اتاق چت راسخون
سلام به همگی.....
ا ن شاالله همگی خوب و خوش باشید
سلام...یالله...خوش امدید...چقدر دیر ..اما غایب همیشه حاضر به همین میگن...تازه جبران مافات هم میکنه..احسنت..
عید گذشته ی همگی مبارک....
ا ن شاالله بهترین عیدی ها رو گرفته باشید...
عید شما هم مبارک...همیشه عیده///البته به ما من این چه کشوریه...همیشه عزا..عزا.ست امروز.....هرروزمون...دیروزمون..امروزمون عزا..عزاست..هر روز
واقعا اینطوریه...؟؟؟/
بعد از یکماه که مدرسه مون:-) حضوری بود....و حسین یک در میون روزا رو میرفت مدرسه
امروز کلن مجازیش کردن......:-(
یعنی گفتیم امسال بهتره همینکه هفته ای دو روزم برند مدرسه خیلی خوبه....
الان گفتن تا آخر آبان غیر حضوریه...البته خدا کنه تا آخر آبان باشه
خوب بهانهای دارید...خوشحال شدیم بی بهانه بشید..ولی بهترین بهنه همینه...احسنت به حسین...
سلام به همگی.....
سلام...یالله...خوش امدید...چقدر دیر ..اما غایب همیشه حاضر به همین میگن...تازه جبران مافات هم میکنه..احسنت..
سلام حاج آقا....
غایب همیشه حاضر و حاضر همیشه غایب:-)
نه حاج آقا من کی ده تا پست زدم عوض اینکه ده روز نیومدم؟!!:-)
همیشه حاضر و غایب بودم:-)
عید شما هم مبارک...همیشه عیده///البته به ما من این چه کشوریه...همیشه عزا..عزا.ست امروز.....هرروزمون...دیروزمون..امروزمون عزا..عزاست..هر روز
واقعا اینطوریه...؟؟؟/
نه حاج آقا...
ا ن شاالله دلامون همش خوش باشه....
خوب بهانهای دارید...خوشحال شدیم بی بهانه بشید..ولی بهترین بهنه همینه...احسنت به حسین...
حاج آقا حضوری بودن مثل مجازی زیاد وقت ما رو نمیگرفت....چون خیلیاشو دیگه تو کلاس کار میکردن...
ولی خب....ا ن شاالله همش درست بشه....
همش بهانه...بهانه...بهانه.....امان از کاربرای راسخونی:-)
ممنون که سید را صدا می زنید..اصولا سادات از صدا زدن لذت خاصی می برن....یادمون نره تا قیامت باید سادات را صدا بزنیم...برای منسبین به حضرت رسول بلند صلوات..
الهم صل علی محمدوآل محمدوعج
باسلام پس آبجی فاطمه روهم صدامی زنم
واقعا اینطوریه...؟؟؟/
دیگه چون کشوراسلامی هستیم ومسلمان وگرامی داشت یادوخاطروزنده نگه داشتن سیدالشهداواهل بیت عذاداری واجبه
حاج آقا حضوری بودن مثل مجازی زیاد وقت ما رو نمیگرفت....چون خیلیاشو دیگه تو کلاس کار میکردن...
ولی خب....ا ن شاالله همش درست بشه....
همش بهانه...بهانه...بهانه.....امان از کاربرای راسخونی:-)
کلاس های غیرحضوری منویادنامه های اتوماسیونی انداخت که هم بایستی فیزیک نامه روچک می کردیم تواداره وهم ازطریق رایانه چه کارطاقت فرسایی بود
سلام به همه ی دوستان
حالتون خوبه ان شا الله؟
اومدم حاضریمو بزنم :-)))
میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع) رو هم خدمت همگی تبریک عرض می کنم.
سلام و عرض ادب...خوش آمدید..ممنون لطف می کنید....رشته تخصصی می خونید جناب فنودی؟
نه حاج آقا، هنوز سال 5 عمومی هستم و دو سال مونده تا فارغ التحصیلی
بعدش باید آزمون تخصص بدم تا اگر خدا بخواد رشته ای رو قبول بشم.
سلام صبحتون به شادی
سلام و صبح بخیر گرامیان
هر بزرگواری امروز یک صلوات در همین صبح زیبا بفرسته که انشاالله صبح با برکتی باشه برای همه دوستان
سلام به همگی.....
سلام حاج آقا....
غایب همیشه حاضر و حاضر همیشه غایب:-)
نه حاج آقا من کی ده تا پست زدم عوض اینکه ده روز نیومدم؟!!:-)
همیشه حاضر و غایب بودم:-)
سلام وقت بخییر:
بله ممنون که با هر شرایطی هم که شده به اتاق سر می زنید...سایه ی شما و همه ی عزیزان نقطه ی امیدی و درخت سبزی است است در این بیابان لایزرع...
واقعا اینطوریه...؟؟؟/
نه حاج آقا...
ا ن شاالله دلامون همش خوش باشه....
آنچه به نظر میاد جمع دوستان و رفت و آمد در اتاق چت هست شاید بهترین عیدی گفتگو ی دوستان و احوالپرسی متعارف در این دورهمی می باشد...ان شالله دوستان خوب انجمنی همت بیشتری در این راستا داشته باشند...
ممنون که سید را صدا می زنید..اصولا سادات از صدا زدن لذت خاصی می برن....یادمون نره تا قیامت باید سادات را صدا بزنیم...برای منسبین به حضرت رسول بلند صلوات..
الهم صل علی محمدوآل محمدوعج
باسلام پس آبجی فاطمه روهم صدامی زنم
احسنت به عزیز راسخونی جهت سلامتی شما و همه عزیزان اتاق چت صلوات...بله حتما صدا کنید..در مورد سادات روایت داریم مثل:
1. پیامبر اکرم (ص) فرمود:«چهار دسته را روز قیامت شفاعت کنم، هر چند با گناه اهل دنیا به صحرای محشر حاضر شوند: آن که اولاد مرا یاری کند. آن که از اموالش به اولاد تنگدستم کمک کند. کسی که با زبان و قلب، آنان را دوست بدارد و آن که تلاش کند در انجام حوائج و نیازهای افرادی از ذریه ام که تبعید شده و یا رانده شده اند»
2. پیامبر اکرم (ص):« اکرام کنید خوبان ذریه مرا از براى خدا و بدان ایشان را براى من»
ببینید در روایت دوم فرموده حتی اونهایی هم که بد هستند شما احترامشان را داشته باشید بخاطر من....
جدا متاسفیم برای عده ای که قدر رهبری را نمی دانند .. در رهبریت امام خامنه ای سه وجه تکریم اساسی وجود دارد...(فقاهت داشتن/نایب امام زمان بودن /سادات بودن)...
1-اگر فقاهت و اجتهاد و مجتهد بودن ایشان را کنار بگذاریم.
2-اگر نایب عام امام زمان بودن ایشان را کنار بگذاریم.
3-ولی وجه سادات بودن ایشان را دیگه نمی تونیم کنار بگذاریم...(طبق روایت ایشون را بخاطر خدا باید احترام کنیم...واگر هم قبول نداریم باید بخاطر پیامبر احترام کنیم)
جدا اگر پیامبر از ما در مورد ایشان از ما سوال کنند چه جوابی داریم....اللله اعلم.