0

اخبار مرورگرها

 
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار مرورگرها ***تکنیک‌های استفاده از مرورگر فایرفاکس +تصویر***

تکنیک‌های استفاده از مرورگر فایرفاکس +تصویر

مرورگر «Firefox» محصول شرکت «موزیلا» است که به صورت متن باز یا همان «Open Source» ارائه شده است.

این مرورگر به عنوان یکی از محبوب ترین مرورگرهای جهان است و در ابتدا در بین کاربران لینوکس استفاده زیادی داشت؛ ولی با پدیدار شدن مشکلات امنیتی در اینترنت اکسپلورر، کاربران ویندوز هم از این مرورگر استفاده کردندتا رفته رفته به یکی از معروف ترین مرورگرها تبدیل شد.

اولین نسخه اصلی فایرفاکس در ۹ نوامبر ۲۰۰۴ منتشر شد (البته قبل از آن، این مرورگر با نام های دیگری هم منتشر شده بود). این مرورگر از ۷۵ زبان دنیا از جمله زبان شیرین فارسی و از سیستم عامل های ویندوز، مک، لینوکس و … پشتیبانی می کند.

دلیل اصلی انتخاب این مروگر توسط کاربران به دلیل سرعت بالای جستجو، امنیت بالا و افزونه های بسیار زیادی است که برایش ساخته شده است.

آشنایی با تنظیمات حرفه ای موزیلا

مطمئنا فایرفاکس هم مانند همه مرورگرهای دیگر دارای تنظیماتی برای مدیریت بهتر می باشد. شاید بعضی کاربران مفهوم و کاربرد بعضی از گزینه ها و تنظیمات را متوجه نشوند و به همین دلیل نتوانند از قابلیت های مرورگر استفاده کنند. در این مطلب به طور کامل به توضیح درباره تنظیمات و گزینه های اصلی این مرورگر خواهم پرداخت و شما را با آن آشنا می کنم.

توجه : از آنجایی که شاید بعضی از کاربران از نسخه های قدیمی این مرورگر استفاده کنند ما نیز از تصاویر و نکته ها مربوط به نسخه ۳٫۶٫۸ فایرفاکساستفاده کرده ایم. بیشتر تنظیمات بر روی نسخه هایبعدی و جدیدتر این مرورگر نیز قابل استفاده اند.

برای دسترسی به تنظیمات و گزینه ها می توانید از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید تا با پنجره ای مانند تصویر زیر روبرو شوید.

همانطور می بینید پنجره “”Options دارای هفت بخش است.

General : بخش تنظیمات و گزینه های عمومی
Tabs : بخش مدیریت و گزینه های مربوط به Tab ها
Content : گزینه ها و تنظیمات مربوط به محتوا و نوشته ها
Applications : گزینه ها و تنظیمات مربوط به برنامه ها
Privacy : گزینه های مربوط به آثار جستجوها و بخش های مخفی
Security : گزینه ها و تنظیمات امنیتی
Advanced : تنظیمات پیشرفته مرورگر

در ادامه به توضیح گزینه ها و تنظیمات موجود در هر یک از بخشها می پردازیم.

General

این سربرگ شامل تنظیماتی عمومی مانند مدیریت صفحه شروع، مدیریت دانلودها و مدیریت افزونه ها است.

در بخش Startup می توانید سایت و یا لینکی که در هنگام آغاز مرورگر باز می شود (Home Page) را انتخاب کنید.

با انتخاب گزینه Show my home page در بخش When Firefox starts، می توانید به صورت سفارشی و دلخواه سایت مورد نظر خود را برای باز شدن انتخاب کنید. شما باید آدرس سایت را در بخش Home Page بنویسید.

اگر گزینه Show a blank page را انتخاب کنید، اگر آدرس سایتتان را هم در بخش Home Page وارد کرده باشید، در هنگام اجرای مرورگر سایتی باز نخواهد شد؛ یعنی شما Home Page نخواهید داشت.

همچنین اگر شما گزینه آخر یعنی Show my windows and tabs from last time را انتخاب کنید، هنگام اجرای مرورگر، آخرین تب ها و پنجره هایی که در هنگام آخرین بار استفاده از مرورگر باز بوده اند، نمایش داده خواهند شد.

اگر دقت کنید در پایین بخش Home Page سه دکمه مشاهده می کنید که برای تغییر آن می باشد.

با زدن دکمه Use Current Pages،‏ آدرس صفحاتی که هم اکنون باز کرده اید، به جای Home Page قرار می گیرند.

با زدن دکمه Use Bookmark، می توانید Home Page خود رابا استفاده از سایت هایی که به عنوان Bookmark قرار داده اید انتخاب کنید.

گزینه آخر یعنی Restore to Default، آدرس Home Page شما به صورت پیشفرض (که جستجوگر سایت Mozilla می باشد) قرار داده می شود.

البته توجه داشته باشید که برای استفاده از امکان Home Page دلخواهتان، باید حتما گزینه Show my home page را از بخش When Firefox starts انتخاب کنید.

کمی پایین تر می توانید بخش Downloads را مشاهده کنید. در این قسمت می توانید گزینه های مربوط به فایل های دانلودی توسط فایرفاکس را ببینید.

Show the Downloads window when downloading a file : با انتخاب این گزینه، پنجره مربوط به دانلود فایل ها با شروع دانلود یک فایل نمایش داده می شود.

Close it when all downloads are finished : این گزینه با انتخاب گزینه بالا فعال می شود. اگر این گزینه را انتخاب کنید، پس از اتمام تمام دانلودها، پنجره دانلود بسته خواهد شد.

Save files to : در این قسمت می توانید مشخص کنید که فایل های دانلود شده به طور پیشفرض در چه مسیری ذخیره شوند.

Always ask me where to save files : با انتخاب این گزینه هر وقت می خواهید فایلی را دانلود کنید، مسیر ذخیره آن از شما پرسیده می شود.

در قسمت Add-ons می توانید با کلیک بر روی گزینه Manage Add-ons، افزونه های مرورگرتان را مدیریت کنید.

Tabs

همانطور که گفته شد، بخش Tabs شامل گزینه های مربوط به کنترل سربرگ ها یا همان تب ها است.

Open new window in a new tab instead : با انتخاب این گزینه، لینک های شما به جای باز شدن در پنجره جدید مرورگر، در یک تب جدید باز می شوند.

Warn me when closing multiple tabs : با انتخاب این گزینه وقتی که چند تب را باز کرده باشید و بخواهید به طور همزمان آن ها را ببندید با یک پیغام هشدار مواجه خواهید شد که این موضوع را به شما یادآوری می کند.

Warn me when opening multiple tabs might slow down Firefox : با انتخاب این گزینه وقتی شما تعداد زیادی تب را که ممکن باعث کاهش سرعت فایرفاکس شود، باز کنید، با یک اخطار مواجه خواهید شد.

Always show the tab bar : با انتخاب این گزینه، همیشه نوار تب نمایش داده خواهد شد. اگر تیک این گزینه را بردارید، تا وقتی که ماوس را به نوار تب نبرید، نمایش داده نخواهد شد.

When I open a link in a new tab, switch to it immediately : اگر این گزینه را انتخاب کنید، بلافاصله پس از باز کردن یک تب جدید، پنجره مرورگر شما به آن تب سوئیچ می کند و شما می توانید آن را ببینید.

Content

این سربرگ شامل تنظیمات مربوط به محتوا و همچنین متن نوشته های مربوط به صفحاتی است که در مرورگر نمایش داده می شوند.

در قسمت اول از این سربرگ سه گزینه وجود دارند که شرح زیر می باشند :

Block pop-up windows : با انتخاب این گزینه جلوی نمایش پنجره های موسوم به Pop-Up (که عموما برای تبلیغات هستند و باعث کاهش سرعت جستجوی شما می شوند) گرفته می شود. همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه Exceptions سایت های مورد نظرتان را وارد کنید تا پنجره های Pop-Up فقط از این سایت ها نمایش داده شوند.

Load images automatically : اگر این گزینه تیک خورده باشد، تمام عکس ها و تصاویر در سایت های باز شده به صورت خودکار نمایش داده می شوند. با کلیک بر روی دکمه Exceptions در جلوی این گزینه می توانید سایت های مورد نظرتان که می خواهید تصاویرشان نمایش داده شوند یا نشوند، را انتخاب کنید.

Enable JavaScript : اگر این گزینه انتخاب شده باشد، کدهای مربوط به جاوا اسکریپت در وب سایت ها فعال خواهند بود و در صورتی که تیک آن را بردارید، جاوا اسکریپت غیرفعال خواهد شد. همچنین با کلیک بر روی دکمه Advanced در جلوی این گزینه می توانید تنظیمات پیشرفته مربوط به جاوا اسکریپت را که در زیر توضیح داده می شوند ببینید.

در پنجره Advanced مربوط به جاوا اسکریپت ۵ گزینه قابل مشاهده هستند. شما با استفاده از این گزینه ها می توانید مشخص کنید که جاوا اسکریپت چه کارهایی را بتواند بر روی مرورگر اعمال کند یا به صورت کلی می توانید بر روی اسکریپت ها محدودیت اعمال کنید. اگر این گزینه ها انتخاب باشند، جاوا اسکریپت می تواند کار مربوط به آن را انجام دهد و در صورتی که انتخاب نباشد، امکان انجام آن کار برای جاوا اسکریپت محدود خواهد بود. شما می توانید این گزینه ها را نسبت به نیاز خود فعال یا غیر فعال کنید.

Move or resize existing windows : با انتخاب این گزینه، اسکریپت ها امکان جابجایی یا تغییر اندازه پنجره ها را خواهند داشت.

Raise or lower windows : با انتخاب این گزینه، اسکریپت ها امکان باز کردن یا بستن پنجره ها (و یا بالا و پایین بردن آن ها) را خواهند داشت.

Disable or replace context menus : اگر این گزینه انتخاب باشد، اسکریپت ها امکان اضافه کردن آیتم را به منوهای زمینه (مثل منوی های راست کلیک و …) را خواهند داشت.

Hide the status bar : اگر این گزینه انتخاب شده باشد، اسکریت می توانید نوار وضعیت یا Status bar را مخفی کنند.

Change status bar text : اگر این گزینه را انتخاب کنید، به اسکریپت ها اجازه تغییر متن نوار وضعیت را خواهید داد.

اکنون دوباره به بخش Content بر می گردیم. بخش بعدی Fonts & Colors نام دارد که مربوط به فونت و رنگ نوشته ها است.

در بخش Default font می توانید فونت یا قلم نوشته ها را انتخاب کنید. همچنین می توانید از بخش روبروی آن، اندازه متن نوشته ها را انتخاب کنید.

با کلیک بر روی دکمه Advanced هم می توانید تنظیمات بیشتر درباره فونت و اندازه متن نوشته ها را ببینید.

همچنین با کلیک بر روی دکمه Colors می توانید تنظیمات مربوط به رنگ های مربوط به لینک ها و متن ها و پس زمینه را ببینید و آن ها را به سلیقه خود تغییر دهید.

در پنجره مربوط به رنگ ها گزینه هایی مشاهده می کنید که به شرح زیر می باشند :

Text : در این بخش می توانید رنگ پیشفرض متن را انتخاب کنید.

Background : در این بخش می توانید رنگ پیشفرض پس زمینه را انتخاب کنید.

Use system colors : با انتخاب این گزینه، رنگ ها به طور خودکار از رنگ های مربوط به ویندوز انتخاب می شوند.

Unvisited Links : در این بخش می توانید رنگ لینک های مشاهده نشده را انتخاب کنید.

Visited Links : در این بخش می توانید رنگ لینک های مشاهده شده را انتخاب کنید.

Underline links : اگر این گزینه را انتخاب کنید، لینک ها به صورت زیر خط دار نمایش داده می شوند.

Allow pages to choose their own colors, instead of my selections above : با انتخاب این گزینه، اگر سایتی رنگ خاصی برای متن و لینک خود داشته باشد، آن رنگ به جای رنگ های مشخص شده در این پنجره نمایش داده می شوند.

در بخش Labuages هم که آخرین قسمت از سر برگ Content است، می توانید زبان های مربوط به متن ها و سایتهایتان را با کلیک بر روی گزینه Choose انتخاب کنید.

Applications

این بخش نیاز به توضیح زیادی ندارد. در سربرگ Applications، برنامه هایی که با استفاده از آن ها فایل های دانلود شده و کدهای در وب سایت ها اجرا می شوند را انتخاب کنید. در لیست تمامی فرمت ها لیست شده اند. شما می توانید در بخش Contnent Type نوع محتو و در بخش Action نرم افزاری که با استفاده از آن فایل اجرا می شود را بینید.

اگر در بخش Actions گزینه Always ask را انتخاب کنید، در صورتی که با چنین فایلی برای اجرا مواجه شوید، نام نرم افزاری که با آن فایل را اجرا کنید از شما پرسیده می شود.

اگر گزینه Preview in Firefox را انتخاب کنید، آن محتوا در خود فایرفاکس نمایش داده می شود.
اگر گزینه Use Other را انتخاب کنید پنجره ای باز می شود که می توانید از طریق آن نرم افزار مورد نظر برای باز کردن این نوع فایل را انتخاب کنید.

همچنین در بالای لیست بخشی برای جستجو در بین فرمت ها و انوع محتوا وجود دارد که می توانید از آن استفاده کنید.

Privacy

این بخش شامل دو قسمت به نام های History (مربوط به ردپاها، سایت های وارد شده و تاریخچه جستجوها) و Location Bar می باشد.

در بخش History یک قسمت با نام Firefox will قابل مشاهده است. در این قسمت شما امکان انتخاب ۳ گزینه را در مورد تاریخچه جستجو هایتان در فایرفاکس خواهید داشت.

Remember history : اگر این گزینه را از لیست انتخاب کنید، فایرفاکس سایت ها و صفحاتی را که از آن ها بازدید کرده اید و خواهید کرد به خاطر می سپارد و در لیست History یا تاریخچه جستجوها اضافه می کند.

در صورتی که گزینه Remember history را انتخاب کنید، می توانید دو لینک را در پنجره برنامه ببنید.

Clear your recent history : با کلیک بر روی این لینک یک پنجره برای شما باز می شود که به شما امکان پاک کردن تاریخچه جستجوی خود را تا یک زمان مشخص پاک کنید (مثلا پاک کردن از ۲ روز یا ۲ ساعت گذشته).

remove individual cookies : با کلیک بر روی این لینک یک پنجره باز خواهد شد که به شما امکان پاک کردن کوکی های مرورگر را به طور دلخواه خواهد داد.

Never remember history : اگر این گزینه را از بخش Firefox will انتخاب کنید، فایرفاکس جستجوهای شما را به خاطر نمی سپرد.

Use custom settings for history : اگر این گزینه را انتخاب کنید می توانید به طور سفارشی و دلخواه تنظیمات تان را برای تاریخچه جستجوها اعمال کنید. پس از انتخاب این گزینه، گزینه هایی در پایین نمایان خواهند شد.

Automatically start Firefox in a private browsing sessing : اگر این گزینه را انتخاب کنید، مرورگر برای جستجوی شخصی خواهد بود؛ یعنی هیچگونه پسورد و آدرس سایت و صفحه ای را در خود ذخیره نمی کند. همچنین پس از انتخاب این گزینه، مقدارها ۵ بخش و گزینه دیگر به طور خودکار تغییر می کند.

Remember my browsig history for at least : اگر تیک گزینه اول را بردارید این گزینه فعال می شود. با انتخاب این گزینه می تواند تعیین کنید که تاریخچه جستجوهای شما تا چند روز در برنامه ذخیره شود. مثلا اگر شما این گزینه را انتخاب و مقدار آن را بر روی ۳۰ قرار دهید، سایت ها و صفحاتی که از آن ها بازدید کرده اید تا ۵۰ روز توسط مرورگر به خاطر سپرده می شود و شما امکان استفاده از آن ها را دارید.

Remember download history : اگر تیک گزینه اول را بردارید این گزینه فعال می شود. اگر این گزینه را انتخاب کنید، مشخصات فایل های دانلود شده در پنجره دانلودها، ذخیره و به یاد سپرده می شود.

Remember search and form history : اگر تیک گزینه اول را بردارید این گزینه فعال می شود. اگر این گزینه را انتخاب کنید، تاریخچه جستجوها و فرم ها به خاطر سپرده می شود.

Accept cookies from sites : اگر این گزینه تیک خورده باشد، امکان ذخیره کوکی سایت ها در فایرفاکس فعال می شود و در غیر این صورت غیرفعال خواهد بود. همچنین با کلیک بر روی دکمه Exceptions در جلوی این گزینه پنجره ای باز می شود که در آن می توانید سایت هایی که می خواهید یا نمی خواهید از آن ها کوکی ذخیره کنید، را وارد کنید.

Accept third-party cookies : با انتخاب این گزینه، کوکی های شخصی به خاطر سپرده می شوند.

Keep until : این بخش مربوط به گزینه بالایش یعنی Accept third-party cookies می باشد که برای فعال شدن آن باید اولین گزینه یعنی Automatically start Firefox in a private browsing sessing را غیر فعال کنید. در این قسمت می توانید مشخص کنید که کوکی های شخصی تا چه مدت در مرورگر نگهداری شوند.

Clear history when Firefox closes : اگر تیک گزینه اول را بردارید این گزینه فعال می شود. با انتخاب این گزینه تاریخچه تمامی جستجوها و لینک ثبت در نرم افزار پاک می شود. اگر این گزینه تیک خورده باشد، یک دکمه با نام Settings جلوی آن فعال می شود که می توانید با استفاده از بخش هایی که باید پس از بسته شدن نرم افزار پاک شوند، را انتخاب کنید.

بخش دیگر سر برگ Privacy مربوط به Location Bar است. این بخش دارای یک بخش به نام When using the location bar, suggest و یک گزینه انتخابی در جلوی آن می باشد. اگر توجه داشته باشید هنگام نوشتن آدرس سایت در بخش آدرس، سایت هایی که قبلا از آن ها بازدید کرده اید و همچنین سایت هایی که به Bookmark خود اضافه کرده اید نمایش داده می شوند. در این قسمت می توانید انتخاب کنید که در هنگام نوشتن آدرس، چه مقدار هایی به شما نشان داده شود.

History and Bookmarks : من این گزینه را برای انتخاب توصیه می کنم. با انتخاب این گزینه شما می توانید در هنگام وارد کردن آدرس، از آدرس سایت های و صفحاتی که قبلا استفاده کرده اید و سایت هایی که به Bookmark خودتان اضافه کرده اید، استفاده کنید.

History : با انتخاب این گزینه، فقط می توانید از می توانید از صفحات و سایت هایی که قبلا آن ها را مشاهده کرده اید استفاده کنید.

Bookmarks : با انتخاب این گزینه می توانید از سایت هایی که به Bookmark اضافه کرده اید هنگام نوشتن آدرس استفاده کنید.

Nothing : اگر این گزینه را انتخاب کنید در هنگام نوشتن آدرس، هیچ لینکی به شما نشان داده نخواهد شد.

Security

اکنون به توضیح در مورد تنظیمات و گزینه های امنیتی مرورگر Firefox می رویم. شاید بتوان از گزینه ها و تنظیمات این بخش به عنوان یکی از مهمترین بخش ها به دلیل اینکه به امنیت مرورگر ربط دارد، نام برد.

این بخش شامل ۳ قسمت می باشد. قسمت اول تنظیمات عمومی امنیتی، قسمت دوم مربوط به پسوردها (Passwords) و قسمت سوم مربوط به هشدارها (Warning Messages) می باشد.

اکنون به توضیح درباره گزینه های بخش اول می پردازیم.

Warn me when sites try to install add-ons : با انتخاب این گزینه، اگر سایتی بخواهد بر روی مرورگر شما افزونه ای نصب کند، به شما هشدار داده خواهد شد. همچنین می توانید بر روی دکمه Exceptions جلوی همین گزینه کلیک کنید تا پنجره را مشاهده کنید. در این پنجره می توانید سایت هایی که اجازه نصب افزونه را به آن ها می دهید انتخاب کنید (مثل بخش افزونه های سایت Mozilla یا سایت GetPersonas.com).

Block reported attack sites : اگر این گزینه را انتخاب کنید، جلوی ورود به سایت های خطرناک و همچنین سایت هایی که توسط Google بلوک شده و در لیست سیاه هستند، گرفته می شود. در زیر می توانید هشدار یک سایت بلوک شده را ببینید.

Block reported web forgeries : با انتخاب این گزینه هنگام باز کردن سایت های مشکوک جعلی، به شما هشدار داده خواهد شد. در تصویر زیر می توانید نمونه از هشدار سایت های جعلی و مشکوک را ببینید.

پخش Passwors مربوط به رمزهای عبور و گزینه های آن می باشد.

Remember password for sites : با انتخاب این گزینه پسوردهایی که در سایت ها وارد می کنید، در مرورگر ذخیره و به یاد سپرده می شوند. در جلوی این گزینه می توانید بر روی دکمه Exceptions کلیک کنید تا پنجره ای برای شما باز شود. در این پنجره می توانید سایت هایی که نمی خواهید پسورد وارد شده در ان ها ذخیره شود را به برنامه اضافه کنید.

Use a master password : با انتخاب این گزینه دکمه Change Master Password فعال می شود و پنجره ای برای شما باز شود که می توانید یک پسورد کلی برای وارد کردن در سایت هایی که پسورد لازم دارند انتخاب کنید. همچنین در این پنجره می توانید درصد کیفیت و امنیت پسورد وارد شده خود را ببینید.

همچنین با کلیک بر روی دکمه Saved Passwords پنجره ای باز می شود که می توانید در آن اطلاعاتی از قبیل آدرس سایت هایی که پسورد در آن ها ذخیره شده و همچنین Username ها و Password های ذخیره شده را ببینید.

بخش دیگر سر برگ Security مربوط به پیغام های هشدار یا Warning Messages است که با کلیک بر روی دکمه Settings می توانید تنظیم کنید که چه هشدارهایی و در چه زمینه به شما نمایش داده شود.

در زیر می توانید توضیحات مربوط به گزینه های پنجره Security Warnings را مشاهده کنید.

I am about to view an encrypted page : اگر این گزینه را انتخاب کنید و در شرف دیدن یک صفحه رمز گذاری یا (مخفی) شده باشید، یک هشدار به شما نمایش داده می شود.

I am about to view a page that use low-encryption : اگر این گزینه را در حالت انتخاب قرار دهید و بخواهید از صفحه ای با کیفیت پایین رمز گذاری بازدید کنید، هشدار دریافت خواهید کرد.

I leave an encrypted page for one that isn’t encrypted : اگر این گزینه را انتخاب کنید و در حال ترک صفحه ای باشید که برای کس دیگر رمز گذاری شده نیست، هشدار دریافت خواهید کرد.

I submit information that’s not encrypted : اگر این گزینه را در حالت انتخاب قرار دهید و در حال وارد کردن اطلاعاتی باشید که پنهان و مخفی نمی شود، با هشدار مواجه خواهید
شد.

I’m about to view an encrypted page that contains some unencrypted information : اگر این گزینه را انتخاب و در حال دیدن صفحه باشید که حاوی بعضی از اطلاعات مخفی و پنهانی باشد، هشدار دریافت می کنید.

Advanced

این بخش شامل گزینه ها و تنظیمات و پیشرفته Firefox هستند که در ۴ سربرگ با نام های General، Network، Update و Encryption خلاصه می شوند.

من به ترتیب به توضیح درباره بخش های هر سربرگ می پردازم.

اولین سربرگی که آن را توضیح خواهم داد General است که دارای ۳ بخش Accessibility (امکان دسترسی)، Browsing (جستجو و مرور کردن) و System Defaults (پیشفرض های سیستم) می باشد.

Always use the cursor keys to negative within pages : اگر این گزینه در حالت انتخاب باشد می توانید از کلید های نشانه گر برای جابجایی به صفحات استفاده کنید.

Search for text when I start typing : اگر شما این گزینه را انتخاب کنید، با شروع تایپ کردن، متن شما جستجو خواهد شد.

Warn me when web sites try to redirect or reload the page : اگر این گزینه را تیک بزنید، وقتی وب سایتی بخواهد شما را به صفحه دیگری منتقل کند و یا بخواهد صفحه را Reload یا دوباره بارگذاری کند، به شما اطلاع داده خواهد شد.

Use autoscrolling : اگر این گزینه فعال باشد، شما می توانید با کلیک بر روی دکمه وسط ماوس، روی صفحه اسکرول کنید و به بالا و پایین بروید.

Use smooth scrolling : اگر این گزینه را فعال کنید، جابجایی و اسکرول درون صفحات به شکل روانتر و نرم تر صورت می گیرد.

Check my spelling as I type : اگر این گزینه انتخاب شده باشد، در صورتی که متنی را بنویسید به طور خودکار املای آن توسط مرورگر چک می شود.

Always check to see if Firefox is the default browser on startup : اگر این گزینه انتخاب شده باشد، در هر بار باز کردن مرورگر، پیشفرض بودن آن چک می شود و اگر مرورگر پیشفرض ویندوز نبود، به شما پیغام خواهد داد. همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه Check Now در روبروی این گزینه از این موضوع مطلع شوید که Firefox مرورگر پیشفرض شما است یا نه.

Submit crash reports : اگر این گزینه را فعال کنید، در صورتی که Firefox به طور ناگهانی یا به هر دلیلی دچار مشکل و بسته شدن شود، اطلاعات این حادثه به سایت مرورگر ارسال می شود.

اکنون به توضیح و شرح تنظیمات سربرگ Network از بخش Advanced می پردازیم. سربرگ Network دارای ۲ بخش با نام های Connection (اتصال) و Offline Storage (ذخیره سازی آفلاین) می باشد.

در بخش Connection می توانید یک دکمه به نام Settings را مشاهده کنید که با کلیک بر روی آن پنجره ای باز می شود. از طریق این پنجره می توانید تنظیمات و گزینه های مربوط به اتصال فایرفاکس به اینترنت را تنظیم و پیکر بندی کنید.

در پنجره باز شده اگر گزینه Use system proxy settings را انتخاب کنید با استفاده از تنظیمات پیشفرض ویندوز به اینترنت متصل خواهید شد (این گزینه پیشنهاد می شود)

اگر میخواهید با یک پروکسی دیگر متصل شوید باید گزینه Manual proxy configuration را انتخاب کنید. سپس باید آدرس پروکسی را (IP) در بخش HTTP Proxy و پورت را در بخش Port وارد کنید. پس از آن با کلیک بر روی OK می توانید با استفاده از پروکسی جدید به اینترنت وصل شوید. برای برگشتن به حالت اولیه گزینه سوم یعنی همان Use system proxy settings را انتخاب کنید.

بخش Offline Storage یا ذخیره سازی آفلاین یکی از بخش های موثر در سرعت لود کردن صفحات است. فایرفاکس همیشه فضایی را برای ذخیره اجزای و تصاویر سایت هایی که بیشتر بازدید می شوند قرار می دهد تا آن ها را با سرعت بیشتر به شما نشان دهد. هر چه این حافظه بیشتر باشد مطمئنا اجزای بیشتر ذخیره و سرعت باز شدن صفحات بالا می رود. شما می توانید با استفاده از بخش Use up to این مقدار را به مقدار دلخواه خود تغییر دهید.

همچنین با کلیک بر روی دکمه Clear Now تمامی اجزا و بخش هایی که ذخیره شده اند را می توانید پاک کنید.

Tell me when a website asks to store data for offline use : اگر این گزینه را انتخاب کنید، در صورتی که به وبسایتی بروید که ان وب سایت بخواهد مقداری از اطلاعات و اجزا را به صورت آفلاین ذخیره کند، این موضوع به اطلاع داده می شود.

همچنین در لیست پایین گزینه Tell me when … می توانید لیستی را ببینید که وب سایت هایی که از اجزای آفلاین برای لود شدن استفاده می کنند، در آن قرار دارند.

سربرگ دیگر بخش Advanced مربوط به بروز رسانی مرورگر Firefox آست. در این سربرگ تنظیمات و گزینه های مربوط به بروز رسانی و Update مرورگر وجود دارد.

در بخش Automatically check for updates to می توانید ۳ گزینه با نام های Firefox، Add-ons و Search Engines را ببینید. گزینه اول مربوط به آپدیت و بروز رسانی خودکار خود مرورگر، گزینه دوم مربوط به آپدیت خودکار افزونه ها و گزینه سوم مربوط به آپدیت خودکار موتور های جستجو است. در صورتی که هر یک از گزینه ها انتخاب شده باشد، در صورت وجود آپدیت جدید، به صورت خودکار بروز خواهند شد.

بخش دیگر سربرگ Update مربوط به آپدیت خود Firefox است. در قسمت When updates to Firefox are found می توانید ۲ گزینه ۳ گزینه را ببینید.

Ask me what I want to do : همچنین وقتی که آپدیت جدیدی برای فایرفاکس موجود باشد از شما پرسیده خواهد شد که آیا مایل به بروز رسانی هستید یا نه.

Automatically download and install the update : در صورتی که این گزینه را انتخاب کنید، در صورتی که آپدیتی برای مرورگر موجود باشد، به صورت خودکار دانلود و نصب خواهد شد.

Warn me if this will disable any of my add-ons : این گزینه با انتخاب گزینه اول فعال می شود. اگر این گزینه را انتخاب کنید، در صورتی که نصب آپدیتی جدیدی از مرورگر موجب غیرفعال شدن هر یک از افزونه های فعلی شود، به شما اطلاع داده خواهد شد.

با کلیک بر روی دکمه Show Update History پنجره ای باز می شود که در آن می توانید تاریخچه آپدیت های قبلی را ببینید.

اکنون به آخرین قسمت آموزش تنظیمات فایرفاکس می رسیم. آخرین سربرگ در پنجره Options و بخش تنظیمات پیشرفته، Encryption نام دارد. در این بخش گزینه های مربوط به رمز نگاری صفحات قرار دارند.

در بخش اول یعنی Protocols می توانید پروتکل های رمز نگاری را که شامل دو مورد SSL 3.0 و TSL 1.0 می باشند، را انتخاب کنید (انتخاب هر دو گزینه پیشنهاد می شود).

بخش دیگر این سربرگ مربوط به Certificates یا گواهی های امنیتی می باشد. در این بخش دو گزینه وجود دارد.

Select one automatically : اگر این گزینه را انتخاب کنید و سایتی از شما درخواست گواهی شخصی شما را بکند، یکی از گواهی ها به طور خودکار استفاده می شود.

Ask me every time : اگر این گزینه را انتخاب کنید و سایت از شما درخواست گواهی شخصی شما را بکند، از شما پرسیده خواهد شد که آیا این امکان را می دهید یا خیر.

همچنین در بخش Certificates می توانید ۴ دکمه دیگر را هم ببینید. که کاربرد آن ها به شرح زیر است.

View Certificates : با کلیک بر روی این دکمه پنجره ای باز می شود که به شما گواهی های موجود را نشان خواهد داد.

Revocation Lists : با کلیک بر روی این دکمه لیست گواهی های ابطال شده به شما نشان داده می شود.

Validation : با کلیک بر روی این دکمه می توانید تنظیمات مربوط به اعتبار گواهی ها را مشاهده کنید.

Security Devices : با کلیک بر روی این دکمه پنجره مدیریت دستگاه ها و واحدهای امنیتی مرورگر اجرا خواهد شد.

کلام آخر

در این مطلب به بررسی کلی و واضح تنظیمات و گزینه های مرورگر محبوب Mozilla Firefox پرداخته شد. با یادگیری و کاربردهای این گزینه ها مطمئنا استفاده از این مرورگر محبوب شیرین تر و لذت بخش تر خواهد شد. در این مطلب سعی شد که همه بخش ها به صورت کاربردی توضیح داده شود تا کاربران با استفاده از ان ها نیاز خود را برطرف کنند.

 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

دوشنبه 6 آبان 1392  8:44 AM
تشکرات از این پست
amirali123 mina_k_h ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 roozegar ali3690 amirhmz shokraneh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

اخبار مرورگرها ***فایرفاکس 25 منتشر شد ***

فایرفاکس 25 منتشر شد

موزیلا باز هم نسخه جدید مرورگر فایرفاکس را چند ساعت زودتر از انتشار رسمی، روی سرورهای FTP خود عرضه کرده است. فایرفاکس 25 هم‌اکنون در این سرورها قابل دانلود و بر روی سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس قابل نصب است. نسخه رسمی آن نیز تا چند ساعت دیگر از طریق سیستم آپدیت مرورگر و روی سایت firefox.com در اختیار کاربران خواهد بود. نسخه اندرویدی این مرورگر نیز همزمان در فروشگاه گوگل پلی منتشر می‌شود.


سرورهای FTP  موزیلا از تغییرات ایجاد شده در مرورگر اطلاعاتی منتشر نکرده؛ اما مراجعه‌ای به بخش بتای این نسخه به ما می‌گوید «نوار جستجو» در نسخه 25 فایرفاکس دیگر بین تب‌های مختلف مشترک نیست. همچنین ریست کردن فایرفاکس دیگر اطلاعات آن مرتبه (session) را پاک نمی‌کند. برای افرادی که اخیراً به فایرفاکس دسترسی نداشته‌اند نیز امکان انتقال هیستوری و تنظیمات بین دو مرورگر فراهم شده است. به علاوه، به احتمال زیاد نسخه نهایی فایرفاکس امکانات بیشتری هم دارد.

به گزارش 
سافت‌گذر ؛ موزیلا چند ساعت پیش هم اعلام کرد که پس از قطع پشتیبانی مایکروسافت از سیستم‌عامل ویندوز ایکس‌پی، همچنان به پشتیبانی از مرورگر خود روی این ویندوز ادامه خواهد داد (خبر مفصل را از این‌جا بخوانید).بسیاری از کاربران هنوز منتظر هستند تا نسخه فایرفاکس سازگار با رابط کاربری مدرن ویندوز 8 و ویندوز 8.1 توسط موزیلا منتشر شود. تا کنون اطلاعاتی که در دست داریم نشان می‌دهد نسخه 27 این مرورگر از رابط کاربری مدرن پشتیبانی خواهد کرد؛ این نسخه قرار است در ماه ژانویه سال آینده (سه ماه دیگر) عرضه شود

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

چهارشنبه 8 آبان 1392  8:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

انتشار 10 اصلاحیه برای فایرفاكس

 اصلاحیه های منتشر شده علاوه بر مشكلات فایرفاكس، مشكلات موجود در كلاینت ایمیل Thunderbird و بسته نرم افزار Seamonkey را نیز برطرف می كند.

 
انتشار 10 اصلاحیه برای فایرفاكس


روز سه شنبه شركت موزیلا ۱۰ اصلاحیه را برای سه نسخه از مرورگر فایرفاكس خود منتشر كرد. پنج اصلاحیه در وضعیت بحرانی قرار دارند و می توانند برای نصب كد مخرب از راه دور مورد استفاده قرار گیرند.


به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، گروه U.S. Computer Emergency Readiness Team هشدار داد كه مشكلات موجود در فایرفاكس می تواند به مهاجمان اجازه دهد تا از راه دور كد دلخواه را اجرا نمیاند، از محدودیت های دسترسی عبور نمایند، یك حمله انكار سرویس را ایجاد نمایند یا اطلاعات حساس را بدست آورند.

محصولات فایرفاكس كه تحت تاثیر این مشكلات قرار دارند عبارتند از: Firefox ۲۵، Firefox ESR ۲۴.۱، Firefox Extended Support Release (ESR) ۱۷.۰.۱۰، Thunderbird ۲۴.۱، Thunderbird ESR ۱۷.۰.۱۰ و Seamonkey ۲.۲۲.
از جمله رخنه هایی كه در این اصلاحیه ها برطرف شده است چندین مشكل امنیت حافظه در موتور مرورگر می باشد كه در كلاینت ایمیل Thunderbird موزیلا و Seamonkey، یك بسته برنامه كاربردی و ابزارهای توسعه دهنده وب وجود دارد.
با توجه به راهنمایی امنیتی شركت موزیلا، این مشكلات به عنوان به روز رسانی MFSA ۲۰۱۳-۹۳ برچسب گذاری شده است.

در این راهنمایی امنیتی آمده است كه شواهد نشان می دهند تحت شرایط خاصی تخریب حافظه اتفاق می افتد و احتمال دارد كه مهاجمان با سوئ استفاده از این مشكلات بتوانند از راه دور كدی را اجرا نمایند.

موزیلا گفت: چهار آسیب پذیری دیگر می توانند به طور بالقوه برای ایجاد خرابی مورد سوء استفاده قرار بگیرند.

یكی از آسیب پذیری ها در رده امنیتی "پرخطر" قرار دارد كه می تواند برای افشای اطلاعات بر روی سیستم محلی كامپیوتر مورد سوء استفاده قرار گیرد.
در ماه آگوست گروه TOR هشدار داد كه یك آسیب پذیری در Firefox ESR ممكن است برای جمع آوری اطلاعات از روی كامپیوترهایی كه وب سایت هایی را مشاهده می كنند كه به عنوان سرویس های پنهان TOR پیكربندی شده است مورد سوء استفاده قرار گیرد.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آبان 1392  9:53 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

رقابت مرورگرها و سیستم عامل‌ها در سال 201

با ورود به سه ماهه چهارم سال 2013، به جنگ مرورگرها و سیستم عاملهای 2013 نزدیک تر می شود براساس آخرین آمار و ارقام مرورگر ویندوز روی رایانه ها و مرورگر سافاری روی دستگاه های موبایلی در صدر جدول قرار دارند اما کاربران همچنان به سیستم عاملهای قدیمی خود وفادار هستند و تعداد به روز سازی این سیستم عاملها بسیار اندک است.

به گزارش مهر، در ماه اکتبر شرکت‌های فناوری مرورگرهای خود را به روز کردند، اینترنت اکسپلورر با ویندوز 8.1 به نسخه 11 رسید، فایر فاکس به نسخه 25 ارتقا یافت و کروم 30 نیز عرضه شد اما بررسی ها نشان می دهد که کروم بازنده این میدان بوده است.

درحال حاضر اینترنت اکسپلورر 58.22 درصد، فایرفاکس 18.7، کروم 15.42، سافاری 5.84، اپرا 1.42 و سایرین 0.42 درصد از سهم بازار را در اختیار دارند.
 

رقابت مرورگرها و سیستم عامل‌ها در سال 2013

هر دو شرکت مایکروسافت و اپل نسخه های جدیدی از سیستم عامل‌های خود را طی ماه گذشته منتشر کردند. در نظر یک نگاه غیر حرفه ای، درحال حاضر تعداد کاربران ویندوز 8.1 بیشتر از ماوریکس اپل است اما با بررسی کاربران واقعی هر دو پلتفورم باید گفت که نرم افزار اپل در این زمینه پیشرو است و 10.9 درصد از کاربران مک از نسخه آخر سیستم عامل اپل استفاده می کنند و تنها 1.9 درصد از کاربران رایانه های شخصی ( PC) از جدیدترین نسخه ویندوز استفاده می کنند.

در ماه گذشته مایکروسافت نسخه جدید از مرورگر اینترنتی خود را منتشر کرد اما این نسخه تغییرات چندانی نداشته است.

بازار مرورگرها در تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند

در فضای موبایلی، سافاری همچنان با 55.88 درصد در صدر جدول قرار دارد. مرورگر اندروید با 23.45 درصد از سهم بازار همچنان پرطرفدار است اما کروم در این رقابت با 6.85 درصد از اپرا مینی با 6.91 درصد عقب مانده است. سایر مرورگرهای موبایلی 3.33 درصد از سهم بازار را در اختیار دارند.

به نظر می رسد با افزایش استفاده از نسخه های جدیدتر اندروید، سهم کروم از بازار مرورگرهای موبایلی بیشتر می شود چرا که اپلیکیشنها در سیستم عامل اندروید جدید از یک موتور کروم محور به جای مرورگر اندروید استفاده می کند.
 

رقابت مرورگرها و سیستم عامل‌ها در سال 2013

مرورگر اینترنت اکسپلورر در دستگاه های موبایلی چون تلفنهای هوشمند و تبلتها پس از سپری کردن یک دوره موفق درحال حاضر به پایین ترین سطح خود از ماه دسامبر گذشته رسید.

میراث نرم افزارهای قدیمی

استفاده گسترده از نرم افزارهای قدیمی در سهم سیستم عاملها کاملا مشهود است.
 

رقابت مرورگرها و سیستم عامل‌ها در سال 2013

درحالی که تصویر به روز شده او اس 10 چندان هم تهاجمی به نظر نمی رسد، اما بسیاری از کاربران مک هنوز هم از نسخه های قدیمی استفاده می کنند. از هر ده کاربر ویندوز تنها یک نفر از ویندوز 8 و جدیدتر از آن استفاده می کند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 12 آبان 1392  3:03 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

آسیب پذیری جدید در اینترنت اکسپلورر

محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی در خاتمه به کلیه‌کاربران این مرورگر هشدار می‌دهند ضمن استفاده از یک آنتی ویروس قوی و همیشه به‌روز نسبت به بازدید از وب سایت‌های مختلف محتاطانه عمل کنند.

 


محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی نسبت به وجود یک آسیب‌پذیری جدی در مرورگر اینترنت اکسپلورر که باعث نصب نرم‌افزارهای مخرب بر روی سیستم قربانی می‌شود، هشدار داد.
برای گرفتار شدن در دام این نرم‌افزارها کافی است تنها یک بار از طریق این مرورگر از وب سایت‌های مخرب بازدید کنید.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، این محققان امنیتی دایره این آسیب‌پذیری را مرورگرهای IE7 در ویندوز XP و مرورگر IE8 در ویندوز ۷ اعلام کردند.
البته نسخه‌های دیگر این مرورگر نیز از این خطر کاملاً مصون نیستند.

به گفته‌محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی کلیه نسخه های ۷، ۸، ۹ و ۱۰ مرورگر اینترنت اکسپلورر در معرض خطر این آسیب پذیری قرار دارند.

طبق اعلام این محققان، آزمایشگاه پاندا سکیوریتی با بررسی‌های بیشتر به این نتیجه رسیده است که این آسیب پذیری بخش کوچکی از یک آسیب پذیری بزرگ‌تر است که طی آن مهاجمان کاربران را به یک وب سایت استراتژیک و شناخته شده در سطح ملی می‌کشانند تا با استفاده از علاقه‌مندی آنها اعتمادشان را برای کلیک بر روی لینک‌های مخرب جلب کنند.

نفوذگران با کمک این کمپین ثابت کرده‌اند که قادرند تعداد زیادی از کاربران را فریب داده و بار دیگر یک قدم جلوتر از برنامه‌های ضدویروس باشند.

محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی در خاتمه به کلیه‌کاربران این مرورگر هشدار می‌دهند ضمن استفاده از یک آنتی ویروس قوی و همیشه به‌روز نسبت به بازدید از وب سایت‌های مختلف محتاطانه عمل کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 21 آبان 1392  1:11 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

نگاهی به اینترنت اکسپلورر ۱۱ برای ویندوز ۷

کاربران ویندوز ۷ تا چند وقت دیگر ‌خواهند توانست که مرورگر اصلی ویندوز یعنی مایکروسافت اینترنت اکسپلورر یازده (IE ۱۱) را از راه بروز رسانی‌های ویندوز دریافت کنند. این مرورگر جدید مایکروسافت، با یکسری تغییرات اساسی نسبت به نسخه قبلی خود روانه بازار شده و هنوز در نسخه بتا قرار دارد. در حالی که در ویندوز ۸.‌۱ از پیش نصب شده است.

به گزارش «تابناک» نسخه یازدهم از مرورگر اصلی مایکروسافت تا چندی دیگر در اختیار کاربران ویندوز ۷ قرار خواهد گرفت؛ مرورگری که چندان در نزد کاربران محبوب نیست و کاستی‌های آن منجر به آن شده ‌که رقبایش خیلی سریع‌تر و چابک‌تر، مخاطبان وسیع خود را به دست آورند.

اما این بار نیز مایکروسافت همانند نسخه ۱۰ مرورگر IE، می‌خواهد جنبه‌های جدیدی را به مرورگر خود اضافه کند تا بتواند بخشی از سهم از دست رفته از بازار مرورگر‌ها را دوباره به دست آورد. یکی از مهم‌ترین اقدامات مهندسان مایکروسافت در این خصوص، بهبود سرعت و امنیت مرورگر جدید است. همچنین نسخه ۱۱، از WebGL و پردازش و پخش ویدئوهای HTML بدون نیاز به پلاگین و همچنین از سایر ابزار‌ها و اضافات HTML و CSS پشتیبانی می‌کند.


 

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

بنا بر ادعاهای جدید مایکروسافت، نسخه جدید IE می‌تواند تصاویر jpg را با سرعتی ۴۵% بیشتر و با مصرف حافظه رم در حد ۴۰% کمتر بارگذاری کند.

همچنین با توجه به آزمایش صورت گرفته توسط موتور WebKit SunSpider، نسخه جدید توانسته است که بهبود چشمگیری‌ در عملکرد Java Script مرورگر ایجاد کند و از مرورگرهای رقیب خود و همچنین نسخه قبلی خود ۹ تا ۳۰ درصد عملکرد سریعتری داشته باشد.

همچنین از مهم‌ترین تحولات مرورگر جدید مایکروسافت، این است که اکنون برنامه‌نویسان وب می‌توانند ابزارهای مورد نیاز خود را همچون کنسول دیباگر Java Script، آزمون میزان استفاده از حافظه رم، عملکردهای مربوط به شبکه و مانند آن را از طریق این نسخه جدید در دسترس داشته باشند:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

یکی از جالب‌ترین تغییرات این مرورگر، فراهم کردن امکان چسباندن لینک‌های سایتهای پر بازدید کاربر به شکل مستقیم به نوار وظیفه ویندوز (Task Bar) است. این کار که از طریق کشیدن آیکون سایت روی Task Bar یا از طریق منوی Tools قابل انجام است، فاصله کاربر تا سایتهای مورد علاقه‌اش را تا اندازه یک کلیک کوتاه کرده:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

همچنین آن گونه که مشخص است، دکمه‌های Back و Forward نیز در مرورگر با توجه به سایت‌های مورد بازدید‌ و با قرض گرفتن رنگ از آیکون سایت‌ها به شکل خودکار تغییر می‌کنند:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

از دیگر تغییرات مرورگر جدید، تغییر در نوار جستجوی آن است که در نسخه ۱۱، امکان تکمیل خودکار آدرس‌ها و همچنین پیشنهاد آدرس با توجه به تاریخچه جستجو و همچنین اطلاعات موتور جستجوی پیش‌فرض، است که باعث شده مرورگر جدید مایکروسافت از این نظر یک گام به رقیب اصلی خود یعنی گوگل کروم نزدیک شود.

همچنین یکی از مهم‌ترین تغییرات امنیتی مرورگر جدید امکان تنظیم گزینه توقف رصد از طریق منوی Tools است که منجر به آن می‌شود، ‌فعالیت رصد سایت‌های مختلف از وب‌گردی شما حذف شود. همچنین درجه امنیت و حوزه شخصی را در زمان به اشتراک‌گذاری رایانه در شبکه حفظ می‌کند.

اما آیا واقعا آن گونه کهمایکروسافت مدعی شده‌، مرورگر جدید این شرکت به راستی مرورگرهای غول بازار را در عملکرد و استفاده از منابع سیستم پشت سر گذاشته است؟ نتایج زیر، از آزمون‌های صورت گرفته ‌روی IE ۱۱ گوگل کروم ۳۰ و فایرفاکس ۲۴ به دست آمده ‌که متعلق به آزمایش عملکرد Java Script در این سه مرورگر است:

در تست Kraken آن گونه که از نتایج بر‌می‌آید، عملکرد جاوا برای گوگل کروم رقم ۲۷۲۸.‌۲ میلی ثانیه، برای فایر فاکس رقم ۳۱۱۴.‌۲ میلی ثانیه و برای IE ۱۱ ۵۳۸۹.‌۶ میلی ثانیه ثبت شده است:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

رقم پایین تر = عملکرد بهتر

 

همچنین در تست Octane گوگل، ارقام به دست آمده از آزمون سه مرورگر به ترتیب زیر است:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

رقم بالاتر = عملکرد بهتر

 

و نتایج WebKit SunSpider نیز به ترتیب زیر برای سه مرورگر رقم خورده است:

نگاهی به اینترنت اکسپلورر 11 برای ویندوز 7

رقم پایین تر = عملکرد بهتر

 

این نتایج‌‌ نشان می‌دهد که تنها در تست SunSpiderمرورگر مایکروسافت، موفق به کسب بهترین نتیجه شده‌ و همچنان در دو Benchmark دیگر نسبت به دو رقیب اصلی خود کارآیی بدتری دارد.

اما در پایان باید گفت، تغییرات پدید آمده ـ چه از لحاظ امنیتی و سرعت وب‌گردی و چه به لحاظ امکانات ـ در مرورگر جدید مایکروسافت قابل توجه است؛ البته هرچند به اندازه‌ای نیست که طرفداران گوگل کروم و فایرفاکس را به خیانت وادار‌د، ‌باید گفت که نسبت به نسخه‌های پیشین خود، دارای تغییرات اساسی و چشمگیری است.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 10 آذر 1392  11:45 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فایرفاکس دیگر تنها یک مرورگر نیست، امتحان کنید!

اکنون مدت زمان زیادی می‌گذرد که هم گوگل و هم شرکت موزیلا، درگیر ‌رقابتی شدید در دنیای وب هستند و طرفداران هر کدام از این دو، دلایل خاص خود را برای حمایت از آن‌ها ‌می‌‌آورند. چندی پیش که گوگل خبر از شروع طراحی سیستم عامل کروم داد، بسیاری از طرفداران فایرفاکس، منتظر پاسخی قاطع از سوی موزیلا به این جهش گوگلی بودند و اکنون تا اندازه بسیاری پاسخ‌ خود را گرفته‌اند.
 

به گزارش «تابناک»، شاید دیگر زمان آن فرا رسیده ‌که کمی منظور خود را از گفتن «کروم» یا «فایرفاکس» دقیق‌تر کنیم: کدام یک؟ مرورگر یا سیستم عامل؟

این پرسش را از آن روی باید پرسید که اکنون هر دو شرکت گوگل و موزیلا پا را از گلیم خود فرا‌تر گذاشته‌اند و با گذر از رقابت در طراحی مرورگرهای اینترنت به رقابت در دنیای پیچیده سیستم عامل‌ها پای گذاشته‌اند. البته گوگل در این میان تا اندازه‌ای پیشتاز بوده است، اما فایرفاکس پر سر و صدا‌تر.

فایرفاکس دیگر تنها یک مرورگر نیست، امتحان کنید!

سیستم عاملی برای گوشی های هوشمند و تبلت

البته هم‌اکنون سیستم عامل فایرفاکس، ‌تنها برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها طراحی و منتشر شده ‌و هنوز خبری از نسخه‌های دسکتاپ آن برای سیستم‌های PC نیست. همچنین باید اشاره کرد که این سیستم عامل به گونه‌ای نیست که بتوان آن را ‌روی گوشی یا تبلت نصب کرد، بلکه باید برای دیدن آن، حتما گوشی یا تبلتی را که از پیش سیستم عامل فایرفاکس ‌روی آن نصب شده، خریداری کرد!

اما با توجه به این محدودیت، باید پرسید که چرا موزیلا در بازار سیستم‌های عامل ‌رقابت می‌کند؟

در واقع موزیلا ‌سازمانی غیر انتفاعی است که خود را وقف بهبود فضای وب کرده است (بر خلاف مایکروسافت، گوگل و اپل که کاملا انتفاعی هستند) و در واقع ارائه سیستم عامل فایر فاکس را ‌‌یک رقابت در بازار موبایل می‌بیند.

این سازمان معتقد و مؤمن به نرم‌‌افزارهای تحت وب و متن باز است و هدف خود را جایگزین کردن نرم‌افزارهای استاندارد با نمونه‌های تحت وب آن‌ها تعیین کرده. این امر با گسترش سریع نفوذ اینترنت و گذران بیشتر ‌وقت کاربران در مرورگر‌ها، بیش از همیشه موضوعیت یافته و ‌‌شانس سیستم عامل فایرفاکس را بالا برده است!

در واقع به بیان ساده باید گفت که هدف موزیلا از ارائه این سیستم عامل، به ارمغان آوردن و ایجاد نرم‌افزارهای تحت وب درجه اول به سیستم‌های موبایل و رقابت با روند رو به گسترش فضای مالکانه و خصوصی انتفاعی از سوی شرکت‌هاست.


 

فایرفاکس دیگر تنها یک مرورگر نیست، امتحان کنید!

تفاوت های این سیستم عامل در چیست؟

همان گونه که باید تا‌کنون حدس زده باشید، سیستم عامل فایر‌فاکس، برنامه‌ها و نرم‌افزار‌ها را به شکل «سنتی» یا ذاتی آن اجرا نمی‌کند. در عوض، هر نرم‌افزاری در سیستم عامل فایرفاکس، یک نرم‌افزار تحت وب و برنامه‌نویسی شده با HTML و Java Script است. البته شاید هر یک از این نرم‌افزارها‌ ‌«سنتی» نیز اجرا شوند، ولی هنوز بنا به ماهیت خود، تحت وب هستند.

برای این منظور، موزیلا تعداد متنوع و بسیاری از توابع API یا رابط‌های کاربری برنامه‌ها را به سیستم عامل خود افزوده ‌که به برنامه‌های تحت وب اصلی اجازه می‌دهند ‌با سخت‌افزارهای سیستم ارتباط برقرار کنند؛ برای نمونه، در این سیستم عامل، شماره‌گیر گوشی شما ‌نرم‌افزاری است که ‌‌کامل با HTML و Java Script برنامه‌نویسی شده و بومی اجرا می‌شود، ولی از فناوری وب و متن باز برخوردار است؛ به این معنا که شما در نظریه می‌توانید کد این برنامه را باز کرده و ببینید، همان گونه که می‌توانید کد صفحات وب را ببینید!

اما برای آنکه این سیستم عامل بتواند با رقبای بزرگی چون اندروید، زورآزمایی کند، نیازمند آن است که سطح و گستره برنامه‌های خود را تا حد ممکن افزایش و توسعه دهد. برای این منظور موزیلا اقدام به راه‌اندازی بازار نرم‌افزارهای کاربردی خود به نام Firefox Marketplace کرده ‌(اینجا) که در واقع مرجع اصلی نرم‌افزارهای سیستم عامل فایرفاکس است.


 

فایرفاکس دیگر تنها یک مرورگر نیست، امتحان کنید!

همچنین به هر کدام از شبکه‌های ارائه دهنده خدمات موبایل، این اجازه داده شده‌ که بازارهای خود را برای نرم‌افزارهای این سیستم عامل ایجاد کنند و همچنین دسترسی به نرم‌افزارها خارج از این بازار نیز فراهم شده است.

این سیستم عامل جدید را امتحان کنید!

اما شاید نگاه به این سیستم عامل از نزدیک، توضیح و تشریح همه آنچه در آن اتفاق می‌افتد، برای کاربران ساده‌تر می‌سازد و از همین روی،‌ موزیلا اقدام به طراحی و انتشار شبیه‌ساز این سیستم عامل‌ در قالب یک افزونه برای مرورگر فایر فاکس کرده است.

در نتیجه اکنون همه کاربران می‌توانند با افزودن افزونه Firefox OS Simulator add-on به گشت‌و‌گذار در سیستم عامل جدید موبایل موزیلا بپردازند.

فایرفاکس دیگر تنها یک مرورگر نیست، امتحان کنید!

البته باید اشاره کرد که این شبیه‌ساز چندان کامل نیست و تنها هدف ‌آن، ایجاد محیط سیستم عامل جدید ‌روی یک موبایل است که به کاربران کنجکاو اجازه بررسی کلی ‌و به طراحان و برنامه‌نویسان اجازه توسعه و بهبود آن را می‌دهد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 18 آذر 1392  2:08 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

App‌های اندروید را در سیستم خود اجرا کنید!

شاید شما نیز از آن دسته کاربرانی هستید که معمولا عادت به آن دارید ‌تا خود با یک نرم‌افزار یا APP برای گوشی هوشمند از نزدیک ارتباط برقرار نکنید، تمایلی به استفاده از آن‌ها نداشته باشید. با امکانی که در مرورگر کروم نسخه ۳۲ بتا ایجاد شده، ‌شما ‌خواهید توانست پیش از ‌خرید‌ یا دانلود و نصب این App‌ها آن‌ها را در سیستم خود اجرا کنید!
 

به گزارش «تابناک»، چند سال پیش، شرکت اپل اقدام به رواج مفهومی جدید برای کاربران کرد: Try before you buy که معنای آن، آزمایش و تست برنامه مورد نظر پیش از دانلود و خرید آن بود.

این امر برای بسیاری از کاربران iOS خبری خوشحال کننده بود و کاربران اندروید تا مدت‌ها منتظر ایجاد ‌چنین قابلیتی از سوی شرکت گوگل بودند تا آنکه بازار App‌های اندرویدی آمازون، ‌چنین قابلیتی ‌برای اندروید فراهم آورد.

اما اکنون دیگر نیازی نیست که به وب سایت آمازون ‌بروید تا بتوانید نرم‌افزار مورد علاقه خود را پیش از خرید یا دانلود و نصب، اجرا کنید. با قابلیت جدیدی که در مرورگر کروم نسخه ۳۲ بتا ایجاد شده، ‌همه کاربران ویندوز و سیستم عامل کروم، ‌خواهند توانست نرم‌افزارهای اندروید و افزونه‌های مرورگر کروم را قبل از نصب، اجرا و آزمون کنند.


 

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

اما پیش از آنکه به چگونگی این امر بپردازیم، لازم است ‌یادآور شویم که هم‌اکنون این قابلیت، تنها منوط به نرم‌افزارها و افزونه‌هایی است که در نرم‌افزار App Launcher گوگل موجود است.

گام نخست: دانلود نسخه 32 بتا مرورگر کروم

برای این منظور و اجرای برنامه‌ها قبل از دانلود آن‌ها، لازم است که در ابتدا اقدام به نصب مرورگر کروم نسخه ۳۲ بتا ـ نسخه مربوط به برنامه‌نویسان ـ کنید. برای دانلود این نسخه به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/beta.html

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

گام دوم: فعال‌سازی قابلیت اجرای برنامه‌ها به شک ناپایدار یا موقت

پس از دانلود و نصب آخرین نسخه بتای مرورگر، باید قابلیت اجرای برنامه‌ها ‌‌ناپایدار و موقت یا experimental ephemeral apps را فعال کنید تا به شما اجازه ‌دهد ‌برنامه‌ها را به شکل Test-Drive اجرا کرده و نمایش دهید.

برای این منظور مرورگر کروم را اجرا کرده و آدرس زیر را در آن وارد کنید:

chrome://flags/#enable-ephemeral-apps

با وارد شدن به صفحه مربوط به توسعه و تکمیل کروم، در بالای صفحه خود شاهد خطی واضح شده با رنگ زرد خواهید بود که مربوط به فعال‌‌سازی گزینه اجرای برنامه‌ها در حالت ناپایدار است (چنانچه این گزینه در بالای صفحه موجود نیست، در همین صفحه به دنبال آن بگردید):

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

در زیر این خط با فشردن دکمه Enable قادر به فعال‌سازی این قابلیت هستید که پس از آن مرورگر کروم با نمایش پیامی در پایین صفحه از شما می‌خواهد ‌با راه‌اندازی دوباره مرورگر کروم، این قابلیت را فعال‌سازی کنید:

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

گام سوم: نصب و راه اندازی App Launcher

در واقع App Launcher بخشی از تحولات جدید گوگل است که هدف از آن، اجرای برنامه‌ها و افزونه‌هایی از کروم و شرکت گول به شکل دسکتاپ است. نصب این نرم‌افزار صرف‌نظر از موضوع این مطلب، می‌تواند برای بسیاری از کاربران سودمند باشد، زیرا دسترسی مستقیم به بسیاری از افزونه‌ها و نرم‌افزارهایی را ‌که به شکل تحت وب به اجرا در‌می‌آیند‌‌ و از روی دسکتاپ ممکن می‌سازد.

برای نصب App Launcher به لینک زیر مراجعه کنید:

https://chrome.google.com/webstore/launcher

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!


با نصب این نرم افزار، آیکون آن ‌روی دسکتاپ و نوار وظیفه ویندوز (Task Bar) به نمایش در می‌آید. اینجا‌‌ همان جایی است که شما را قادر می‌سازد، برنامه‌های تحت وب را ‌بومی اجرا کرده و همچنین از قابلیت جدید اجرای برنامه‌ها پیش از نصب آن‌ها برخوردار شوید.

اکنون می‌توانید با کلیک بر ‌App Launcher اقدام به جستجوی برنامه مورد نظر خود کنید و بعد از یافته شدن آن، به جز گزینه Add که به معنی نصب نرم‌افزار است، گزینه Launch نیز در کنار آن ظاهر می‌شود:


 

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

کلیک ‌روی گزینه Launch به شما اجازه می‌دهد، برنامه را در یک تب جدید اجرا کرده و نحوه کار با آن را ببینید و با بستن این تب از آن خارج شوید:

قبل از خرید یا دانلود App ها، آنها را اجرا کنید!

باید گفت برای کاربران مرورگر کروم‌ که حساسیت زیادی در ‌برنامه‌های مورد نظر خود دارند، این قابلیت جدید یک خبر خوشحال کننده است. تا پیش از این، آنان تنها باید به یک گوشی هوشمند برای آزمایش نر‌م‌افزارهای خود مراجعه می‌کردند، اما اکنون می‌توانند از روی سیستم خود به آسانی اقدام به اجرای نرم‌‌افزارهای مورد نظر کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 20 آذر 1392  11:23 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مرورگر Chrome فرمان‌های صوتی شما را می‌فهمد

گوگل قابلیتی برای Chrome ارایه کرده است که به کمک آن می‌توان با اعلام فرمان‌های صوتی در سایت گوگل جست‌وجوی اینترنتی انجام داد.

 
مرورگر Chrome فرمان‌های صوتی شما را می‌فهمد


کاربرانی که روی رایانه رومیزی و قابل‌حمل خود از مرورگر اینترنتی Chrome استفاده می‌کنند، از این پس برای جست‌وجوهای اینترنتی خود در سایت گوگل نیاز به تایپ کردن کلیدواژه‌ها ندارند و اگر با صدای بلند فرمان صوتی خود را اعلام کنند، Chrome به صورت خودکار دنبال کلیدواژه مربوطه می‌گردد.

شرکت گوگل روز گذشته قابلیت جدیدی برای مرورگر اینترنتی Chrome ارایه کرده است که کاربران به کمک آن می‌توانند با اعلام فرمان‌های صوتی خود، بدون تایپ هرگونه کلیدواژه در سایت گوگل جست‌وجوی اینترنتی انجام دهند.

این قابلیت جدید Google Voice Search Hotword نام دارد که کاربران می‌توانند آن را از Chrome Web Store بارگذاری کنند.

گوگل اعلام کرد که هم‌اکنون نسخه بتای این ابزار صوتی برای مرورگر اینترنتی Chrome مخصوص رایانه‌های رومیزی و لپ‌تاپ‌ها عرضه شده است.

این ابزار به کاربران امکان می‌دهد با ورود به سایت اینترنتی Google.com جست‌وجوهای صوتی خود را انجام دهند. کاربران پس از ورود به این سایت با گفتن عبارت OK Google، می‌توانند کلیدواژه‌های مورد نظر خود را به زبان بیاورند تا این سیستم به صورت خودکار دنبال آن‌ها بگردد.

با توجه به اینکه تعطیلات پایان سال میلادی نزدیک است، شرکت گوگل اعلام کرد که این قابلیت کاربردی را برای کاربران ارایه کرده است و ابزارهای مشابه دیگری را در دست تکمیل دارد.

لازم به ذکر است که این ابزار صوتی می‌تواند به عنوان یک سیستم اعلام کننده و هشدار دهنده نیز مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال با این سیستم می‌توانید بگویید: "اوکی گوگل، یک زمان‌بندی ۱۰ دقیقه‌ای برای من تنظیم کن" یا اینکه "به من یادآوری کن تا یکشنبه بعدازظهر مقدار بیشتری روغن زیتون خریداری کنم".

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 27 آذر 1392  9:51 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

چند ابزار کاربردی برای بهبود امنیت در گوگل کروم

برخی از متخصصان امنیت سایبری، در یک تمثیل جالب فضای وب و «غرب وحشی» را با یکدیگر مقایسه میکنند. در حالی که هر دو از وسعتی فراخ برخوردارند و در هر دو آنها افرادی شرور با ابزار و آلاتی برای صدمه رساندن به شما وجود دارند، امنیت چیزی است که همواره باید در ذهن کسی که پا به این دو دنیا میگذارد، نقش بسته باشد.

به گزارش «تابناک» در گزارش پیشین به معرفی چند افزونه امنیتی برای مرورگر فایرفاکس پرداختیم که به واسطه آنها ضریب امنیتی وب گردی برای کاربران افزایش میابد. در این گزارش سعی داریم افزونه های امنیتی پر کاربرد و قدر را برای مروگر کروم معرفی کنیم.

چند افزونه کاربردی برای بهبود امنیت گوگل کروم

همانگونه که در خصوص افزونه های مرورگر فایرفاکس اشاره شد، اکنون ابزارهای امنیتی فراوانی برای اضافه کردن به گوگل کروم نیز موجود است که انتخاب از بین آنها کار چندان ساده ای نیست. اما چند نمونه از این افزونه ها به حد کافی از محبوبیت و شهرت بالایی برخوردار هستند که بتوان با اطمینان آنها را به کاربران معرفی نمود.

Disconnect

یکی از مهمترین بخشهای حفظ و افزایش ضریب امنیتی در مرورگر جلوگیری از رصد شدن فعالیت های کاربر از سوی وب سایتهای ثالث است. سایتهای ثالثی که این روزها به لطف شبکه های اجتماعی تعداد آنها کم هم نیست و اغلب بدون اطلاع کاربر فعالیت های وب گردی آنها را رصد میکنند.

این افزونه برای کروم یکی از بهترین و محبوب ترین نمونه ها در جلوگیری از رصد فعالیت کاربران در فضای وب است. همچنین این افزونه از قابلیت بهینه سازی ارتباط WiFi برخوردار است که امنیت کاربر را در حین اتصال به شبکه های مختلف مد نظر دارد.

همچنین این افزونه قدرتمند ابزاری برای جلوگیری از بارگذاری شدن اسکریپتهای فلش و سایر اسکریپتها برای افزایش ضریب امنیت در وب گردی برخوردار است:


چند افزونه کاربردی برای بهبود امنیت گوگل کروم
لینک دانلود افزونه
 

HTTPS Everywhere

نوع دیگری از افزونه های امنیتی مهم برای مرورگر کروم، آن دسته از افزونه هایی هستند که شما را تنها از مسیرهای امن به وب گردی میبرند و یا آنکه خود اقدام به امن ساختن مسیر وب گردی شما میکنند. افزونه HTTPS Everywhere یکی از محبوب ترین نمونه های این دست از افزونه ها است.

این افزونه از این امر اطمینان حاصل میکند که هر وب سایتی که شما برای بازدید از آن اقدام میکنید از یک پروتکل ارتباطی امن و حفاظت شده مانند SSL استفاده میکند و اگر چنین نباشد به شما هشدار میدهد و همچنین اگر مسیر ارتباطی امن نباشد خود از طریق تغییر وب سایت از مسیر http به https به ایجاد یک مسیر امن کمک میکند:

چند افزونه کاربردی برای بهبود امنیت گوگل کروم

لینک دانلود افزونه

 

Web of Trust یا WoT

این افزونه ای است که در گزارش قبل و در خصوص افزونه های امنیتی فایرفاکس نیز به آن اشاره کردیم و در واقع افزونه ای است که بنا به محبوبیت و کارکرد فوق العاده خود در بین هر دو مرورگر مشترک است.

کار اصلی این افزونه درجه بندی وب سایتها بر اساس اطلاعات امنیتی آنها است که از بازخورد وب گردی حدود 800 هزار کاربر خود بدست آورده است. زمانی که با نصب این افزونه اقدام به وب گردی میکنید، در وب سایتهای مختلف به شما نشان میدهد که آیا در این وب سایت سابقا یا در حال حاضر بد افزاری وجود داشته بیا دارد و یا اینکه فعایلت شما به شکل غیر قانونی در آن رصد میشود یا خیر.

البته این افزونه خود اقدام به مسدود کردن وب سایت نمیکند اما با صدور هشداری شما را از مخرب بودن وب سایت آگاه میسازد و این کار را از طریق نشان دادن میله های امنیتی خود صورت میدهد:

چند افزونه کاربردی برای بهبود امنیت گوگل کروم

لینک دانلود افزونه

 

ScriptSafe

برخی اوقات کاربران در وب سایتهایی مشغول وب گردی هستند که ویجت های فلش در آن منجر به نقص در عملکرد مرورگر میشود. مخصوصا وب گردی در سایتهایی که تعداد بنرهای فلش در آنها زیاد باشد این موضوع بسیار آزار دهنده است.

ScriptSafe افزونه ای است که به شما این امکان را میدهد که با مسدود کردن ویجت های فلش و سایر اسکریپتها هر زمان که لازم بود با کلیک کردن بر روی آنها، ویجت را فعال نمایید و به این شکل مشکل سرعت و اختلال در وب گردی خود را حل و رفع نمایید.

این افزونه اسکریپتهای جاوا، جاوا اسکریپت و فلش را به شکل کامل مسدود میکند که البته از عوارض جانبی آن این است که در وب سایتهای چند رسانه ای همچون یوتیوب کاربر باید خود اقدام به فعال سازی اسکریپت کند:

چند افزونه کاربردی برای بهبود امنیت گوگل کروم

لینک دانلود افزونه

 

همانگونه که در گزارش قبل نیز یاد آور شدیم، حفظ و ارتقای امنیت یک روند نا متناهی است. اقدام به افزایش ضریب امنیتی به خصوص در فضای وب با نصب این افزونه ها میتواند تا حد زیادی به امن ماندن حریم شخصی و اطلاعات شما کمک کند، اما توصیه مانند همیشه آن است که هوشیاری و عملکرد خود را به عنوان اولین سنگ در بنای امنیت خود در فضای سایبری مد نظر داشته باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 7 دی 1392  3:18 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

در حالی که بدون توجه به اطراف، مشغول وب‌گردی هستید، باید به یاد داشته باشید که حریم شخصی و اطلاعات شما ‌مصونیت کامل ندارد؛ هرچند نرم‌افزارهای امنیتی می‌توانند تا حدی شما را از تهدیدات آنلاین در امان دارند، ‌این به تنهایی کفایت نمی‌کند و افزونه‌های آنلاین برای پر کردن همین خلأ در کنار شما هستند.

به گزارش «تابناک»، شاید پرسش اساسی برای بسیاری از کاربران این باشد، در حالی که بیش از صدها افزونه امنیتی برای حفظ حریم شخصی و اطلاعات در مرورگر فایرفاکس وجود دارد، کدام یک از آنها بهترین بازخورد امنیتی را ‌دارند؟

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

در اینجا سعی داریم پنج نمونه از مهمترین و کاربردی‌‌ترین افزونه‌های امنیتی را برای مرورگر فایرفاکس معرفی کنیم و دلایل اهمیت و کاربر آنها را نیز تشریح نماییم.

Ghostery

بی‌گمان، هر شخصی که می‌خواهد حریم شخصی و اطلاعات خصوصی خود را در مرورگر فایرفاکس نگهداری کند، باید این افزونه را ‌روی مرورگر خود نصب کند. Ghostery با محبوبیت‌ ۸۰۰ هزار نفری و کارآیی امنیتی خوب خود به یکی از شناخته‌شده‌ترین افزونه‌های امنیتی تبدیل شده است.

این افزونه، می‌تواند با شناسایی فعالیت‌های زیر‌پوستی و نامرئی وب‌سایت‌ها ـ که این روز‌ها بسیار هم شایع شده است ـ شناسایی رصد کنندگان غیر مجاز و همچنین شناسایی وب‌سایت‌های مخرب ضریب امنیتی وب‌گردی شما را افزایش دهد:


 

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

لینک دانلود افزونه

BetterPrivacyاین افزونه یکی از بهترین نمونه‌های موجود برای مقابله با Cookie‌هاست که مشغول رصد و ضبط فعالیت‌ها و اطلاعات شما هستند و نحوه کارآیی آن نیز بسیار جالب توجه و قابل قبول است.

همچنین این ابزار به کاربران این امکان را می‌دهد که Cookie‌های مبتنی بر Flash را از سایت‌هایی همچون گوگل و یا وب‌سایت‌های Video Stream نظیر یوتیوب و eBay مسدود کند. این Cookie‌ها که به اصطلاح Super-Cookie نامیده می‌شوند، فعالیت‌های کاربران را به شکل طولانی مدتی ذخیره و ثبت می‌کنند:


 

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

لینک دانلود افزونه

 

DoNotTrackMe

یکی دیگر از افزونه‌های امنیتی بسیار محبوب افزونه DoNotTrackMe است که ابزاری مطمئن و مفید برای مقابله با رصد شدن کاربر و فعا‌لیت‌های وی از سوی وب سایت‌هاست.

این افزونه می‌توان اقدام به مسدود‌سازی Cookie‌ها و همچنین AdWare‌ها کند و مانع از جمع‌آوری اطلاعات کاربر از سوی وب سایت‌ها شود.

یکی از نقاط قوت این افزونه آن است که ‌‌نا‌محسوس در پشت صحنه فعالیت می‌کند و با هشدارهای پیاپی مخل فعالیت کاربر نیست و دسترسی به آن از طریق آیکون افزونه در Toolbar ممکن است:


 

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

لینک دانلود افزونه

 

Bitdefender QuickScan

گاه داشتن یک نرم‌افزار امنیتی در مرورگر، گزینه‌ای مناسب و قابل اطمینان است و در این میان Bitdefender QuickScan گزینه‌ای بسیار مناسب است. بر خلاف سه افزونه قبلی، کار این افزونه چندان ارتباطی با فعالیت آنلاین شما ندارد و در واقع هدف از طراحی آن، این است که محتوا و اطلاعات سیستم شما را برای یافتن بد‌‌افزار‌ها اسکن کرده و گزارش آن را در اختیار شما قرار می‌دهد.

البته این افزونه پس از یافتن بد‌افزار‌ها خود اقدام بهپاکسازی آن‌ها نمی‌کند و تنها در یک تب جدید در مرورگر، گزارش اسکن را در اختیار کاربر می‌گذارد.:

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

لینک دانلود افزونه

 

WOT: Web of Trust

یکی دیگر از محبوب‌ترین افزونه‌های امنیتی برا فایرفاکس، افزونه WOT است که مخفف Web Of Trust است که کار اصلی آن نشان دادن درجه امنیت وب‌سایت‌ها با توجه بازخورد به دست آمده از سوی میلیون‌ها کاربری است که به این وب‌سایتها سر زده‌اند.

این افزونه از طریق Toolbar قابل دسترسی است و با استفاده از میله‌های خاص خود، درجه امنیت وب سایت‌ها را به کاربران نشان می‌دهد:

معرفی پنج ابزار امنیتی برای مرورگر فایرفاکس

لینک دانلود افزونه

 

آیا با این افزونه‌ها امنیت شما کامل است؟

نکته اینجاست که بهبود امنیت به ویژه در فضای آنلاین، با توجه به تهدیدات جدیدی که هر روزه ابداع و اختراع می‌شوند، یک روند نا‌متناهی است. مسلما این ابزار‌ها کمک شایانی در بهبود امنیت کاربران در فضای نت خواهد کرد؛ اما واقعیت ‌اینجاست که نمی‌توان هیچ گاه ادعا کرد که یک افزونه یا نرم‌افزار امنیتی ۱۰۰ درصد تضمینی خواهد بود. نوع فعالیت کاربران در فضای وب و هشیاری آن‌ها مهم‌ترین عامل در کنار سایر ابزار‌ها برای صیانت و حفاظت از حریم شخصی و اطلاعات حساس است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 7 دی 1392  3:18 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

همه ما در باره ابزار Incognito Browsing یا وب گردی در حالت ناشناس میدانیم و با آن آشنا هستیم. ابزاری که در همه مرورگرها وجود دارد و ضریب امنیتی وب گردی را با غیر فعال کردن ثبت اطلاعات مربوط به History و ذخیره Cookie ها دو چندان میکند. اما گوگل کروم اخیرا ابزاری را معرفی کرده است که در حفظ امنیت پا را از این هم فراتر میگذارد.

به گزارش «تابناک» بعد از آنکه چندی پیش گوگل، امکان Guest Browsing یا وب گردی در حالت میهمان را به سیستم عامل کروم و روی پیاده سازی کرد، اکنون قابلیت استفاده از آن را بر روی مرورگر خود یعنی گوگل کروم نیز برای کاربران مهیا کرده است.

قابلیت جدید این امکان را به کاربران میدهد که در حالتی کاملا امنیتی به گشت و گذار در اینترنت بپردازند، اما دسترسی به این امکان و فعال کردن آن بر روی مرورگر کروم، نیازمند کمی کنکاش در تنظیمات درونی گوگل کروم است. در اینجا شما را با نحوه فعال کردن و استفاده از این ابزار آشنا میسازیم.

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

فعال کردن قابلیت Guest Browsing در گوگل کروم

در قدم اول برای فعال کردن این قابلیت باید اقدام به فعال کردن آن در مرورگر کروم کنید. به معنای دیگر باید رسما اقدام به اضافه کردن آن به مرور گر کنید و برای این کار باید به صفحه تنظیمات حرفه ای کروم – که مخصوص برنامه نویسان است – بروید. یعنی به صفحه experimental flags.

مرورگر گوگل کروم را باز کنید و آدرس زیر را در نوار آدرس وارد کنید:

chrome://flags/#enable-new-profile-management

با اینکار به صفحه experimental flags میروید و مستقیما به بخش مربوط به فعال و غیر فعال کردن Guest Browsing هدایت میشوید. دکمه Enable را برای فعال کردن این گزینه کلیک کنید:

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

بعد از آنکه دکمه Enable را کلیک کردید، برای فعال شدن ابزار، در پایین صفحه دکمه Relaunch Now را کلیک کنید تا با راه اندازی مجدد مرورگر این قابلیت به شکل کامل بر روی آن فعال شود:

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

بعد از راه اندازی مجدد مرورگر متوجه خواهید شد که بالای پنجره مرورگر و در کنار دکمه های اصلی پنجره – بستن، کوچک کردن و بزرگ کردن – یک منوی جدید اضافه شده است که برای مدیریت کاربرانی است که از مرورگر استفاده میکنند – در نسخه های قبل از نسخه 32 این ابزار در گوشه سمت چپ و بالا به شکل سر یک انسان نمایش داده میشود:

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

 

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

 

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

با کلیک کردن بر روی این منو و انتخاب گزینه Brows as Guest یک پنجره جدید از مرورگر باز میشود و وارد حالت وب گردی میهمان میشوید و در پنجره جدید یک پیام به شما یادآوری میکند که در چه حالتی مشغول وب گردی هستید:

با ابزار جدید امنیتی گوگل کروم آشنا شوید

اما تفاوت این حالت با حالت وب گردی در چهره ناشناس یا همان Incognito Browsing در چیست؟ به شکل کلی در وب گردی در حالت ناشناس مرورگر هیچ ردی از وب گردی شما ذخیره نکرده و بر جای نمی گذارد، نه تاریخچه و نه Cookie. اما در این حالت همچنان گذرواژه ها و Bookmark های شما در معرض افشا است.

اتفاقی که در حالت Guest رخ میدهد این است که علاوه بر اینکه هیچ ردی از وب گردی شما باقی نخواهد ماند، سایر کاربران نخواهند توانست گذرواژه های شما یا وب سایتهای مورد علاقه شما را شناسایی کنند. از سوی دیگر هرچند کاربر در این حالت قادر به دانلود نرم افزارها خواهد بود، اما امکان نصب آنها را نخواهد داشت.

در آخر باید دو نکته را متذکر شویم. اول آنکه از آنجایی که فعال کردن قابلیت های جدید در کروم که در حوزه experimental قرار دارند، ممکن است منجر به ایجاد خلل در کار مرورگر شود – زیرا این تنظیمات حرفه ای، برای تست و مخصوص توسعه دهندگان کروم و برنامه نویسان است – چنانچه بعد از فعال کردن قابلیت جدید متوجه مشکلاتی در کار مرورگر شدید مجددا با رجوع به صفحه experimental flags این قابلیت را غیر فعال کنید.

نکته دوم اینکه این قابلیت جدید بیش از همه به کار آن دسته از کاربرانی می آید که PC یا لپ تاپ آنها توسط سایرین نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در این صورت با مدیریت کردن کاربران در قابلیت جدید گذرواژه ها و سایر اطلاعات شخصی شما محفوظ خواهد ماند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 11 دی 1392  9:45 AM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

*** بهترین جایگزین برای مرورگر اینترنت اکسپلرر ***

بهترین جایگزین برای مرورگر اینترنت اکسپلرر

به گزارش سافت‌گذر ؛ بر هیچ‌کس پوشیده نیست که مرورگر اینترنت اکسپلرر مایکروسافت حتی در آخرین نسخه‌ها و با اضافه شدن همه امکانات جدید، باز هم خیلی وقت‌ها در مقایسه با یک مرورگر کامل، امکانات بسیار کم‌تری دارد. از طرف دیگر برخی وبسایت‌ها تنها با این مرورگر باز می‌شوند و یا دست‌کم بهتر است با اینترنت اکسپلرر باز شوند. اما بهترین راه چاره چیست؟


مرورگر آوانت فوق‌العاده سریع است و رابط کاربری آن شما را با تجربه جدیدی از سادگی و کاربرد آشنا می‌کند. به علاوه، آپدیت‌های مرتب باعث شده تا این مرورگر کاملاً قابل اعتماد باشد.

 

ویژگی‌های اصلی مرورگر آوانت را می‌توان این‌گونه توصیف کرد:

کاملاً رایگان، بدون تبلیغ و بدافزار
مرورگر آوانت 100 درصد رایگان است: بدون تبلیغات، بدون ویروس، بدون جاسوسی، و بدون بدافزار. بدون این‌که به طور مخفیانه هزینه‌ای داشته باشد و یا بعد از مدتی از شما تقاضای پرداخت مبلغی کند. البته می‌توانید به توسعه آن کمک کنید، اما این کار کاملاً اختیاری است.

پردازش چندگانه
طراحی آوانت به شما اجازه می‌دهد تا هنگام مرور در اینترنت با خطا و قفل شدن برنامه و امثال آن مواجه نشوید. اگر هم یک تب با مشکل مواجه شود، کل مرورگر یا تب‌های دیگر را قفل نمی‌کند.

استفاده فوق‌العاده کم از فضای رم
آوانت در بین مرورگرها شاید کم‌ترین میزان استفاده از فضای رم را داشته باشد. اشغال فضای رم یکی از مهم‌ترین عوامل در ارزیابی عملکرد مرورگرها است. آوانت تقریباً تمام منابع مصرف رم را شناسایی و کنترل کرده تا مرورگری بسیار سبک در اختیار کاربران بگذارد.

مدیریت دانلود داخلی
با نرم‌افزار دانلود چندکاره آوانت به راحتی می‌توانید فایل‌های دانلودی را از سایت‌ها یا ایمیل خود دریافت و دانلودهای خود را مدیریت کنید.

تقسیم صفحه
این امکان همان‌طور که در تصویر بالا می‌بینید به شما امکان می‌دهد تا چند وبسایت را در آن واحد باز کنید و ببینید. این ویژگی به کمک قابلیت چندوظیفگی امکانات فوق‌العاده‌ای را به رابط کاربری آوانت اضافه می‌کند. اگر می‌خواهید چند ویدیوی همزمان را تماشا کنید و یا از چندین سایت مختلف مطلب بخوانید (و یا همزمان هر دو کار را انجام دهید) این ویژگی حتماً به کارتان می‌آید.

صفحه مجزا و همیشه بالای سایر پنجره‌ها
می‌توانید هر تبی را که بخواهید از صفحه اصلی مرورگر جدا کنید؛ این صفحه‌ها روی همه پنجره‌های دیگر در ویندوز باقی می‌مانند و پشت آن‌ها نمی‌روند. برای جدا کردن هر تب کافی است آن را از روی نوار تب‌ها به سمت پایین بکشید. با این کار می‌توانید مثلاً یک ویدیوی اینترنتی را تماشا کنید، با دوستان خود چت کنید و در عین حال به کارهای دیگر خود هم برسید.

مرور خصوصی
این قابلیت به شما اجازه می‌دهد تا به مرور اینترنت بپردازید و در عین حال آوانت اطلاعات اینترنتی شما را ذخیره نکند. به این ترتیب اگر کس دیگری هم از رایانه شما استفاده می‌کند، نمی‌تواند بفهمد که کداما صفحه‌ها یا سایت‌ها را باز کرده و چه فایل‌هایی را اجرا کرده‌اید. اگر می‌خواهید برای کسی اینترنتی هدیه‌ای سفارش دهید و او را غافلگیر کنید، نگذارید بفهمد این کار را کرده‌اید!

ضد قفل
استفاده روزافزون از فناوری آژاکس در وبسایت‌های مختلف، موجب شده تا بسیاری از مرورگرها مرتباً از کار بایستند یا قفل کنند. آوانت با فناوری جدیدی که دارد از این مشکل جلوگیری می‌کند و مروری بی‌دردسر را برای کاربر به ارمغان می‌آورد.

سرعت بالا و استفاده کم از پردازنده
فناوری جدید و پردازش چندگانه آوانت هم سرعت مرور در اینترنت را بالا می‌برد و هم استفاده از پردازنده و حافظه رم را کاهش می‌دهد، تا تجربه‌ای جدید و متفاوت را به کاربر هدیه دهد.

جلوگیری از هدر رفتن رم
همان‌طور که گفتیم فناوری آژاکس محبوبیت و کاربرد بسیار زیادی در اینترنت پیدا کرده است. اما این فناوری بی‌نقص نیست. مشکل بسیاری از مرورگرهای امروزی استفاده زیاد و در حقیقت هدر دادن فضای رم به دلیل همین فناوری است. فناوری جدید آوانت باعث می‌شود به محض بسته شدن هر تب، همه فضای اشغال شده آن به سیستم برگردد.

پر کردن خودکار فرم‌ها، ورود خودکار به سایت‌ها
یکی از کاربردی‌ترین ویژگی‌های آوانت امکان پر کردن خودکار فرم‌های مختلف است. به کمک این ویژگی می‌توانید فرم‌هایی مثل ثبت‌نام در وبسایت‌های مختلف را تنها با یک کلیک پر کنید. ویژگی دیگر مرورگر نیز ورود خودکار به سایت‌های مختلف است، آن هم تنها با یک کلیک و دقیقاً مثل باز کردن یک بوک‌مارک. آوانت در این ویژگی نیز یک گام به جلو برداشته و به کاربر اجازه می‌دهد تا لیستی از سایت‌ها را تهیه کند که به محض باز شدن مرورگر، کاربر به طور خودکار وارد آن‌ها (login) می‌شود. همه صفحه‌هایی که در قسمت AutoFill => Startup ذخیره می‌شوند، همین ویژگی را خواهند داشت.

بوک‌مارک‌های آنلاین
با سرویس بوک‌مارک‌های آنلاین آوانت از هر کجایی، دغتر، خانه یا حتی کافی‌نت به بوک‌مارک‌های خود دسترسی داشته باشید. به علاوه دیگر نمی‌خواهد نیاز از دست رفتن اطلاعات خود با نصب ویندوز جدید باشید. فایل رمزگذاری شده بوک‌مارک‌های شما حتی روی رایانه‌های چندکاربره نیز از اطلاعات محرمانه شما حفاظت می‌کند.

ماوس به جای دکمه
اگر صفحه رایانه شما بزرگ است و از فشار دادن دکمه‌های اشتباه در مرورگر خود خسته شده‌اید، راه‌حل پیشنهادی آوانت را حتماً امتحان کنید. با تعریف حرکت‌های ویژه ماوس، می‌توانید به کمک «کشیدن» شکل در هرکجای صفحه مرورگر کارهای مختلف خود را انجام دهید.

بلوکه کردن تبلیغات و پنجره‌های اضافی
به کمک این ویژگی داخلی، مرورگر به طور خودکار صفحه‌های تبلیغاتی و ناخواسته را می‌بندد. همچنین می‌توانید صفحه‌ها و بخش‌های مختلف وبسایت‌ها را نیز از طریق منوی کلیک راست و انتخاب Add to AD Black List به لیست این صفحه‌های بلوکه شده اضافه کنید

 

 

http://dl.softgozar.com/Files/Other/absetup_Softgozar.com.exe

http://dl.softgozar.com/Files/Other/Portable_Avast_Softgozar.com.rar
دانلود نسخه کم‌حجم مرورگر آوانت با حجم 4.3 مگابایت (تنها موتور اینترنت اکسپلرر) 
 با حجم 49.7 مگابایت

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 17 دی 1392  11:30 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

آیا شما نیز جزو آن دسته از کاربرانی هستید که از دیدن یک صفحه سفید به هنگام باز کردن تب جدید خسته شده اید؟ با این افزونه میتوانید تب جدید خود را به دنیای از اطلاعات و ابزارهای مفید تبدیل کنید و Homepage خود را به گونه ای تغییر داده و شخصی سازی کنید که تقریبا ظاهر و نمای یک وب سایت را به خود بگیرد!

به گزارش «تابناک» افزونه New Tab King ابزاری کاربردی برای مرورگر فایرفاکس است که این قابلیت را در اختیار کاربران قرار میدهد تا صفحه سفید تب های جدید را مملو از اطلاعات مورد نیاز خود کنند. این اطلاعات میتواند از سایتهای پر بازدید شروع شده و تا ادغام برنامه های مفید در ویندوز جلو برود. بگذارید نگاهی به این ابزار کاربردی در فایرفاکس داشته باشیم:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

برای استفاده از این افزونه باید آن را به مرورگر خود اضافه کنید. برای اینکار به آدرس زیر رفته و با زدن دکمه Add to Firefox این افزونه را به مرورگر خود اضافه کنید:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-king

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

بعد از کلیک بر روی این دکمه دانلود افزونه آغاز شده و بعد از اتمام دانلود پنجره ای باز میشود که از شما برای نصب این افزونه مجوز میخواهد. بر روی دکمه Install کلیک کنید. سپس مرورگر خود را مجددا راه اندازی کنید تا شروع کنیم:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

ابزارها و امکانات New Tab King

بعد از راه اندازی مجدد مرورگر، تب جدیدی باز میشود که مربوط به افزونه است. برای دیدن شعبده این افزونه کافی است یک تب جدید را باز کنید. این تب جدید شامل فهرستی از وب سایتهایی است که بیشترین رجوع را به آنها یک هفته یا یک ماه و یا کل دوران وب گردی خود داشته اید. همچنین میزان بازدید شما از هر سایت در سمت راست دیده میشود و از سویی امکان جستجوی سایت مورد علاقه خود و اضافه کردن آن را نیز دارید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

یکی از جالب ترین امکانات این افزونه آن است که میتوانید سایتهای پر بازدید را بر اساس تاریخ و حتی ساعتی که به این سایتها رجوع شده است مشاهده کنید. برای این منظور کافی است بر روی یکی از سه گزینه Ever, Month, Week در بالای فهرست سایتهای پر بازدید کلیک کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

همچنین میتوانید چگونگی نمایش این وب سایتها را تغییر داده و بر اساس نمای دلخواه خود آنها را تنظیم کنید. برای این کار باید بر روی گزینه های مروبطه در بالا و سمت راست فهرست کلیک کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

همچنین اگر میخواهید تصویر پس زمینه خود را تغییر دهید در پایین این فهرست بر روی دکمه Change Background Image کلیک کنید. با این کار پنجره تنظیمات باز میشود که میتوانید در آن به انتخاب یکی از گزینه های موجود یا بارگذاری عکس مورد نظر خود از روی سیستم یا از روی یک وب سایت – با دادن آدرس تصویر – اقدام کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

همچنین میتوانید با کلیک بر روی Sidebar اطلاعاتی همچون تب های اخیرا بسته شده، برنامه های مفید برای دسترسی سریع و همچنین برنامه های روزانه خود یا همان To Do List را بررسی و مدیریت کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید
وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

اضافه کردن گزینه جدید به Sidebar

اگر میخواهید برنامه مورد نظر خود را به لیست اضافه کنید، بر روی دکمه Options کلیک کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

سپس به تب Apps Shortcut رفته و در پایین فهرست برنامه های موجود، نام، مسیر و مسیر آیکون برنامه مورد نظر خود را تعیین کرده و بر روی Add Shortcut کلیک کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

میتوانید به همین ترتیب در خصوص تب های Web Shortcuts و Most Used Sites و همچنین Closed Tabs عمل کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

همچنین در تب Miscellaneous میتوانید از قابلیت خوب New Tab King برای پیشنهاد وب سایتهایی که احتمالا به آنها علاقمند هستید، استفاده کنید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

همچنین میتوانید در این تب اقدام به تغییر موتور جستجوی New Tab King کنید که با توجه به آنکه موتور جستجوی پیش فرض آن به خوبی جوابگو نیست، بهتر است حتما آن را به Google یا موتور جستجوی مورد علاقه خود تغییر دهید:

وب گردی خود را با این افزونه متحول کنید

در نهایت اینکه New Tab king میتواند بسیاری از موارد مورد نیاز شما را به سهولت در اختیارتان قرار دهد و همه اینها را در یک سبد به شما ارئه کند. به ویژه دسترسی سریع به وب سایتهای مورد رجوع و نرم افزارهای پر کاربرد، از ویژگیهایی است که در حجم کلیک کاربران تاثیر بسیاری دارد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 19 دی 1392  8:30 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

برای کاربران پر و پا قرص گوگل کروم، اینکه این مرورگر پر از ابزارهای کاربردی و جالب است، دیگر یک امر شناخته شده است. از سال 2008 هم توسعه دهندگان و برنامه نویسان این مرورگر با توجه به این امر، همواره بر توسعه این ابزارها متمرکز بوده اند. به همین خاطر است که علاوه بر فروشگاه گوگل، جای دیگری هم به نام Experimental area وجود دارد که ابزارهای جالبی در آن پیدا میکنید.

به گزارش «تابناک» در کنار استفاده از افزونه های فراوان و کاربردی گوگل کروم، گاهی برخورد با برخی از ابزارهای موجود در صفحه توسعه و طراحی کروم یا همان Experimental area نیز جالب توجه است. جایی که بنا به اهداف، کمتر کاربر غیر حرفه ای به آن مراجعه میکند اما عدم رجوع به آن منجر به از دست دادن برخی از ابزارها و امکانات این مرورگر میشود.

بگذارید قدم در این محیط جالب بگذاریم و کمی در ابزارهای موجود در آن کنکاش کنیم. برای شروع گوگل کروم را باز کنید و به آدرس زیر بروید تا کار خود را با معرفی شش ابزار کاربردی آن ادامه دهیم:

Chrome://flags

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

رصد عملکرد مرورگر : Performance Monitoring

گاهی اوقات میخواهید بدانید که مرورگر شما با چه کیفیتی عمل میکند و در اینجا است که ابزار Performance Monitoring به کار می آید. برای فعالی کردن این ابزار به دنبال گزینه Enable Performance Monitoring بگردید (برای اینکار با فشردن کلیدهای Ctrl + F عبارت مورد نظر را جستجو کنید) و بعد از یافتن آن روی دکمه Enable در زیر آن کلیک کنید:

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

بعد از فعال کردن این قابلیت مرورگر خود را مجددا راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شود. بعد از فعال شدن این ابزار، مرورگر به شکل خودکار حین وب گردی شما داده های لازم را جمع آوری میکند. این داده ها شامل زمان وب گردی شما و میزان به کارگیری حافظه بر اساس ساعات در طول روز است.

این ابزار همچنین اطلاعات در مورد اینکه چه افزونه ای بر روی مرورگر اضافه شده، بروز رسانی شده و یا حذف شده را نیز ذخیر میکند تا اثرات آنها را بر میزان استفاده از حافظه بسنجد. برای دیدن اطلاعات در خصوص این ابزار به آدرس زیر بروید:

chrome://performance

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

هم پوشانی تب ها : Stacked Tabs

اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که عات به باز کردن چندین تب همزمان دارید، این ابزار برای شما یک هدیه است. کاری که این ابزار میکند این است که با افزایش تعداد تب ها و بیشتر شدن آنها از اندازه Tab bar مرورگر، به جای عمل به روش سنتی و کوچک کردن اندازه تب ها، آنها را یک به یک بر روی هم سوار میکند.

البته لازم به ذکر است که این ابزار تنها در سیستم عامل ویندوز قابل فعال سازی است در نتیجه کاربران Mac از آن محروم هستند که شاید در آینده این امکان برای این سیستم عامل نیز فراهم شود.

برای فعال کردن این ابزار به دنبال Stacked Tabs بگردید و با فشردن دکمه Enable آن را فعال کنید:

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

فعال کردن قابلیت لمسی برای صفحه نمایش های Touch

علیرغم گسترش استفاده از صفحه نمایشهای لمسی، کروم اما هنوز به خوبی خود را با این صفحه نمایشها سازگاری نداده است. اما ابزارهایی در Experimental موجود است که این وضعیت را تا حد زیادی بهبود میدهد.

برای ان منظور به دنبال سه ابزار به نام های Touch Optimized UI و Enable Touch Events و همچنین Enable Touch Initiated Drag and Drop بگردید و هر سه آنها را فعال کنید:

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

بعد از فعال کردن آنها اکنون قادر خواهید بود با به راحتی و بسیار بهتر از قبل از کروم در صفحه نمایشهای لمسی استفاده کنید.

تولید گذرواژه اتفاقی : Enable password generation

همه ما این موضوع را میدانیم که استفاده از یک گذرواژه یکسان برای همه حسابهای کاربری آنلاین یک خطای بزرگ امنیتی است و به همین دلیل استفاده از ابزار مولد یا تولید کننده گذرواژه در کروم یک ابزار کاربردی است (البته برای آنهایی که به اندازه کافی به گوگل و کروم اطمینان دارند!).

وظیفه این ابزار این است که به تولید یک گذرواژه جدید برای شما، در زمانی که در یک صفحه مربوط به ایجاد حساب کاربری هستید، اقدام کند.

در واقع در زمانی که در صفحه یک وب سایت درحال ایجاد یک حساب کاربری جدید هستید، آیکون یک کلید کوچک در کنار جعبه متنی مربوط به انتخاب گذرواژه ظاهر میشود که کلیک بر روی آن منجر به نمایش یک Popup و تولید یک گذرواژه اتفاقی برای شما میشود.

برای فعال کردن این ابزار به دنبال Enable password generation در Experimental بگردید و از لیست پایین افتادنی گزینه Enable را انتخاب کنید:

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

ذخیره در حالت Offline : Offline Cache Mode

این ابزار بیش از همه به کار آن دسته از کاربرانی می آید که از اینترنت با حجم محدود استفاده میکنند. در واقع کار اصلی این ابزار آن است که به شما این امکان را میدهد که با قطع ارتباط اینترنتی، هنوز هم بتوانید با استفاده از داده های ذخیره یا همان Cache، سایتهایی را که پیش از این به آنها سر زدید را بازدید کنید.

برای فعال کردن این ابزار به دنبال Enable Offline Cache Mode بگردید:

این پنج ابزار Experimental در گوگل کروم را از دست ندهید

در نهایت اینکه تجربه ابزارهای Experimental میتواند تجربه ای حرفه ای و جالب باشد. اما در استفاده از این ابزار یک نکته را به خاطر داشته باشید. اینکه فعال کردن برخی از آنها، با توجه به شرایط سیستم و مرورگر شما، ممکن است منجر به بی ثبات شدن مرورگر شود و یا آنکه بر اساس نسخه مرورگر شما، برخی از آنها جوابگو نباشند. اما این تنها یک احتمال است و نباید بخاطر آن از استفاده از این ابزارهای کاربردی خود را محروم کنید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 21 دی 1392  9:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها