0

ساخت اولين پايگاه دائمي بشريت روی کره ماه با چاپ سه بعدی

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ساخت اولين پايگاه دائمي بشريت روی کره ماه با چاپ سه بعدی

 

مثل اینکه داستان ساخت خانه با چاپ سه بعدی قرار نیست پایانی داشته باشد و اکنون نوبت به استفاده از این تکنولوژی برای ساخت اولین پایگاه دائمی بشریت بر روی ماه رسیده است.

گفته می شود هزینه و مواد این کار بسته به اندازه بلوک های مورد استفاده متغییر خواهد بود. پرینترهای مورد استفاده هم توسط کمپانی لندنی فاستر و شرکا تهیه خواهند شد.

تقریبا تمام سطح ماه از ماده ای به نام regolith پوشانده شده است. و جالب تر اینکه رگولیت به عنوان یک ماده ساختمانی هم به خوبی قابل استفاده است. این ماده به صورت طبیعی محافظ خوبی در برابر سنگ های آسمانی، تشعشعات گاما و نوسانات دمایی ماه خواهد بود.

علاوه بر این، رگولیت به میزان زیاد در زمین هم یافت می شود. لذا این امکان را به تیم فاستر و شرکا می دهد که قبل از شلیک پرینترهای سه بعدی به سمت ماه، آنها را روی زمین تست کنند. قبل از این یک مدل 1.5 تنی از پایگاه طراحی شده در اندازه کوچک چاپ و اماده شده است.

شیوه کار هم به این صورت است: یک کپسول لوله ای شکل که حاوی پرینتر است بر روی ماه فرود می آید. سپس از یک انتهای کپسول یک گنبد قابل اتساع باز می شود و شکل اولیه پایگاه را ایجاد می کند. آنگاه یک ربات بیدار می شود! و شروع به کار با پرینتر سه بعدی می نماید. پرینتر ریگولیت را به ماده فوم مانندی تبدیل کرده و با آن مواد لازم برای ساخت گنبد را پرینت می کند. به گونه ای که یک لایه محافظ مستحکم روی گنبد ایجاد می شود. نتیجه کار هم یک پایگاه روی ماه است که آمادگی سکونت انسان ها را دارد.

در ادامه می توانید برخی عکس های مراحل مختلف شبیه سازی این عملیات را ببینید. به نظر می رسد که با چاپگرهای سه بعدی، روز به روز رویاهای بیشتری به واقعیت می پیوندند.

 

3D-printed_lunar_base_design-001-500px-narenji-ir.jpg

fosters00_0-002-500px-narenji-ir.jpg

fosters02-004-500px-narenji-ir.jpg

fosters03-005-500px-narenji-ir.jpg

fosters04-006-500px-narenji-ir.jpg

fosters06-007-500px-narenji-ir.jpg

دوشنبه 16 بهمن 1391  7:50 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها