0

بعد سوم تحلیل با کهنه سوار

ashkbous
ashkbous
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

بعد سوم تحلیل با کهنه سوار

با سلام و عرض ادب، تشکر ویژه دارم از "سرپرست محترم تالار " که پیشنهاد و اجازه ی حضور در این سایت و ایجاد یک تاپیک اختصاصی رو به بنده دادن و خیر مقدم عرض می کنم حضور دوستان عزیز و ارجمندی که از امروز هر از گاهی بر بنده منت می گذارن و از سیاه مشق های بنده که در خصوص "بعد سوم تحلیل" مطرح می شه دیدن می کنن. امیدوارم که این نوشته ها بتونه مکملی برای "تحلیل های بنیادی" و "تکنیکالی" که به زبان ساده مطرح می شن باشه. 

در آغاز جا داره چند نکته رو خدمت دوستان متذکر بشم:
1- هر کسی مسئول خرید و فروش خود است...لذا دوستان اینجا هیچ مسئولیتی در مورد خرید فروش برعهده گرفته نمی شود و صرفاً تحلیل های خبری با چاشنی تکنیکال و بنیادی در خصوص سهام بازار سرمایه منعکس خواهد شد اما ملاک تصمیم گیری، تحلیل خود دوستان خواهد بود. 
2-بورس جای نامردی هست واز آن نامردتر، فضای مجازی است. پس به احدی ، حتی بنده اعتماد نکنید.
3-برای جلوگیری از بروز اشتباه های استراتژیک در خریدهایتان، در ساعات معاملات تصمیم گیری نکنید. زمان تصمیم گیری شب قبل از خرید است...وگرنه تنها کارگران روزمزدی شرکت های کارگزاری خواهید بود.
4-در بورس به تعداد سهام موجود، فرصت خرید دارید. لذا در خریدهایتان عجله نکنید...سهام جایی فرار نمی کنند. پس سعی نکنید پولهایتان را تمام کنید...همیشه 20 درصد از پولتان را نقد باشید تا در زمان لازم به شکار سهام مناسب بپردازید...
5-همیشه درصد و حد ضرر را رعایت فرمایید. سهم اگر طلا هم باشد، روی آن نباید تک سهم شد...
6-در خرید سهام، مشابه خرید کردن لباس خانم ها عمل کنید که برای خرید یک لباس خوب حداقل 4 ساعت وقت می گذارند...برای انتخاب سهم مناسب و خرج کردن پولتان در بازار بورس وقت مطالعه و تحقیق بگذارید...پس دقت کنید که خرید سهم از خرید لباس سخت تر است و امکان برگرداندن آن به خریدار بدون ضرر وجود ندارد...
7- از تعدد سهام بپرهیزید (حدقل 3 و حداکثر 5سهم در سبد خود داشته باشید). سهام با بنیادی مناسب را از هر گروه انتخاب و تکنیکالی خرید کنید و حد ضرر بگذارید...حد ضرر از نان شب هم واجب تر است...هر جا که جلوی ضرر را بگیرید منفعت است...
8-هرگز ناامید نشوید...چرا که ناامیدی از درگاه ایزد منان، گناهی است نابخشودنی... 

9-تاپیک در ساعات معاملاتی روزهای کاری شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 تا 12 تعطیل خواهد بود لذا از گذاشتن پست در این ساعات خودداری نمایید تا خدای ناکرده با خرید و فروش احساسی وهیجان زدگی موجب معاملات خارج از تحلیل های قبلی و متضرر شدن دیگران نشویم.
10-بنده هیچ تخصصی در زمینه ارز و سکه و ملک و مسکن ندارم. پس از سوال و بحث در زمینه های سرمایه گذاری غیر مربوط به بورس و نمادها خودداری نمایید.

خوش دارم هیچ کس مرا نشناسد،
هیچ کس از غم ها و دردهایم آگاهی نداشته باشد،
هیچ کس به من محبت نکند،
هیچ کس به من توجه ننماید،
جز خدا کسی را نداشته باشم،
جز خدا به کسی پناه نبرم.

"شهید چمران"

پنج شنبه 1 اسفند 1392  11:24 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 tamson
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:بعد سوم تحلیل با کهنه سوار

ضمن سلام و خیر مقدم

خداوند متعال را بی نهایت سپاسگزارم که در امر مدیریت تالار اقتصاد، با اساتید زبردست و توانایی آشنا شدم و افتخار حضور در کنارشون را یافتم.

استاد اعتدال و استاد اشکبوس که در عین توانایی های علمی از اخلاق و سخاوت نیز برخوردارند، قبول زحمت نمودند تا در زمینه بورس تجربیات ارزنده خود را در اختیار راسخونی های گرامی قرار دهند.

جناب اشکبوس عزیز، حضورتون را خیر مقدم عرض می کنم و آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما دارم.

با تشکر فراوان

پنج شنبه 1 اسفند 1392  11:37 PM
تشکرات از این پست
ashkbous eetedal
ashkbous
ashkbous
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

پاسخ به:بعد سوم تحلیل با کهنه سوار

اعتقاد راسخ نویسنده بر این است که تک تک افراد جامعه ی بزرگ ایران، چه پیر و چه جوان، صرف نظر از قومیت و شغل و مقام و تحصیلات و ...باید فرصت استفاده از امکانات بازار سرمایه و به دست آوردن سود مشروع را داشته باشند.

حق طبیعی هر ایرانی است که بتواند پس انداز هر چند ناچیز خود را به پیکره ی تولید تزریق نماید و چرخ های به گل نشسته ی ماشین اقتصاد ایران را به حرکت در آورد و سهمی در توسعه ی پایدار کشور عزیزمان داشته باشد. این مهم از دیدگاه "عدالت اجتماعی" اهمیت شایان توجهی می یابد.

وقتی این روزها جوانان کشورمان را می بینیم که به عنوان نیروهای تازه نفس وارد عرصه های زندگی اقتصادی شده اند اما نمی توانند همراه با تورم فزاینده ی کشور، درآمد خود را افزایش دهند و یاس و سرخوردگی را در چهره هاشان می بینیم، تنها راه ممکن برای جوانان کشورمان را مشارکت در بازار سرمایه می بینیم که متاسفانه هنوز تا حد زیادی برای مردم ناشناخته مانده است.

مطالب، با این نیت نگاشته می شود که مسیر سرمایه گذاری علمی و حساب شده را در بورس نشان دهند و قدمی در راه تحقق آرمان برقراری "عدالت اجتماعی" و ایجاد رضایت خاطر در تک تک شهروندان ایران اسلامی باشد.

ما و شما حلقه های یک زنجیریم و دست در دست هم آماده خواهیم شد تا مبانی علمی سرمایه گذاری موفق را بیاموزیم و با بینشی عمیق و دیدی روشن و نگرش علمی وارد بازار سرمایه شویم. 

در کوره راه های پرفراز و نشیب، هرگز فراموش نکنید که ما و شما دست در دست هم گذاشته ایم تا با آموزش، به مبارزه با فقر و جهالت برخیزیم. آموزش همواره همراه با مشقت و سختی است اما به فرموده ی قرآن کریم در آیه 216 سوره بقره ،  بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است".

خوش دارم هیچ کس مرا نشناسد،
هیچ کس از غم ها و دردهایم آگاهی نداشته باشد،
هیچ کس به من محبت نکند،
هیچ کس به من توجه ننماید،
جز خدا کسی را نداشته باشم،
جز خدا به کسی پناه نبرم.

"شهید چمران"

جمعه 2 اسفند 1392  1:19 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 eetedal
ashkbous
ashkbous