیش مامور سرشماری آمد جلو درمون و کسی جز خودم هم نبود که پاسخش رو بده و این مامور بدحجاب بود...اما موقعیت طوری نبود که من بتونم بهش تذکر لسانی بدمبا اینکه خیلی میخواستم بگم اما همش سوال پرسید تند و تند و با رفتارش باعث شد روم نشه حرفی بزنم!!!

و جالب اینکه آخر کارش بازرساشون با ماشین آمدند جلو درمون رسیدند و آنها هم جز بحث های کاری به چیزی کار نداشتند!!!

hajhamid کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 4
|

بذارین کارو زندگیشونو بکنن به شما چی که بدحجابن؟؟؟

ehsan_8989 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

mamas_5924 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 271
|

وقتي مسئله امور مملكتي است مسوولين بايد مواظب باشند چنن افرادي به عنوان عوامل طرح استخدام نشوند

حال كه اتفاق افتاده و مسوولين خواب هستند مردم بايد بيدار باشند و به نحوي با اين گونه مأمورين همكاري نمايند كه شيطان نخندد .

mostafakazemy کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 54
|

اصلا سوال شما اشتباه است ! مگر می شود به این بهانه از این کار مهم سر باز زد. تذکر بدهید اما دخالت بیش از حد و امتناع و لج بازی نکنید. در ضمن این همه کارمند و منشی بدحجاب داریم شما از اینا هم امتناع می کنید هر چیزی حدی دارد توانایی ارشاد دارید بسم الله، توانایی چشاندن مزه حجاب و اسلام اصیل را دارید، بسم الله چرا خودتان را پشت شعارهای مضحک مخفی می کنید.

نکته دیگر این که مگر بدحجابی فقط گناه محسوب میشه، نفاق، ریا، دروغ و تهمت و .... گناه نیست پس باید با همه قطع رابطه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاملا موافقم

ahadtk کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

به نظرِ من همانگونه که مقامِ معظمِ رهبری هم فرموده اند ، هرگز نباید لحظه‌ای تردید در مورد همکاری کردن به خودمون راه بدیم

اصلا در مقامی نیستیم که بخواهیم چنین خبطی بکنیم

امر به معروف و نهی از منکر مصداق مکانی دیگر دارد