0

چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

سوال :

چرا  بعد از چندین سال عضویت من در راسخون و فعالیت در برنامه های مختلف (مسابقات انجمن ، مسابقات روزانه ، برترین های سه ماهه ) یکبار هم برنده نمی شوم؟

سلام و عرض ادب محضر شما و یکایک کاربران و فعالین انجمن و مسابقات

قبل از هر بیانی : 

از همه ی شما کاربران و فعالین انجمن و مسابقات( چه قدیمی چه جدید )( چه برنده شده اید چه نشده اید )تشکر و قدر دانی می نماییم و به شما  خسته نباشید عرض میکنم 

سوال شما، سوال  خیلی از فعالین انجمن و مسابقات روزانه می باشد.

پاسخ شما در چند بند خلاصه میکنم :

یاد آوری: 

قابل توجه  کاربرانی که صرفا در مسابقات روزانه شرکت می نمایند و از محاسن فعالیت در انجمن اطلاعی ندارند.

الف : تمام پست های ارسالی شما( حتی پاسخ به مسابقات) در سنجش برترین ها سه ماهه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ب: به ازای یک پست ارسالی شما 5 حسنه که معادل (25 حسنه) می باشد. دریافت میکنید.

روند فعالیت در تالارهای انجمن به این صورت است که کاربرانی  که در تالارهای متعدد راسخون اقدام به ارسال  پست های متنوع در تالارهای متعدد دارند بعد از هر سه ماه یکی از ملاک های برتر شدن آنها تعداد پست های آنها می باشد .لذا هر چه بیشتر پست ارسال نمایند قاعدتا هم بیشتر امتیاز می گیرند و هم امکان انتخاب شدن آنها بیشتر می شود. لذا توجه به کیفیت و مشارکت در تالارها از لحاظ کمی و کیفی و بروز بودن پست ها  این ملاک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کاربر گرامی : شرایط  شما و خیلی از کاربران فعال انجمن و مسابقات که تا کنون برنده نشده اید  به شرح زیر می باشد.

الف : شما و عده ی کثیری از کاربران هنوز هم اطلاعات کاربری و مشخصات خود را در این تاپیک(اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری ) ارسال  و بروز رسانی نکرده اید. لطفا  هرچه سریعتر اقدام نمایید.

ب : شما و خیلی از کاربرانی که شرایط  شما را دارند در مسابقات روزانه یا مسابقات انجمن جزء برندگان قرعه کشی بوده اند .اما هیچ مشخصات جدیدی را برای ما ارسال نکرده اند.لذا مجبور به جایگزین شده ایم.

ج: در پروفایل قدیمی شما و کثیری از کاربران راسخون شماره تلفنی وجود دارد. که بعد از تماس یا پاسخگو نیستید .یا بعد از اتصال قطع می شود ( اشغال )  یا این شماره تلفن  کلا قطع می باشد. 

د: در پروفایل های بعضی از کاربران  قدیمی که هم اکنون در انجمن و مسابقات فعال می باشند . هیچ شماره تلفن وجود ندارد لذا تماس و ارتباط با این دسته از کاربران به هیچ وجهی امکان ندارد . 

ذ:از شما  و همه ی فعالین انجمن و مسابقات که تا کنون اقدام به ارسال مشخصات نکرده اید :  خواهشمندیم .بعد از مطالعه دقیق این تاپیک ،مشخصات خود را در پروفایل بروز رسانی  نمایند و در این تاپیک هم (اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری ) الزاما ارسال نمایند.

ر": یاد آوری می نماییم اکثر کاربرانی که مشخصات خود را ارسال نموده اند .و در مسابقات فعالیت داشته اند و در قرعه کشی ها منتخب شده اند  نام کاربری آنها اعلام گردیده است.

با تشکر

شنبه 18 اسفند 1397  9:09 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hajizade55 fatemeh583 hosinsaeidi mohammad_43 nargesza reza751120 nazaninfatemeh bayati0011 negin9 masoomi1371 znaderii majid126 mansoor67 hosseinjn jimsaeed kharabaf
reza751120
reza751120
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 498

پاسخ به:چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

واقعا خیلی ممنونم از همه زحماتتون. مطالبتون به روز و واقعا مورد استفاده قرار می گیره .تشکر فراوان از همه دوستان درمجموعه

سه شنبه 21 اسفند 1397  9:11 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh hosseinjn
hajizade55
hajizade55
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 98

سلام علیکم

ضمن عرض تشکر و خسته نباشید

می خواستم بگویم و بپرسم اینجانب اطلاعات خودم و حسابم را چندماه پیش به روز رسانی کرده ام ، آیا به دست شما رسیده است یا نه؟؟؟

لطفاً بررسی کرده و خبرش را به من بدهید...

با تشکر فراوان...یا علی ع...خدانگهدارتان

سه شنبه 21 اسفند 1397  10:39 AM
تشکرات از این پست
fatemeh583
fatemeh583
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 70

سلام و خسته نباشید

می خواستم بگویم اینجانب اطلاعات خودم و حسابم را چندماه پیش به روز رسانی کرده ام ، آیا به دست شما رسیده است یا نه؟

لطفاً بررسی کنید و به من اطلاع بدهید.

با تشکر فراوان...خدانگهدار

سه شنبه 21 اسفند 1397  10:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

با سلام و عرض ادب

کاربران گرامی : hajizade55   و  fatemeh583  مشخصات شما ثبت گردیده است.

با تشکر

سه شنبه 21 اسفند 1397  10:59 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

با سلام

با عنایت به الطاف الهی و پیگیری های مجدانه عوامل اجرایی سایت راسخون و با توجه به برنامه جدید طراحی شده کمتر کاربری جایزه دریافت نکرده است .با تشکر و سپاس

پنج شنبه 23 اسفند 1397  12:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh negin9
sahel401
sahel401
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 455

با سلام و احترام
خیلی خوب میشد اگه اسامی برندگان مسابقه های مناسبتی رو هم در بخش مسابقات صفحه پروفایل اعلام میکردید . ( مثل مسابقات روزانه )
من خودم تو بیشتر مسابقه های مناسبتی شرکت کردم اما بعدش هیچ وقت نتونستم برندگانش رو پیدا کنم . البته میدونم که در صفحه اول سایت در یک زمان محدود تیتر وار اعلام میشه . اما باز هم اینطوری خیلی سخته همش تیترها رو چک کنیم . اگه در صفحه پروفایلمون اعلام میشد . یا یک ایمیل یا یک تماس تلفنی گرفته میشد خیلی عالی بود . یا حتی به صورت یک پیام خصوصی هم در سایت به برندگان اعلام میشد هم خوب بود .البته جایزه های غیر از حسنه منظورم هست . من که سالهاست تو مسابقه شرکت میکنم و فقط حسنه برنده شدم که نمیدونم اصلاً به چه کاری میاد ...
با تشکر و احترام

پنج شنبه 23 اسفند 1397  6:23 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon khoda1393 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول sahel401

با سلام و احترام
خیلی خوب میشد اگه اسامی برندگان مسابقه های مناسبتی رو هم در بخش مسابقات صفحه پروفایل اعلام میکردید . ( مثل مسابقات روزانه )
من خودم تو بیشتر مسابقه های مناسبتی شرکت کردم اما بعدش هیچ وقت نتونستم برندگانش رو پیدا کنم . البته میدونم که در صفحه اول سایت در یک زمان محدود تیتر وار اعلام میشه . اما باز هم اینطوری خیلی سخته همش تیترها رو چک کنیم . اگه در صفحه پروفایلمون اعلام میشد . یا یک ایمیل یا یک تماس تلفنی گرفته میشد خیلی عالی بود . یا حتی به صورت یک پیام خصوصی هم در سایت به برندگان اعلام میشد هم خوب بود .البته جایزه های غیر از حسنه منظورم هست . من که سالهاست تو مسابقه شرکت میکنم و فقط حسنه برنده شدم که نمیدونم اصلاً به چه کاری میاد ...
با تشکر و احترام

باسلام

صندوق پیام که تعطیل شده!

پنج شنبه 23 اسفند 1397  6:28 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sahel401 nazaninfatemeh
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با سلام : همه اینهایی که گفتید من انجام داده ام ولی مدت مدیدی است که برنده نشده ام

جمعه 24 اسفند 1397  4:38 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920

ما چه برنده بشویم  و چه نشویم از طرفداران همیشگی سایت راسخون هستیم%smiley

یا علی

یک شنبه 26 اسفند 1397  1:11 PM
تشکرات از این پست
khoda1393 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

نقل قول farshon
نقل قول sahel401

با سلام و احترام
با تشکر و احترام

باسلام

صندوق پیام که تعطیل شده!

واقعن؟؟؟؟؟

صندوق پیام تعطیل شده؟؟؟؟؟

اِ واه چرا؟؟؟؟؟

یک شنبه 26 اسفند 1397  9:40 PM
تشکرات از این پست
sahel401
sahel401
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 455

نقل قول farshon

باسلام

صندوق پیام که تعطیل شده!

صندوق پیامها که کار میکنند !!! صندق پیامها فعال هستند . من همین الان چک کردم . هم پیامهای قبلی قابل مشاهده بودند هم بخش ارسال پیام فعال بود ...

دوشنبه 27 اسفند 1397  1:24 AM
تشکرات از این پست
reza751120
reza751120
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 498
دوشنبه 27 اسفند 1397  1:17 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
asdf1234
asdf1234
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 116

نوروزتان پیروز.ودرودبرشما.اول تشکراززحمات خوبان..دوم سال 1390عضوشدم 1295باردرمسابقات شرکت کردم 35 باربرنده شدم اطلاعات راداریدبفرماییدکه چه هدیه ای تحویل دادید.به نظر این حقیر این برنامه مسابقه راسخون سرکاریه وجزاتلاف وقت چیز دیگری نیست ولذا گردانندگان این قسمت چون وقت مردم را میگیرند بایدپاسخگوی خدای مهربان باشند البته قسمت های متنوع وخوب سایت راسخون خوب که نه بلکه خیلی مفیده که خدا اجرشان بدهد وامیدوارم دراین سال خوب خدا درموردمسابقات تجدید نظر بفرمایندومسابقه هفتگی یا ماهانه با جوایز معین ومشخص برگزارگرددمثل سایت های دیگر.     من الله التوفیق .

شنبه 10 فروردین 1398  10:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

سلام چرا فروشگاه فعال نیست هیچی برای فروش نیست و داره ضعیف کار میشه قبلا خیلی بهتر بود
فروشگاه نمیشه ازش خرید کرد

دوشنبه 12 فروردین 1398  1:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها