صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"
سلام
امیدوارم هر چه زودتر این تالار هم یک سر و سامانی بگیرد
یک کم آشفته و در هم بر هم شده است.
در مورد برخی رفتارها حق با شماست. باید کم کم عادت کنیم.ولی گاهی وقتها کارهایی می کنند که آدم خیلی دلش می گیرد
سلام مجدد.
پیشنهاداتتون را ارائه کنید اگر در توانمون بود حتما به کمک همکارم اجرا خواهیم کرد.
موفق باشید.
سلام
منظورم از آشفتگی برخی تایپیک هایی است که قفل شده و قرار بوده حذف شود و هنوز حذف نشده است.
یا تایپیکهایی که هنو ویژه هستند
یا تایپیکهایی که استحقاق ویژه شدن دارند
کاش این امتحانها هم زودتر تمام شود تا کمی دوستان فعال شوند . باورتان می شود در تالار گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری در هفته گذشته تنها 22 پست گذاشته شده که 12 تا مربوط به آش سبزی است ؟
سلام
منظورم از آشفتگی برخی تایپیک هایی است که قفل شده و قرار بوده حذف شود و هنوز حذف نشده است.
یا تایپیکهایی که هنو ویژه هستند
یا تایپیکهایی که استحقاق ویژه شدن دارند
کاش این امتحانها هم زودتر تمام شود تا کمی دوستان فعال شوند . باورتان می شود در تالار گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری در هفته گذشته تنها 22 پست گذاشته شده که 12 تا مربوط به آش سبزی است ؟
سلام و تشکر
بالاخره بعد از چند مدت یکم وقت شد تا دستی به سر و وضع زیر تالارها بکشم. پیشنهاداتتون را واضح تر بفرمائید.
موفق باشید.
با سلام خدمت مدیران محترم تالار گفتگوی آزاد و عرض خسته نباشید
سوالی داشتم:
چطور یک موضوع ارسالی از سوی کاربران به صورت تاپیک ویژه به نمایش گذارده میشود منظورم از حضرتعالی این است که میشود خود فرد یک موضوعی را که ایجاد کرده به عنوان تاپیک ویژه اعلام نماید یا نه باید توسط مدیران بخش تالارها این کار صورت پذیرد؟
با عرض عذرخواهی و تشکر
با سلام خدمت مدیران محترم تالار گفتگوی آزاد و عرض خسته نباشید
سوالی داشتم:
چطور یک موضوع ارسالی از سوی کاربران به صورت تاپیک ویژه به نمایش گذارده میشود منظورم از حضرتعالی این است که میشود خود فرد یک موضوعی را که ایجاد کرده به عنوان تاپیک ویژه اعلام نماید یا نه باید توسط مدیران بخش تالارها این کار صورت پذیرد؟
با عرض عذرخواهی و تشکر
ضمن سلام و تشکر از فعالیت خوب و مناسب شما در این تالار
دو نوع تاپیک ویژه داریم. ویژه معمولی که به تشخیص مدیر هر تالاری در بخش اول تالار یا زیر تالار منتقل می شود تا بیشتر مورد توجه و مشارکت قرار گیرد و نوع دوم تاپیک ویژه ویژه است که امتیازی مازاد بر 5 امتیاز مرسوم را دارد. مدتی در این امر زیاده روی شد و متوجه نتایج عکس شدیم لذا اینگونه تاپیک ها بدلایلی در این تالار (گفتگوی آزاد) خیلی محدود شده است.
موضوعات بروز و جذاب و متناسب با شانیت راسخون، انشاالله در قسمت ویژه قرار خواهد گرفت. البته در تالار گفتگوی آزاد، اکثر تاپیک های تعاملی برای مدتی در بخش ویژه قرار می گیرند و تا زمان فعال بودنشان باقی می مانند مگر بعد از گذشت تاریخ مصرفشان.
موفق باشید.
باسلام
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد
می خواستم بعرض برسانم که امتیازی که ازطریق تالارگفتگوی آزادبعنوان کاربربرترماهیانه به اینجانب تعلق گرفته چرادوماه است که تغییری نمی کندوهمان 3000امتیاز است باوجودیکه اینجانب پستهای زیادی درتالارتون می زنم خواستم ببینم این امتیازتوسط شمابه روابط عمومی اعلام می شود؟
باسلام
می خواستم بعرض برسانم که امتیازی که ازطریق تالارگفتگوی آزادبعنوان کاربربرترماهیانه به اینجانب تعلق گرفته چرادوماه است که تغییری نمی کندوهمان 3000امتیاز است باوجودیکه اینجانب پستهای زیادی درتالارتون می زنم خواستم ببینم این امتیازتوسط شمابه روابط عمومی اعلام می شود؟
سلام و تشکر
به مسئول محترم انجمن ها ارجاع داده شود. لطفا از مسیر :
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/577191/page94/
اقدام فرمائید.
باسلام خدمت مدیرمحترم تالار
باوربفرمائیدقصددیگری ازمطرح کردن موضوعات پیش آمده درتالاراصلی سایت یعنی تالارروابط عمومی نداشتم خوشبختانه آنلاین بودین وبموقع پاسخسئوالت روهم دادین من هم به وجودشمادراین تالارافتخارمی کنم وهم به وجودتالاری چون تالار"گفتگوی آزاد".نمی دونین واقعا"دست خودم نیس اگریک روزنتونم واردمباحث تالارتون بشم اونروزودمق وپکرم سوء تفاهمات درموردامتیازات تعلق گرفته باعث کشیده شدن این موضوعات دیگربه تالاراصلی سایت شدازشماصمیمانه عذرخواهی می نمایم وتلاش همه مابرای راسخونی پایداروهمیشگی است البته یکسری سئوالاتم روهنوزمدیرمحترم ارشدانجمنهاپاسخ نداده اندامیدوارم باعث کاهش عملکردماهیانه ام نشودمن هم سعی خواهم کردبه موازات پیشنهادات شماپیش بروم اماخودتونم بیشترمی دونیدوقتی یکسری مسائل پیش می آیدومطرح می شودوترتیب اثرتوسط سایت داده نمیشه کمی درددل مدیران تالارهاخالی ازلطف نیست من به شخصیت شماوتالارگفتگوی آزاداحترام می گذارم وسعی همگی ماداشتن سایتی منسجم درچهارچوب قوانین مربوط به آنست کدورتی دردلم ندارم حرفهاموزدم کمی خالی شدم .باتشکرمجدد
باسلام خدمت مدیرمحترم تالار
باوربفرمائیدقصددیگری ازمطرح کردن موضوعات پیش آمده درتالاراصلی سایت یعنی تالارروابط عمومی نداشتم خوشبختانه آنلاین بودین وبموقع پاسخسئوالت روهم دادین من هم به وجودشمادراین تالارافتخارمی کنم وهم به وجودتالاری چون تالار"گفتگوی آزاد".نمی دونین واقعا"دست خودم نیس اگریک روزنتونم واردمباحث تالارتون بشم اونروزودمق وپکرم سوء تفاهمات درموردامتیازات تعلق گرفته باعث کشیده شدن این موضوعات دیگربه تالاراصلی سایت شدازشماصمیمانه عذرخواهی می نمایم وتلاش همه مابرای راسخونی پایداروهمیشگی است البته یکسری سئوالاتم روهنوزمدیرمحترم ارشدانجمنهاپاسخ نداده اندامیدوارم باعث کاهش عملکردماهیانه ام نشودمن هم سعی خواهم کردبه موازات پیشنهادات شماپیش بروم اماخودتونم بیشترمی دونیدوقتی یکسری مسائل پیش می آیدومطرح می شودوترتیب اثرتوسط سایت داده نمیشه کمی درددل مدیران تالارهاخالی ازلطف نیست من به شخصیت شماوتالارگفتگوی آزاداحترام می گذارم وسعی همگی ماداشتن سایتی منسجم درچهارچوب قوانین مربوط به آنست کدورتی دردلم ندارم حرفهاموزدم کمی خالی شدم .باتشکرمجدد
سلام و تشکر
باسلام وعرض ادب
اطلاعات قبل اززیرشاخه شدن تالارگفتگوی آزادیعنی ازتاریخ قبل ازمهرماه91درتالارگفتگوی آزادمشاهده نمی شودآیاسرورراسخون انتقال اطلاعات انجام نداده است؟ باتشکرازشما
باسلام وعرض ادب
اطلاعات قبل اززیرشاخه شدن تالارگفتگوی آزادیعنی ازتاریخ قبل ازمهرماه91درتالارگفتگوی آزادمشاهده نمی شودآیاسرورراسخون انتقال اطلاعات انجام نداده است؟ باتشکرازشما
سلام و تشکر.
مدیر پر تلاش راسخونی، متوجه منظورتون نشدم. اگه منظورتون اینه که تاپیک ها و پست های قبل از زیر شاخه بندی شدن تالار، در دسترس نیست، که اینطور نیست. مثال آن تاپیک "***بعضی ها***" است. اگر منظورتون غیر از اینه بفرمائید. البته تاپیک های جدیدی که در صفحه اصلی تالار گفتگو ایجاد می شود قابل نمایش نیستند و حذف خواهند شد.
موفق باشید.
مدیرمحترم
باسلام
عذرخواهم ، من آنقدرحواسم رابه زیرتالارهای گفتگوی آزادمعطوف داشتم که ازتالاراصلی گفتگوی آزادغافل شده ام.ممنون ازپاسخدهی به موقعتون
سلام
یادش بخیر اینجا پاتوقمون بود ؛ چقدر اذیتتون کردم ؛ یاد باد آن روزگاران یاد باد
جاتون خالی کلی پست گذاشتم ؛ حالا زحمت میکشید و واسه تک تکشون تشکر میزنید تا دیگه دلتون هوای کاربری رو نکنه
سلام
یادش بخیر اینجا پاتوقمون بود ؛ چقدر اذیتتون کردم ؛ یاد باد آن روزگاران یاد باد
جاتون خالی کلی پست گذاشتم ؛ حالا زحمت میکشید و واسه تک تکشون تشکر میزنید تا دیگه دلتون هوای کاربری رو نکنه
سلام و خیر مقدم
شما ها باشید و مطلب بگذارید، تشکر زدن روی چشم. یک دو تاتونم کم نشده، خیلی ها بخاطر مسائلی مثل سربازی و ... نیستند و تنهامون گذاشتند. شما هم که یک در میون هستید. حتما باید اتفاق خاصی بیفتد تا شاهدتون باشیم.
موفق باشید.
سلام مدیر جون
حالتون چطوره ؟ دیدم آنلاینید کلی خوشحال شدم .
از ترسم آواتارتون رو سیو کردم ؛ از تالار گفتگوی آزاد نریداااااااااااااااا ، اگرم سختتون بود بیخیال تالار اقتصاد بشید
ایشالا بعد منم مدیر میشیم گروه 2 نفره تشکیل میدیم .
سلام مدیر جون
حالتون چطوره ؟ دیدم آنلاینید کلی خوشحال شدم .
از ترسم آواتارتون رو سیو کردم ؛ از تالار گفتگوی آزاد نریداااااااااااااااا ، اگرم سختتون بود بیخیال تالار اقتصاد بشید
ایشالا بعد منم مدیر میشیم گروه 2 نفره تشکیل میدیم .
سلام بر نمک فلفلی راسخون (خدایی امثال شما نباشید بدجور جای خالیتون احساس می شه)
خیلی ممنون شما لطف دارید.
علاقه به راسخون و کاربران مانع از رفتن همیشگی بنده شده اما باور کنید وقت کافی ندارم. مدیریت تالاری مثل تالار گفتگوی آزاد (تالار اقتصاد اینگونه نیست) نیاز به تمرکز و پیگیری دائمی نظرات دارد که در شرایط فعلی از عهده بنده خارج است و ظلم در حق کاربریست که توانایی مناسب را دارد و همچنین زمان کافی را، اما با بودن من از این موقعیت محروم است. تمام تلاشم را می کنم تا زمان یافت شدن مدیر جایگزین، به مسئولیتم تا حد ممکن ادامه دهم و انشاالله بزودی جایگزین پیدا کنیم و خیال بنده هم آسوده گردد.
موفق باشید.