اتاق چت راسخون
امیرحسین جان چه رشته ای می خوندی؟
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
سلام اقا امیرحسین و اقا محمدرضا. خوش اومدین طاعات و عباداتتون قبول حق
سلام امیر حسین
یادت باشد آخرای شهریور که رفتیم راسخون با دینامیت بریم تو اتاق وتحد فنی عصریه سایت ریخت گله هم ،راستی این حامد کوهستانی هم یادت باشد روزی که خواستیم بریم بهش بگیم ببینیم می آید یانه
سلام. من بعد ماه رمضان کاری با واحد فنی می کنم که در عمرشون ندیده باشن :|
به هرحال دینامیت ها راآماده کن تا بیم واحد فنی را ببریم هوا ،وبعدش بپریم تو گونی حضرت سلیمان نه لبخشید قالیچه حضرت سلیمان وفرار کنیم
خانوما شاسخین فروشی توی اینترنت هست؟
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
من دیروز صبح انتخاب رشته کردم
ریاضی فیزیک
از موقعی که استاد بزرگوار درس شیمی می دهند آجی سلما را میگمذ،دیگه به آجی دوا معروف نیستن .خخ
ماشالله ماه رمضوه همه رو بی حال میکنه تورو سرحال
نه بابا چه سر حالی من از دندان درد خوابم نبرد الان کیسه آب گرم رو سورتمه ودارم چت می کنم ،دکتره گفت امشب از دندون در خواب نداریبا ،خب جلسه اول عصب کشی بود ماله همینه
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
من دیروز صبح انتخواب رشته کردم
ریاضی فیزیک
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
سلام. من بعد ماه رمضان کاری با واحد فنی می کنم که در عمرشون ندیده باشن :|
به هرحال دینامیت ها راآماده کن تا بیم واحد فنی را ببریم هوا ،وبعدش بپریم تو گونی حضرت سلیمان نه لبخشید قالیچه حضرت سلیمان وفرار کنیم
حواست باشه. آبجی سلما جزو نیروهای گمنام هستن منتهی تظاهر می کنن که جزو نیروها نیستن
یه وقت دیدی از تو صفحه کامپیوتر یکی تو را در گونی کرد :-D
خانوما شاسخین فروشی توی اینترنت هست؟
الان هم مگه شاسخین مده؟
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
سخته؟
اسم شیمی اومد. آقای رضایی آخرین سوال من و سوالات آقا سید بی جواب مپند. به نظرم بیش از این باید برای شیمی وقت بذارین
دیگه کدوم سوالا آجی من که خیلی کلنجار رفتم ،اصن یه کار می کنم فردا میرم گاج مشکی شیمی را م می خرم
از موقعی که استاد بزرگوار درس شیمی می دهند آجی سلما را میگمذ،دیگه به آجی دوا معروف نیستن .خخ
ماشالله ماه رمضوه همه رو بی حال میکنه تورو سرحال
نه بابا چه سر حالی من از دندان درد خوابم نبرد الان کیسه آب گرم رو سورتمه ودارم چت می کنم ،دکتره گفت امشب از دندون در خواب نداریبا ،خب جلسه اول عصب کشی بود ماله همینه
آخی از دندون درد نگو که خودم استادم
خداروشکر تموم شد ارتودنسی خیالم راحت شد
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
من دیروز صبح انتخاب رشته کردم
ریاضی فیزیک
چی شده که همه میرند ریاضی وفیزیک؟؟؟؟؟