پاسخ به:جملات بزرگان
خودتان باشيد و با پيروي از آنچه ميدانيد، هماهنگ با ذات معنوي خويش، درست زندگي كنيد.
سهراب سپهری
با تلاشي آگاهانه، خنده را به كردار و رفتار هر روزتان بياميزيد. نگذاريد كه روزي بدون خنده و آرامش برآمده از آن، سپري شود.
من از گفتگو و همنشيني با افرادي كه بتوانند بيشتر بخندند و همين واكنش را در من برانگيزند، بسيار لذت ميبرم.
هيچ بانگي شيرينتر از بانگ خنده، به ويژه خندهي كودك نيست.
به جاي ترديد و دودلي و يا تلاش براي كشف اسرار نظام هستي، آن را باور كنيد و از خشنودي و خرسندياي كه ميوه و ثمرهي اين باور است، بهرهمند شويد.
تا ميتوانيد نيروي عشق را در وجود خود و ديگران، گسترش دهيد و انديشههاي برگرفته از خشم و دشمني و داروي را مهار كنيد.
به باور من، به جاي ترس از گذشت زمان، ميتوان هر روز را با راستي، سازش و آرامش و عشق سپري كرد.
در درون شما فردي بزرگتر كه قدر و اهميت او هرگز براي شما قابل تصور نيست، آشيان دارد.
هنگامي كه با شور و اشتياق، با كاري كه به شدت آن را دوست داريم، درگير ميشويم، انديشههاي ما دگرگون ميشود و محدوديتها را به هر شكل ممكن از خود ميراند.
همواره در اكنون و اينجا به سر ببريد؛ جاي ديگري براي بودن وجود ندارد.
از داوري دربارهي اهميت يا ارزش ديگران بر اساس آنچه شما آن را طبيعي و عادي به شمار ميآوريد، بپرهيزيد.
امكانات در دسترس يا دسترسيناپذير، سطح كاميابي و خوشبختي شما را تعيين نميكند؛ بلكه آنچه كه درست ميدانيد، تعيين كنندهي سطح كاميابي و خوشبختي شماست.
كمبود فرصتي وجود ندارد كه با آنچه عاشق آن هستيم، زندگي خود را بسازيم، فقط كمبود اراده وجود دارد تا سبب روي دادن آن شود.