اتاق چت راسخون
برادر امشب میگفت آقای معروف با ۵ میلیون دلار با یکی از تیم های روسیه قرار داد بسته
گفتم این قرار داد در والیبال گرون ترین قرار داد درج شده
اون که برای قرار داد پارسالش بود ولی خداییش معروف خوبم بازی میکنه
فوتبالیستا میرن خارج برای خوش گذرونی.البته حقم دارنا به یه جوون 20 -25 ساله یهو میلیاردی پول بدی هوایی میشه دیگه
بازی ملی نیست که! به منم بدن میرم.
بریم سر توافق هسته ای
من که میگم توافق نمیشه ،شما آجی ها چی فکر می کنید؟؟؟
انرژی هسته ای، سیصد تومن بسته ای
یک دهم حقوق این بازیکنای فوتبالو میدادن دست اتاق چت! اتاق کن فیکن میشد. ^_^^_^╰(*´︶`*)╯
واااااااااااای اجی از دست شما
بریم سر توافق هسته ای
من که میگم توافق نمیشه ،شما آجی ها چی فکر می کنید؟؟؟
انرژی هسته ای، سیصد تومن بسته ای
یاده احمدی نژاد افتادم که می گفت کی خسته هست ؟دشمن ،بعدش می انرژی هسته ای همه جواب می دادند حق مسلم ماست چند نفر اون وسط داد می زند ۲۰۰تومان بسته ای .خخخخ
یک دهم حقوق این بازیکنای فوتبالو میدادن دست اتاق چت! اتاق کن فیکن میشد. ^_^^_^╰(*´︶`*)╯
اگه داده بودند من که یه دکه ساندویچی گوشه اتاق می زدم .خخخ
خب راست میگم آجی.بودجه نداریم. عین این خونه به دوشا همش بایذ اسباب کشی کنیم. بودجه داشتیم یه سایت میزدیم با عنوان اتاق چت. (* ̄︶ ̄*)
خدانگهدار اتاق چتی ها ،باید ببخشید که از فردا دیگه نمی تونم بیایم سراغتون شاید بتونم فقط یه پست سلام وعرض ارادت ارسال کنم ولی مثل سابق نمی تونم در خدمتتون باشم
التماس دعای فراوان
خب راست میگم آجی.بودجه نداریم. عین این خونه به دوشا همش بایذ اسباب کشی کنیم. بودجه داشتیم یه سایت میزدیم با عنوان اتاق چت. (* ̄︶ ̄*)
کوجا بودجه نداریم از استلد کیانی ده میلیون بودجه برا اتاق چت گرفتم ،رنگ زدیم ،پارکت کردیم ،دزدگیز گذاشتیم ،پنجره ها را دوجداره کردیم ،گرمایش از کف گذاشتیم ،در نو گذاشتیم ،کلید به تعداد اتاق چتی ها زدیم ،سماور برقی خریدیم ،اینا کم کاره با ده میلیون انجام دادیم .خخخخخدانگهدار
خدانگهدار اتاق چتی ها ،باید ببخشید که از فردا دیگه نمی تونم بیایم سراغتون شاید بتونم فقط یه پست سلام وعرض ارادت ارسال کنم ولی مثل سابق نمی تونم در خدمتتون باشم
التماس دعای فراوان
ان شالله هرجا هستین موفق و موید باشین. به سلامت
کوجا بودجه نداریم از استلد کیانی ده میلیون بودجه برا اتاق چت گرفتم ،رنگ زدیم ،پارکت کردیم ،دزدگیز گذاشتیم ،پنجره ها را دوجداره کردیم ،گرمایش از کف گذاشتیم ،در نو گذاشتیم ،کلید به تعداد اتاق چتی ها زدیم ،سماور برقی خریدیم ،اینا کم کاره با ده میلیون انجام دادیم .خخخخخدانگهدار
اصل ساختمونه که اجاره ایه.
اصل ساختمونه که اجاره ایه.
ساختمون هم پروانه پایانه ساختش را گرفتم ،ان شالله تا مهرماه می خرمش ،فقط به نام چه کسی بزنیم که بعدا سرش دعوا نشه .خخخ
بنام شخص که نمیشه زد.باید بنام هیئت مدیره بزنن. حالا تا مرداد صبر کنید. ببینیم چی میشه.
فعلا باید صبر کرد چون بعداز سه ماه که پروانه پایانه ساخت را دادند میشه خرید فعلا به اجاره نشینی ادامه بدید .خخخ
بنام شخص که نمیشه زد.باید بنام هیئت مدیره بزنن. حالا تا مرداد صبر کنید. ببینیم چی میشه.
فعلا باید صبر کرد چون بعداز سه ماه که پروانه پایانه ساخت را دادند میشه خرید فعلا به اجاره نشینی ادامه بدید .خخخ
خب بودجه میدادن واحد آماده میخریدیم. راحت . من بودجه میخوام (。•́︿•̀。)