اخبار ورزشی
|
در اين ديدار آنخل دي ماريا تنها گل رئال را به ثمر رساند و بنزما علي رغم اينکه نتوانست در اين ديدار گلزني کند، اما از اين پيروزي راضي است. |
|
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، از پیروزی 1-0 تیمش مقابل دینامو زاگرب در اولین دیدار لیگ قهرمانان ابراز رضایت کرد. |
|
پرسپوليس نخستين تيمي است که قبل از بازي دربي، تمريناتش را در ورزشگاه آزادي برگزار ميکند. |
|
تیم فوتبال پرسپولیس این روزها تمرینات خود را برای بازی با استقلال انجام میدهد تا با آمادگی بالا به مصاف رقیب سنتی خود برود. |
|
در دوسه بازي اول فصل براي سپاهان بنظرم بد کار نکردم حتي پاس گل هم دادم. |
|
بدون شک اوج دوران عمر فوتبال حرفه ای حسن اشجاری در تیم فوتبال ذوب اهن اصفهان سپری شد . جایی که وی پلکان ترقی و محبوبیت را طی کرد ، و درهای چپ تیم ملی را بر روی خود گشوده دید . اما امان از روزی که انسان طمع دست یابی به امال و ارزوهای بهتری را در سر بپروراند . |
|
تمرينات پر فشار اخير و به خصوص دو باختي که به دست آورديم، ذهن مرا از اين موضوع پاک کرد و امروز صبح که اين خبر را شنيدم، تا دقايقي شوک زده و بي حس بودم. |
|
پس از انتشار خبری مبنی بر ۲ اخطاره بودن احمدی و احتمال باخت ۳ بر صفر سپاهان مقابل السد، سنگربان سپاهان اعلام کرد که ناظر کنفدراسیون لیست ما را تایید کرده بود. |
|
باشگاه کاتالاني سال گذشته 430 ميليون يورو بدهي داشت و اگرچه اين مبلغ به 364 ميليون يورو کاهش پيدا کرد اما فوئاس معتقد است بايد تلاش بيشتري براي کاهش اين مبلغ انجام دهند. |
|
خاویر فائوس، معاون مالی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد علی رغم کاهش 15 درصدی قروض این باشگاه، همچنان از نظر مالی شرایط نامساعدی دارند. |
|
مدافع و کاپيتان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به علت امتيازاتي که در سه بازي اخير از دست داده ايم در بازي با شهرداري تبريز محکوم به پيروزي هستيم. |
|
جلال کاملی مفرد ظهر پنجشنبه در نشست خبری پیش از بازی با شهرداری تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از دیدار با تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، خوب تمرین کردیم تا بتوانیم با ارائه یک بازی عالی و حساب شده، شهرداری تبریز را با شکست بدرقه کنیم. |
|
رحيمي: مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در باره دو اخطاره بودن 'رحمان احمدي' در ديدار با تيم السد قطر گفت: استعلام اينترنتي ناظر اعزامي کنفدراسيون فوتبال آسيا، اين بازيکن را دو اخطاره ندانست. |
|
''عليرضا رحيمي'' اضافه کرد: پيش از مسابقه تيم هاي فوتبال سپاهان و السد، نماينده و ناظر کنفدراسيون فوتبال آسيا به صورت اينترنتي، اسامي بازيکنان ما را به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارايه کرد. |
|
رييس هيات فوتبال اصفهان: رييس هيات فوتبال استان اصفهان گفت: در مورد محروميت 'رحمان احمدي'، بايد منتظر راي کنفدراسيون فوتبال آسيا باشيم اما شواهد همه چيز را به نفع تيم السد قطر نشان مي دهد. |
|
''علي اکبر ابرقويي نژاد'' توضيح داد: در بند ''آ '' ماده 69 مقررات ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا، بازيکني که اخطار دوم را در مرحله قبلي گرفته است، اين اخطارها را به همراه خود دارد. |
|
اميرآبادي: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فردا و در زمين مسابقه نقاط ضعف تيم پرسپوليس را نشان مي دهيم. |
|
''مهدي اميرآبادي'' در نشست خبري پيش از بازي تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران اظهار داشت: پرسپوليس تيم بسيار خوبي است و هفته گذشته برابر ذوب آهن هم بسيار خوب بازي کرد. |
|
شايعه حضور يا عدم حضور اولادي در دربي 71، کادرفني استقلال را به اين موضوع کنجکاو کرده است. |
|
تیم استقلال فردا با پیراهنی که با ترکیب رنگهای آبی و مشکی طراحی شده در دربی هفتاد و یکم به مصاف پرسپولیس میرود. |
|
حدود 5 هزار نفر از علاقمندان به تيمهاي استقلال و پرسپوليس امشب در اطراف ورزشگاه آزادي اسکان پيدا مي کنند. |
|
دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس از هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فردا از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی تهران در حالی آغاز میشود که سازمان لیگ فدراسیون فوتبال تمهیدات مناسبی را برای برگزاری این دیدار در نظر گرفتهاند. |
|
با شکستي که هفته گذشته مقابل تراکتورسازي متحمل شديم انگيزهمان براي پيروزي دو برابر شده و مي خواهيم ثابت کنيم آن باخت ناگهاني بوده است. |
|
مهدی امیرآبادی بازیکن باتجربه تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: نتیجه دربی را نمی شود پیش بینی کرد، چرا که این بازی یک مسابقه خاص و غیر قابل پیش بینی است.
نقل از مهر وی در ادامه یادآور شد: من در دربیهای زیادی بودهام و اینکه می گویم بازی استقلال - پرسپولیس غیرقابل پیش بینی است به خاطر تجربهای است که در این دیدارها دارم. خبرنگاری پرسید: "چرا در دربی تیمی که ضعیفتر است شانس بیشتری برای برد دارد؟"، که وی گفت: شما با این سئوال می خواهید، بگویید پرسپولیس از استقلال ضعیفتر است؟! من چنین دیدگاهی ندارم. به اعتقاد من هر دو تیم شانس برابری برای پیروزی دارند. مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: با شکستی که هفته گذشته مقابل تراکتورسازی متحمل شدیم انگیزهمان برای پیروزی دو برابر شده و می خواهیم ثابت کنیم آن باخت ناگهانی بوده است. با برتری مقابل پرسپولیس شکست مقابل تراکتورسازی را فراموش می کنیم و ثابت می کنیم به دنبال قهرمانی هستیم. امیرآبادی که در دیدار برگشت فصل گذشته استقلال و پرسپولیس پاس گل برتری آبی پوشان برای آرش برهانی ارسال کرد در پاسخ به این پرسش که "اگر در ترکیب اصلی باشید آیا باز هم پاس گل خواهید داد؟"، گفت: اینکه در ترکیب باشم یا نه بستگی به نظر مربیان دارد اما اگر در زمین باشم تلاش می کنم تا مهرهای مثمرثمر برای تیمم باشم در غیر اینصورت دیگر بازیکنان هستند و آنها می توانند پاس گل بدهند و گل بزنند. وی پرسپولیس را تیمی خوب خواند و گفت: پرسپولیس تیمی است که در هفته گذشته بازی خوبی را مقابل ذوب آهن به نمایش گذاشت و باید این تیم را شکست می داد. این تیم آنقدر مهره خوب دارد که برخی از بازیکنان ملی پوش این تیم روی نیمکت می نشینند. اطمینان دارم بازی عصر جمعه استقلال - پرسپولیس زیبا و تماشایی خواهد بود. مدافع هافبک تیم استقلال از بیان نقاط ضعف پرسپولیس خودداری کرد و گفت: در زمین مسابقه نقاط ضعف و قوت تیم پرسپولیس را مشخص خواهیم کرد! امیرآبادی در خاتمه تصریح کرد: اینکه من بازی کنم یا نه بسته به نظر مربیان است اما همیشه انگیزه دارم که برای تیمم بازی کنم و فکر کنم هر زمان که برای استقلال بازی کردم مهرهای تاثیر گذار برای این تیم بودم. |
|
اين ستاره تيم ملي آلمان به دليل اين مصدوميت در بين دونيمه ديدار مقابل ويارئال تعويض شد و به همين دليل احتمالا ديدار تيم ملي کشورش در اواسط سپتامبر را از دست خواهد داد. |
|
|
|
فدراسيون فوتبال قطر، از ارايه شکايت باشگاه السد اين کشور نسبت به استفاده 'رحمان احمدي' دروازه بان دو اخطاره تيم سپاهان اصفهان در ديدار رفت اين دو تيم در مرحله يک چهارم ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا، به کنفدراسيون فوتبال آسيا خبر داد. |
|
|
|
قهرماني امروز قرار است بازي راه آهن ـ فجر را سوت بزند و به نظر ميرسد اين قضاوت به هيچ وجه مورد علاقه او نباشد. |
|
آنهايي که محسن قهرماني، داور بينالمللي ايران را در مسير ورزشگاه راه آهن ديدهاند از عصبانيت شديد اين داور مشهدي خبر ميدهند.
قهرماني که انتخابش براي دربي قطعي بود و اين موضوع از دو هفته پيش به وي ابلاغ شده بود ديشب آخر وقت با اصرار يکي از اعضاي کميته داوران شانس حضور در دربي را از دست داد. قهرماني پس از سالها قضاوت در سطح اول فوتبال ايران گرچه سبک خاصي دارد که اندکي انتخاب او را تحتالشعاع قرار ميداد اما به هر حال حضور در دربي به وي قول داده شده بود و بعد از اعلام اخبار در روزهاي گذشته آنچه که امروز براي وي اتفاق افتاد يک حادثه بسيار تلخ بود. قهرماني امروز قرار است بازي راه آهن ـ فجر را سوت بزند و به نظر ميرسد اين قضاوت به هيچ وجه مورد علاقه او نباشد. البته قهرماني ابلاغ خود را براي اين بازي گرفته اما مسلم است که حرفهاي زيادي درباره اتفاقات چند روزه گذشته در دل اوست، اتفاقاتي که باعث شد اين داور عجيب فوتبال ايران شانس قضاوت در داربي را از دست بدهد و به جاي او محسن ترکي يکبار ديگر در سوت داربي بدمد. |