نقل قول farshon
نقل قول aftabm
نقل قول farshon
سیدجان
ازاون صلوات های مخصوصت نثاربچه های اتاق چت بنما:
ممنون که سید را صدا می زنید..اصولا سادات از صدا زدن لذت خاصی می برن....یادمون نره تا قیامت باید سادات را صدا بزنیم...برای منسبین به حضرت رسول بلند صلوات..
الهم صل علی محمدوآل محمدوعج
باسلام پس آبجی فاطمه روهم صدامی زنم
احسنت به عزیز راسخونی جهت سلامتی شما و همه عزیزان اتاق چت صلوات...بله حتما صدا کنید..در مورد سادات روایت داریم مثل:
1. پیامبر اکرم (ص) فرمود:«چهار دسته را روز قیامت شفاعت کنم، هر چند با گناه اهل دنیا به صحرای محشر حاضر شوند: آن که اولاد مرا یاری کند. آن که از اموالش به اولاد تنگدستم کمک کند. کسی که با زبان و قلب، آنان را دوست بدارد و آن که تلاش کند در انجام حوائج و نیازهای افرادی از ذریه ام که تبعید شده و یا رانده شده اند»
2. پیامبر اکرم (ص):« اکرام کنید خوبان ذریه مرا از براى خدا و بدان ایشان را براى من»
ببینید در روایت دوم فرموده حتی اونهایی هم که بد هستند شما احترامشان را داشته باشید بخاطر من....
جدا متاسفیم برای عده ای که قدر رهبری را نمی دانند .. در رهبریت امام خامنه ای سه وجه تکریم اساسی وجود دارد...(فقاهت داشتن/نایب امام زمان بودن /سادات بودن)...
1-اگر فقاهت و اجتهاد و مجتهد بودن ایشان را کنار بگذاریم.
2-اگر نایب عام امام زمان بودن ایشان را کنار بگذاریم.
3-ولی وجه سادات بودن ایشان را دیگه نمی تونیم کنار بگذاریم...(طبق روایت ایشون را بخاطر خدا باید احترام کنیم...واگر هم قبول نداریم باید بخاطر پیامبر احترام کنیم)
جدا اگر پیامبر از ما در مورد ایشان از ما سوال کنند چه جوابی داریم....اللله اعلم.