0

خورشيد ،مهمانش را بلعيد!!!!

 
shytin_cupid
shytin_cupid
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : تهران

خورشيد ،مهمانش را بلعيد!!!!


 

خورشيد ،مهمانش را بلعيدبه گزارش ان بي سي ، تلسکوپ سوهو توانست تخريب و مرگ اين ستاره دنباله دار را در حالي که به خورشيد نزديک مي شد را رصد کرده و تصاوير آن را به ثبت برساند. اين جرم قبل از اينکه اخترشناسان فرصت شناسايي آن را پيدا کنند توسط خورشيد بلعيده شد.

 

ستاره اي محکوم به مرگ
خورشيد ،مهمانش را بلعيد
جام جم آنلاين: ستاره دنباله دار ناشناسي که در اطراف خورشيد ديده شده بود و براي اخترشناسان ناشناس به نظر مي آمد سرانجام توسط خورشيد بلعيده شد و در تاريکي فرو رفت.

به گزارش ان بي سي ، تلسکوپ سوهو توانست تخريب و مرگ اين ستاره دنباله دار را در حالي که به خورشيد نزديک مي شد را رصد کرده و تصاوير آن را به ثبت برساند. اين جرم قبل از اينکه اخترشناسان فرصت شناسايي آن را پيدا کنند توسط خورشيد بلعيده شد.

اين ستاره دنباله دار ناشناخته تا روز جمعه در تصاوير سوهو به چشم مي خورد اما روز پس از آن ناپديد شد. اين سومين ستاره دنباله داري است که طي سال جاري در اطراف خورشيد ديده شده است. به نظر مي رسد اين اجرام يخي با نام ستاره هاي دنباله دار خورشيد گرد از خارج از منظومه خورشيدي به خورشيد نزديک شده و با نزديک شدن آنها به خورشيد هيچ راهي براي ادامه بقا براي آنها باقي نخواهد ماند.

ستاره محکوم به مرگي که توسط سوهو رديابي شده است در کنار ديگر ستاره هاي دنباله داري که طي سال جاري رصد شده اند ، گروهي از اجرام کيهاني به نام ستاره هاي دنباله دار کروتز هستند. نام اين گروه از نام اختر شناس آلماني قرن 19 ميلادي «هاينريش کروتز» برگرفته شده است، وي اولين فردي بود که اعلام کرد اين ستاره هاي دنباله دار مي توانند بخشي از ستاره اي بزرگتر باشند که طي قرنهاي پيش متلاشي شده است.

محاسبات و تخمين هاي اخترشناسان نشان مي دهد بيش از هزار و 600 ستاره دنباله دار در منظومه خورشيدي وجود دارند که طي سفر خود براي عبور از کنار خورشيد با قلب اين ستاره بزرگ و درخشان برخورد مي کنند و نابود مي شوند.

تلسکوپ فضايي سوهو که بخشي از پروژه اي مشترک ميان ناسا و آژانس فضايي اروپا به شمار مي رود براي ثبت تصاوير ستاره هاي دنباله دار خورشيد گرد در حالي که از کنار خورشيد عبور مي کنند يا توسط خورشيد بلعيده مي شوند در موقعيت بسيار مناسبي قرار دارد.

اين تلسکوپ از صفحه اي مرکزي براي خنثي کردن درخشش کورکننده خورشيد و به ثبت رساندن شعله هاي خورشيدي و اجرامي که در کنار خورشيد در حرکتند استفاده مي کند. اين تلسکوپ از سال 1995 در حال ثبت اطلاعاتي از ستاره هاي دنباله دار خورشيد گرد بوده است و پيش از آن اخترشناسان با استفاده از ديگر تلسکوپ هاي فضايي موفق به يافتن 16 نمونه از اين ستاره ها شده بودند.

مهر

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389  11:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها