پیامکهای اسرائیلی
اتفاقی یه نفر اومده بود برای من تعریف میکرد ازچنین جلساتی.
میگفت خانومه داشت روضه ی حضرت زهرا میخوند.یه نفر شروع کرد بگه خانوم بوی سیب میاد.میگفت مداحه هم کمش نزاشت وگفت :خانوم فاطمه ی زهرا تشریف آوردن جلسمون.میگفت همه زدن زیر گریه
بعد میگفت یه دختر خانومی کنارش نشسته بود یه نگاهی به عقب کرد وگفت نه اون بچه هه پشت سرتون داره سیب میخوره
انرژی مثبت پخش کنید
آجی سه سوال اینجا مطرح کردین این جواب اولی:
هر اتفاقی که با یک حادثه ای هم زمان می شود دلیل صحت آن اتفاق بخاطر وجود آن حادثه نیست / ببینید زمانی که فرزند عزیز پیامبر(ص) ابراهیم از دنیا رفتند همان روز خورشید گرفت .همه می گفتند که این خورشید گرفتگی بخاطر فوت ابراهیم بوده است در حالی که پیامبر اشاره کردند این خورشید گرفتگی هیچ ارتباطی با فوت ابراهیم ندارد.اگر کسی حاجتی را گرفت این حاجت گرفتن مسلما بخاطر ان بدعت نیست که انجام گرفته است باید زمینه ها و جهات مختلف آن بررسی شود نه اینکه کار خلاف شرع یا عرف یا اخلاقی را دلیل آن بدانیم
حاج اقا من فقط یه چیزی در تکمیل صحبت هاتون بگم اونم اینکه منظورم اینه که میشه این پول ها رو صرف یه کار خیر کرد یا به مستحقش داد .نیت کار اشتباه نیستا اشتباه اونجایی هست که با خرافات و بدعت قاطی میشه
این جلسات برای خانوماست شماخبر ندارین ونمیشه هم گفت که چه کارایی توش میکنن ،کسایی که به خاطرشون سفره و اش و... درست میکنیم بزرگای دینمون هستن ولی نعوذبالله با بعضی از کارا ما داریم کوچیکشون میکنیم و با بعضی از کارامون باعث ناراحتیشون میشیم .
اینم بگم که من جواب سه تا سوالم میدونم تعجبی این سوالا رو پرسیدم نه اینکه ندونم
اجی سلما هم یه جا اشاره کردن اینایی که میفرستن به کنار فاجعه اونجاست که بعضیا میگن اعتقاد دارن نتیجه هم میگیرن
از این خرافات ها کم نداریما یه بارم سر این قضیه تو اتاق چت حرف میزدیم مثلا این اش بیمار زین العابدینی که میگن چیه واقعا ؟کجای اسلام ما سفره حضرت ابوالفضل داریم ؟اونم با این بریز و بپاش که یه تعداد ادم سیر میان میشینن سر سفره به جای اینکه به مستحق بدیم.
یعنی من اگه مرجع تقلید بودما رفتن به اینجور جاها رو حرام اعلام میکردم
جواب سوال دوم:
ببینید سابق و درسیره گذشتگان این مطلب حائز اهمیت بوده که نذری را جمع میکردن و به فقرا می دادند واقعا اینجور نبوده که نذر را خودشان ویا فامیل عزیزشان حیف و میل کنند یعنی روضه ای خوانده می شد و دعای دست جمعی میکردن و آن نذر را تقسیم می کردند . اصل قضییه این بوده که به نانم ائمه علیهم السلام نذر می دادند و تبرک می کردند. و این با چیزی که الان به نام سفره و موارد دیگری بوجود آمده از زمین تا آسمان فرق داره.
اجی سلما هم یه جا اشاره کردن اینایی که میفرستن به کنار فاجعه اونجاست که بعضیا میگن اعتقاد دارن نتیجه هم میگیرن
از این خرافات ها کم نداریما یه بارم سر این قضیه تو اتاق چت حرف میزدیم مثلا این اش بیمار زین العابدینی که میگن چیه واقعا ؟کجای اسلام ما سفره حضرت ابوالفضل داریم ؟اونم با این بریز و بپاش که یه تعداد ادم سیر میان میشینن سر سفره به جای اینکه به مستحق بدیم.
یعنی من اگه مرجع تقلید بودما رفتن به اینجور جاها رو حرام اعلام میکردم
جواب سوال سوم:
جواب مزاحی:
اولا خدا راشکر که مرجع تقلید نشدید
جواب جدی:
بله اینکه فرمودین سفره و آش و ....نداریم کاملا درسته یعنی در متون دینی اصلا به این موارد اشاره نشده است .در تکمله حرف شما این سوال پیش می آید که چرا علما در اینجا سکوت کردند.؟ علت آن این است که عملی که درعرف خلاف شرع نباشد و ضرر وزیان به اصل مبانی دینی نزند و آن جزء اعتقاد عرف مردم باشد ان را اشکال نمی دانند. یعنی در حقیقت علما عملی که ضرری به اصل مبانی اسلام نمی زند و با اعتقادات مردم سازگار است هرگز مخالفت نمی کنند و این که مخالفت نمی کنند به معنای این نیست که این موارد را قبول دارند بلکه یکجوراحترام به عقاید مردم می باشد. و تصرف حکمی در این موارد نمی کنند.
ممنونم از طرح سوال های خوبتون
سلام مجدد. اخیرا سفره هفتاد دو تن هم اومده. چی میذارن سر سفره خبر ندارم. فقط شنیدم مد شده!
یه سری میگفتن سر سفره حضرت رقیه خار هم میذارن. من ندیدم. ولی هست و مد شده!
همه جایبه. جالبه اعتقاد به خرافات از اعتقادات دیگه محکم تره و خدشه ناپذیرتر!
جواب سوال سوم:
جواب مزاحی:
اولا خدا راشکر که مرجع تقلید نشدید
جواب جدی:
بله اینکه فرمودین سفره و آش و ....نداریم کاملا درسته یعنی در متون دینی اصلا به این موارد اشاره نشده است .در تکمله حرف شما این سوال پیش می آید که چرا علما در اینجا سکوت کردند.؟ علت آن این است که عملی که درعرف خلاف شرع نباشد و ضرر وزیان به اصل مبانی دینی نزند و آن جزء اعتقاد عرف مردم باشد ان را اشکال نمی دانند. یعنی در حقیقت علما عملی که ضرری به اصل مبانی اسلام نمی زند و با اعتقادات مردم سازگار است هرگز مخالفت نمی کنند و این که مخالفت نمی کنند به معنای این نیست که این موارد را قبول دارند بلکه یکجوراحترام به عقاید مردم می باشد. و تصرف حکمی در این موارد نمی کنند.
ممنونم از طرح سوال های خوبتون
حاج اقا دست شما درد نکنه من دپرس شدم
مراجع تقلید همگی اقا هستن از اینجور مراسم زنونه خبر ندارن .اینی هم که شما فرمودین به اصل دین ضرر نمیزنه رو دلیلش رو به خاطر همین مسئله که تو مراسمات نیستین میدونم .با اجازه تون به اصل دین ضرر میزنه اونم چه ضرر زدنی.سکوتشون باعث ایجاد و اشاعه یه بدعت غلط تو جامعه است و من اینو یه احترام نمیدونم چون اونجایی که باید سخت گیری کنن نمیکنن و اونجایی نباید سختگیری بشه متاسفانه میشه و اینم باید بگیم که کسی هم که مشتاق اینجور مراسمات هست به حرف احدی گوش نمیده متاسفانه و راه خودشو میره.این یه حقیقته و باید قبول کرد و نباید تعصبی بهش نگاه کرد مراجع تقلیدم انسانن و معصوم نیستن و به حسب انسان بودن جایزالخطا هستن اینم شاید یه خطایی که از بعضی هاشون سر زده.
ممنون از شما که با وجودی که میدونم سرتون شلوغه بازم لطف کردین و با سعه صدر همیشگی جواب دادین
یا امام رضا جدی میگین اجی خار میزارن؟
یا امام رضا جدی میگین اجی خار میزارن؟
آره هست متاسفانه. تازه فکرشو بکن تمام اجزای سفره متبرکه.
سلام و تشکر از این پست مفید
در اینکه شبکه های اجتماعی به رکنی از زندگی ارتباطی ما تبدیل شده شکی نیست این شبکه ها در کنار مزایا دارای این چنین مضراتی هم هستند که باید توسط مسولان مربوطه بدرستی ریشه یابی بشه منم قبلا از این موارد پیامها زیاد داشتم ولی از طریق منطقی اونیکه پیام رو فرستاده بود رو قانع کردم این حرفها همش تلقی اشتباهی از رفتار و اندیشه های بعضی افراد در جهت های خاصیه
وقتی من خدارو دارم چرا با فرستلدن مثلا دهتا پیام حاجتمو از پیام بگیرم وقتی خداوند متعال میفرماید من از رگ گردن بشما نزدیکترم یا وقتی میگه برای درخواست حاجت اژ من وسیله بیاورید وسیله هم اشاره به پیامبر و معصومین میباشد چه نیازی به خرافاته این چنینیست
متاسفانه رسانه های جمعی هم مقصر هستند در این مورد وقتی از موضوعی اگاهی نداشته باشیم میفتیم تو اون موضوع بدون اینکه بدونیم درسته یا نه یادتونه قبلا شبکه های هرمی چقد فعالیت داشتند ولی رسانه ملی با تهیه چند برنامه یه اگاهیرو بین مردم ایجاد کرد
الانم بهتره این اگاهی ها بیشتر بروی مسایل فرهنگی کشور و از بین بردن خرافات باشه
مثلا ماهم میتونیم به بحث و گفتگو درباره این مسایل بپردازیم یکیش مبحث دعانویسیه که بین مردم رواح داره که وقتی دست به دامن دعا نویس میشیم معنیش بنظرتون چی میتونه باشه؟؟؟؟
موفق باشید
پاسخ به شبهات