كرامات امام زمان (عج)
|
|
|
|
ابوالوفاء شيرازي ميگويد: |
|
| ابوالوفاء شيرازي | راوي: |
رزمنده اي كه شفا گرفت
|
|
|
|
قبل از عمليات والفجر مقدماتي بود، شب جمعه برادران درخواست كردند كه براي خواندن دعاي پر فيض كميل در مسجد پادگان جمع شويم. يكي از دوستان نابينا بود و جايي را نميديد. قبل از اعزام، هرچه تلاش كردند تا مانع از آمدنش به جبهه شوند موفق نشدند. ميگفت: «ميتوانم لااقل آب براي رزمندگان بريزم». |
|
| جلال فلاحتي | راوي: |
منبع: ماهنامه سبزسرخ - صفحه: 6
|
|
|
|
در نيمهي دوم سال 1376، خانمي 52 ساله به علت ابتلا به دردهاي شديد استخوان و احساس تودهاي در ناحيهي سينه و بيماري قند به پزشك مراجعه كرد و جهت تسكين درد به ناچار از مرفين استفاده نمود. |
|
| راوي: |
|
|
|
|
«زمانيكه در شيراز بودم، چند حاجت مهم داشتم و متحير بودم كه چهطور به آنها دست پيدا كنم؛ يكي از آن حاجتها توفيق زيارت كربلاي معلي و حضرت سيدالشهدا عليهالسلام بود. چارهاي براي رسيدن به خواستهام نديدم؛ مگر اينكه به ساحت مقدس حضرت بقيةالله ارواحنا فداه متوسل شوم؛ به همين جهت حاجات خود را در عريضهاي كه از ائمه اطهار عليهمالسلام روايت شده است، درج نمودم و نزديك غروب آفتاب، در حاليكه تنها بودم، از شهر خارج شدم و كنار استخري كه آب زيادي داشت رفتم. در آنجا، نواب اربعهي حضرت ولي عصر عليهالسلام، جناب حسين بن روح را صدا زده و آنچه را كه در روايات وارد شده، عرض كردم و ايشان را واسطهي خود با امام زمان عليهالسلام قرار دادم. عريضه را در آب انداخته و هنگام غروب از دروازهي ديگر شهر، وارد شدم. از اين كار غير از خداي تعالي هيچكس مطلع نشد و به احدي هم نگفتم. |
|
| عالم فاضل _ ميرزا ابراهيم شيرازي حائري | راوي: |
منبع: پايگاه اطلاع رساني صالحين
|
|
|
|
خانهاي كه من الآن (سال 789 ه.ق) در آن ساكنم، ملك مردي از اهل خير و صلاح بود كه به او حسين مدلل ميگفتند. اين ملك از سمت غربي و شمالي به قبر مطهر اميرالمؤمنين (ع) و به ديوار صحن مقدس متصل است. حسين فلج بود و به طوري كه قدرت ايستادن نداشت و از طرفي به خاطر طولاني شدن مدت بيماري او در فشار بودند. |
|
|
|
|
|
هشتاد تومان بدهكار بودم و از اداي آن عاجز. لذا مشغول به انجام بعضي از رياضتهاي شرعي و توسلات شدم، تا آنكه شبي حضرت صاحبالاعصر (عج) را در خواب ديدم و ديدهي جان را از نور جمالش منور كردم. |
|
| آقاي عبدالصمد زنجاني | راوي: |
منبع: كتاب بركات حضرت ولي عصر (عج) - صفحه: 288
|
|
|
|
شفاي بيماري سرطان بدخيم مغز استخوان |
|
| پدر خانم ط . م _ 22 ساله _ ساكن تهران | راوي: |
|
|
|
|
در عنفوان شباب و سال اول ازدواج، كه گويا سنين عمرم از هجده سال تجاوز نميكرد، مبتلا به مرض حصبه سياه (تيفوئيد) شدم، دكتر مرض را تشخيص نداد و گمان كرد نوبه و مالاريا است. با ظن خود به معالجه پرداخت و چون داروها مفيد نبود، مرض شدت يافت به نحوي كه مشرف به شبانهروز چند مرتبه در شهر خبر مرگم انتشار مييافت. |
|
| حجتالاسلام علي قاضي زاهدي | راوي: |
منبع: پايگاه اطلاع رساني صالحين
|
|
|
|
اينجانب «عليرضا مطهري» فرزند حسين، ساكن «شاهرود»، در اثر يك ضربه به جمجمهي سر، بيهوش شدم و به بيمارستان منتقل و بعد از 48 ساعت به منزل انتقال يافتم. در حالي كه در اثر آن ضربه، قوهي گويايي خود را از دست داده و لال شده بودم. |
|
| علي رضا مطهري | راوي: |
|
|
|
|
مادري همراه فرزندش به واحد فرهنگي مسجد جمكران مراجعه نمود و اظهار داشت: « فرزندم مدتهاي زيادي ناراحتي كليه داشت. وقتي او را به دكتر نشان داديم، گفت كه كليهي فرزندم به طور مادرزادي كار نميكند و عفوني شده است. او را سونوگرافي كردند و گفتند كه كليه بايد از بدن جدا شود. عكس رنگي گرفتيم. در بيمارستان لبافينژاد كميسيون پزشكي تشكيل شد و همه نظر دادند كه بايد عمل شود. |
|
منبع: لوح فشرده كرامات امام زمان
|
|
|
|
«من ناراحتى قلبى مادرزادى داشتم و بستگان من براى مداوا در تهران به پزشكان زيادى از جمله دكتر طباطبايى مراجعه كرده بودند. ايشان اظهار كرده بود: قلب او بايد عمل شود و تا به سن 6 سالگى نرسد نمىتوانيم او را عمل كنيم. در صورت عمل شدن هم تنها 50% احتمال خوب شدن وجود دارد. |
|
|
|
|
|
مادر ميگويد: |
|
منبع: كتاب كرامت هاي حضرت مهدي (عج) - صفحه: 25
|
|
|
|
مدتى پيش غدهي سرطانى در زير شكم پسرم، سعيد كه در مكانيكى كار مىكرد، به وجود آمد. بعد از مراجعه به كميتهي امداد امام و معرفى به پزشكان تهران با پيشنهاد دكتر، غدّه را برداشتند و شيمى درمانى كردند، اما بعد از عمل، پسرم هميشه در ناراحتى و عذاب بود. |
|
|
|
|
|
براي كشيدن دندان، پيش دكتر رفتم. دكتر گفت: «غدهاي كنار زبان شما است كه بايد عمل شود. من موافقت كردم، اما پس از عمل لال شدم و قادر به حرف زدن نبودم. همه چيز را روي كاغذ مينوشتم و با ديگران به اين وسيله ارتباط برقرار ميكردم. هرچه به دكتر مراجعه كردم، فايدهاي نبخشيد. دكترها گفتند: «رگ گويايي شما صدمه ديده است». |
|
| يكي از خدام حضرت رضا (ع) | راوي: |
منبع: لوح فشرده ي كرامات امام زمان (عج)
|
|
|
|
پدرِ كودك 5 ساله ميگويد: |
|