ولادت امـام حـسـن مـجـتـبـی (ع)
می خواست تا چشم و چراغ دین، شما باشی
بعد از علی میراث دار مصطفی باشی
مثل نسیمی مهربان و مثل باران، سبز
آمیزه ای از رحمت و جود و سخا باشی
* * * * *
میلاد مجتبی است بیا تا به خرمی
امشب بساط جشن ولادت به پا کنیم
ویژه تولد امـام حـسـن مـجـتـبـی (ع)
خبرخبرماه دلارا رسید عشق علي و عشق زهرا رسید بياين گداها همگي جمع بشين آخه امام حسن به دنيا رسید غنچه ها واشده قطره دريا شده زهرا مادرشده و حيدر بابا شده سبط اکبر رسيد ثمر کوثر رسيد همه خوبا به کنار آخه خوبتر رسيد داره پيغمبر بوسه_روي گونش ميذاره نبي پسر نميخاد_چون امام حسن داره مدد مدد مددي يا امام حسن کريم تر از امام حسن کي ديده سه بار همه زندگيشو بخشيده از در خونش کسي رد نميشه درياي اميد واسه نااميده دين دنياي من ، اميد فرداي من ، خيلي خوشبختم من که شده اقاي من تا ابد فقيرم ، چون حسنه اميرم ، يکي از ارزوهام اينه براش بميرم گداي اقا هستن خضر و موسي و عيسي حاتم طايي هستش گداي اقاي ما مدد مدد مدي يا امام حسن
پاسخ به:مبحث پنجاه و ششم طرح صالحین: امـام حـسـن مـجـتـبـی (ع)
السلام علیک یا امام حسن مجتبی
این میلاد خجسته رو به همه عزیزان تبریک عرض می نمایم
از حضرت امام حسن علیه السلام پرسیده شد که بردباری یعنی چه؟ فرمودند: بردباری عبارت از فرو بردن خشم و اختیار خودداشتن است. (تحف العقول، ص 227)
از امام علیه السلام پرسیده شد که جوانمردی یعنی چه؟ فرمودند:جوانمردی عبارت است از حراست دین، و عزت نفس، و بانرمش برخورد نمودن و بررسی عملکرد خویش، و پرداخت حقوق و دوستی نمودن با مردم. (تحف العقول، ص 227)
راوی می گوید: امام حسن علیه السلام زمانی که نماز را برپا می داشتندزیباترین لباس را می پوشیدند، به حضرت عرض شد، ای پسررسول خدا چرا به هنگام نماز اینگونه لباس می پوشی؟حضرت فرمودند: به تحقیق خدا زیبا است و زیبائی را دوست می دارد. پس خود را برای پروردگارم می آرایم، چنانچه می فرماید: «به هنگام نماز و حضور در مساجد لباس زیبای خود را بپوشید» پس دوست دارم که بهترین لباسم را بپوشم.
امام حسن علیه السلام فرمود:
دانشت را به مردم بیاموز، و خود نیزدانش دیگران را فراگیر
مردی از حضرت موعظه خواست، حضرت فرمودند: آماده سفر آخرت شو و زاد وتوشه آنرا پیش از رسیدن مرگ فراهم نما.
امام حسن علیه السلام فرمود:هرکس قبل ازسلام سخن گفت جوابش ندهید.
از امام مجتبی معنای غنا پرسیده شد، فرمود: خوشنود بودن انسان به مقداری که خدا روزی او نموده هر چند کم باشد. (تحف العقول، ص 228)
مام حسن علیه السلام زمانی که وضویش پایان می پذیرفت رنگ مبارکش تغییر می نمود. در این باره از حضرت پرسیده شده «چرا رنگ شما تغییر می نماید؟» فرمودند: کسی که می خواهدوارد بارگاه «خداوند متعال » گردد سزاوار است رنگش تغییرنماید.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه