0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بنیاد شهید: تعداد شهدای مدافع حرم از 1000 شهید فراتر رفت

تسنیم - رئیس بنیاد شهید گفت: اکنون تعداد شهدای مدافع حرم در کشورمان از یک هزار شهید فراتر رفته است که ما مدیون همه آن ها هستیم. سیدمحمدعلی شهیدی افزود: تاکنون بیش از 210 هزار شهید تقدیم انقلاب شده است.مدافع حرم به افرادی گفته می شود که برای عملیات های نظامی از ایران به عراق یا سوریه می روند. بر اساس این گزارش اکثر این افراد شهروندان ایران هستند و در مرتبه بعدی افغانستانی اند.علاوه بر این برخی از شهروندان پاکستانی نیز در میان آن ها دیده می شوند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 3 آذر 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصاحبه آیت‌ ا... موحدی کرمانی درباره مطهری تحریف شده است

مصاحبه آیت‌ا... موحدی کرمانی درباره مطهری تحریف شده است

مصاحبه آیت‌ ا... موحدی کرمانی درباره مطهری تحریف شده است

تسنیم - سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره انتشارمصاحبه اخیر دبیرکل این تشکل درباره لغو سخنرانی علی مطهری واکنش نشان داد.حجت‌الاسلام مصباحی مقدم ،درواکنش به مصاحبه اخیر آیت‌ا... موحدی کرمانی درباره لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد، گفت: آیت‌ا...موحدی کرمانی با من تماس گرفتند و گفتند مصاحبه‌ای از من درباره علی مطهری منتشر شده که آن را تکذیب می‌کنم.وی افزود: آیت‌ا...موحدی گفتند من مصاحبه‌ای در این باره داشتم اما به شکلی که منعکس شده نبوده و آن را تکذیب کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 3 آذر 1395  1:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثبت درخواست تجدیدنظر در رای سعید مرتضوی

مهر - وکیل مدافع جمعی ازشکات سازمان تامین اجتماعی از ارائه درخواست تجدیدنظرخواهی به دادگاه درباره رای صادر شده برای سعید مرتضوی خبر داد.ترک همدانی گفت: محور اصلی درخواست تجدیدنظر خواهی در رای صادر شده، مغفول ماندن عنصر مجرمانه اختلاس بود چرا که معتقدیم این عنوان از سوی مدیر پیشین سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته است.ترک همدانی  با بیان اینکه : امید زیادی در نقض یا اصلاح دادنامه وجود دارد گفت:سازمان تامین اجتماعی هم به رای اعتراض کرد.

چهارشنبه 3 آذر 1395  1:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نشست مشترک اصول گرایان و جامعه روحانیت تغییر کرد

تسنیم - حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره زمان جلسه مشترک با اصول گرایان برای انتخابات 96 از موکول شدن جلسه مشترک این تشکل سیاسی‌- مذهبی با احزاب اصول گرا به بعد ازماه صفر خبر داد.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترزا می : در مورد زاغری به روحانی نامه نوشته‌ام

ترزا می: در مورد زاغری به روحانی نامه نوشته‌ام
ترزا می : در مورد زاغری به روحانی نامه نوشته‌ام

فارس - «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس از ارسال نامه به دکتر روحانی رئیس‌جمهور ایران  درارتباط با پرونده «نازنین زاغری»تبعه ایرانی-انگلیسی خبر داد  و گفت: در این نامه خواستار توضیح تهران در مورد اتهامات زاغری شده ام.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دالایی لاما با ترامپ دیدار می کند تا چین را عصبانی کند

دالایی لاما، رهبر معنوی بوداییان تبت چین در جریان سفر خود به اولانباتور مغولستان گفت که فکر می‌کنم برای سفرم به آمریکا مشکلاتی وجود دارد اما من به این کشور رفته و با ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا دیدار خواهم کرد. چین همواره اعتراض خود را نسبت به کشورهایی که از دالایی لاما میزبانی کرده‌اند اعلام کرده و نسبت به تخریب روابط پکن با این کشورها هشدار داده است.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عده‌ای می‌خواهند جو مراسم اربعین را مسموم کنند

ایلنا - قاضی عسکر سرپرست حجاج ایرانی گفت: عده‌ای می‌خواهند جو مراسم اربعین را مسموم کنند البته در اربعین امسال فعالیت این دسته از افراد خیلی کم بود ولی دشمنان ممکن است در آینده روی این گونه مسائل برنامه ریزی کنند و بخواهند اقداماتی همچون قمه زنی را مجددا باب کرده و آبروی تشیع را در صحنه بین المللی خدشه دار کنند. لذا باید برای مقابله با این گونه مسائل نیز در اربعین سال آینده برنامه ریزی کرد.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگاهم در سازمان میراث فرهنگی زنانه نیست

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  گفت: من نگاهم در این سازمان، نگاهی زنانه نیست. زهرا احمدی‌پور  در پاسخ به اینکه با انتصاب در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چقدر از زنان کمک خواهد گرفت، تصریح کرد: من نگاهم در این سازمان، نگاه زنانه نیست، نگاهم تحرک برنامه‌ها است.وی اضافه کرد: البته در این فرصت هر کسی کمکی کند ممنون آن می‌شوم. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پیش از این نیز گفته بود که فعلاً بنایی به تغییر معاونان این سازمان ندارد.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تنها ۳۵ درصد زنان تحصیلکرده شاغلند

دبیر فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتغال ۳۵ درصدی زنان تحصیلکرده در کشور، گفت: از این میزان تنها ۱۵ درصد در دستگاه‌های دولتی مشغول به کار هستند. معصومه آقاپور در گفت و گو با مهر، با اشاره به انتصابات جدید در دولت و به کارگیری زنان تحصیلکرده در مناصب بالای دولتی افزود: زنان تحصیلکرده ایران از قابلیت های زیادی برخوردارند، این در حالی است که تنها ۳۵ درصد از زنان تحصیلکرده وارد کار می شوند و از این میزان فقط ۱۵ درصد در دستگاه های دولتی مشغول کار هستند.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمپین «پذیرش در سرما» به راه افتاد

با فرا رسیدن فصل سرما و افت ناگهانی دمای هوا در چند روز گذشته، گروهی از مراکز درمان اقامتی اعتیاد، «کمپین پذیرش در سرما» را به راه انداخته‌اند تا از معتادان کارتن‌خواب حمایت کنند. مازیار علیپور یک فعال اجتماعی و مددیار اعتیاد  گفت: با  افت ناگهانی دمای هوا ، گروهی از مراکز درمان اقامتی اعتیاد که خود را «پویش کشوری مراکز بهبودی اقامتی» معرفی کرده‌اند، «کمپین پذیرش در سرما» را به راه انداخته‌اند. این مراکز درمانی، حمایت از معتادان کارتن‌خواب را مسئولیت اجتماعی خود می‌دانند و بر این اعتقاد هستند که باید به همدردهایشان کمک کنند.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرز سومار و خسروی سال آینده باید بازگشایی شود

مرز سومار و خسروی سال آینده باید بازگشایی شودمرز سومار و خسروی سال آینده باید بازگشایی شود

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: برای اربعین سال آینده باید دو مرز سومار و خسروی بازگشایی شود.به گزارش گروه جامعه  سردار اسکندر مومنی با اشاره به تحلیل  آسیب شناسی های اربعین، ادامه داد: مهمترین آسیب، موضوع اخذ  روادید است که نیازمند بازنگری جدی است. به گزارش میزان جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور ادامه داد: دومین مسئله در این آسیب شناسی، کمبود گذرگاه های مرزی برای سفر به کشور عراق است که با توجه به استقبال زیاد هموطنان برای شرکت در مراسم اربعین، سه مرز "مهران"، "چزابه" و "شلمچه" سال آینده پاسخگوی حضور میلیونی مردم نخواهند بود و حداقل دو گذرگاه دیگر باید ایجاد شود. وی عنوان کرد: عبور دو میلیون زائر از سه گذرگاه کار دشواری بود و ضرورت بازگشایی دو مرز "سومار" و "خسروی" برای سال آینده بیشتر احساس می شود و در صورت عدم بازگشایی با مشکل جدی روبه رو خواهیم شد. 

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

50 درصد لوازم آرایشی موجود در بازار، قاچاق است

مدیرکل ارزیابی و نظارت برمواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: 50 درصد از لوازم آرایشی موجود در بازار به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود. بهروز جنت دیروز در حاشیه همایش برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در بهشهر افزود: وزارت بهداشت و درمان برای جلوگیری ازورود کالاهای قاچاق در بازار طرح شناسایی و کد گذاری کالاهای تولیدی را از مبدا شروع کرده و این طرح شامل کالاهای وارداتی نیز می شود.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کف و سقف حقوق بازنشستگان

کف و سقف حقوق بازنشستگان

کف و سقف حقوق بازنشستگان

معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: کف حقوق بازنشستگان ۹۰۰ هزار تومان و سقف آن 7 برابر این رقم یعنی حدود 6 میلیون و 300 هزار تومان است، البته برخی  افراد هم از این شمول مستثنی هستند. ابراهیم‌زاده به فارس گفت: قرار است با همکاری مجلس و دولت فاصله ایجاد شده در پرداخت حقوق بازنشستگان را کم کنیم و یکسان‌سازی حقوق آنها را اجرا کنیم.80 درصد بازنشستگان تا مرز 2 میلیون می‌گیرند و 20 درصد باقیمانده نیز بیش از این مقدار را می‌گیرند.

پنج شنبه 4 آذر 1395  6:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیاری: 3 پایگاه بزرگ در مکران ساخته می شود

خبرگزاری میزان - فرمانده نیروی دریایی ارتش از برگزاری رزمایش تخصصی زیردریایی ها در هفته جاری خبر داد.دریادار سیاری همچنین گفت: ساخت دو منطقه بزرگ و سه پایگاه بزرگ در مکران موجب آبادانی دراین سواحل خواهد شد.وی افزود : در توسعه سواحل مکران افتخار نیروی دریایی این بوده که پیشتاز این حرکت عظیم است.وی افزود: این حرکت عظیم و تدبیر مقام معظم رهبری است که ما پیشتاز و پیشرو در این زمینه شدیم.فرمانده نداجا گفت: ده ها هزار تن از خانواده های نیروی دریایی را مستقر کردیم.

شنبه 6 آذر 1395  12:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بادامچیان: نامه روحانی در شأن رئیس‌جمهور نبود

تسنیم - اسدا... بادامچیان با بیان این که متاسفانه رئیس جمهور درباره لغو سخنرانی مطهری نامه‌ای تند به آیت‌ا... آملی لاریجانی نوشته وموضع‌گیری تقابلی، جناحی و سیاسی کرده است، گفت: این نامه به هیچ وجه در شأن ریاست جمهوری نیست.

شنبه 6 آذر 1395  12:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها