راسخون

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی

niloofar69 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 212
|
تاریخ عضویت : فروردین 1397 

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

دستور پخت خورش قورمه سبزی مجلسی خوشرنگ با گوشت
مواد لازم خورشت قورمه سبزی 4 نفر
گوشت خورشتی 250 گرم
سبزی قورمه سبزی 1 کیلو
لوبیا قرمز 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
نمک زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم
لیمو عمانی  4 عدد
مراحل پخت خورشت قورمه سبزی

1. قبل از پخت خورشت، ابتدا لوبیا را پا ک می کنیم و حدود 2 ساعت با آب خیس می کنیم تا هم نفخ لوبیا از بین برود و هم به راحتی پخته شود.

2. سبزی مخصوص قورمه سبزی را پاک می کنیم و خیلی ریز خرد می کنیم و بعد از خرد کردن خوب با آب می شوییم و آبکشی می کنیم تا سبزی ها خشک شود. سبزی قورمه سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله و کمی برگ اسفناج می باشد.

3. حالا برای شروع، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم، بعد از چند دقیقه تفت دادن مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم تا پیازها خوش رنگ و طلایی شود .

4. سپس سبزی خرد شده را در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا آب سبزی کشیده شود و بعد از چند دقیقه تفت دادن، سبزی راهم به قابلمه پیاز اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا سبزی ها به طور کامل سرخ شود.توجه داشته باشید که اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید کمی صبر کنید تا یخ سبزی باز شود و سپس با پیاز تفت دهید.

5. بعد از اینکه سبزی به خوبی سرخ شد، گوشت خرد شده به صورت قورمه ای را هم به قابلمه اضافه می کنیم و کمی با پیاز و سبزی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. (تفت دادن گوشت با پیاز و سبزی باعث طعم دار شدن گوشت می شود)

6. در ادامه بعد از تفت دادن گوشت، لوبیای خیس شده را آبکشی می کنیم و در قابلمه خورشت می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا همه مواد خورشت با هم مخلوط شود. سپس مقداری آب به خورشت اضافه می کنیم و صبر می کنیم بجوشد، جوش که آمد حرارت را کم می کنیم تا خورشت با حرارت متوسط بپزد.

7. وقتی که گوشت نیم پز شد و خورشت تقریبا جا افتاد، مقداری نمک و لیمو عمانی را اضافه می کنیم . می توانید لیمو عمانی ها را چند دقیقه قبل در ظرف آب گرم خیس کنید تا هم نرم شود وهم تلخی لیموها از بین برود.

8. در آخر کمی فلفل سیاه و زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا خورشت خوش رنگ و خوش طعم تر شود. درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت کامل بپزد و خوب جا بیفتد.

9. در پایان بعد از اینکه خورشت آماده شد، آن را در در ظرف مناسب می کشیم و همراه با برنج آبکش یا برنج کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورش قورمه سبزی خوشمزه لذت ببرید.

نکات مهم در طبخ خورشت قورمه سبزی مجلسی

بهتر است برای خورشت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید و سبزی را خیلی ریز خرد کنید، چون در این صورت خورشت بهتر جا می افتد و خوشمزه تر می شود. اگر سبزی تازه در دسترس نباشد، می توان از سبزی خشک هم استفاده کرد.

مقدار سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. مثلا اگر تره زیاد باشد طعم خورشت تند می شود. اسفناج زیاد باشد، خورشت طعم اسفناج می دهد. شنبلیله هم زیاد باشد، خورشت تلخ می شود.

به جای لوبیا قرمز از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی هم می توان استفاده کرد.

oskoui کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2920
|
تاریخ عضویت : بهمن 1394 

بــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــه -خیلی عالی بود...

hosinsaeidi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 23617
|
تاریخ عضویت : بهمن 1394 

از خواندن مطالب ارسالیتان لذت بردم . مطالب خوبی ارسال کرده اید . ممنون

javadinejad کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2041
|
تاریخ عضویت : آذر 1397 

یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که اگر خوب درست بشه واقعا غذای خوشمزه ای هست.

maryam1372 کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 1
|
تاریخ عضویت : شهریور 1400 

نمیدونم از محصولات بگیر بپز هم استفاده کردید یا نه
اما من چند وقت پیش از بگیر بپز سبزی قورمه خریدم خیلی خوب بودن اگه خواستین امتحان کنید لینکشو زیر میذاریم

https://begirbepaz.com/product/fried-vegetables-ghorme/

sahar_az کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 0
|
تاریخ عضویت : خرداد 1402 

ایول دمت گرم،من به این روش درست کردم واقعا عالی بود،برنجشم که راحت گذاشتم تو پلوپز و رفتم پی کارم.

پ.ن:تا کسی نپرسیده خودم بگم که پلوپز من از برند تفاله و از فروشگاه لوازم خانگی پیمان هوم تهیه کردم،خداروشکر راضیم،هم زود به دستم رسید و هم قیمتش خوب بود،البته اولویت من دیجی کالا بود ولی چون قیمت پیمان هوم مناسب تر بود از اینجا گرفتم.

توی گوگل سرچ کنید لوازم خانگی پیمان هوم میاد.