راسخون

آیا با ازدواج سفید موافقین؟

nargesi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3783
|

بنده کاری ب دروغ یا راست شبکه های بی بی سی وامثالهم ندارم! چیزی ک میبینمو قبول دارم ولاغیر!

با ی نگاهی گذرا ب بیست سال پیش و حال شاید ب حرف من برسین! حجاب اون موقع کجا الآن کجا و همینطور موارد این چنینی ک دیگه بیان نمیکنم؛ خودتون و همه بهتر از من میدونین!

اکثرا صراحتا بیان میکنن ک باید ماهواره جمع شه و ازین حرفا ک عامل اصلی انحرافات ماهواره ست! ولی چرا خودشون نمیان ی شبکه اصلی تی وی رو اختصاص بدن ب فیلمای روز نه فیلمای عهد دقیانوس! چرا هزینه نمیکنن؟! چرا تو فیلمای سینماییشون بی حجابیو  رواج میدن؟!!! ک مجوز پخششو تو تی وی نمیدن؟!  و همینطور موضوعات فیلمای سینمایی

شاید قبلا محدود ب قشر خاصی بود ولی اگه همینطور پیش بره تو هر قشری ب وجود میاد؛ همینطور ک الانم محدود ب ی قشر خاص نیس!

صرفا دنبال پیشگیری و درمان اساسی هستم اونم از طرف مقامات بالا! ک ریشه همه این معضلات ب نظر من برمیگرده ب گرونی و درکنارش بی پولی...ک باید ی جوری این مشکلو حل کنن! هرچند هیچ وقت این مشکل ب کل حل نمیشه!

تو پست اول هم بیان کردم "به علت اینکه جامعه ایران یک جامعه ایرانی-اسلامی است و چنین پدیده‌هایی در آن به هیچ عنوان تعریف نشده و به صورت مخفیانه انجام می‌شود، به همین منظور نیز آماری درخصوص تعداد این نوع ازدواج‌ها در دست نیست. "مهم اینه ک هر کدوممون در اطرافمون داریم میبینیمو نباید اجازه اشاعشو بدیم! ک باز هم نیاز ب ی مسئول فرهنگی و ی کار فرهنگی درست و ب جاست!!!

پاینده باشید.

sina_1 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 260
|

مخالفیم ولی باید طوری باشد که پسر ها و دختر های که توان ازدواج به هر دلیلی رو ندارن به سمتی سوق پیدا کنن بتونن رابطه سالمی و مبتنی بر اسلام داشته باشند تا بتونن با هم دیگر آشنا بشن و کمک پدر مادر ها باید طوری باشه که به غرور اون ها هم لطمه ای وارد نشه کلا نمیشه به راحتی سر این رفتار ها و بحث ها صحبت کرد خیلی پیچیده هست و کارشناسهای مربوطه باید صحبتت کنن سر این موارد

تصفیه فاضلاب چربی گیر پلی اتیلن خرید فروش سپتیک در مشهد مخزن سپتیک تانک

چربی گیر پلی اتیلن

برج خنک کننده فایبرگلاس سپتیک تانک برج خنک کننده برج خنک کننده یا همان کولینگ تاور یکی از قدیمی ترین روش های خنک سازی سیالات میباشد . که در آن از وزش باد و فشار آب برای خنک سازی استفاده میگردد . در نوع خود بی نظیر میباشند
آدرس تهران شهرک صنعتی
برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده فایبرگلاس ساخت صنایع شها از بهترین نمونه های برج خنک کننده در ایران میباشد و برج خنک کننده مدارباز صنایع شها به دو صورت برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده صنعتی ساخته می شود . برج های خک کننده توسط سیستم آب پاشی خنک سازی میگردند . سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پلی اتیلن سپتیک تانک پکیج تصفیه فاضلاب شستشو ماشین و تصفیه فاضلاب ماشین پکیج تصفیه فاضلاب کارواش تصفیه فاضلاب کارواش سپتیک بتنی پیش ساخته چربی گیر های پیش ساخته در بیست مدل در ظرفیت های گوناگون عرضه میشوند.

چربی گیر آشپزخانه

ساخت این چربی گیر های به صورتی است که به راحتی در آشپزخانه و در مسیر فاضلاب قرار داده می شود. چربی گیر های ساخت ایران چربی گیر بسیار با دوام و زیبا هستند. میزان نشت باکتری در این چربی گیر ها صفر میباشد . در مسیر فاضلاب نصب میگردد و کاملا بی بو میباشد . یا همان تله چربی یا حوضچه چربی گیری هست . چربی گیر فایبرگلاس نحوه ساخت و اجرای چربی گیر های فایبرگلاس - نوع فایبرگلاس استفاده شده از فایبر گلاس کره ای میباشد . چربی گیر فایبرگلاس
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

منم بانظردوستان مخالفه ازدواج سفیدم چراکه برخی به اسم این ازدواج خیلی کارای دیگه می کنن که اسم ازدواج رولکه دارمیکنن،امابعنوان اطلاع رسانی خوب بودولی بنظرم سیاهترازازدواجهای رسمی وسیاه خودمونه.

kare_natamam کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 65
|

نه

kare_natamam کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 65
|

بعضی از دوستان مالیخولیا گرفتن

فکر میکنن که ازدواج کردن

tachberdee کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4133
|

من تا به همین الان چیزی درباره تین قضیه از جایی یا کسی نشنیده بودم ، با خوندن این مطلب واقعاً تعجب کردم ، این یکی دیگه خیلی خیلی عجیب بود!

البته من هم مضنون اصلی این اتفاقات رو مثل بقیه دوستان برنامه های ماهواره ای میدونم ، توی مملکتم ما سخت افزارهایی موجودن که نرم افزارهاشون (فرهنگ استفاده) وجود ندارن! به قول یکی از عرفا!

ز دست دیده و دل هردو فریاد - که هرچه دیده بیند دل کند یاد

بسازم خنجری نیشش ز فولاد - زنم بر دیده تا دل گردد آزاد

متاسفانه توی بعضی از خانواده ها تماشای برنامه ها و سریال های انچنانی در جمع خانواده آزاده و این رو مثالی از روشنفکری میدونند ولی خبر ندارن که با اینکار دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن!

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

لعنت خداوند و فرشتگان بر شیاطین!

خیر.   حرامه

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

بنده کاری ب دروغ یا راست شبکه های بی بی سی وامثالهم ندارم! چیزی ک میبینمو قبول دارم ولاغیر!

با ی نگاهی گذرا ب بیست سال پیش و حال شاید ب حرف من برسین! حجاب اون موقع کجا الآن کجا و همینطور موارد این چنینی ک دیگه بیان نمیکنم؛ خودتون و همه بهتر از من میدونین!

اکثرا صراحتا بیان میکنن ک باید ماهواره جمع شه و ازین حرفا ک عامل اصلی انحرافات ماهواره ست! ولی چرا خودشون نمیان ی شبکه اصلی تی وی رو اختصاص بدن ب فیلمای روز نه فیلمای عهد دقیانوس! چرا هزینه نمیکنن؟! چرا تو فیلمای سینماییشون بی حجابیو  رواج میدن؟!!! ک مجوز پخششو تو تی وی نمیدن؟!  و همینطور موضوعات فیلمای سینمایی

شاید قبلا محدود ب قشر خاصی بود ولی اگه همینطور پیش بره تو هر قشری ب وجود میاد؛ همینطور ک الانم محدود ب ی قشر خاص نیس!

صرفا دنبال پیشگیری و درمان اساسی هستم اونم از طرف مقامات بالا! ک ریشه همه این معضلات ب نظر من برمیگرده ب گرونی و درکنارش بی پولی...ک باید ی جوری این مشکلو حل کنن! هرچند هیچ وقت این مشکل ب کل حل نمیشه!

تو پست اول هم بیان کردم "به علت اینکه جامعه ایران یک جامعه ایرانی-اسلامی است و چنین پدیده‌هایی در آن به هیچ عنوان تعریف نشده و به صورت مخفیانه انجام می‌شود، به همین منظور نیز آماری درخصوص تعداد این نوع ازدواج‌ها در دست نیست. "مهم اینه ک هر کدوممون در اطرافمون داریم میبینیمو نباید اجازه اشاعشو بدیم! ک باز هم نیاز ب ی مسئول فرهنگی و ی کار فرهنگی درست و ب جاست!!!

پاینده باشید.

سلام

درباره صحبت اول که کاری به دروغ یا راست شبکه های دیگه نداشته باشیم من مخالفم وقتی سطح اگاهی  من حوان بحدی رسید که فهمیدم اهداف این شبکه ها چیه میتونم خیای کارها بکنم همین شبکه ای که فرمودین برای مردم انگلیس بابت پخشش مالیات میگیره حالا چیشده عاشق من ایرانی شده اومده در راه خدا برا من شبکه فارسی زده حتی زحمت خاندن زیرنویسم از رو دوش من برداشته و فیلمارو ترجمه کرده تا چشمام اذیت نشن بنظرتون این چه سیاستیه؟

در مورد جمع اوری دجالواره من نظرم اینه اگه فرهنگ سازی بشه مردم خودشون میتونین بهترو از بدتر تشخیص بدن لازم به جمع اوری نیست و کارهایی که باید درموردش رو انجام میدادند رو باید از الان انجام یدن نه اینکه هروز بیان خونه ملت و مزاحم بشن به بهانه جمع اوری دیش و امثالهم

در مورد حجاب هم همین نظرم صدق میکنه وقتی خانم ها فهمیدند فلسفه حجاب چیه خودشون استقبال  میکنن از این نوغ پوشش فقط مشکل اینه رسانه ایران ضعیفه و تو خوابن و بیدارهم نمیشن تا کار از کار بگزره و ناتو فرهنگی شدیدی رخ بده

موفق باشید