🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶
تسنیم - رئیس بنیاد شهید گفت: اکنون تعداد شهدای مدافع حرم در کشورمان از یک هزار شهید فراتر رفته است که ما مدیون همه آن ها هستیم. سیدمحمدعلی شهیدی افزود: تاکنون بیش از 210 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.مدافع حرم به افرادی گفته می شود که برای عملیات های نظامی از ایران به عراق یا سوریه می روند. بر اساس این گزارش اکثر این افراد شهروندان ایران هستند و در مرتبه بعدی افغانستانی اند.علاوه بر این برخی از شهروندان پاکستانی نیز در میان آن ها دیده می شوند.
تسنیم - سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره انتشارمصاحبه اخیر دبیرکل این تشکل درباره لغو سخنرانی علی مطهری واکنش نشان داد.حجتالاسلام مصباحی مقدم ،درواکنش به مصاحبه اخیر آیتا... موحدی کرمانی درباره لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد، گفت: آیتا...موحدی کرمانی با من تماس گرفتند و گفتند مصاحبهای از من درباره علی مطهری منتشر شده که آن را تکذیب میکنم.وی افزود: آیتا...موحدی گفتند من مصاحبهای در این باره داشتم اما به شکلی که منعکس شده نبوده و آن را تکذیب کردند.
مهر - وکیل مدافع جمعی ازشکات سازمان تامین اجتماعی از ارائه درخواست تجدیدنظرخواهی به دادگاه درباره رای صادر شده برای سعید مرتضوی خبر داد.ترک همدانی گفت: محور اصلی درخواست تجدیدنظر خواهی در رای صادر شده، مغفول ماندن عنصر مجرمانه اختلاس بود چرا که معتقدیم این عنوان از سوی مدیر پیشین سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.ترک همدانی با بیان اینکه : امید زیادی در نقض یا اصلاح دادنامه وجود دارد گفت:سازمان تامین اجتماعی هم به رای اعتراض کرد.
نشست مشترک اصول گرایان و جامعه روحانیت تغییر کرد
تسنیم - حجتالاسلام مصباحیمقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره زمان جلسه مشترک با اصول گرایان برای انتخابات 96 از موکول شدن جلسه مشترک این تشکل سیاسی- مذهبی با احزاب اصول گرا به بعد ازماه صفر خبر داد.
ترزا می: در مورد زاغری به روحانی نامه نوشتهام
فارس - «ترزا می» نخستوزیر انگلیس از ارسال نامه به دکتر روحانی رئیسجمهور ایران درارتباط با پرونده «نازنین زاغری»تبعه ایرانی-انگلیسی خبر داد و گفت: در این نامه خواستار توضیح تهران در مورد اتهامات زاغری شده ام.
دالایی لاما، رهبر معنوی بوداییان تبت چین در جریان سفر خود به اولانباتور مغولستان گفت که فکر میکنم برای سفرم به آمریکا مشکلاتی وجود دارد اما من به این کشور رفته و با ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا دیدار خواهم کرد. چین همواره اعتراض خود را نسبت به کشورهایی که از دالایی لاما میزبانی کردهاند اعلام کرده و نسبت به تخریب روابط پکن با این کشورها هشدار داده است.
ایلنا - قاضی عسکر سرپرست حجاج ایرانی گفت: عدهای میخواهند جو مراسم اربعین را مسموم کنند البته در اربعین امسال فعالیت این دسته از افراد خیلی کم بود ولی دشمنان ممکن است در آینده روی این گونه مسائل برنامه ریزی کنند و بخواهند اقداماتی همچون قمه زنی را مجددا باب کرده و آبروی تشیع را در صحنه بین المللی خدشه دار کنند. لذا باید برای مقابله با این گونه مسائل نیز در اربعین سال آینده برنامه ریزی کرد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: من نگاهم در این سازمان، نگاهی زنانه نیست. زهرا احمدیپور در پاسخ به اینکه با انتصاب در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چقدر از زنان کمک خواهد گرفت، تصریح کرد: من نگاهم در این سازمان، نگاه زنانه نیست، نگاهم تحرک برنامهها است.وی اضافه کرد: البته در این فرصت هر کسی کمکی کند ممنون آن میشوم. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پیش از این نیز گفته بود که فعلاً بنایی به تغییر معاونان این سازمان ندارد.
دبیر فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتغال ۳۵ درصدی زنان تحصیلکرده در کشور، گفت: از این میزان تنها ۱۵ درصد در دستگاههای دولتی مشغول به کار هستند. معصومه آقاپور در گفت و گو با مهر، با اشاره به انتصابات جدید در دولت و به کارگیری زنان تحصیلکرده در مناصب بالای دولتی افزود: زنان تحصیلکرده ایران از قابلیت های زیادی برخوردارند، این در حالی است که تنها ۳۵ درصد از زنان تحصیلکرده وارد کار می شوند و از این میزان فقط ۱۵ درصد در دستگاه های دولتی مشغول کار هستند.
با فرا رسیدن فصل سرما و افت ناگهانی دمای هوا در چند روز گذشته، گروهی از مراکز درمان اقامتی اعتیاد، «کمپین پذیرش در سرما» را به راه انداختهاند تا از معتادان کارتنخواب حمایت کنند. مازیار علیپور یک فعال اجتماعی و مددیار اعتیاد گفت: با افت ناگهانی دمای هوا ، گروهی از مراکز درمان اقامتی اعتیاد که خود را «پویش کشوری مراکز بهبودی اقامتی» معرفی کردهاند، «کمپین پذیرش در سرما» را به راه انداختهاند. این مراکز درمانی، حمایت از معتادان کارتنخواب را مسئولیت اجتماعی خود میدانند و بر این اعتقاد هستند که باید به همدردهایشان کمک کنند.
مدیرکل ارزیابی و نظارت برمواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 50 درصد از لوازم آرایشی موجود در بازار به صورت قاچاق وارد کشور میشود. بهروز جنت دیروز در حاشیه همایش برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در بهشهر افزود: وزارت بهداشت و درمان برای جلوگیری ازورود کالاهای قاچاق در بازار طرح شناسایی و کد گذاری کالاهای تولیدی را از مبدا شروع کرده و این طرح شامل کالاهای وارداتی نیز می شود.
معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: کف حقوق بازنشستگان ۹۰۰ هزار تومان و سقف آن 7 برابر این رقم یعنی حدود 6 میلیون و 300 هزار تومان است، البته برخی افراد هم از این شمول مستثنی هستند. ابراهیمزاده به فارس گفت: قرار است با همکاری مجلس و دولت فاصله ایجاد شده در پرداخت حقوق بازنشستگان را کم کنیم و یکسانسازی حقوق آنها را اجرا کنیم.80 درصد بازنشستگان تا مرز 2 میلیون میگیرند و 20 درصد باقیمانده نیز بیش از این مقدار را میگیرند.
خبرگزاری میزان - فرمانده نیروی دریایی ارتش از برگزاری رزمایش تخصصی زیردریایی ها در هفته جاری خبر داد.دریادار سیاری همچنین گفت: ساخت دو منطقه بزرگ و سه پایگاه بزرگ در مکران موجب آبادانی دراین سواحل خواهد شد.وی افزود : در توسعه سواحل مکران افتخار نیروی دریایی این بوده که پیشتاز این حرکت عظیم است.وی افزود: این حرکت عظیم و تدبیر مقام معظم رهبری است که ما پیشتاز و پیشرو در این زمینه شدیم.فرمانده نداجا گفت: ده ها هزار تن از خانواده های نیروی دریایی را مستقر کردیم.
بادامچیان: نامه روحانی در شأن رئیسجمهور نبود
تسنیم - اسدا... بادامچیان با بیان این که متاسفانه رئیس جمهور درباره لغو سخنرانی مطهری نامهای تند به آیتا... آملی لاریجانی نوشته وموضعگیری تقابلی، جناحی و سیاسی کرده است، گفت: این نامه به هیچ وجه در شأن ریاست جمهوری نیست.