به نقل از ایسنا، این هواپیما که «سولار امپالس 2» نام دارد از ماه آینده پروازهای آزمایشی خود را آغاز می کند. این پرواز های آزمایشی با هدف آماده سازی بیشتر این هواپیما برای سفر سال آینده به دور زمین است. طول بال های این هواپیما برابر طول بال های یک جامبوجت مسافربری است اما تنها به اندازه یک اتومبیل بزرگ وزن دارد.
علت سبکی وزن هواپیما در این است که به جای استفاده از مخازن سوخت سنگین، هواپیمای سولار امپالس 2 از بیش از 17 هزار سلول خورشیدی قدرت می گیرد. این سلول ها انرژی خورشیدی را تبدیل به انرژی شیمیایی و آن را در باطری هایی ذخیره می کنند.
خلبان آندره بورشبرگ طراح این هواپیما گفت که پیش بینی می شود که سفرش با این هواپیما به دور زمین 5 روز و 5 شب به طول انجامد. این هواپیما می تواند به طور نامحدود در هوا پرواز کند. این هواپیما مدل به روز شده هواپیمای خورشیدی دیگری است که 5 سال پیش ساخته شد و سال گذشته سراسر ایالات متحده را پرواز کرد.
انرژی خورشیدی مهمترین منبع انرژی تجدیدپذیر در جهان است و منبع اصلی تمامی انرژی های موجود در زمین محسوب می شود. زیرا انرژی خورشیدی می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم به اشکال دیگر انرژی تبدیل شود.
خورشید از گازهایی نظیر هیدروژن (۷۳٫۴۶درصد) هلیوم (۲۴٫۸۵ درصد) و عناصر دیگری تشکیل شده است که از جمله آن ها می توان به اکسیژن، کربن، نئون و نیتروژن اشاره کرد.
طبق آخرین برآوردهای رسمی اعلام شده عمر این انرژی بیش از ۱۴ میلیارد سال است. در هر ثانیه ۲/۴ میلیون تن از جرم خورشید به انرژی تبدیل می شود. با توجه به جرم خورشید که حدود ۳۳۳ هزار برابر جرم زمین است. این کره نورانی را می توان به عنوان منبع عظیم انرژی تا ۵ میلیارد سال آینده به حساب آورد.
میزان دما در مرکز خورشید حدود ۱۰ تا ۱۴ میلیون درجه سانتیگراد است که از سطح آن با حرارتی نزدیک به ۵۶۰۰ درجه و به صورت امواج الکترو مغناطیسی در فضا منتشر می شود.