جملات بزرگان
خودتان باشيد و با پيروي از آنچه ميدانيد، هماهنگ با ذات معنوي خويش، درست زندگي كنيد.
با تلاشي آگاهانه، خنده را به كردار و رفتار هر روزتان بياميزيد. نگذاريد كه روزي بدون خنده و آرامش برآمده از آن، سپري شود.
با تلاشي آگاهانه، خنده را به كردار و رفتار هر روزتان بياميزيد. نگذاريد كه روزي بدون خنده و آرامش برآمده از آن، سپري شود.
من از گفتگو و همنشيني با افرادي كه بتوانند بيشتر بخندند و همين واكنش را در من برانگيزند، بسيار لذت ميبرم.
هيچ بانگي شيرينتر از بانگ خنده، به ويژه خندهي كودك نيست.
به جاي ترديد و دودلي و يا تلاش براي كشف اسرار نظام هستي، آن را باور كنيد و از خشنودي و خرسندياي كه ميوه و ثمرهي اين باور است، بهرهمند شويد.
تا ميتوانيد نيروي عشق را در وجود خود و ديگران، گسترش دهيد و انديشههاي برگرفته از خشم و دشمني و داروي را مهار كنيد.
به باور من، به جاي ترس از گذشت زمان، ميتوان هر روز را با راستي، سازش و آرامش و عشق سپري كرد.
در درون شما فردي بزرگتر كه قدر و اهميت او هرگز براي شما قابل تصور نيست، آشيان دارد.
هنگامي كه با شور و اشتياق، با كاري كه به شدت آن را دوست داريم، درگير ميشويم، انديشههاي ما دگرگون ميشود و محدوديتها را به هر شكل ممكن از خود ميراند.
همواره در اكنون و اينجا به سر ببريد؛ جاي ديگري براي بودن وجود ندارد.
از داوري دربارهي اهميت يا ارزش ديگران بر اساس آنچه شما آن را طبيعي و عادي به شمار ميآوريد، بپرهيزيد.
امكانات در دسترس يا دسترسيناپذير، سطح كاميابي و خوشبختي شما را تعيين نميكند؛ بلكه آنچه كه درست ميدانيد، تعيين كنندهي سطح كاميابي و خوشبختي شماست.
كمبود فرصتي وجود ندارد كه با آنچه عاشق آن هستيم، زندگي خود را بسازيم، فقط كمبود اراده وجود دارد تا سبب روي دادن آن شود.
كمبود فرصتي وجود ندارد كه با آنچه عاشق آن هستيم، زندگي خود را بسازيم، فقط كمبود اراده وجود دارد تا سبب روي دادن آن شود.